7 Beste Standjes Om Vroegtijdig Klaarkomen Te Voorkomen

Soms kun je er nou eenmaal niks aan doen; je bent net begonnen met de seks en je voelt al dat je moet klaarkomen. Nou zijn er natuurlijk heel veel dingen die je aan je gezondheid kunt doen om dit op te lossen en te voorkomen, maar wat is er nou beter dan het oplossen tijdens de seks?

“Soms heb je ineens het gevoel dat je heel snel gaat klaarkomen; dat gebeurt iedereen!”

Eén van de dingen die je kunt doen is wisselen van standje. Het juiste kan namelijk een enorm verschil maken tussen nu klaarkomen en straks klaarkomen.

Standje 1: standing up

We beginnen bij een ontzettend intiem standje, maar wel een standje dat ontzettend goed werkt tegen vroegtijdig klaarkomen. Bij standing up sta je rechtop, met je vrouwelijke bedpartner in je armen.

Je tilt je bedpartner op bij haar benen en ze slaat haar benen om jouw middel. Het is de bedoeling dat ze met haar vagina net boven jouw heuphoogte hangt, zodat je haar kan laten zakken op je penis. Vervolgens kan je haar op en neer bewegen met je armen. Zij kan je helpen met haar benen, en met haar armen om je nek kan ze nog wat extra steun bieden.

Dit standje werkt goed tegen vroegtijdig klaarkomen omdat het van jou meer inspanning vraagt. Hierdoor loopt het bloed niet alleen naar je penis maar ook naar andere spieren. Ook ben je ontzettend geconcentreerd bezig met haar niet laten vallen, waardoor je niet alleen maar gefocust bent op de prikkeling van je penis.

Ben je nou niet zo sterk? Je kunt dit standje ook doen terwijl jij met je rug tegen de muur leunt. Dit maakt dat je minder spierkracht nodig hebt om je evenwicht te bewaren. Ook kan je haar tegen de muur laten leunen en in plaats van haar op en neer tillen je heupen bewegen.

Standje 2: cowgirl

Met dit standje zul je je vriendin ontzettend blij maken. Zij heeft namelijk de controle over de penetratie, waardoor zij eerder haar climax bereikt. Ook zorgt het ervoor dat jij minder snel klaarkomt. Het werkt namelijk ontzettend goed tegen vroegtijdig klaarkomen! Dit betekent dat zij meer tijd heeft om klaar te komen

Bij cowgirl zit de vrouw bovenop. Ze zit met haar gezicht naar jou toe en haar vagina op jouw heuphoogte. Vervolgens kan zij haar heupen bewegen zoals zij dat het lekkerst vindt. Ze kan draaiende bewegingen maken, of op en neer gaan. Wil je nou echt zorgen dat je minder snel klaarkomt? Laat haar dan weten wat voor jou minder gevoelig voelt en laat haar dat doen!

Ook kun jij helemaal ontspannen bij dit standje. Als je wil kun je haar natuurlijk zoenen, of haar borsten strelen of op haar billen slaan, maar je kunt ook gewoon helemaal plat liggen met je ogen dicht en compleet ontspannen. Dit zorgt ervoor dat jij je pc-spier minder aanspant, en hierdoor voorkom je vroegtijdig klaarkomen ook!

Ten slotte kan zij bepalen wanneer jij mag klaarkomen. Laat daarom ook duidelijk weten wanneer je tegen een orgasme aanzit, zodat zij kan stoppen of doorgaan. Ook kan ze meer naar voren leunen waardoor je minder diep penetreert. Dit is voor veel mannen minder gevoelig.

Ook is er een variatie op cowgirl: de reverse cowgirl. Bij de reverse cowgirl zit je bedpartner niet met haar gezicht naar je toe op je penis, maar met haar billen naar je toe. Natuurlijk kan dit extra opwindend zijn, maar het contact is wel minder intiem. Ben jij een man die vroegtijdig klaarkomt door heel intiem contact? Probeer dan de reverse cowgirl!

Is dit nog niet genoeg om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen? Dan kun je ook proberen je nog meer op haar te richten. Probeer helemaal niet aan je eigen gevoel te denken en leg je duim op haar clitoris terwijl zij op en neer gaat op je penis.

Let op! Wil je de beste tips om meer controle te krijgen over je ejaculatie, bekijk dan het Complete Ejaculatie Controle ebook van seksuoloog drs. Chris Coster.

Standje 3: side by side

Side by side is een heel erg intiem standje, en dit heeft als enorm voordeel dat jullie ontzettend goed kunnen communiceren over wat slecht, goed en te goed voelt. Als het te goed voelt, kan je dat doorgeven zodat jullie er allebei rekening mee kunnen houden.

Bij dit standje liggen jullie naast elkaar, allebei op de tegenovergestelde zij, waardoor jullie elkaar aankijken. Terwijl jullie elkaar kussen en knuffelen kan zij haar been om je heen wikkelen, waardoor jij je penis naar binnen kan brengen. Dit is dus ook het ideale standje om mee te beginnen. Let wel op: het standje klinkt behoorlijk simpel, maar het is nog best lastig om de penis in de vagina te krijgen op deze manier.

Als je penis binnen is, zul je merken dat hij een stuk minder diep zit dan bij andere standjes. Dit komt doordat haar benen minder ver open staan, waardoor je minder ruimte hebt om diep te penetreren. De oppervlakkige penetratie werkt ontzettend goed tegen vroegtijdig klaarkomen.

Als jullie elkaar al een beetje kennen en zij aan jou kan merken wanneer je klaar gaat komen hoeven jullie niet eens meer te praten tijdens dit standje. Jullie zijn met jullie gezichten zo dicht bij elkaar dat ze je adem kan horen en je gezichtsuitdrukking kan aflezen.  

Ook is het moeilijk om harde seks te hebben met dit standje, en hierdoor is de prikkeling van je penis waarschijnlijk minder heftig waardoor je minder snel vroegtijdig klaarkomt. Bovendien is het makkelijker om je penis uit de vagina te halen als je het gevoel hebt dat je gaat klaarkomen, omdat je minder diep in de vagina zit.

Standje 4: standje 69

Voor sommige mannen en vrouwen is standje 69 een beetje een taboe. Het ziet er een beetje vreemd uit en als je het nog nooit gedaan hebt, kan het behoorlijk ongemakkelijk voelen. Dit is zonde, want het kan ontzettend goed werken tegen vroegtijdig klaarkomen.

“Iets wat een beetje taboe is, is natuurlijk alleen maar spannender (al moet het niet té spannend worden)…”

Bij standje 69 zitten jullie als een 6 en een 9 met jullie hoofden bij elkaars geslachtsdeel. De man ligt op zijn rug, de vrouw ligt bovenop hem met haar vagina bij de mond van de man en zijn penis bij haar mond.

Standje 69 is dus geen penetratie, maar orale seks. Dit is een ontzettend groot voordeel als jij last hebt van vroegtijdig klaarkomen. Orale seks is voor mannen namelijk vaak minder intens dan penetratie. Bovendien is orale seks voor vrouwen vaak nog intenser dan penetratie, je kunt namelijk direct haar clitoris stimuleren.

Nog een groot voordeel is dat zij makkelijk kan stoppen met jou pijpen als je aangeeft dat je bijna klaar gaat komen. Ze hoeft alleen maar je penis uit haar mond te halen. Jij kunt gewoon doorgaan!

Wil je standje 69 toch ietsje spannender maken? Ga dan zelf bovenop. Voor vrouwen die ervaren zijn met deepthroaten kan dit heel spannend zijn, want jij hebt de controle over hoe zij jou pijpt. Je penetreert hierbij als het ware haar mond. Doe dit wel alleen als zij hier comfortabel mee is, het kan namelijk ook best naar zijn voor je vrouwelijke bedpartner.

Standje 5: zittend

Je kan liggend seks hebben, staand seks hebben, maar ook zittend seks hebben! Ook dit is weer een intieme sekspositie. Hierdoor ben je niet alleen maar bezig met de seks, maar ook met het romantische contact met je vriendin.

Bij zittende seks zit jij als man op de bank, een stoel, de grond, de rand van het bed of waar jullie dan ook seks willen hebben. In dit standje zit de vrouw op je schoot met jouw penis in haar. Ze kan haar benen naast je heupen neerzetten, om je middel doen of zelfs in je schouders leggen. Als ze haar benen in je schouders legt, is de penetratie wel dieper. Dit is niet ideaal bij het voorkomen van vroegtijdig klaarkomen.

“Natuurlijk is het geen goed idee om het extra spannend te maken als jij last hebt van vroegtijdig klaarkomen, maar jullie zouden dit standje zelfs op een bankje in het park kunnen doen!”

Bij de zithouding kunnen jullie allebei bepalen hoe snel, diep en hard de seks is. Zij kan zelf met haar benen het tempo bepalen, maar jij kunt haar ook tegenhouden met je armen als je het gevoel hebt dat je vroegtijdig klaar gaat komen.

Ook bij dit standje hebben jullie weer heel intiem contact; jullie zitten met de gezichten dicht bij elkaar waardoor ze goed kan aflezen of jij gaat klaarkomen. Dit maakt het erg makkelijk om pauze te nemen als jij het gevoel hebt dat je bijna je climax gaat bereiken.

Standje 6: doggy style met háár initiatief

Voor veel mannen is de seks minder gevoelig als zij het initiatief neemt. Je hebt namelijk helemaal geen invloed meer op de penetratie, waardoor je niet meer kunt uitvoeren wat jij het lekkerste vindt.

Hoewel doggy style voor veel mannen een gevoelig standje is, kan het een enorm verschil maken als jij niet het initiatief neemt in de penetratie, maar als zij het initiatief neemt in de penetratie. Jij zit gewoon op je knieën met haar op d’r knieën voor jou, je penis zit in haar vagina en zij beweegt met haar billen naar jou toe. Normaal gesproken beweeg jij met je heupen naar haar toe.

Een ander groot voordeel aan het seksstandje doggy style bij vroegtijdig klaarkomen is dat jullie elkaar niet kunnen aankijken. Dit is helemaal perfect als jij klaarkomt van romantische intimiteit. Je kunt je gedachten helemaal laten afdwalen, want je hoeft haar niet aan te kijken of te zoenen.

Standje 7: wissel veel van standjes!

Om klaar te komen heb je constante en repetitieve stimulatie van de penis nodig. Als jij de hele tijd in één standje blijft hangen, is de kans dus veel groter dat jij vroegtijdig klaarkomt. De constante prikkel naar je hersenen wordt namelijk steeds heftiger als je lange tijd hetzelfde blijft doen, mits dit goed voelt natuurlijk.

Als jij vaak wisselt van standje krijg je constant een nieuwe prikkel, waardoor je penis en je brein elke keer weer even moeten wennen aan het nieuwe seksstandje. Dit kan heel erg goed werken tegen vroegtijdig klaarkomen.

Ook heb je tussen het wisselen van standje even de tijd om bij te komen. Je hoeft niet altijd meteen door te gaan met penetratie. Vaak kun je tussen het wisselen van standje door je even helemaal op haar richten. Draai je haar om van doggy style naar missionaris? Dan kun je haar een paar minuten gaan beffen of vingeren tot je het gevoel hebt dat je niet meer klaar hoeft te komen.

Ook is het sowieso een goede manier om te experimenteren met waar jij snel van klaarkomt. Leren omgaan met vroegtijdig klaarkomen is een best langdurig proces, er zijn immers zo ontzettend veel dingen die je met seks kunt doen. Het is daarom erg belangrijk dat jij leert veel en vaak van standje te wisselen.

Niet alleen maakt dit de seks spannender, leuker en speelser, ook leer jij hiermee naar welk standje jij kunt overstappen als je vroegtijdig gaat klaarkomen. Bovendien leer je hierdoor ook je penis uit de vagina te halen, want dit kan voor sommige mannen best wel moeilijk zijn omdat ze te gefocust zijn op de penetratie.

Wil je nog meer weten over seks, seksstandjes en vroegtijdig klaarkomen? Lees dan de artikelen op onze website! We behandelen alles, van seksstandjes tegen vroegtijdig klaarkomen tot kritische analyses van medicatie tegen vroegtijdig klaarkomen.

Leer het vanavond al 30 minuten uit te stellen

Wil je het vanavond al langer uithouden in bed? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

  • Het ontdekken van de oorzaak waarom je te snel klaarkomt
  • Wat je vooral NIET moet doen om het langer uit te houden
  • De beste technieken voor direct langer uithoudingsvermogen
  • Waarom de PC spier zo belangrijk is
  • Hoe je vanavond al je ejaculatie kunt uitstellen

Bekijk hier zijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *