7 Tips voor Heerlijk Voorspel om Haar Geil te Maken

Voorspel: het is iets waarover elke vrouw het eens is dat het onmisbaar is voor een goede vrijpartij, maar iets waar mannen vaak iets meer moeite mee hebben. Vaak denken mannen dat voorspel een soort aperitiefje is voor “het echte werk”, terwijl het voor veel vrouwen een net zo groot onderdeel van de seks is als de daadwerkelijke penetratie.

Als man heb je er dus zeker baat bij om eens wat meer stil te staan bij dat voorspel, omdat er niets is dat haar zo geil krijgt als dat. Maar wat zou je dan beter moeten doen? Hoe maak je een vrouw nou echt helemaal wild? Daar ga ik je in dit artikel mee proberen te helpen.

Ik zal van jou een meester in voorspel te maken, aan de hand van de volgende tips:

  • Neem de tijd
  • Bouw het langzaam op
  • Richt je op intimiteit
  • Denk na over het uitkleden
  • Maak gebruik van haar borsten
  • Duw nooit haar hoofd naar beneden
  • Pas deze tips ook toe tijdens penetratie

Tip 1: Neem de tijd

Mijn eerste tip klinkt voor sommige mensen misschien wat voor de hand liggend, maar toch is dit een van de dingen die mannen het vaakst fout doen wat voorspel betreft. Ze zien het voorspel als een soort opwarmertje. Ze vinden het iets waar je zo snel mogelijk doorheen moet om aan de “echte seks” te beginnen, terwijl het in werkelijkheid van essentieel belang is om de tijd te nemen.

Voor de meeste vrouwen is voorspel een absoluut onmisbaar onderdeel van seks. Er is zelfs een aanzienlijk percentage van alle vrouwen (volgens sommige enquêtes wel 30%) die voorspel belangrijker dan penetratie vinden. Je snapt waarschijnlijk wel dat je de meeste vrouwen daarom enorm teleurstelt als je na een paar minuten vingeren al ophoudt.

Je moet seks zien als een soort meergangenmaaltijd, waarbij je aan elke gang aandacht besteedt.

Door meer aandacht te besteden aan het voorspel en er echt de tijd voor te nemen, zal je merken dat je sekspartner veel geiler wordt. Je kunt haar waarschijnlijk ook makkelijker laten klaarkomen dan eerst. Bovendien kan voorspel voor een man ook gewoon ontzettend fijn zijn. Je moet het niet zien als iets dat je voor haar doet, maar als iets waar jullie allebei van kunnen genieten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Bouw het langzaam op

Mannen en vrouwen zitten seksueel heel anders in elkaar. Specifieker is seks voor mannen veel meer iets fysieks, terwijl het voor vrouwen eigenlijk altijd veel emotioneler is. Mannen hebben hierdoor de neiging om zo snel mogelijk naar haar geslachtsdelen te grijpen, omdat ze dat zelf ook graag zouden willen, maar dit is niet wat de meeste vrouwen willen.

Vrouwen willen over het algemeen juist dat je het voorspel langzaam opbouwt. Grijp haar niet meteen bij haar billen of borsten om vervolgens niet meer los te laten, maar begin gewoon met kussen. Begin daarna te voelen over haar hele lichaam; niet alleen haar borsten of billen, maar ook haar rug, haar schouders, haar buik haar benen.

Na een lange opbouw moet je er eigenlijk pas aan gaan denken om haar vagina aan te raken.

Als je een vrouw geil wilt krijgen, moet je haar daar wel de tijd voor geven.

Als je het voorspel op deze manier wat langzamer opbouwt, dan wordt ze waarschijnlijk veel geiler dan wanneer je dit niet doen. Ze zal ze de seks als intenser en bevredigender ervaren. Dit kost iets meer tijd, maar het kost daarentegen relatief weinig moeite. Je doet gewoon wat je altijd al doet, alleen de opbouw is anders. Dit is dus een makkelijke manier om haar geiler te maken.

Tip 3: Richt je op intimiteit

Zoals ik net al heb uitgelegd, is voorspel voor veel vrouwen iets dat erg om emotie draait, en dan heb ik het specifiek over intimiteit. Als je haar als man het idee geeft dat je haar als een soort stuk vlees ziet, dan kan dat voor veel vrouwen een ontzettende turn-off zijn. Wanneer je alleen maar hard in haar borsten aan het knijpen bent, om vervolgens meteen aan penetratie te beginnen, doe je het dus fout.

Sommige vrouwen vinden het fijn om ruw behandeld te worden, maar deze vrouwen zijn de uitzondering.

Waar je je op moet richten, is intimiteit. Een goede manier om intimiteit te creëren is door gewoon enige tijd lang met haar te zoenen terwijl je haar dicht tegen je aan drukt. Je mag wel met je handen over haar lichaam bewegen, maar zorg ervoor dat je niet alleen in haar kont aan het knijpen bent. Later mag dit best, nu is het daar nog niet het moment voor.

Wat ook erg helpt, is haar zo nu en dan diep in haar ogen aankijken. Dit klinkt misschien als geitenwollensokkengeneuzel, maar uit meerdere onderzoeken is gebleken dat langdurig oogcontact écht voor een emotionele band zorgt. Dat is natuurlijk ideaal als je een intieme situatie probeert neer te zetten.

Een laatste ding dat kan helpen, is in haar oor fluisteren terwijl je met andere dingen bezig bent. Nou hoef je geen hele gedichten voor te dragen; als je hierin doorslaat kun je de stemming juist weer verpesten. Even in haar oor fluisteren dat je haar sexy vindt, of dat je van haar houdt (als ze je partner is), werkt daarentegen erg goed.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Denk na over het uitkleden

Dit klinkt misschien als een vreemde tip; jezelf of elkaar uitkleden is toch gewoon iets wat je doet zodat je tot het echte werk kan komen? In beginsel natuurlijk wel, maar denk er eens over na: is uitkleden niet vaak het onhandigste moment van de gehele vrijpartij?

Je bent net in de stemming en het gaat lekker, en dan moet je ineens nog even onhandig je sokken en je onderbroek uit zien te krijgen. Je kunt dit niet alleen voorkomen, maar je kan het uitkleden zelfs tot een sexy moment omtoveren. Je moet gewoon van tevoren eventjes snel bedenken hoe je dit gaat aanpakken.

Trek bijvoorbeeld je sokken meteen uit als je begint, zodat je daar later geen gehannes mee krijgt en de sfeer ervoor moet onderbreken. Als zij een jurkje met een panty draagt, trek dan eerst haar panty uit; een jurkje zonder panty is best sexy, alleen een panty niet.

Je bent geen ongeduldig jongetje dat zo snel mogelijk zijn Sinterklaascadeau wil uitpakken, je bent een man die de tijd neemt voor een vrouw.

Het uitkleden van elkaar moet je, net als het voorspel zelf, een beetje langzaam opbouwen. Uitgekleed worden door iemand die je aantrekkelijk vindt kan enorm opwindend zijn, en door hiervoor even de tijd te nemen zal ze bloedgeil zijn tegen de tijd dat je aan de seks begint. Kleed haar gewoon langzaam, kledingstuk voor kledingstuk uit, terwijl je tussendoor met haar zoent en knuffelt.

Wat ook kan helpen, is nadenken over sexy manieren om haar uit te kleden. Haar onderbroek uittrekken met je mond is een bekende, maar je kan bijvoorbeeld ook haar panty langzaam naar beneden afdoen, terwijl je haar kusjes geeft op haar been, waar haar panty net zat. Op die manier maak je uitkleden van iets ongemakkelijks tot iets opwindends.

Tip 5: Maak gebruik van haar borsten

Misschien denk je dat ik nu een beetje tegenstrijdig ben. Net zei ik nog dat je niet direct haar borsten moet vastgrijpen, en nu heb ik het ineens over gebruik maken van haar borsten. Hoewel het zeker klopt dat je haar voorgevel niet meteen gretig moet aanvliegen, moet je haar borsten op een gegeven moment wel aandacht geven.

Waarschijnlijk hoef ik geen heel verhaal te houden om jou te overtuigen haar bij haar borsten te pakken, maar ik ga het toch doen.

Wat veel mannen niet weten, is dat borsten voor vrouwen een erogene zone zijn. Dat wil zeggen dat borsten een grote rol spelen in de seksuele opwinding van een vrouw. Ze zijn erg gevoelig, vooral rondom de tepels. Als je hier goed gebruik van maakt, dan is het bijna gegarandeerd dat ze hier ontzettend geil van zal worden.

Let wel: je moet niet in haar borst gaan zitten knijpen alsof het een soort stressbal is. Borsten zijn dus erg gevoelig, maar de keerzijde daarvan is dat je haar ook sneller pijn doet. Hard knijpen vinden de meeste vrouwen niet erg opwindend, maar een klein beetje kracht zetten mag wel. Als je twijfelt, vraag haar dan gewoon of ze dit fijn vindt of niet.

Zoals ik net al zei, zijn haar tepels het meest gevoelige onderdeel van haar borsten, en ook hier kun je gebruik van maken. Streel haar met één vinger een beetje over haar tepel terwijl je haar borst vasthoudt, of zuig een beetje aan haar tepel. Dit laatste klinkt misschien een beetje kinky, maar heel veel vrouwen maak je er helemaal gek mee.

Jij raakt hierdoor ontzettend opgewonden omdat je haar borsten aanraakt, en door dat te doen maak je haar ook hele geil. Dit is een goed voorbeeld van iets wat ik al eerder zei: voorspel is niet iets wat de man doet om de vrouw te plezieren, het is iets waar zowel man als vrouw enorm van kunnen genieten.

Tip 6: Duw nooit haar hoofd naar beneden

Als je heftig met elkaar bezig bent, dan snap ik het best als jij op een gegeven moment de behoefte hebt om door haar gepijpt te worden. Hier is niks mis mee: het voorspel draait om jullie allebei, en ook voor de vrouw kan dit erg opwindend zijn. Wat je echter nooit moet doen, is haar hoofd naar je kruis duwen om haar zover te krijgen; dit komt heel agressief over.

Je kunt niet zomaar je favoriete porno na gaan doen, je komt toch ook niet ongevraagd klaar over iemands gezicht?

De gemiddelde vrouw zit er echt niet op te wachten dat jij haar met haar hoofd naar je kruis duwt, en hier wordt de gemiddelde vrouw dan ook totaal niet opgewonden van. Heel misschien dat je er een pijpbeurt aan overhoudt, maar al het werk dat je hebt gedaan om haar opgewonden te krijgen is voor niets geweest.

Zoals ik net al zei kan het voor een vrouw erg opwindend zijn om je te pijpen. Als je graag wilt dat ze dat doet, vraag het haar dan gewoon. Je kunt ook zelf beginnen met haar te beffen – meestal snapt ze vervolgens wel dat jij ook graag gepijpt wil worden. Door haar hoofd naar beneden te duwen, komt het over alsof je haar wil dwingen om iets te doen, en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Tip 7: Pas deze tips ook toe tijdens penetratie

In beginsel gaan deze tips over het voorspel, maar ook tijdens penetratie kunnen ze erg helpen om haar nog een beetje extra geil te maken. In haar oor fluisteren kan in veel standjes ook makkelijk als je al bezig bent, en hetzelfde geldt voor het vastpakken van haar borsten of het maken van oogcontact.

Intimiteit en emotie zijn erg belangrijk voor vrouwen, zoals ik al eerder heb benoemd, en dat houdt echt niet ineens op na het voorspel. Als je zodra de penetratie begint ineens ophoudt met dit alles, dan zal ze dat in het beste geval verwarrend vinden, en in het slechtste geval een enorme turn-off. Zorg er dus gewoon voor dat je deze tips gedurende de hele vrijpartij in je achterhoofd houdt.

Dit waren ze dan, de 7 tips voor geweldig voorspel waarmee je haar bijna gegarandeerd geil weet te maken. Ik heb er geen twijfels over dat het seksleven van zowel jou als je sekspartners sterk zal verbeteren als je de tips in dit artikel opvolgt, en ik wens je dan ook heel veel plezierige nachten toe.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *