Geef de Beste Erotische Massage Met Deze 3 Gouden Tips

De kaarsjes branden; een zachte gloed verschijnt over de kamer. Het bed is bekleed met schone, zachte lakens – een uitnodiging om er plaats in te nemen. De zwoele stem van de zanger vult de ruimte vanaf het boxje dat op het nachtkastje staat. De voorraad condooms in het kastje is aangevuld. En jij bent gekleed in sexy maar soepel vallende nachtkleding. De avond kan beginnen.

Tijdens jouw erotische nachtje met je partner, merk jij echter dat het ergens toch nog aan ontbreekt – erotiek. Hoe zeer jij je best ook gedaan hebt om te zorgen voor een nacht met een sensueel en gepassioneerd tintje, het is niet genoeg. Iets wat jou en je partner zou kunnen helpen, is het geven van erotische massages aan elkaar. Maar hoe ga je daarmee aan de slag?

Waarom erotische massages helpen je nacht naar een hoger niveau te tillen

Traditionele massages zouden al kunnen helpen om meer te kunnen genieten van je intieme nacht samen. Wanneer je iemand een massage geeft, ontspant diegene immers. Door deze ontspannen houding kan je vervolgens veel meer opgaan in het moment. Hierdoor wordt de seks veel aangenamer en sensueler.

Een erotische massage gaat daar nog veel verder in. Deze is specifiek gericht op het opwekken van sensualiteit. Bij een erotische massage wordt gefocust op de erogene zones van de (bed)partner met als doel hem/haar seksueel opwinden.

Het kan een geweldig voorspel zijn om de beleving van de seks en het orgasme te verhogen.

Het is een manier om elkaar ontspannend op te winden en om elkaars lichaam beter te leren kennen. Iedereen vindt het heerlijk om gestreeld, geaaid en/of gemasseerd te worden. Het is vaak een manier om de snelle en minder diepgaande seks van alledag weer eventjes de volle aandacht te geven.

Bedenk je maar eens het volgende: middels aanraking kunnen boodschappen (liefde, tederheid, verlangen) worden doorgegeven. Erotische massages kunnen dus een goede manier zijn om je relatie een nieuw leven in te blazen. Het seksuele verlangen wordt aangewakkerd, waardoor jullie dichter bij elkaar komen te staan.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Erotische massages als therapievorm

Hoewel het misschien lijkt alsof een erotische massage uitsluitend iets is voor (bed)partners – er komt ten slotte een hoop intimiteit bij kijken – worden erotische massages ook juist uitgevoerd door professionele masseurs. Door deze massages wordt een cliënt geholpen om te genieten (van seks) of kan hem/haar helpen bij verscheidene seksuele gezondheidsproblemen (vroegtijdig klaarkomen) aan te pakken.

 3 uitgebreide, gouden tips voor het geven van een erotische massage

Wil jij graag een erotische massage geven, dan zijn de volgende 3 tips onmisbaar voor jou.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip #1: Weet wat de erogene zones zijn

Bij een erotische massage is het erg belangrijk om te weten wat de erogene zones zijn. Door middel van deze zones kun jij bij je partner een enorme opwinding bereiken. Hoewel in de literatuur veel geschreven is over de erogene zones bij de man en vrouw, verschillen deze van persoon tot persoon.

Het blijkt echter wel dat mannen minder erogene zones hebben dan vrouwen.

Misschien staan mannen hier echter minder open voor. Vrouwen vinden een erotische massage ontzettend lekker, en beschouwen het als een belangrijk onderdeel van de seks, terwijl mannen er mogelijk veel minder waarde aan hechten.

In de afbeeldingen hieronder zijn meest voorkomende erogene zones (rood) opgenomen van de man en de vrouw. Andere zones, waaronder de schouders, nek, armen en benen, zijn gebieden die je steviger kunt masseren. Dit werkt juist eerder ontspannend en minder erotisch.

Door te experimenteren kom je erachter welke zones bij je partner zeer erogeen zijn en welke meer bedoeld zijn om te masseren.

Nek en hals

Voor veel vrouwen (voor mannen minder) is dit een zeer erogene zone. Door haar hier zachtjes te strelen of te zoenen (tot en met achter de oren toe) kan voor haar erg opwindend zijn. Het kan ook lekker zijn als je zachtjes bijt. Overigens kan je beginnen om de nek iets steviger en ontspannend te masseren met je vinger en handen. Dit laatste werkt ook goed bij mannen.

Schouders en rug

Dit is een gebied dat zich zowel leent voor een iets stevigere als een erotische massage. Belangrijk is om alle beweging op de rug uit te voeren in de richting van het hoofd. De schouder(bladen) masseer je met de binnenkant van je vlakke handen. Wrijf met soepele, ronddraaiende bewegingen naar buiten. Werk zo omhoog tot aan de schedel.

De rug masseer je met de buitenkant van je hand. Maak een beweging van boven naar beneden (van de nek tot net boven de billen). Ook dit is net als schouders, nek en hals een zone waar je kunt beginnen met een iets stevigere massage (binnenkant vlakke hand). Vervolgens ga je langzaam over naar een erotische massage.

Borsten

De buitenkant en de zone waar de borsten overgaan op het lichaam is een gevoelige plek bij zowel mannen als vrouwen. Hier kun je zachtjes strelen met de binnenkant van je hand. Het resultaat kan zijn dat de tepels hard worden.

Een andere mogelijkheid: leg de binnenkant van je handen op de borsten en wrijf langzaam, zodat jij de warmte van de hand overstraalt.

Let op! Gebruik haar tepels niet als radioknoppen, maar knijp zachtjes met je duim en wijsvinger. Bijten mag ook, maar wees heel voorzichtig!

Binnenkant ellebogen en knieën

Door met de buitenkant van je hand hier te strelen, stimuleer je deze erogene zone. Handig hierbij is een ganzenveer waarbij je met de ‘pen’-kant zachte streepjes trekt.

Buik en navel

Hier bevindt zich ook de ‘solar plexus’. Dit is een plek waar veel zenuwen bij elkaar komen. Door met de buitenkant van je hand van boven naar beneden (Fase 1: tot aan de navel) te bewegen, is erg opwindend. Tijdens fase 2 maak je dezelfde beweging, van haar navel tot aan de venusheuvel of schaamstreek rond de penis.

Tip: Gebruik een handdoek. Mocht je uitschieten met de massageolie of wat dan ook, een handdoek is altijd welkom en bruikbaar.

Plooien in zij en schaamstreek

Een uitstekende erogene zone om te stimuleren, zijn de plooien in de zij en de schaamstreek. Maak een ook een bewegingen met de buitenkant van je hand van buiten naar binnen (tot aan de schaamstreek).

Binnenkant bovenbeen

De binnenkant van het bovenbeen is zeer gevoelig en erogeen, omdat deze ook in de buurt van haar vagina zijn. Hier kun je ook met de buitenkant van je hand een beweging van beneden naar boven maken (niet haar vagina zelf aanraken!).

Tip: Maak ook gebruik van de plooien van de billen. Je kunt deze zone eerst voorzichtig met je hand of een vinger stimuleren. Hierna kan jij je handen op de billen leggen en met je duimen van binnen naar buiten bewegen. Ook dit is overigens een mooie zone om met een ganzenveer te bespelen.

Voeten

Een voetmassage is heerlijk ontspannend – voor degenen die daartegen kunnen. Strek en buig de boet zachtjes in alle richtingen om hem losser te maken. Masseer met je vinger alle kootjes van de tenen totdat deze soepel aanvoelen. Trek tot slot met duim en wijsvinger zachtjes aan elke teen.

De wreef masseer je door afwisselend met de linker- en rechterhand in de voet te knijpen. Maak hierbij een strijkende beweging richting de tenen. Maak vervolgens met je vingertoppen of je duim kleine cirkeltjes (van binnen naar buiten).

Tip #2: Investeer tijd in het aanleren van massatechnieken

De kunst van erotische massages is het bereiken van optimale ontspanning en sensuele opwinding zonder dat je de geslachtsdelen aanraakt. Door dit laatste vooral niet te doen, maar juist enkel de erogene zones te stimuleren, ontstaat er voor zowel jou als je partner een hoge mate van opwinding.

Dit komt de seks absoluut ten goede.

Hierbij moet je letten op de volgende drie zaken:

1. Handen

Hoewel bij een erotische massage meerdere hulpmiddelen mogelijk zijn (zie Tip #3), zal je voornamelijk je handen gebruiken voor het strelen en masseren van je partner. Zorg daarom in ieder geval voor warme handen!

De buitenkant van je hand wordt gebruikt om minder krachtig te wrijven en meer te kietelen. Wanneer je met de buitenkant van je vingers (enigszins met je nagels) zachtjes over de erogene zones streelt, kan dit voor enorme opwinding zorgen. Maar let wel dat je geen haken aan je nagels hebt (au)!

De binnenkant van je hand zorgt voor warmte en meer krachtige wrijvingen (masseren). Om het erotisch te houden, gebruik je de ene keer de hele binnenkant van je hand, de andere keer alleen je vingertoppen.

Sommige plekken hebben een dunne huid en/of zijn plekken waar veel zenuwen bij elkaar komen. Deze plekken zal je tijdens een erotische massage niet of nauwelijks met de binnenkant van je hand of je vingers kunnen stimuleren of masseren.

2. Houding bij het masseren

Om beter te kunnen masseren (bijvoorbeeld de schouders en de rug), is het soms fijn om op je partner plaats te nemen. Dat betekent dat je als masseur bijvoorbeeld met je knieën aan weerskanten van de dijbenen van je partner (/cliënt) plaatsneemt.

Ga wel actief op je knieën zitten; leun niet met je volle gewicht op je partner.

Bij het masseren van andere lichaamsdelen is het beter om naast je partner plaats te nemen en alleen via je handen of vingers contact te maken met zijn/haar lichaam. Ga dan zelf ook ontspannen liggen en zorg dat je armen, handen en vingers voldoende bewegingsvrijheid hebben om gemasseerd te worden.

3. Masseerrichtingen

Begin door je partner te laten wenen aan jouw handen. Door je (warme) handen rustig op een spier te leggen en deze opbouwend aan te drukken met lichte kracht, kan je partner rustig aan jouw aanraking en massage wennen.

Het helpt om de bewegingen traag uit te voeren en te controleren of ze werkelijk ontspannend werken. Bij een hoog tempo en te krachtige inzet wordt de massage namelijk niet ontspannend, maar verhoog je de spanning in het lichaam juist.

Hierna kan je beginnen met het ‘strijken’ van de spier. Omdat er opbouw in een massage hoort te zitten (van licht naar steviger), begin je met ‘strijkingen’ die in de richtingen van de spiervezels lopen. Het ‘strijken’ is een beweging waarbij in één richting kracht wordt uitgeoefend.

Bij het terughalen gebruik je geen kracht. Bij het strijken pas je de grote van je handdeel aan. Voor een kleine spier kan je bijvoorbeeld je duim gebruiken.

Tip #3: Gebruik hulpmiddelen

Je handen alleen zijn vaak niet voldoende om iemand opgewonden te maken tijdens een erotische massage. Maak daarom – indien nodig – ook gebruik van de volgende hulpmiddelen:

Tijd en passie

Heb je geen of weinig tijd? Voel je weinig voor het idee van het geven van een erotische massage? Doe het dan ook niet. Laat het aan de ander over (als hij/zij het wel wil). Om erotisch te masseren, heb je namelijk veel tijd, geduld en passie nodig. Alleen op deze manier geniet je er beiden optimaal van!

Massageolie of glijmiddel

Massageolie of glijmiddel is onmisbaar om lekker en soepel te kunnen masseren. Gebruik niet te veel, maar juist met mate om voldoende contact te houden. Bovendien wordt het zo ook geen glij- en glibberpartij.

Tip: Zorg dat de olie of het middel niet koud is.

Niets is erger dan naakt in een behaaglijke kamer te liggen en dan koude massageolie of een koud glijmiddel te voelen. Vrij je met condooms? Zorg dan dat je een olie of glijmiddel gebruikt dat de structuur van een condoom niet aantast.

Ganzenveer

Het klinkt o zo romantisch, maar het doet écht nog steeds wonderen: de ganzenveer gebruiken tijdens een erotische massage. Met de ganzenveer kun je ontzettend goed de gevoelige, erogene zones strelen. Dit kan zowel met de veer zelf (voor een zachte streling), als met de ‘pen’-kant (voor een meer kietelende streling).

IJsblokjes

IJsblokjes zijn uiteraard ontzettend koud, maar – gek genoeg – kunnen deze juist erg opwindend werken op de gevoelige, erogene plekken. Let wel op dat je de plekken niet ‘onderkoelt’, dan moet je ze weer helemaal opnieuw opwarmen. Plus: ijs smelt, dus dat geeft altijd water.

Optimaal comfort

Zorgen voor een optimaal comfort tijdens een erotische massage houdt in dat je een warme (slaap)kamer regelt met veel kaarsen en een heerlijke, zachte ondergrond waar je beiden op kunt liggen.

Zorg eventueel ook voor een heerlijk rustig en ‘easy-going’ muziekje (repeat stand) op de achtergrond. Voorkom daarnaast dat je onderbroken wordt. Dit kan heel erg storend zijn voor de fase waarin jij je bevindt. Zet de deurbel bijvoorbeeld uit en jullie telefoons op stil.

Handdoek(en)

Het is raadzaam om een handdoek bij de hand te hebben als je een erotische massage geeft. Mocht je uitschieten met olie of een ander middel, dan is een handdoek erg welkom en bruikbaar.

Maar let op…

Een erotische massage is een heerlijk voorspel om daarna over te gaan tot heerlijke seks vol passie. Het is geen wondermiddel dat altijd werkt. Heel belangrijk is dat je beiden de tijd neemt en dat de tijd er ook is, zodat je allebei heerlijk kunt genieten. Kijk ook op onze pagina voor advertenties van erotische massages!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *