15 Tips om Geile Seks met een Stud te Krijgen

Als je geïnteresseerd bent in een (seksuele) casual relatie, wil je graag de lekkerste, geilste en heetste seks die je je maar kunt bedenken. Het gaat je dan niet zozeer om hoe deze persoon in je leven zal passen en je denkt hierbij niet aan kwaliteiten die je in een relatie zoekt. Je wilt simpelweg de meest geile seks met een stud en gelijk heb je!

Lees hier hoe je dat voor elkaar krijgt!

Wat is een stud?

Als je niet op zoek bent naar een serieuze relatie, maar simpelweg af en toe wat geile seks wilt hebben, dan ben je op zoek naar een stud: een man die wordt beschouwd als aantrekkelijk en seksueel vaardig. Een man die door sommigen zelfs wordt bewonderd (meestal door vrouwen) omdat hij seksueel aantrekkelijk is en goed is in bed.

Een stud is een sexy, prachtige, coole, stoere man met wie elke vrouw wel een keer een beschuitje wil eten.

Hieronder zullen we je tips geven voor als je (meerdere keren) geile seks wilt hebben met een stud. Vrouwen denken soms dat ze zich bij een stud moeten gedragen als pornoster, maar ook een stud is gewoon een mens. Iets doen waar jij je raar bij voelt, zal altijd tot ongemakkelijkheid leiden, dus: be yourself!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

15 tips om geile seks met een stud te krijgen

1. Zie er goed uit

Wat een stud denkt: als de dame er niet net zo goed uitziet als ik, kan ze een wilde avond wel vergeten. Een stud is, zoals al beschreven, een sexy, coole, stoere, aantrekkelijke man die weet wat hij doet in de slaapkamer. Dit weet hij ook van zichzelf.

Hij is zelfverzekerd, knap en goed in de slaapkamer, en dit straalt hij ook uit. Een onzeker typje of iemand die er niet minstens zo verzorgd uitziet als hij, zal bij hem niet in het oog springen.

Zorg er dus voor dat je, als je eenmaal die date hebt gescoord met die stud die jij op het oog hebt, er goed uitziet, je je tanden hebt gepoetst en lekker ruikt. Je hoeft je natuurlijk niet anders voor te doen dan dat je bent. Als je nu eenmaal niet van make-up houdt en je je er comfortabeler bij voelt om dit dan ook niet op te doen, doe het dan gewoon niet.

Je moet er dus eigenlijk op je best uitzien op een manier waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Je bent nu eenmaal wie je bent en daar gaat die stud écht niets aan veranderen. Een beetje je best doen kan uiteraard nooit kwaad.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

2. Wees duidelijk met je intenties

Wat een stud denkt: ik ga nu met verschillende vrouwen naar bed, dit wil ik voorlopig ook zo houden. Vrouwen weet vaak heel goed hoe ze aan kunnen geven wat ze willen. Af en toe de ander even aanraken tijdens jullie afspraakje, lekker dichtbij komen zitten, lekker lachen, je vinger even goed aflikken na het eten van een hotwing en hem tijdens dat likken intens aankijken. Jij weet heus wel hoe je te werk moet gaan.

“Je bent niet op zoek naar een relatie, dus waarom zou je het over familie gaan hebben?”

Je wilt geile seks met een stud, niet 5 dates en dan misschien wat kusjes op de mond. Wees dus duidelijk met je intenties!

3. Een hoop geluid maken als je klaarkomt

Wat een stud denkt: seksgeluiden en dirty talk zijn altijd geweldig, maar concentreer je op je orgasme, niet op schreeuwen. Sommige vrouwen worden vlak voor hun grote moment een beetje stil. Sommigen houden van schreeuwen. Doe wat je moet doen, niet wat je denkt dat studs willen dat je doet.

Geile seks met een stud betekent dus niet heel het huis bij elkaar schreeuwen, maar af en toe wat geluid maken is natuurlijk nooit verkeerd.

4. NOOIT met een klein babystemmetje praten

Wat een stud denkt: ik wil de babystem nooit horen tijdens seks. Volledige openheid, ze willen het nooit horen, maar het is nog erger tijdens seks. Bedenk wat er gebeurt: je doet alsof je een baby bent als iemand seks met je heeft. Is dit een ding? Doet iemand dit echt?

Onderdanig zijn kan sexy zijn en sommige studs vinden dit supergeil. Onderdanigheid te letterlijk nemen en je als een baby gedragen is echter niet aantrekkelijk. Behalve als de stud dit als een soort fetish heeft; bespreek het dan!

5. Deep throating

Wat een stud denkt: hetgeen waar mannen altijd over praten wanneer zij het hebben over seks: pijpen en dan nog het liefst deep throating. Deep throating is de penis zo diep mogelijk in je mond laten gaan tijdens het pijpen. Deep throating is leuk en geil en ook zal de stud er tijdens de seks ontzettend van genieten.

Als je je er echter niet comfortabel bij voelt of je het niet goed kunt, is ‘gewoon’ pijpen ook goed genoeg. Daarnaast zal het je verbazen wat je allemaal kunt doen met je handen en alleen het puntje in je mond. (Hint: het gaat om veel sperma. Je kunt de penis sperma laten produceren met alleen je handen en het puntje).

Deep throating verhoogt het ‘geilgehalte’ dus tijdens de seks, maar onthoud dat dit niet het enige is wat je kunt doen!

6. Elke keer dat er seks plaatsvindt, complexe en sexy lingerie aantrekken

Wat een stud denkt: ik denk niet dat jongens/mannen verbaasd zijn als ze ontdekken dat je je oma-slipje aan hebt omdat je bent vergeten de was te doen. Je hoeft beslist niet altijd sexy ondergoed te dragen. Of welk ondergoed dan ook. Het is gewoon een nieuwe laag waar de stud mee kan worstelen terwijl hij je probeert naakt te zien.

Sexy lingerie kan natuurlijk wel een goede tease zijn om die stud in bed te krijgen. Als jullie ergens een drankje aan het doen zijn, kun je je shirtje misschien net iets te ver open zetten. Zo krijgt hij alvast een sneak preview van wat hij later uit mag trekken.

Als je eenmaal een paar keer seks hebt gehad met die sexy stud, hoef je niet iedere keer weer complexe en sexy lingerie aan te trekken. Bewaar dat gedoe maar voor de ware!

7. In staat te zijn om een ​​menselijk sekscarnaval te worden

Wat een stud denkt: zo veel als jongens graag met een menselijk sekscarnaval seks zouden willen hebben (het is alles waar ze over praten als ze samenkomen voor bier en sport), doe niets waar je fysiek niet comfortabel bij bent.

Beide partijen moeten zich eerst concentreren op het ondersteunen van de daadwerkelijke geslachtsgemeenschap. Als je niet op één hand kunt balanceren en achter je kunt reiken om de ballen te kietelen tijdens doggystyle, dan is dat prima.

Studs hebben liever geweldige seks dan dat jullie allebei een blessure hebben als je een geavanceerde manoeuvre probeert uit te voeren. Leg de nadruk dus ook echt op de seks met een stud, daarvoor zijn jullie tenslotte samen gekomen.

8. Zijn naam keer op keer zeggen

Wat een stud denkt: een paar keer is genoeg, en het is niet eens nodig (maar het is wel superheet en supergeil tijdens de seks). Zeg het gewoon niet keer op keer, anders denken ze dat ze zichzelf in een time loop hebben geneukt.

Tijdens de seks met een stud is een paar keer zijn naam op een geile manier zeggen dus zeker geen probleem. Overdrijf echter niet. Dat houdt het spannend en zorgt ervoor dat die stud waar jij een oogje op hebt misschien wel nog een keertje wil.

9. Je ogen gebruiken voor extra geiligheid

Wat een stud denkt: hij begrijpt dat sommige mensen misschien worden afgeschrikt door ononderbroken, direct oogcontact, maar je ogen continu gesloten houden is nog veel vreemder. Dat betekent dat je ofwel A) niet naar hem wilt kijken of B) aan iets (iemand?) anders denkt.

Je ogen kunnen je juist helpen de seks geil te maken met een stud. Kijk hem eens intens aan wanneer hij stoot. Oogcontact kan de seks met een stud alleen maar heter maken. Echter, te lang intense blikken geven is ook niet wat hij zoekt.

10. Aan zijn haar trekken om te laten zien hoe goed je de seks vindt

Wat een stud denkt: mannen hebben de neiging om heel kort haar te hebben en dan kan het geruk aan dat kleine beetje haar ongemakkelijk zijn.  Natuurlijk geldt dit niet voor elke man (sommige studs vinden het leuk), maar er zijn talloze manieren om hen te laten zien dat je er zin in hebt.

Ik bedoel, realistisch gezien, als hij het goed doet, hoef je er niet eens aan te denken om ons te laten zien dat je het naar je zin hebt. Het komt (ha ha ha!) natuurlijk. Sommige mannen vinden het echter wel opwindend als je aan hun haar trekt. Dit zijn echter wel vaak de mannen met wat langer haar. Alles is uiteraard bespreekbaar tijdens de seks met een stud!

11. Gewoon een beetje liggen terwijl de stud de situatie onder controle neemt

Wat een stud denkt: doe wat goed voelt. Controle nemen kan super heet en geil zijn tijdens seks met een stud, maar doe het niet als het niet voor jou werkt. Dat is alsof je geen idee hebt hoe je moet vliegen, maar achter de besturing van een 747 springt en recht op Orgasmtown af probeert te vliegen.

Hoewel mannen vaak zeggen dat ze de seks niet goed vinden als de vrouw vrijwel niets doet, houdt menig man er ook wel van om de leiding te nemen. Kijk dus zelf hoe het tijdens de seks verloopt; je weet zelf wel hoe je geile seks kunt hebben met de stud als je eenmaal bezig bent!

12. Doen alsof je dit nog nooit eerder hebt gedaan

Wat een stud denkt: dit kan heel spannend zijn, maar het kan ook veel druk leggen op de seks. Wees gewoon eerlijk. En in the heat of the moment is het gewoon hot om een ​​paar goed geoefende trucs achter de hand te hebben.

Als je het echter écht nog nooit hebt gedaan, kan het geil zijn om hem te vragen jou aanwijzingen te geven. Hij voelt zich dan in controle en jij bent op een bepaalde manier zijn seksslaafje. Ook kun je alles wat je leert natuurlijk weer mooi gebruiken bij de volgende stud.

13. Je haar en make-up nodig hebben om er daarna perfect uit te zien

Wat een stud denkt: sekshaar is sexy. Ik hoop echt dat niemand zich zorgen maakt over het verknoeien van hun haar tijdens seks. Dat klinkt zo … saai. Het is vaak veel geiler om te zien hoe wild en fantastisch de seks was. Niemand is perfect en ook ziet vrijwel niemand er nog tiptop uit na de seks.

Als je er wel tiptop uitziet na de seks; ga dan op zoek naar een nieuwe stud!

14. Het kan je niet schelen als je geen orgasme hebt gehad

Wat een stud denkt: elke man die zelfs maar half fatsoenlijk in bed ligt, zal ervoor zorgen dat jij ook een orgasme krijgt. Als hij weet wat hij doet, moet hij ervoor willen zorgen dat je eerst een orgasme krijgt.

Als hij dat niet doet, dan is hij gewoon een niet de stud die je dacht dat hij was (merk op dat dit niet onmogelijk is: het is niet gemakkelijk voor iedereen om een ​​orgasme te krijgen, maar hij zou in ieder geval zijn best moeten doen).

De reputatie van een stud hou je alleen intact als je ook daadwerkelijk kwaliteit levert; en hierbij hoort ook een orgasme voor de dame met wie je naar bed gaat. Als hij je deze de eerste keer niet bezorgt, zeg er dan wat over. Studs houden wel van een dame met een mening die zegt wat ze wil en verwacht. Dit maakt jou alleen maar geiler! Dus… Speak up!

15. Nooit iets zeggen als je iets niet leuk vindt.

Wat een stud denkt: niet elke man wil een superdominante vrouw in bed, maar zwijg zeker niet als iets niet werkt. Hij gaat niet klagen als je hem helpt om je tot een orgasme te brengen. Daarnaast moet je je nooit ongemakkelijk voelen tijdens de seks.

Een beetje dominantie is nooit verkeerd in de slaapkamer! Een stud zal dit eens in de zoveel tijd echt wel waarderen.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *