12 Spannende Seksstandjes om te proberen met Jouw Partner

Wat zij de beste seksstandjes? Deze vraag is natuurlijk vrij subjectief. We hebben tenslotte allemaal verschillende fantasieën, verlangens en seksuele voorkeuren. Het hangt er ook van af wat je uit seks wilt halen. Soms wil je gewoon aan je trekken komen, soms wil je een nieuwe fysieke of mentale band met je partner, soms wil je beide.

Veel mensen zijn tevreden met gewone seksuele posities, maar er zijn veel andere dingen die je met je partner kunt proberen. Je kunt de volgende seksstandjes proberen tot je er één vindt die bij jullie beiden past! Het kan immers nooit kwaad om nieuwe posities aan je repertoire toe te voegen. Dus hier zijn 12 wilde seksuele standjes om de volgende keer met je partner te proberen.

1. Lepelen

Lepelen is niet alleen een knuffelhouding waarin je als koppel samen op je zij ligt met het gezicht in dezelfde richting, maar het ook is een geweldige sekspositie die heerlijk ontspannend en romantisch is. Wie houdt daar nou niet van? In deze seksuele positie is het voor beide partners zeer comfortabel om seks te hebben.

En als je als man eenmaal binnen bent, kun je beide handen gebruiken om de billen en de borsten vast te houden. Bovendien kun je probleemloos sensueel zoenen en een diepe en stimulerende verbinding creëren. Deze positie kan zo intens of intiem zijn als je wilt, en je kunt creatief zijn. Het bijvoorbeeld voor een spiegel doen en het oogcontact versterken is nog beter.

In de lepelpositie kun je de buik, borsten en binnenkant van de dijen van je partner aanraken. In plaats van de lippen te kussen, kun je ook de schouders, armen, rug of nek kussen om het nog opwindender te maken. Je kunt over de rug wrijven en omlaag reiken om de clitoris te stimuleren. Zo zorg je ervoor dat haar hele lichaam tintelt. Bovendien is je mond vlak naast haar oor, dus maak er het beste van en praat met haar. Vertel haar wat je wilt en wat je denkt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

2. Benen naar achteren

Als je flexibel bent, kun je beginnen met de missionarispositie met de benen naar achteren. Door op de rug te liggen en de benen naar achteren te leggen, heeft de gevende partij de toegang tot de diepste delen van het lichaam. De benen kunnen ook over de nek van de partner worden gelegd om dichter bij elkaar te komen.

Begin anders met een traditionele missionaris en beweeg rond de nek van je partner, waarbij je één been uitsteekt. Als je je comfortabel voelt, probeer dan het andere been ook omhoog te tillen. Zodra het benen omhoog zijn, probeer dan ook heup op te tillen voor maximaal diepe penetratie.

3. De brug

Dit seksstandje maakt gebruik van een populaire yogapositie en is een meer geavanceerde variatie van de traditionele missionaris. De bedoeling is dat de partner die ontvangt op de rug gaat liggen en het onderlichaam naar boven brengt, met de voeten op het bed of de grond en de knieën gebogen.

Dit standje kan zowel gebruikt worden voor penetratie als voor orale seks. Door deze hoogte kan je minnaar dieper binnendringen en bevindt je vagina zich in een perfecte positie om nog meer gestimuleerd te worden. In deze positie kan je partner je dijen vastpakken en je ondersteunen terwijl hij je binnendringt. Je partner (of jij) kan tijdens deze positie gemakkelijk de clitoris stimuleren voor nog meer intensiteit.

“Niet alleen wordt de G-spot diep gestimuleerd en blootgelegd, maar ook de clitoris is gemakkelijk toegankelijk.”

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

4. Doggy style op de rand van de bank

In dit seksuele standje knielen beide partners, net zoals bij doggy style. Deze variatie maakt echter gebruik van de rand van de bank zodat degene die ontvangt, meer gebogen is bij de taille. De partner die de achterste positie inneemt, kan vervolgens kiezen of hij zijn romp verticaal houdt of buigt.

Dit standje maakt diepe penetratie mogelijk en biedt verschillende mogelijkheden om intense seks te hebben. Voor extra stimulatie kan de partner naar beneden reiken en de clitoris strelen terwijl de penis naar binnen gaat. Deze positie hoeft niet beperkt te blijven tot de bank. Als je de opwinding wilt verhogen, kun je hem zelfs op de trap doen!

5. Reverse cowgirl

Dit is een variatie op de standaard cowgirlpositie. Bij reverse cowgirl zit de persoon die ontvangt, bovenop zijn partner, maar niet met het gezicht naar hem toe, maar met het gezicht naar de benen. De partner aan de bovenkant heeft meestal de controle en handelt, terwijl de partner aan de onderkant op zijn rug ligt. Een goede reden voor dit seksstandje is dat beide partners de voordelen voelen van een sneller en sterker gevoel. Het is bovendien geweldig om te zien en van een heel nieuw perspectief te genieten.

Hoe werkt het? Degene bovenop kan de snelheid, het ritme en de diepte van het inbrengen regelen. Zodra de positie is vastgesteld, mag de partner bovenop proberen de oorspronkelijke zitpositie te veranderen. De partner bovenop kan met beide handen naar voren leunen en de heupen op en neer bewegen.

Terwijl het bovenlichaam rechtop kan blijven staan, stuiteren de knieën op en neer of kun je de heupen heen en weer bewegen. In een moeilijkere variatie leunt de partner van boven achterover en ondersteunt hij zijn gewicht met gestrekte benen en armen naar achteren. Het lichaam kan op en neer, zijwaarts, voorwaarts en achterwaarts bewegen. Over het algemeen is er echter niet heel veel flexibiliteit vereist en beide handen zijn vrij en goed geplaatst voor extra stimulatie.

6. Samen masturberen

Masturbatie is één van de beste manieren om je lichaam te leren kennen, om erachter te komen hoe je je voelt over genot en ook hoe je partner je het beste kan bevredigen. Met andere woorden, samen masturberen is een snelle manier om ervoor te zorgen dat je partner weet wat het beste voor je is, terwijl je je toch goed voelt. Koppels komen op deze manier precies te weten hoe ze graag worden aangeraakt.

Vraag je partner zichzelf aan te raken terwijl je jezelf aanraakt. Veel mensen kunnen hiervoor in het begin ietwat verlegen zijn, maar maak je geen zorgen, samen masturberen is zeer intens en ontspannend. Jullie kunnen naast elkaar gaan zitten of tegenover elkaar. Maak het zo comfortabel mogelijk om van wederzijdse masturbatie een succes te maken.

7. Lap dance

Dit seksstandje op een stoel is enorm spannend en leuk. Het maakt diepe penetratie en clitorale stimulatie tegelijkertijd mogelijk. Het is ook een geweldige positie voor grote hoogteverschillen omdat je zit. Seks op een stoel zorgt voor comfortabelere en spannendere nachten met je partner.

Hoe doe je het? De gevende partner gaat rechtop op een stoel of aan het voeteneind van het bed zitten. Degene die ontvangt draait de rug naar de andere kant en komt op de schoot te zitten. Vanaf hier kan de gevende partner de penis inbrengen en tegelijkertijd de clitoris stimuleren met zijn hand of een speeltje. Voor meer romantiek, kun je deze positie natuurlijk ook naar elkaar toe gedraaid doen. Dit biedt mogelijkheden om elkaar aan te kijken en elkaar goed vast te houden.

8. De kruislinks positie

Net zoals lepelen, is de kruislinks positie zeer comfortabel voor beide partners. Het is heel eenvoudig en perfect voor luie zondagmiddagen of wanneer je even wilt uitrusten tussen lange sekssessies door! Bovendien maakt dit seksstandje diepere penetratie mogelijk, en er kan worden gespeeld met vingers en speeltjes vanuit nieuwe hoeken.

Hoe doe je deze positie? De inbrenger moet op zijn zij liggen, met zijn gezicht naar de ander toe. De ontvanger gaat op de rug liggen en buigt beide benen naar boven over de gevende partner heen, zodat de heupen en beide benen verticaal staan. Dit maakt het gemakkelijk om de penis naar binnen te brengen en te ontspannen.

9. Staande seks

Staande seks kan op tal van manieren voor meer intensiteit zorgen. Bovendien maakt het seks op verschillende locaties mogelijk, zoals in de douche, in het bos of aan de rand van het bed. Het is bovendien geweldig om echt diepe stimulatie te creëren waar jullie beiden van zullen genieten.

“Staande seks geeft je de vrijheid en doorbreekt de monotonie in de slaapkamer. Je kunt overal intiem worden. Er zijn ook geen problemen met het wassen van de lakens!”

De ontvangende partij draait de rug naar de gevende partner. Hierbij kan er worden gekozen om voorover te buigen en met het bovenlichaam te rusten op het bed, de stoel of de tafel. De gever gaat van achteren naar binnen en kan de diepte en druk controleren door de bovenbenen vast te houden. Dit is natuurlijk ook een ideale manier om anale seks te hebben.

Wil je wat meer staande romantiek, dan kun je ook kiezen voor staande seks met je partner met het gezicht in dezelfde richting. De ontvangende partner buigt voorover en spreidt de benen licht om penetratie mogelijk te maken. Je kunt hierbij gebruik maken van de muur ter ondersteuning en het inbrengen eenvoudiger maken.

10. De straddle

Dit is een seksuele positie waarbij de ene partner met gespreide benen zit en de gevende partij gehurkt bovenop komt te zitten, waardoor er meer controle wordt verkregen over de beweging. Vervolgens slaat de liggende partij één of twee benen om het middel van de ander. Terwijl het been gekruld om de ander heen wordt geslagen, wordt het mogelijk om dieper te penetreren.

Tijdens dit sekstandje zullen beiden profiteren van oogcontact en de talloze kusmogelijkheden die deze positie biedt. Deze positie staat je bovendien toe om dichter bij elkaar te zijn, borst tegen borst. Door deze intimiteit kun je in je partner versmelten, je lichaam in harmonie voelen bewegen en in een plezierig ritme komen.

11. De vlinder

De vlinderpositie is een seksuele positie waarbij ontvangende partner met de rug op de rand van het bed of een ander oppervlak ligt, terwijl gevende partij voor en tussen de benen van de partner staat of knielt. De staande partner heeft de meeste controle over de penetratie, en doet het meeste werk. De liggende partner kan de benen bewegen voor meer comfort en stimulatie.

Dit seksstandje is ideaal om de diepe stimulatie te creëren waar jullie beiden van kunnen genieten. Bovendien vereist deze positie inspanning van beide partners, dus niemand kan zeggen dat hij alles heeft gedaan! Hoe begin je deze positie? Ga liggen als ontvangende partner, terwijl de gevende partner begint met het inbrengen. Til daarbij langzaam één been tegelijk op, plaats de enkels op de schouders van je partner en til je billen een paar centimeter de lucht in. Op deze manier ligt de ontvangende partner in een hoek van 45 graden naar boven toe.

De gevenede partner kan de billen en heupen beetpakken om zich beter te ondersteunen. Voor een strakkere pasvorm kan je als gever de beide enkels van de partner met je handen vastpakken. Als ontvangende partner kun je ook een kussen onder de heupen leggen om het lichaam in een betere hoek te brengen.

12. Standje 69

We eindigen deze lijst met een klassieker voor orale seks: standje 69. Het heeft zijn naam te danken aan het feit dat de lichaamshoudingen van beide partners lijken op de getallen 6 en 9. Mensen van elk geslacht of seksuele geaardheid kunnen deze positie gebruiken. Eén van de beste aspecten van de 69-positie is de veelzijdigheid, want je kunt er ook zijwaarts in liggen of er een seksueel welzijnsproduct in verwerken voor meer plezier en intimiteit.

Standje 69 vereist enige coördinatie tussen beide partners. Je moet tempo houden en je concentreren op zowel jouw eigen plezier als dat van je partner. Terwijl één partner begint met op zijn rug te liggen, gaat de ander bovenop zitten naar de kant van het geslachtsdeel. Bij heteroseksuele paren is de liggende partij meestal de man. Doordat genitaliën tegen het gezicht van de partner aan komen te liggen, kunnen beide partners beginnen met orale bevrediging.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *