5 Beste Plekken Voor Seks in het Openbaar / Buitenseks

Seks in het openbaar: hoewel veel mensen het maar een eng idee vinden, is het voor een heleboel anderen een lang gekoesterde seksuele fantasie. Voor veel mensen is juist de spanning die hierbij hoort de reden dat ze dit zo ontzettend opwindend vinden, en ze staan dan ook te popelen om dit een keer met de juiste partner uit te proberen.

Maar waar moet je dit dan precies doen? Seks in de buitenlucht klinkt in beginsel hartstikke spannend en opwindend, maar als je tussen de vuilnisbakken in een achterafsteegje staat, dan durf ik te wedden dat de romantiek en de spanning er vrij snel van af zijn, en je je begint af te vragen waarom je dit ook alweer zo’n goed idee vond. De juiste locatie is dus van groot belang.

Als je behoefte hebt aan inspiratie wat betreft de beste plekken om seks in het openbaar te hebben, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik zal je enkele suggesties geven die je gegarandeerd een hele hoop openluchtplezier zullen bezorgen, en je seksleven een flinke duw in de rug zullen geven. De volgende plekken zal ik in dit artikel gaan bespreken:

  • In het bos
  • Op het strand
  • Op het werk
  • In de auto
  • In de bioscoop

Seks in het openbaar plek 1: In het bos

Als je denkt aan het woord “buitenlucht”, dan denk je waarschijnlijk al snel aan de natuur. Seks is zo ongeveer het natuurlijkste wat een mens kan doen. Het is dan ook helemaal niet zo’n vreemd idee om seks en de vrije natuur met elkaar te combineren. Dit brengt me bij mijn eerste tip voor het hebben van seks in het openbaar: probeer het eens in het bos.

Buitenseks in het bos zal allerlei oergevoelens bij je oproepen. Je ervaart iets van de rauwe, dierlijke manier waarop je voorouders ooit seks hadden, en dit kan erg opwindend zijn. Als je dit wilt, kun je hier ook op inspelen door de seks nog net wat ruwer en dierlijker te maken dan normaal. Kies bijvoorbeeld voor het standje doggystyle, en sla, bijt of krab je partner eens voorzichtig.

De wilde natuur brengt de oermens in je naar boven.

Een ander voordeel van seks in een bos, is dat de pakkans relatief laag is. Er lopen meestal geen politieagenten rond, en de kans dat je de boswachter tegen het lijf loopt is vrij klein. Er is wel een kans dat je wordt betrapt, maar het daadwerkelijke gevaar is niet zo groot. Als dit de reden is dat je het tot nu toe nooit hebt geprobeerd, dan is het bos dus ideaal voor een eerste keer.

Daarnaast is een bos natuurlijk vaak gewoon een heel erg mooie omgeving, wat ook een voordeel kan zijn. Veel mensen zullen het erg romantisch vinden om seks te hebben in een mooi bos, dus ook voor zachtere, meer gevoelige seks is het bos zeer geschikt. Extra tip: ga in de herfst, als er overal gele en oranje blaadjes op de grond liggen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Seks in het openbaar plek 2: Op het strand

Wat ik net al zei over het bos, geldt eigenlijk ook voor het strand. Het is een ontzettend mooie omgeving, en dit kan een hele hoop romantiek toevoegen aan een vrijpartij. Het ruisen van de zee, het geluid van de meeuwen in de verte en, met een beetje geluk, de ondergaande zon maken dit de ideale plek voor een romantische vrijpartij.

Ook het feit dat dit een vrij publieke plek is, kan buitenseks op het strand erg opwindend maken. Iedereen kan je zien op het strand, dus de kans dat je ineens in de verte iemand ziet aankomen is vrij groot. Voor sommige mensen zal dit een nadeel zijn. Veel mensen vinden dit juist het meest opwindende onderdeel van seks in het openbaar, en zullen dit dus alleen maar positief vinden.

Natuurlijk wil je wel vermijden dat je ook echt gepakt wordt, maar dat zal op een strand niet al te moeilijk zijn. Je kan op een strand tot heel ver weg iedereen zien aankomen. Dus als iemand je betrapt, dan ben je allang weggerend voordat die persoon bij jou in de buurt kan komen. Een grote kans om betrapt te worden, maar een lage pakkans dus.

Bereid je goed voor

Voordat je gelijk seks op het strand gaat hebben, wil ik je nog wel het volgende meegeven. Het kan geen kwaad om enkele voorbereidingen te treffen. Seks op het strand kan erg romantisch zijn. Maar als je op een gegeven moment overal zand hebt zitten, dan zal er niet heel veel meer aan zijn.

Als je je niet goed voorbereidt, voelt seks op het strand als masturberen met een stuk schuurpapier.

Een enigszins grote badhanddoek is daarom geen overbodige luxe. Het schuren van zand kan erg onprettig en pijnlijk zijn, en door niet direct op het zand te liggen voorkom je dit. Ook is het raadzaam om even te checken of het eb of vloed is, en daarom niet te dicht bij de zee te gaan liggen. Zo voorkom je dat je ineens wordt verrast door koud zeewater als het vloed wordt.

Vind je het strand iets te open en publiek voor buitenseks? En wil je liever toch een klein beetje beschut liggen? Dan biedt het strand ook daarvoor een uitkomst: de duinen. Als je in een duinpan gaat liggen, lig je enigszins beschut door andere duinen en helmgras. Zo ben je nog steeds openbaar bezig, maar wel iets minder openbaar dan wanneer je open en bloot aan de zee ligt.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Seks in het openbaar plek 3: Op het werk

Voor veel mensen is hun werkplek nou niet het eerste waar ze aan denken als het over seks gaat. Werk is voor veel Nederlanders meer een soort noodzakelijk kwaad, en hun werk associëren ze vooral met verveeldheid. Juist daarom is het een goed idee om alles eens om te gooien, door seks te hebben op je werk.

Misschien heb je het volgende wel eens gehoord. Veel werknemers doen er op het werk extra lang over om naar de wc te gaan, omdat ze een hekel hebben aan hun baas of hun werk. Ze vinden het een machtig gevoel om betaald te worden om naar de wc te gaan. Ditzelfde fenomeen kun je doortrekken (en flink verbeteren) door “naar de wc gaan” te vervangen door seks.

Er is geen grotere middelvinger naar je baas dan betaald worden om seks te hebben tijdens werktijd.

Ik bedoel niet per se dat je seks moet hebben met een collega (al kan dat natuurlijk wel). Je vriend of vriendin kan ook even langskomen voor een snelle vrijpartij op kantoor. Waar dit precies mogelijk is, za een beetje verschillen afhankelijk van je werkplaats. Ga in elk geval geen seks hebben op je bureau, want je wilt natuurlijk niet ineens ontslagen worden.

Juist het feit dat je werk normaal gesproken zo’n saaie omgeving is, maakt dit een ideale plaats om seks in het openbaar te hebben. Niet alleen zal dit de rest van je werkdag een stuk draaglijker maken, maar vanaf dat moment zul je op een heel andere manier naar je werkplek kijken.

Seks in het openbaar plek 4: In de auto

Het is een cliché dat je ongetwijfeld al wel eens hebt gezien in een Amerikaanse film. Een stel zit naast elkaar in de auto, begint te zoenen, en op een gegeven moment komt het tot heftige seks in de auto. Er is echter een heel goede reden dat dit zo’n cliché is. De auto is ook gewoon een heel leuke plek om seks te hebben in het openbaar!

Het voordeel van seks hebben in de auto is dat je weliswaar in het openbaar bent, maar dat het toch iets meer privé is. Seks in het openbaar gaat voor een groot deel om het vinden van een balans tussen openbaar en privé. Voor veel mensen is de auto hiervoor de perfecte uitkomst.

Een ander voordeel van de auto is dat je een auto overal naartoe kunt rijden. Je hebt dus de keuze hebt uit verschillende locaties voor je buitenseks. Zo kies je zelf met wat voor uitzicht je het liefst van bil wil gaan, en kun je de hele ervaring dus precies zo vormgeven als jij dat wilt.

Wordt het een prachtig uitzicht over een meer bij zonsondergang? Een sfeervol straatje in een historische stad? Of toch gewoon de parkeerplaats achter de plaatselijke McDonald’s? De keus is aan jou!

Zie je auto als het vervoermiddel dat jou naar verschillende spannende locaties brengt.

Wat natuurlijk nog wel van belang is, is dat je auto hiervoor groot genoeg moet zijn. Hoe groot dat precies is, hangt natuurlijk af van hoe lang jij en je partner zelf zijn, maar seks in een Mini zal voor niemand erg prettig zijn. Een auto die een beetje ruim is, en het liefst eentje met verstelbare stoelen, is daarom ideaal.

Heb je die niet, dan kun je altijd een auto huren, maar word dan niet boos als je vervolgens moet betalen voor de vreemde vlekken op de bekleding.

Een laatste voordeel van de auto dat ik nog even wilde benoemen, is het feit dat je met de auto snel kan vertrekken als je wordt betrapt. Zie je dat er iemand naar je zit te kijken, dan kun je gewoon het gaspedaal indrukken en ergens anders heengaan. Ga wel eerst even van elkaar af, dat is wel zo veilig voor jou en je medeweggebruikers.

Seks in het openbaar plek 5: In de bioscoop

Kick jij heel erg op de spanning die de pakkans bij openbare seks met zich meebrengt? Dan is seks in de bioscoop waarschijnlijk echt iets voor jou. Veel publiekelijker dan dat wordt het namelijk niet. De spanning die daarbij komt kijken zal jou waarschijnlijk de seksuele ervaring van je leven bezorgen. In de bioscoop zit je in een zaal waar letterlijk tientallen mensen zijn die je mogelijk zouden kunnen betrappen.

Dit brengt wel met zich mee dat seks in de meest pure zin van het woord niet mogelijk zal zijn. Iedereen om je heen zal het doorhebben als je elkaar begint te beklimmen in je bioscoopstoel. Als je het woord “seks” echter wat breder interpreteert, dan zijn er genoeg mogelijkheden om in de filmzaal aan je trekken te komen.

Het zal je verbazen wat mensen allemaal niet opmerken als ze naar een scherm kijken.

Wat natuurlijk het meest voor de hand ligt (pun intended), is dat je elkaar met de hand bevredigt. Een hand in elkaars broek is iets dat niet per se opvalt als je medebezoekers niet al te erg opletten. Het wordt daardoor jullie geheimpje, en dit kan het erg opwindend en zelfs romantisch maken om in een volle zaal de hand aan elkaar te slaan.

Je kunt het ook wat spannender (én riskanter) maken door middel van een pijpbeurt. Het zal je verbazen waar je in het donker mee wegkomt. De verhoogde pakkans maakt het allemaal nog net een stukje spannender. In principe kan je dit ook omkeren. Ook een man kan op de knieën gaan om in de bioscoop zijn tong aan het werk te zetten.

Het leuke aan een bioscoop is dat je zelf kan bepalen hoe riskant je het maakt. Vind je het spannend om voor een hoog risico te gaan, dan kun je in een volle filmzaal gaan zitten. Speel je meer op safe, kies dan voor een film die niet is volgeboekt, en ga een beetje achterin zitten. Het is dus precies zo spannend als je het zelf maakt.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *