13 Gouden Tips Om Gemakkelijk One Night Stands te Regelen

Een one night stand is voor velen een natte droom die nooit uitkomt. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om een one night stand te regelen. Er zijn echter wel wat zaken waar je op moet letten als je je kans op succes wilt maximaliseren. Daarom heb ik in dit artikel 13 gouden tips op een rijtje gezet die je moeten helpen om gemakkelijk(er) one night stands te regelen.

Ik zal er verder ook geen andere woorden aan vuil maken. Je leest dit artikel namelijk hoogstwaarschijnlijk omdat je erg benieuwd bent naar de 13 gouden tips om gemakkelijk een one night stand te regelen. Lees daarom snel verder wat de 13 gouden tips zijn.

Gouden tip #1: Leer herkennen wie beschikbaar is

De eerste tip is misschien wel de allerbelangrijkste tip. Je zult nooit een one night stand scoren als je geen goed oog hebt voor wie beschikbaar is en wie niet. Gelukkig is het niet heel moeilijk om van een afstandje te zien wie er beschikbaar is en wie niet. Zaken waar je op moet letten en waaraan je mensen kunt herkennen die beschikbaar zijn:

 • Vrouwen die korte rokjes dragen of jurkjes die erg veel boezem tonen.
 • Vrouwen die extreem opgemaakt zijn en wier haar piekfijn in orde is.
 • Meiden die alleen of alleen met andere vrouwen in de club zijn
 • Vrouwen of mannen die de hele tijd drankjes in hun handen hebben.
 • Vrouwen of mannen die verleidelijk dansen, maar dit eigenlijk alleen maar durven te doen bij hun vrienden. Dit heeft te maken met het feit dat deze mensen waarschijnlijk bang zijn om door wildvreemden te worden afgewezen. Hun stijl van dansen verraadt echter dat ze wel ‘in the mood’ zijn voor een one night stand.
 • Vrouwen of mannen die de hele tijd om zich heen kijken. Ze scannen op die manier de ruimte om te kijken of er mensen zijn waarmee ze eventueel naar bed zouden kunnen gaan.
 • Mannen die ongemakkelijk in hun eentje of alleen maar met mannelijke vrienden aan de rand van de dansvloer Ze maken vaak domme opmerkingen over anderen die dansen, maar durven dit zelf gewoon eigenlijk niet.

Vaak zullen mensen die beschikbaar zijn niet één, maar meerdere van bovenstaande gedragingen vertonen. Hoewel dit systeem niet 100% succes garandeert, geeft het meestal wel een enorm goede indicatie van wie beschikbaar is en wie niet.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Gouden tip #2: De afstand is zeer belangrijk

Voordat je op zoek gaat naar een mogelijke one night stand, moet je over een aantal zaken nagedacht hebben. Een van die zaken is waar je de daad bij het woord gaat voegen en eventueel van bil zult gaan. Het is daarom het makkelijkste om dichtbij een hotel of je eigen huis op jacht te gaan naar een one night stand.

Het is een enorme afknapper als je geen locatie hebt.

Als je namelijk in de kroeg of in de club staat en iemand wil met je mee naar huis, dan moet je natuurlijk wel een locatie beschikbaar hebben. Er zijn maar weinig dingen die de stemming dusdanig kunnen bederven als een one night stand die niet doorgaat, omdat je niet over de locatie hebt nagedacht.

Gouden tip #3: Kies de juiste locatie

Niet elke plek is in gelijke mate geschikt om op zoek te gaan naar een one night stance. Het moge duidelijk zijn dat een club zich daar meer voor leent dan bijvoorbeeld een koffiebar. Vraag jezelf dus af waar mensen naartoe zouden gaan als ze zelf op zoek zouden gaan naar een one night stand. Een andere tip die ik je nog kan meegeven is het uit de weg gaan van extreem drukke plekken.

Extreem drukke plekken zijn plekken waar het heel moeilijk is om een gesprek op gang te brengen. Daarnaast kun je elkaar makkelijk uit het oog verliezen als het er krioelt van de mensen. Al deze zaken dragen niet bij als het gaat om het succesvol vinden van een one night stand.

Doe jezelf daarom niet tekort en mijd deze plekken als dat mogelijk is.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Gouden tip #4: Neem niet te veel vrienden op sleeptouw

In veel Amerikaanse films zie je het concept ‘wingman’ voorbijkomen. Dat is een vriend die je voorstelt aan iemand anders met de intentie om jullie aan elkaar te koppelen. In principe werkt deze techniek heel goed. Waar je echter voor moet oppassen, is dat je niet met te veel mensen tegelijkertijd op iemand afstapt.

Stel je voor dat je met een groep van negen vrienden op stap bent. Als je dan een leuke dame of heer ziet met wie je wel een one night stand wilt, dan is met negen mensen eromheen gaan staan waarschijnlijk het domste wat je kunt doen. Dit zal de persoon op wie je je pijlen gericht hebt namelijk erg afschrikken. Probeer het aantal mensen om je heen tot een of twee te beperken.

Gouden tip #5: Wind er geen doekjes om

Een van de grootste misvattingen is dat je niet duidelijk mag zijn over je intenties. De ander mag best weten dat jij op zoek bent naar een one night stand. Het zal je verbazen hoeveel anderen hier positief tegenover staan. Mensen vinden het over het algemeen veel vervelender als je niet open bent over je intenties.

Gouden tip #6: Wees altijd eerlijk

De zesde gouden tip sluit eigenlijk naadloos aan op de vijfde gouden tip. Je kunt eigenlijk alleen maar echt optimaal genieten van een one night stand als je lekker in je vel zit. Wees daarom verstandig en begin het avontuur dat een one night stand is niet meteen met een leugen. Veel mensen, zeker diegenen die ietwat onzeker zijn, willen de waarheid af en toe een handje helpen.

Dit is echter helemaal niet verstandig. Leugens worden meestal snel herkend door de ander en als je niet eerlijk bent, zul je zelf ook minder goed in je vel zitten. Daarnaast is het zeer onethisch om iemand onder valse voorwendselen het bed in te praten. Ook hier geldt dus: eerlijkheid duurt het langst!

Gouden tip #7: Ga niet lopen ouwehoeren tot de lichten aangaan

Hoe vaak heb je al een hele avond met iemand staan praten in de kroeg tot sluitingstijd? En hoe vaak is diegene toen ook daadwerkelijk als one night stand met je mee naar huis gegaan? De antwoorden op deze twee vragen luiden waarschijnlijk: regelmatig en nooit. Als je op zoek bent naar een one night stand moet je doortastend zijn.

Het heeft geen zin om te blijven praten tot het licht aangaat.

Hier zijn twee redenen voor. Als de avond op zijn einde loopt, heeft de persoon op wie jij je pijlen gericht hebt vaak al plannen gemaakt voor hoe hij of zij naar huis kan komen. Daarnaast wil je niet een hele avond investeren in iemand die misschien nee zegt op het allerlaatste moment. Als je er niet tot het einde mee wacht, kun je nog op zoek naar een alternatief.

Gouden tip #8: Noteer zijn/haar telefoonnummer

One night stands zijn seksrelaties die eenmalig plaatsvinden. Maar het is wel mogelijk een one night stand te hebben met iemand die je al eerder hebt leren kennen. Dus als je op zoek bent naar een one night stand, ook al is het niet voor die dag, dan doe je er goed aan om de telefoonnummers van alle potentiële kandidaten te noteren.

Gouden tip #9: Probeer te spelen met subtiele hints

De negende gouden tip is dat je af en toe subtiele hints in het gesprek met je doelwit moet laten vallen. Als je een leuk gesprek hebt, dan doe je er goed aan om af en toe te knipogen naar de ander. Vraag ook eens of diegene zin heeft om met je mee naar huis te gaan nadat het feestje is afgelopen.

Op deze manier zul je er snel achter kunnen komen of de ander dezelfde verwachtingen heeft van jullie avond als jij. Als je doelwit goed reageert op je subtiele hints, kun je steeds een stapje verder gaan. Dit kan overigens ook de perfecte opmaat zijn om diegene te zoenen.

Gouden tip #10: Probeer te scoren in je eigen ‘league’

Een van de meest gemaakte fouten is dat mensen proberen iemand in bed te krijgen die veel aantrekkelijker is dan zijzelf. Iemand zal veel minder snel met je naar bed willen als diegene het idee heeft dat hij of zij makkelijk iemand kan krijgen die veel aantrekkelijker is.

In het begin kan dit best confronterend zijn.

Maar je moet het idee dat je zomaar iedereen kan krijgen even uit je hoofd zetten.

Dit betekent overigens niet dat het onmogelijk is om iemand te scoren die veel aantrekkelijker is dan jij. Het enige wat ik hiermee wil aangeven, is dat het je kans op succes vergroot als je realistisch naar de zaken kijkt.

Gouden tip #11: Volharding leidt tot beloning

De elfde gouden tip sluit mooi aan op nummer tien. Hoewel je moet realiseren welke potentiële bedpartners in jouw ‘league’ vallen, moet je ook niet bij de eerste tegenslag opgeven. In het spel der liefde geldt: de aanhouder wint. Probeer het geheel dus ook luchtig aan te vliegen. Zelfs als je deze tips volgt, zul je niet drie keer per week een nieuwe partner hebben.

Maar in de wetenschap dat je kansen na het volgen van deze tips enorm toenemen, hoef je ook niet te wanhopen als iemand een keer je avances afwijst. Het is een leerproces waarin je ook steeds makkelijker met kleine tegenslagen leert omgaan. Zeker omdat de beloning zo groot is. Mocht je een one night stand weten te scoren, geef hem of haar dan eens een erotische massage.

Gouden tip #12: Wees geduldig

De eerste paar keer dat je met deze tips aan de slag gaat, zullen zeker nog ietwat onwennig voelen. Dat is vanzelfsprekend en het zal dan ook niet altijd bij de eerste beste persoon die je aanspreekt raak zijn. Je moet geduldig zijn. Dit geldt overigens niet alleen voor eventuele afwijzingen, maar in nog veel grotere mate voor de mensen die je aanspreekt.

De eerste tip ging namelijk over het leren herkennen wie er überhaupt beschikbaar is. Het is mogelijk dat je een kroeg of een club inloopt en dat je op dat moment geen kandidaten ziet. Het enige juiste wat je dan kunt doen is even geduldig afwachten. Het heeft geen zin om energie te steken in mensen waarin je niet geïnteresseerd bent of mensen die geen interesse hebben.

Gouden tip #13: Goede openingszinnen

Tot slot kan een goede openingszin echt een slok op een borrel schelen als het gaat om het vinden van je volgende one night stand. Daarom heb ik hieronder een aantal goedwerkende openingszinnen op een rijtje gezet. Het is aan jou om te kijken welke openingszin het beste bij jou of bij diegene die je probeert te versieren past. Houd er rekening mee dat de meesten met een knipoog zijn.

 • Je bent zo mooi dat ik de rest van mijn openingszin vergeten ben.
 • Geloof je in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keer langslopen?
 • Ik probeerde genoeg moed te verzamelen om je mijn telefoonnummer te geven.
 • Waar slaap jij vanavond?
 • Ik ben bang in het donker, wil je vanavond samen met mij onder de wol kruipen zodat ik niet alleen ben?
 • Wil je wat drinken of heb je al een vriend?
 • Wat sta je verliefd naar me te kijken
 • Sorry, ik ben mijn telefoonnummer kwijt, mag ik het jouwe?
 • Ga ik met jou dansen of wil jij graag met mij dansen?
 • Ik wou dat ik mijn zonnebril had meegenomen, je bent namelijk oogverblindend mooi.
 • Alvast een vraagje voor morgenvroeg, heb jij liever een hardgekookt of een zachtgekookt eitje op bed?

Weet trouwens dat een one night stand echt iets anders is dan Friends with Benefits. Als je op zoek bent naar een Friend with Benefits, dan kun je beter dit artikel eens goed doornemen.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *