10 Beste Pijp Technieken om Hem Keihard Klaar te Pijpen

Pijpen: you hate it, or you love it. Het is iets dat veel mannen fantastisch vinden, maar wat ze niet altijd krijgen. Als ze wel gepijpt worden, zijn ze je daar eeuwig dankbaar voor. Ze zijn bereid om alles bij je terug te doen… Kortom: wil jij eigenlijk ook weten hoe je jouw vriend of man beter kunt pijpen?

Pijpen is niet zo vies als je misschien denkt. Het is iets dat je moet oefenen, dat je moet leren. Maar als je het onder de knie hebt, krijg je er een hele dankbare vriend voor terug. Ontdek daarom in dit artikel de 10 beste pijptechnieken, waarmee je hem heerlijk klaar kunt laten komen.

“Help, ik vind pijpen vies!”

Deze uitspraak wordt door veel vrouwen gedaan. Ze vinden het idee van pijpen vies; de lul van iemand in je mond nemen, bah! Daar kan ik me zeker iets bij voorstellen. Maar onthoud:

Bij goede hygiëne is er niets vies aan pijpen.

Goede hygiëne daarbeneden is voor iedereen belangrijk; zowel voor mannen als vrouwen. Zonder goede hygiëne gaat het stinken en kun je eerder soa’s oplopen. Heb je het idee dat zijn penis stinkt of niet lekker smaakt, omdat hij hem niet goed schoonmaakt? Zeg er dan iets van, of ga van tevoren samen douchen en moedig hem aan zijn pik goed schoon te maken.

Als hij wilt dat je hem pijpt, moet hij het namelijk wel aantrekkelijk voor je maken. Het kan ook zijn dat je de smaak van sperma vies vindt. Nu smaakt het sperma van iedere man anders, en wat hij eet kan de smaak ook beïnvloeden. Voor een betere spermasmaak kan hij dit het beste doen:

 • Veel fruit eten
 • Ananas eten
 • Genoeg water drinken
 • Geen alcohol drinken
 • Niet roken
 • Weinig tot geen koffie drinken

Kun je het echt niet over je hart verkrijgen om zijn penis in je mond te nemen? Dan kun je hem altijd nog pijpen terwijl hij een condoom met smaakje omheeft. Hierdoor proef je niets van zijn lul of sperma, maar proef je bijvoorbeeld een fruitsmaakje. Deze optie is echter niet zo aan te raden, omdat condooms ook niet bepaald lekker smaken en ze het pijpen voor hem veel minder lekker maken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Pijpen kan ook voor jou heel geil zijn

Misschien krijg je bij het woord “pijpen” het idee van een vrouw die op haar knieën zit. Ze pijpt haar vriend terwijl ze hem onderdanig in de ogen kijkt. Ik kan me voorstellen dat dit idee je niet aanstaat; zeker als je zelf niet zo onderdanig bent. Pijpen hoeft echter helemaal niet een onderdanige bezigheid te zijn!

Sterker nog, tijdens het pijpen heb JIJ de controle! Jij bepaalt wat je wel en niet met zijn pik doet en wanneer hij mag klaarkomen. Als er iemand dominant is, ben jij het wel! Je kunt zelf bepalen hoe je hem pijpt, of je snel of langzaam gaat, wanneer je überhaupt begint met pijpen – hij kan alleen maar toekijken.

Dit gevoel van controle kan veel vrouwen ook heel opgewonden maken. Ze vinden het heerlijk om hun vriend of man te zien genieten terwijl ze hem pijpen. Zet dat idee van onderdanig pijpen dus uit je hoofd en draai de rollen om. Dit werkt het beste als hij op zijn rug ligt terwijl je hem pijpt; dan ben je gelijk al in een dominante positie.

Deze plekjes zijn belangrijk bij het pijpen

Hoewel de penis er misschien een stuk minder ingewikkeld uitziet dan een vagina, kan dit nog tegenvallen. Het is niet alsof de hele penis gevoelig is en dat het niet uitmaakt wat je doet. Daarom leg ik in dit stuk precies uit wat de gevoelige plekjes van zijn penis zijn.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

De eikel

Dit is het meest gevoelige deel van de penis. De eikel is het topje van de penis, wat bij onbesneden mannen wordt bedekt door de voorhuid wanneer de penis niet stijf is. De eikel is zo’n beetje de mannelijke versie van de clitoris, maar dan wel minder gevoelig.

Dit betekent dat de top van de penis het meest gevoelig is.

Tijdens het pijpen kun je dus het beste focussen op de eikel. Hier komen we nog op terug als we de technieken bespreken. Voor de rest is de corona nog belangrijk – dit is het ‘randje’ onderaan de eikel. Het is voor de man heel lekker als je hier met je tong overheen gaat.

De schacht

De schacht is eigenlijk de rest van de penis, onder de eikel. Dit deel van de penis is ook gevoelig, maar zeker niet zoals de eikel. Het ideaal van deepthroaten dat veel mannen hebben zit dus vooral tussen hun oren, want zo veel lekkerder is dat eigenlijk niet! Je kunt het beste met je hand op en neer de schacht gaan tijdens het pijpen.

De ballen

Als een man opgewonden is (of het koud heeft), trekken zijn ballen zich wat meer terug naar zijn lichaam. De balzak trekt zich dan sterk samen, waardoor deze ook gevoeliger wordt. Je kunt daarom heel goed tijdens het pijpen zijn ballen masseren met je hand. Sommige mannen vinden het ook lekker als je aan de ballen zuigt – maar dat is misschien minder lekker als hij daar behaard is ?.

Het perineum

Het perineum is het gebied tussen zijn ballen en zijn anus. Dit kleine stuk huid staat redelijk in contact met zijn prostaat. De prostaat is heel gevoelig, waardoor het voor hem lekker is als je op het perineum duwt tijdens het pijpen. Als je nog verder wilt gaan, kun je hem anaal vingeren en zijn prostaat stimuleren. Doe dit echter niet zonder zijn toestemming!

Zo begin je met pijpen

Natuurlijk, je zou op elk willekeurig moment zijn broek naar beneden kunnen trekken en hem gaan pijpen. Maar dat is niet zo spannend of wel? Je kunt veel beter de spanning opbouwen, voordat je hem echt gaat pijpen.

Laat hem je bijna smeken om hem te pijpen – dan heb je je doel bereikt.

Hoe doe je dit? Simpel; je begint met lang voorspel. Dat houdt in dat je hem zoent – op zijn mond, maar bijvoorbeeld ook in zijn nek – en hem langzaam uitkleedt. Ga af en toe plagerig met je hand richting zijn kruis, maar doe er nog niets mee. Hij weet al dat je wat bij hem gaat doen, maar nog niet precies wat en wanneer. Hierdoor kan hij niet wachten tot begint met het echte werk.

Volg bijvoorbeeld de volgende stappen op:

 • Begin hem te zoenen, bijvoorbeeld op de bank
 • Ga op hem liggen en begin met je lichaam tegen het zijne aan te schuren
 • Kus hem in zijn nek en begin zijn shirt uit te trekken
 • Geef hem kusjes over zijn borst naar beneden
 • Geef hem plagerig een kusje op zijn kruis
 • Ga terug naar boven en zoen hem weer op zijn mond
 • Maak ondertussen met je handen zijn broek los
 • Wrijf door zijn onderbroek over zijn penis om hem heerlijk geil te maken
 • Ondertussen kleedt hij jou vast ook uit; laat hem genieten van jou
 • Beweeg weer langzaam met je hoofd naar beneden en kus zijn penis door zijn onderbroek heen
 • Kijk hem even heel geil aan in zijn ogen; je kunt ook op je lip bijten
 • Nu denkt hij dat je hem gaat pijpen, maar dat doe je nog even niet!

Zo kun je nog even doorgaan en de spanning opbouwen. Wacht hier ook weer niet té lang mee, want dan begint de lol er wel een beetje af te gaan. Wat je nu in ieder geval hebt gedaan, is hem heel geil maken, zodat hij sowieso van het pijpen zal genieten!

In welke positie moet ik pijpen?

Ik heb een aantal posities al een beetje behandeld, zoals wanneer hij op zijn rug ligt of jij op je knieën zit. Het hangt er ook maar net vanaf wat er voor jullie beschikbaar is. Sommige mensen hebben een groot bed, daar kun je dan allerlei posities proberen. Als je wat minder ruimte hebt,  zal je wat creatiever moeten zijn.

Wat nu als je het pijpen nog spannend vindt, en je eigenlijk niet wilt dat hij meekijkt? Dan kun je op zijn buik liggen met je rug naar hem gekeerd, terwijl hij op zijn rug ligt. Dit is voor hem misschien minder opwindend, want hij kan niet zien wat jij doet. Voor jou is dat juist prettiger: zeker als je voor de eerste keer pijpt, wil je misschien niet dat hij alles kan zien!

Ben je de standaardposities juist een beetje zat? Pijp hem dan vanaf de grond terwijl hij zit, probeer standje 69, doe het eens terwijl hij in de auto zit – je kunt het zo gek niet bedenken! Het voordeel van pijpen is juist dat je het op diverse plekken en momenten kunt doen.

10 beste pijp technieken om hem heerlijk klaar te pijpen

Voordat ik aan de technieken begin, wil ik je één belangrijke tip meegeven: doe het met overgave. Als je ervoor gaat, doe het dan goed! Je partner zal het al ontzettend geil vinden dat je hem überhaupt pijpt, maar als je maar half werk levert kun je het misschien maar beter helemaal niet doen. Zorg dat je het dus echt wilt, dan komt het verder goed met de tips hieronder.

Techniek 1: Het begin

Goed, je bent nu klaar om hem te pijpen, maar hoe moet je beginnen? Simpel; je begint eerst gewoon met zoenen. Een penis is in dit opzicht nog niet heel bijzonder. Begin met kusjes geven op de eikel, laat hem verlangen naar meer. Je kunt alvast met je mond over de hele eikel gaan, maar dat hoeft nog niet.

Je kunt de kusjes ook afwisselen met likken. Zie de penis als een ijsje, waar je aan moet likken om te zorgen dat hij niet smelt. Kijk hem hierbij in de ogen en je weet zeker dat hij ontzettend geil wordt. Dit helpt je ook als je een beetje onzeker bent over het pijpen. Denk gewoon aan een ijsje en het zal iets makkelijker worden.

Je kunt daarnaast  je lippen vochtig maken en ze over zijn penis laten glijden. Combineer dit met af en toe likken en je hebt een eenvoudige afwisseling, die voor hem toch heel geil is.

Techniek 2: De twister

Veel vrouwen hebben het idee dat ze wel moeten ‘deepthroaten’ als ze een man pijpen. Dat hoeft helemaal niet! Zoals ik al eerder zei, is dat voor hem niet eens zoveel lekkerder.

Je laat hem veel harder klaarkomen als je op de eikel focust.

Hiervoor is een hele simpele techniek: de twister. Bij deze techniek gebruik je je tong om rondjes om de eikel te draaien, terwijl je zijn penis vasthoudt met je hand. Je kunt afwisselen in snelheid en hoeveel druk je op de eikel zet met je tong. Wedden dat hij het uitkreunt van genot?

 Techniek 3: Zachtjes zuigen

Waarom een pijpbeurt in het Engels een ‘blowjob’ heet, Joost mag het weten. Als er iets is dat je namelijk niet doet tijdens het pijpen, is het wel op zijn penis blazen! Je kunt er namelijk veel beter zachtjes op zuigen.

Doe dit niet te hard, dat is niet prettig voor hem. Je hoeft niet letterlijk het sperma uit zijn penis te zuigen – dat kan niet eens! Zo kun je wel lekker op zijn penis zuigen:

 • Maak een O-vorm met je mond, zodat je over zijn hele penis druk kan zetten;
 • Neem de bovenkant van zijn penis (alleen de eikel) in je mond;
 • Zuig nu zachtjes op zijn penis en neem af en toe zijn penis verder in je mond of juist weer uit je mond;
 • Pas op dat je niet je tanden gebruikt!

Techniek 4: Zuigen met tong

Hij vindt het waarschijnlijk al best lekker als je normaal op zijn penis zuigt. Laat hem helemaal versteld staan van je orale kunsten door tijdens het zuigen ook je tong te gebruiken. Masseer de top van zijn penis met je tong om een heerlijk effect te creëren in combinatie met het zuigen. Wissel ook hier weer af in de richting en kracht die je zet met je tong.

Hoe kun je het beste pijpen? Deze pornosterren geven antwoord!

Techniek 5: Op en neer

Dit is waarschijnlijk de meest gebruikte techniek bij het pijpen, en de techniek waar je het eerst aan denkt bij pijpen. Deze techniek is niet voor niets zo bekend: hij werkt namelijk heel goed!

Hoe voer je de techniek uit? Simpel: je maakt weer een O-vorm met je mond, zoals in techniek 3. Neem zijn penis in je mond en zorg dat je lippen geheel aansluiten op zijn penis. Nu beweeg je langzaam je hoofd licht op en neer. Begin gewoon bij zijn eikel, zodat je je hoofd niet te ver hoeft te bewegen en je comfortabel kunt worden met het pijpen.

Je kunt na een tijdje zijn penis steeds iets dieper in je mond nemen, wanneer je je hoofd naar beneden beweegt. Zo bouw je de spanning voor hem op én leer je om zijn pik steeds verder te pijpen. Als je bang bent dat je hierdoor moet kokhalzen: heb niet te veel vrees! Dit is heel normaal, en zo lang je niet echt overgeeft, zal je partner het helemaal niet erg vinden.

Techniek 6: Deepthroaten

Omdat we zo veel mogelijk technieken behandelen, benoemen we hem toch maar even: het deepthroaten. Dit houdt in dat je zijn penis zo ver mogelijk in je mond neemt als je kunt. Of dit helemaal lukt, hangt van heel veel dingen af. Zo is het makkelijker als hij geen hele grote penis heeft (duh) en als je jouw kokhalsreflex kunt onderdrukken.

Je kunt dat laatste gelukkig oefenen; gewoon met je tandenborstel! Zoek met je tandenborstel het plekje op je tong waar je het eerst moet kokhalzen. Poets dat stukje van je tong ongeveer 10 seconden – ja, je zal hier waarschijnlijk van moeten kokhalzen, maar dat hoort erbij. Dit herhaal je een paar avonden, tot je hier niet meer van hoeft te kokhalzen. Je kunt dit plekje vervolgens steeds verder verleggen.

Op deze manier kun je oefenen om hem te deepthroaten. Het is in elk geval iets dat je kunt proberen; lukt het echt niet? Dan doe je het gewoon niet meer! Deepthroaten kan trouwens wel heel lekker voor hem voelen, omdat het een beetje voelt zoals gewoon neuken. Deze associatie maakt het voor hem extra geil.

Techniek 7: Met zijn ballen spelen

Ik heb het al eerder even over de ballen gehad en dat deze ook gevoelig zijn. Je kunt een blowjob dus heel goed afwisselen door met zijn ballen te spelen. Doe dit als eerste met je handen, door zachtjes zijn ballen te strelen of te masseren. Zachtjes is hier het keyword: je wilt hem geen pijn doen!

Merk je dat hij hier goed op reageert? Dan kun je ook met je mond zijn ballen verwennen. Begin met wat natte kusjes, lik ze vervolgens met je tong. Als laatste kun je heel zachtjes op zijn ballen sabbelen. Het hangt er natuurlijk ook vanaf of je dit zelf lekker vindt; het helpt in ieder geval als hij niet te veel schaamhaar heeft en/of regelmatig scheert.

Techniek 8: Doe eens een stapje terug

Je pijpt hem vaak niet alleen omdat hij het lekker vindt, maar uiteindelijk ook om hem klaar te laten komen. Maar wie zegt dat dat in één keer moet gebeuren?

Door af en toe een stapje terug te doen, komt hij uiteindelijk veel lekkerder en harder klaar.

Als je een goede partner hebt, heeft hij misschien weleens hetzelfde bij jou gedaan: hij laat je dicht bij je orgasme komen, om vervolgens iets rustiger aan te doen, en je daarna nóg dichterbij te brengen. Dit spel van opbouwen en afzwakken is ontzettend opwindend! Geef hem niet gelijk wat hij wil, maar plaag hem; houd zelf de controle.

Techniek 9: Je handen gebruiken

Het heet dan wel pijpen, maar dat betekent niet dat je alles met je mond moet doen. Sterker nog, daar worden je kaken op een gegeven moment heel moe van. Je kunt hem nog veel meer plezier gunnen door ook je handen te gebruiken tijdens het pijpen.

Gebruik je handen bijvoorbeeld als je mond even vermoeid raakt. Kijk hem daarbij geil in de ogen, en hij zal het je zeker vergeven dat je hem eventjes niet met je mond verwent. Je kunt ook tijdens het pijpen je handen gebruiken, door bijvoorbeeld zijn ballen te masseren terwijl je op de eikel zuigt.

Als je hem echt hard wilt laten klaarkomen, heb je zeker je handen nodig: dat zie je in de volgende ultieme techniek.

Techniek 10: De ultieme multitasking techniek om hem klaar te laten komen

De vorige technieken zijn allemaal leuk en aardig, maar eigenlijk bouwen ze allemaal op tot deze laatste, ultieme techniek. Als je hem op deze manier pijpt, zal hij harder klaarkomen dan ooit tevoren!

Bij deze techniek draait alles om multitasking. Je bent zowel met je mond als met je handen bezig om hem de meest sensationele pijpbeurt van zijn leven te geven. Hoe doe je dat precies? Je volgt de volgende stappen op:

 • Je pijpt hem volgens de op en neer techniek, terwijl je ook met je tong zijn eikel masseert. Ga zo diep als voor jou prettig is.
 • Met je ene hand volg je de beweging van je mond. Je beweegt je hand en je mond dus tegelijk op en neer.
 • Je hand focust zich vooral op de schacht, en je mond op de eikel tijdens het pijpen. Dat is voor jouw kaakspieren ook minder vermoeiend.
 • Met je andere hand ga je zijn ballen en perineum Dit zijn hele gevoelige plekjes. Houd rekening met wat hij lekkerder vindt!
 • Op deze manier ga je door tot hij keihard klaarkomt!

Je stimuleert hem nu op zo veel mogelijk manieren! Blijf ook altijd in gedachten houden wat hij zelf lekker vindt. Sommige mannen vinden deepthroaten helemaal niet spannend, terwijl het voor anderen niet echt uitmaakt of je nu wel of niet aan hun ballen zit. Let dus op zijn lichamelijke reacties en waar hij het beste op reageert. Je kunt het ook altijd (achteraf) navragen. Veel succes!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "10 Beste Pijp Technieken om Hem Keihard Klaar te Pijpen"

 1. Erik

  says:

  Als ze met haar mond je eikel te pakken heeft en met haar rechterhand je ballen en perineum stimuleerd. Dan pak jij je lul vast zodat ze heerlijk door kan gaan met zuigen. Haar linkerhand gaat naar joun tepel en trekt daar eerst zachtjes aan. Ze gaat harder stimuleren van je perineum en trekt/knijpt harder aan je tepel. Ik garendeer je heftiger klaar komen kan bijna niet???

 2. Lex

  says:

  Ik vind het erg geil om lekker een beetje me de kutje te spelen, terwijl zij lekker met der kleine strakke mondje mn ook goed afzuigt,met der hand r bij als ze alleen mn eikel zuigt,En af en toe gewoon lekker der keel in laat glijden, krijg gewoon een stijve lul nu k dit in tik, wowww geil hoor!!!X lex

 3. manu

  says:

  je doet het best met je vrouw er bij

 4. T

  says:

  Ik vindt het heerlijk om mijn vriend lang te pijpen
  Vooral als hij zegt even wachten en daarna keihard klaar komt
  Daar wordt ik zo geil van de geluidjes die hij dan maakt

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *