Standje 69: 6 Tips voor Heerlijke Orale Seks voor Twee

Stiekem wil je al een hele tijd wat extra spanning en opwinding aanbrengen in jullie seksleven. Je bent gelukkig met je partner (of seksbuddy), maar je weet dat jullie het samen nog veel heter kunnen maken in de slaapkamer. Tot nu toe hebben jullie wel eens het een en ander geprobeerd, maar het blijft nog een beetje… vanilla – of het liep uit op een flinke teleurstelling door een gebrek aan kennis.

Want seks komt natuurlijk, het menselijk lichaam is immers gemaakt om zich voort te planten. Maar niet iedereen heeft een aangeboren talent tussen de lakens. Soms vergt het wat meer studie en meer oefening. Maar zoals ze al zeggen: oefening baart kunst. Dus als het creëren van meer spanning in de slaapkamer nog niet wil lukken, probeer dan aan te slag te gaan met deze tips!

Waarom is de een beter in seks dan de ander?

Het lijkt zo oneerlijk – een vriend(in) vertelt over zijn/haar wilde seksavonturen met zijn/haar vele bedpartners, en elk verhaal heeft in ieder geval een ding gemeen. Alle mannen/vrouwen waar je vriend(in) seks mee heeft, kunnen maar geen genoeg krijgen van zijn/haar kunsten in bed.

Stuk voor stuk willen ze het liefst geen oog dichtdoen en blijven ze het liefst de hele dag in bed.

En daar zit jij dan, met rode oortjes aan te horen hoe fantastisch seks wel niet kan zijn. Maar je weet nu al dat als jij straks thuiskomt en met je partner het bed instapt, er van zulke opwinding niet zoveel zal komen. Cookie cutter seks, zo kun je het bijna noemen. En dan voornamelijk in de missionarispositie. En ineens verlang jij intens naar de intensiteit van het seksleven van je vriend(in).

De moed zakt je echter in de schoenen – jij bent lang niet zo atletisch/aantrekkelijk/soepel/gedurfd als hij/zij. Zulke seks is dus niet voor jou weggelegd, denk je. Pfft, wat een onzin. Iedereen kan seks hebben, en iedereen is in staat te genieten van seks.

Maar je moet er wel enige moeite voor doen. Misschien is dat het verschil wel tussen je vriend(in) en jij – hij/zij ontmoet steeds nieuwe mensen, bouwt steeds een nieuwe spanning op, en blijft daardoor openstaan voor nieuwe ervaringen (en standjes). En jij bent zielsgelukkig met je partner, maar je moet toegeven dat jullie niet per se veel moeite meer doen in de slaapkamer.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe beter de seks, hoe beter de relatie

En wat is nu een beter moment om daar mee te beginnen dan nu? Want zelfs als ben je op alle andere gebieden van je relatie tevreden, gelukkig, met hoe deze zijn, je mag niet onderschatten hoe belangrijk seks is in een relatie.

‘’Hoe beter de seks in een relatie is, hoe gelukkiger je bent in je relatie.’’

Redenen hiervoor zijn:

 • Afterglow. Uit onderzoek is gebleken dat zelfs de kleinste seksuele daad ervoor kan zorgen dat je gaat stralen, een soort ‘glow’ uitstraalt, een afterglow. Deze seksuele afterglow, een toegenomen tevredenheid met de seks, zorgde ervoor dat personen hun relatie als beter beoordelen, niet alleen nu, maar ook over een aantal maanden.
 • Affectie/intimiteit. Het is niet eens zozeer de seks zelf die ervoor kan zorgen dat je je relatie beter of slechter beoordeelt, maar de genegenheid die je elkaar toont in de slaapkamer. Een soort basis van warmte en het gevoel dat je partner om je geeft. Je kunt dus stellen dat het niet per se op seks aankomt hoe gelukkig je bent met je relatie, maar ga eens na. Als jij ziet dat je partner zijn/haar best voor je doet in de slaapkamer, je opeens aankijkt met ogen waar een vernieuwde honger in doorschijnt, voel jij je dan niet nog veel meer gewaardeerd en begeerd – en daardoor warmer en gelukkiger?
 • Seks levert een hoop gezondheidsvoordelen op. Deze link is dus eigenlijk niet erg moeilijk uit te leggen. Hoe meer en beter je seks, hoe beter de fysieke (en mentale) gezondheid van je partner en jou. En hoe gezonder je bent, hoe lekkerder je in je vel zit, waardoor je je dus uiteindelijk ook gelukkiger voelt in je relatie.

Nieuwe dingen proberen in de slaapkamer: Standje 69

Als seks zo geweldig voor jou en voor je relatie is, waarom zou je dan niet zoveel mogelijk aandacht besteden aan je seksleven, en kijken hoe je deze eventueel kunt verbeteren? Dat kan bijvoorbeeld door nieuwe standjes uit te proberen in de slaapkamer. Een optie is standje 69, een erg populair en veelbesproken sekspositie, dankzij het ultieme genot dat beide partners eruit kunnen halen.

Standje 69 is gericht op orale stimulatie – van beide partners tegelijkertijd. Bij dit standje stimuleren je partner en jij elkaar namelijk gelijktijdig oraal. Als je hier nog nooit van gehoord hebt, kan dit nogal bizar klinken.

Kijk daarom nog eens naar het getal 69, waar dit standje zijn naam aan te danken heeft. Het betekent dat jullie ruggen de langste zijden zijn van de getallen – één ligt op zijn/haar rug, de ander bevindt zich bovenop – terwijl jullie hoofden zich bij elkaar genitaliën bevinden. Dat lijkt misschien een hoop gedoe qua coördinatie – en voornamelijk durf – maar het is de moeite meer dan waard.

Opties om dit standje aan te pakken, zijn de volgende tips nuttig:

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip #1: Ga goed liggen

Als jij wilt bepalen hoeveel druk je zult oefenen, zorg dan dat jij bovenop gaat. Ga schrijlings over de borst van je partner zitten, met het uitzicht op zijn/haar voeten, buig je voorover en strek je benen. Hierdoor heb jij gemakkelijk toegang tot zijn/haar geslachtsdeel en hij/zij tot het jouwe.

Tip #2: Aan de rand van het bed

Een andere manier om toch bovenop te zitten, is door je partner in het midden van het bed te laten liggen, terwijl zijn/haar hoofd enigszins over de rand van het bed hangt. Jij kunt vervolgens op de grond staan en over hem/haar heen buigen.

Begin met het zoenen van je partners mond, kruip vervolgens op het bed, over hem/haar heen, terwijl je van zijn/haar borst naar zijn/haar geslachtsdeel likt, tot je beide met je mond bij elkaars geslachtsdeel kunt.

Tip #3: Jij bovenop

Als je maar vermoeiend vindt om bovenop te zitten, of als je gewoon je partner de controle wilt overhandigen, ga dan zelf op je rug liggen en laat hem/haar schrijlings over jou heen zitten.

Een van de voordelen van deze positie is dat je je handen vrij hebt om je partner nog meer aan te raken en te stimuleren. Hierdoor lever je niet alleen je partner meer genot, maar zal hij/zij mogelijk nog enthousiaster worden in zijn/haar eigen bewegingen en stimulatie van jouw lichaam. Een win-winsituatie dus!

Tip #4: Zij aan zij

Een laatste optie is om zij aan zij te gaan liggen. Hierbij lig je dus naar elkaar toe gedraaid, met jullie monden bij elkaars genitaliën. Als jullie je bovenbenen buigen vanaf de knie en jullie voeten plat op bed plaatsen, kunnen jullie elkaars onderbenen als een soort ‘kussen’ gebruiken. Hierdoor maak je het elkaar een stuk comfortabeler, en kunnen jullie het standje veel langer volhouden.

Tip #5: Geef niet te snel op!

En ja, het kan in het begin een flink geworstel en gedoe zijn om uit te zoeken wat nu precies het beste bij jullie past; wat de handigste positie is. Maar geef niet op tot jullie hebben gevonden wat het meest plezierig en efficiënt is voor jullie. En begin niet te panikeren als jullie niet direct de meest mindblowing orgasmes krijgen als je had verwacht – dat komt nog wel.

Tip #6: Geniet van het moment

Daarbij vind jij het, net als sommige anderen, het misschien wel heel lastig om je te focussen op je eigen plezier terwijl je je partner probeert te bevredigen. Probeer in dat geval echter gewoon te genieten van het moment. Het is een supersexy en intieme manier voor jou en je partner om je verbonden te voelen met elkaar en elkaar te bevredigen.

Aanvullende tips voor heerlijke orale seks

Enkel het standje zelf masteren is natuurlijk pas één ding. Als jij vervolgens maar weinig tot niks bakt van het oraal stimuleren van je partner (beffen of pijpen) zelf, dan komt er van dat fantastische orgasme dat jij je partner hoopt te geven alsnog niks. Daarom vind je hierna nog een aantal tips voor orale seks.

Tips om een man oraal te stimuleren (pijpen)

 • Allereerst: Denk er niet teveel bij na, en probeer het niet als een taak te zien. Natuurlijk wil je hard je best doen om je partner een geweldig orgasme te bezorgen, maar probeer iets meer met de ‘flow’ mee te gaan. Zelfs als je niet direct geniet van pijpen, kan je je uiteindelijk wel ontspannen genoeg voelen om je te focussen op het plezier dat je hem brengt.
 • Plaag hem een beetje. Stop bijvoorbeeld niet zijn hele penis continu in je mond, maar kus hem lichtjes rond en op zijn penis. Net zolang tot hij je praktisch smeekt hem in je mond te nemen.
 • Gebruik glijmiddel (met een smaakje), zodat de hele ervaring voor jou ook aangenamer is, waardoor jij je weer beter kunt ontspannen en kunt focussen op het geven van de best mogelijke orale stimulatie.
 • Let op zijn reacties. Aan zijn reactie, zowel fysiek als woordelijk, kun je opmaken hoe goed je het doet. Zo weet je of je net wat meer moet geven of dat je vooral moet blijven doorgaan met wat je aan het doen bent. Let wel dat een slapper wordende erectie niet per se garant staat voor te weinig seksuele stimulatie – dit kan los van zijn genot gebeuren.
 • Zoek zijn meest gevoelige plekjes op. Denk aan zijn ballen, scrotum en zijn perineum (het gebied tussen zijn ballen en zijn billen). Maar ook aan andere gebieden van zijn lichaam – gebruik je handen om te verkennen. Hoe meer je die gevoelige plekjes kunt stimuleren, hoe meer genot hij ervaart.
 • Gebruik je tanden. Oké, toegegeven, voor menig man is dit een complete turn-off… mits je het helemaal verkeerd aanpakt. Je tanden – lichtjes en voorzichtig! – langs zijn penis laten glijden, gevolgd door je tong, kan hem sterren voor zijn ogen laten zien.
 • Vraag hem wat hij lekker vindt! Communicatie is een cruciaal onderdeel van niet alleen een goede, gezonde relatie, maar ook van een goed seksleven. Je moet elkaar kunnen vertellen wat je wel en niet lekker vindt. Want wat je vorige partner misschien lekker vond, vindt je huidige partner helemaal niets en vice versa. De enige manier om hierachter te komen, is door er vrijelijk met elkaar over te praten.

Tips om een vrouw oraal te stimuleren (beffen)

 • Begin met een soort voorspel van rustig strelen en kusjes geven. Hiermee bouw je het verlangen, de intensiteit en de anticipatie op. Hierdoor zal je partner nog meer opgewonden raken en zal het uiteindelijke orgasme nog vele male heftiger – en dus plezieriger – zijn. Nog een extra tip hierbij – als je partner daarvan houdt – doe een beetje aan dirty talk om de spanning nog verder op te bouwen.
 • Breng steeds meer druk aan. De zachte strelingen zijn leuk… in het begin. Maar op een gegeven moment wil je partner meer, dus geef haar dat dan ook. Hoe meer opgewonden ze wordt, hoe meer stimulatie ze van jou hoopt te krijgen. Het is misschien lastig inschatten hoeveel druk je moet aanbrengen, maar let goed op haar reacties en communiceer!
 • (Voor mannen:) Probeer haar niet op dezelfde manier te penetreren als je met je penis zou doen. Dit gaat namelijk niet dezelfde plezierige gevoelens opleveren als jij denkt – je tong kan niet hetzelfde teweegbrengen als je penis, als is het alleen maar omdat je tong veel korter is. Houd hier dus rekening mee.
 • Gebruik ook je vingers. Breng bijvoorbeeld een vinger of twee aan in haar vagina. Let ook hierbij weer op haar reacties, zowel verbaal als fysiek. Het kan namelijk pas echt lekker voor haar zijn als je het op de juiste manier doet.
 • Laat je handen haar lichaam verkennen en stimuleren. Haar borsten zijn ook enorm gevoelig, zeker tijdens seksuele opwinding. Betrek je deze erbij, wordt haar genot nog vele malen intenser. Maar denk ook aan andere intieme, gevoelige plekjes, zoals als haar nek.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *