Bestaan Penis Vergroten Pillen? 4 Alternatieven voor een Grotere Penis

we eerlijk zijn: als ik jou zou vragen of je geïnteresseerd was in een grotere penis, dan zou je antwoord daarop hoogstwaarschijnlijk “ja” zijn. De meeste mannen delen klaarblijkelijk de opvatting dat hun penis nog wel nét een stukje groter zou mogen zijn, en dit is niet onopgemerkt gebleven door mensen die daar iets aan willen verdienen.

Inmiddels zijn er talloze middelen en behandelingen die je precies dat beloven: een grotere penis.

Zo zijn er bijvoorbeeld ook pillen voor een grotere penis op de markt. Het klinkt natuurlijk prachtig: je slikt een pilletje, en krijgt er moeiteloos een paar centimeter bij. Maar werkt het ook zo?

In dit artikel onderzoek ik de zin en onzin van dergelijke pillen, en laat ik je bovendien kennismaken met enkele alternatieven. Lees dus snel verder als jij een grotere penis wil, en benieuwd bent of pillen je daarbij kunnen helpen!

Werken pillen om je penis te vergroten wel of niet?

Op het internet vind je tal van advertenties voor pillen die je de meest wilde groei van je penis beloven. Volgens sommigen zou je er wel vijf centimeter bij kunnen krijgen binnen een maand, en dat is nog niet eens de meest overdreven claim die ik gezien heb.

Als je dat allemaal leest, dan moet toch eigenlijk je eerste gedachte zijn: dat kan toch niet waar zijn?

Wat dat betreft heb ik slecht nieuws voor je: het is ook niet waar. Er is geen enkel middel waarvan bekend is dat het de gigantische beloftes van dergelijke pillen waar kan maken. Deze beloftes zijn dus per definitie niet realistisch, waaruit je de conclusie kunt trekken dat die pillen zelf ook niet het aanschaffen waard zijn. Jammer, maar helaas.

“Als er echt een pil was uitgevonden die je penis twee keer zo lang kon maken in drie maanden, dan was de uitvinder ervan nu allang miljardair.”

Bovendien zijn deze pillen altijd enkel illegaal verkrijgbaar via het internet. Dat betekent dus al dat ze door de bevoegde autoriteiten ofwel niet gekeurd zijn, danwel niet toegelaten zijn tot de Nederlandse markt.

Dit betekent natuurlijk dat er flinke veiligheidsrisico’s verbonden zitten aan het gebruik van deze pillen, bovenop het feit dat ze dus niet werken.

In het beste geval betekent dit dat deze pillen klinkklare onzin, maar niet direct gevaarlijk zijn. Ze zullen je sowieso niet de resultaten bezorgen die op het potje staan, maar ze hoeven je niet per se ziek te maken. In het ergste geval is dit echter wel zo.

“Als een middel niet gekeurd is, kunnen er allerlei gevaarlijke stoffen in zitten, die je ziek kunnen maken of zelfs je leven in gevaar kunnen brengen.”

Mijn conclusie is dus: koop dit soort pillen nooit. In het beste geval ben je een hoop geld kwijt aan pure onzin, wat op zichzelf natuurlijk al erg genoeg is, en in het ergste geval breng je je gezondheid of zelfs je leven ermee in gevaar.

Ik snap dat een grotere penis een aanlokkelijk idee is, maar laat je daardoor niet verleiden tot het maken van dit soort zinloze en risicovolle aankopen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Is het überhaupt mogelijk om mijn penis te vergroten?

Misschien denk je nu, na het voorgaande gelezen te hebben, dat het volstrekt onmogelijk is om een grotere penis te krijgen. Hoewel je zeker niet het soort resultaten moet verwachten dat dit soort pillen je beloven, heb ik goed nieuws voor je: er zijn wel degelijk manieren om je penis (effectief) groter te maken! Hoe dat kan, zal ik je nu uitleggen.

Allereerst zijn er chirurgische ingrepen die je kan doen voor een grotere penis, maar dit zou ik je niet snel aanbevelen. Bij dit soort ingrepen wordt er een soort “tussenstuk” in je penis geplaatst om deze harder te maken. Dat stuk penis is echter vrij gevoelloos, en bestaat uit hard weefsel, ook wanneer je penis verder slap is. Veel mannen zijn dan ook niet echt tevreden met het resultaat van dit soort operaties.

Verder kun je ook enkel je erecties vergroten. De grootte van je erecties is namelijk niet alleen gebaseerd op de lengte van je slappe penis, maar ook op het vermogen van de zwellichamen in je penis om zich vol te laten lopen met bloed.

Dat vermogen kun je vaak verbeteren, waardoor dus ook je erecties groter zullen worden. En zeg nou zelf: als jij droomt van een grotere penis, dan gaat het je toch vooral om de lengte in erectie.

Als laatste is het vaak ook nog mogelijk om je penis uit te rekken. Dit kan een effectieve manier zijn om je penis uit te rekken, maar let op: je moet hiervoor dus wel wat inleveren qua dikte. Aangezien volgens veel vrouwen de omtrek van een penis belangrijker is dan de lengte, moet je je afvragen of je je dat verlies in dikte kan veroorloven.

Als je penis echt heel kort is, of als je penis toch al enorm dik is, kan het zeker de moeite waard zijn.

Hoe vergroot ik mijn penis? 4 alternatieven voor pillen om je penis te vergroten

Nu je weet dat het mogelijk is om je penis te vergroten, vraag je je waarschijnlijk af: hoe dan? Wat moet ik doen om mijn penis wat groter te krijgen? Dat ga ik je in de rest van dit artikel uitleggen!

Ik zal je vertellen wat de beste alternatieven voor zogenaamd “penisvergrotende” pillen zijn, zodat jij hopelijk de lengte van je penis al snel wat kan vergroten! De volgende alternatieven zal ik beknopt uitleggen en bespreken:

  • Kegeloefeningen
  • Een stretching-apparaat
  • Voedingssupplementen
  • Vette vis

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Alternatief 1: Kegeloefeningen

Vaak kijken mensen me een beetje raar aan als ik ze vertel dat ze een grotere penis kunnen krijgen door het doen van oefeningen, maar het is toch echt zo!

Door het doen van zogeheten Kegeloefeningen kun je hiervoor zorgen. Je vergroot met deze oefeningen alleen de omvang van je penis in erectie, niet van je slappe penis. De werking van Kegeloefeningen is wetenschappelijk bewezen (bron).

Hoe kan dit nu allemaal precies? Met Kegeloefeningen train je je bekkenbodemspieren, een spiergroep die ook wel eens je PC-spier wordt genoemd (al is het dus eigenlijk niet één spier, maar een groep spieren).

Het sterker maken van deze spieren helpt je bij een hele hoop seksuele processen. Niet alleen worden je erecties er mogelijk groter door, maar waarschijnlijk kun je bijvoorbeeld ook je orgasme langer uitstellen! Tot slot kunnen Kegeloefeningen helpen voorkomen dat je in de toekomst incontinent wordt.

“Een getraind lichaam werkt nu eenmaal beter dan een ongetraind lichaam, ook op het gebied van erecties!”

Dit komt doordat de bekkenbodemspieren verantwoordelijk zijn voor het doorlaten van bloed naar de penis. Zijn ze beter getraind, dan zijn ze beter in staat om de zwellichamen in de penis zo volledig mogelijk vol te laten lopen met bloed. En hoe meer bloed er in die zwellichamen kan stromen, hoe groter je erecte penis uiteindelijk kan worden!

Kegeloefeningen bestaan simpelweg uit het afwisselend aanspannen en weer ontspannen van de eerdergenoemde spieren. Dit doe je door te doen alsof je je plas ophoudt.

Als je dan voelt dat een spier in je perineum (het gebied tussen scrotum en anus) zich aanspant, dan heb je de juiste spier te pakken. Span om te beginnen dagelijks 10 keer je bekkenbodemspieren aan, achter elkaar, met telkens 10 seconden rust ertussen. Bouw dit op als je merkt dat het te makkelijk wordt.

Alternatief 2: Een stretching-apparaat

Zojuist heb ik al uitgelegd dat wanneer je niet alleen je erecte, maar ook je slappe penis groter wil maken, je dit kan doen door het uitrekken van je penis. Het makkelijkste is om dit te doen met een hulpmiddel, en zo’n hulpmiddel bestaat in de vorm van een stretching-apparaat. Je plaatst je penis in deze constructie om hem langzaam blijvend uit te rekken.

Dit klinkt natuurlijk als nogal een concept wanneer je hier nog nooit van gehoord hebt, dus ik kan me voorstellen dat je een beetje sceptisch bent wat betreft de werkzaamheid en veiligheid van zo’n middel.

Wat dat betreft kan ik je geruststellen, want stretching-apparaten zijn goedgekeurd door de Europese Commissie, een orgaan dat echt niet zomaar alles op de Europese markt toelaat.

Om je penis uit te rekken met een stretching-apparaat, moet je het apparaat wel zo’n 10 uur per dag dragen. Dat kan organisatorisch natuurlijk nogal een uitdaging zijn, omdat het waarschijnlijk niet de bedoeling is dat jij op je werk zichtbaar van alles in je onderbroek hebt. Ga dus wel bij jezelf na of je de tijd hebt om 10 uur per dag zoiets te dragen.

Wees je er ook van bewust dat dit best een pijnlijke manier is om je penis te vergroten. Natuurlijk ga je het op een gegeven moment voelen als er 10 uur per dag iets aan je penis trekt om hem uit te rekken.

Het zou natuurlijk heel goed kunnen dat je dat een kleine prijs vindt voor een grotere penis, maar je moet het natuurlijk wel weten voor je hieraan begint, dus het leek me wel het vermelden waard.

Alternatief 3: Voedingssupplementen

Eerder in dit artikel heb ik je uitgelegd dat er geen pillen zijn die je penis aanzienlijk kunnen vergroten in korte tijd, zoals wel vaak wordt beloofd door de fabrikanten van dergelijke pillen.

Wat echter wel bestaat, zijn voedingssupplementen voor een grotere penis. Deze vergroten dan wel alleen je penis in erectie, maar dat is natuurlijk het belangrijkste.

Het eerste middel dat ik in dit kader wil bespreken, heet ginkgo biloba. Van dit Japanse kruid, verkrijgbaar als supplement, is wetenschappelijk bewezen dat het je grotere erecties kan bezorgen (bron).

Dit doet het door het verbeteren van je bloedsomloop, zodat er meer bloed je penis in stroomt, en zojuist heb ik al uitgelegd waarom dat leidt tot grotere erecties voor jou!

Een ander nuttig supplement heet L-arginine. Dit klinkt misschien al een stuk minder natuurlijk, maar maak je geen zorgen: dit stofje is ook van nature al in je lichaam aanwezig. L-arginine vergroot je erecties door het verbeteren van de bloedsomloop én door het verhogen van je libido. Ook voor dit supplement geldt dat de werking ervan wetenschappelijk bewezen is (bron).

Omdat het om natuurlijke middelen gaat, hoef je bij beide supplementen meestal geen bijwerkingen te verwachten.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan dat anders zijn, bijvoorbeeld wanneer je hartproblemen hebt of gebruik maakt van bloedverdunners. Lees dus de bijsluiter voor je dergelijke supplementen gebruikt, en als je niet zeker weet of er redenen zijn dat jij deze supplementen niet zou mogen gebruiken, check dat dan even bij je huisarts.

Alternatief 4: Vette vis

Misschien zou je niet verwachten dat een bepaald voedingspatroon ervoor zou kunnen zorgen dat je een grotere erectie krijgt, maar eigenlijk is dit natuurlijk helemaal niet zo vreemd. Alleen een gezond lichaam kan optimaal functioneren, dus waarom zou dat anders zijn wanneer het op de grootte van je erectie aankomt?

Als jij ervoor zorgt dat je meer onverzadigd vet binnenkrijgt, dan zul je waarschijnlijk al snel merken dat je erecties groter worden.

Dit heeft ermee te maken dat onverzadigd vet enerzijds je hart sterker en gezonder maakt, en anderzijds bepaalde blokkades in je bloedvaten wegneemt. Dit zorgt natuurlijk beide voor een verbeterde bloedsomloop.

En het is al meerdere keren langsgekomen in dit artikel, maar ik benadruk het nog maar een keer: een verbeterde bloedsomloop zorgt ervoor dat je erecties groter worden, omdat de zwellichamen in je penis zich daardoor met meer bloed kunnen vullen en dus groter kunnen worden.

Wat vaker een zalmpje eten kan dus echt wonderen doen op dit gebied, hoe gek het ook klinkt.

Vette vis is de beste bron van onverzadigde vetten, en artsen raden dan ook aan om ten minste drie keer per week vis te eten. Eet je echter geen vis, omdat je vegetariër of veganist bent of het gewoon echt niet lust, dan zijn er ook andere bronnen van onverzadigd vet. Noten en pinda’s bevatten bijvoorbeeld ook onverzadigd vet, en avocado’s zitten er al helemaal bomvol mee.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *