Saai Seksleven? 10 Geile Tips om je Seksleven Uit De Sleur te Halen

Een van de meest voorkomende redenen dat relaties uiteindelijk beëindigd worden, is het gebrek aan spanning binnen een relatie. Na verloop van tijd ben je zo aan elkaar gewend, dat er sprake kan zijn van een sleur in je relatie. In dit artikel presenteer ik 10 geile tips om je seksleven uit een dergelijke sleur te halen.

De tips in dit artikel zijn uiteraard niet uitsluitend bedoeld voor mensen die al in een sleur zitten. Als expert op het gebied van relaties kan ik je vertellen dat het beste wat je kunt doen om je relatie in stand te houden, het voorkomen van een sleur is. Daarnaast is een geil seksleven natuurlijk veel spannender dan een seksleven waarvan je  direct in slaap valt!

Wanneer is er sprake van een sleur in je relatie?

Er is sprake van sleur in een relatie als jullie aan elkaar gewend raken en jullie niet meer genoeg tijd in elkaar investeren. Dit hoeft niet zozeer te komen door een gebrek aan liefde voor elkaar, maar komt voort uit gewenning. Daarnaast hebben jullie naast je relatie nog een heel druk leven, waardoor je minder tijd voor elkaar hebt.

Laat één ding duidelijk zijn: het is heel normaal dat je na een aantal jaren niet meer zo verliefd bent op je partner als in de eerste weken en maanden. Toch zou ik je adviseren om dit niet geheel voor lief te nemen en gewoon volop tegengas te geven. Het is namelijk veel leuker om van én met elkaar te genieten. Ga de sleur te lijf met de volgende 11 geile tips om je seksleven uit de sleur te halen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #1: Doe alsof je elkaar niet kent

Als je je partner gaat verleiden is dat in het begin van de relatie heel erg spannend. Maar hoe vaker je met elkaar naar bed gaat, hoe meer je op elkaar ingespeeld raakt. Dat is begrijpelijk, maar het leidt bijna nooit tot ontzettend geile seks. Daarom is het een goed idee om, als je seksleven in een sleur zit, te doen alsof je elkaar niet kent. Dat klinkt wellicht moeilijk, maar ik zal uitleggen hoe je dat doet.

Probeer de ander weer opnieuw te leren kennen door te doen alsof je niets van hem of haar weet. Probeer jezelf aantrekkelijk te maken en opnieuw als overwinnaar uit de verleidingsstrijd te komen. Omdat je de ander zogenaamd niet kent, kun je ook heel open en eerlijk vragen stellen, die jullie gezamenlijke sekshorizon wellicht een stuk breder kunnen maken.

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #2: Heb eens twee weken geen seks met elkaar

Seks wordt op den duur een ‘gewoonteding’. Iets wat niet meer echt speciaal is, omdat dit nu eenmaal de gang van zaken is. Een paar keer per week gaan jullie, redelijk ongeïnspireerd met elkaar naar bed. Een ding is duidelijk: jullie smachten niet meer naar elkaar, en daardoor lijkt het vuur in jullie relatie gedoofd te zijn.

Nu is de tijd gekomen om de sleur te doorbreken!

Daarom is het een goed idee om een keer een week of twee ‘droog’ te staan. Als jij en je partner een tijdje geen seks met elkaar gehad hebben, kan dit de vlam weer doen ontwaken en gevoelens van verliefdheid, verlangen en begeerte terugbrengen. En zeg nou zelf: als de seks momenteel toch niet zo spannend is, dan is twee weken even geen seks een klein offer, toch?

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #3: Gebruik seksdobbelstenen

Veel stelletjes komen niet verder dan doggystyle en de missionarispositie. Dit is hartstikke jammer, want er zijn genoeg leuke en speelse manieren om wat spanning aan te brengen in jullie seksuele handelingen. Een van de dingen die verrassend goed werken zijn seksdobbelstenen. Dat zijn dobbelstenen die je bij de seks gebruikt om te bepalen welke seksuele handelingen er gaan komen.

Seksdobbelstenen komen vrijwel altijd in een setje van twee. Op de eerste dobbelsteen staat een lichaamsdeel, terwijl op de tweede dobbelsteen een lichaamsdeel staat. Door de twee vlakken op de gegooide dobbelstenen te combineren weet je wat de volgende handeling in jullie vrijpartij zal zijn. Wordt het “kus & borsten” of “streel & gezicht”?

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #4: Gebruik stimulerende seksspeeltjes

Naast de hierboven genoemde seksdobbelstenen zijn er natuurlijk nog heel veel andere seksspeeltjes. Met seksspeeltjes kun je je partner op veel verschillende manieren verwennen en stimuleren. Daardoor wordt de seks niet alleen spannender, ook duurt deze doorgaans een stuk langer: meer tijd om van elkaar te genieten dus.

Ben je op zoek naar een aantal spannende en geile seksspeeltjes? Lees hieronder twee van mijn aanbevelingen om wat spanning terug te brengen in de slaapkamer:

  • De duo-vibrator: dit is een vibrator die kan op een natuurlijke manier bevestigd kan worden in de vagina van de vrouw. Als de man dan zijn penis inbrengt, kan hij ook nog meegenieten van de trillingen die van de vibrator komen. Dit is een dus ideaal seksspeeltje voor koppels.
  • Vingerspeeltjes: Bij vingeren denken de meeste stellen dikwijls alleen aan het bevredigen van de vrouw. Maar een vingerspeeltje kan gebruikt worden om zowel de man als de vrouw tot een hoogtepunt laten komen. Bij de man kan dit bijvoorbeeld door anale stimulatie. De vingerspeeltjes zijn in vele vormen en soorten beschikbaar, zelfs met vibratiepads.

Wat natuurlijk nog veel leuker is, is samen met je partner eens in de seksshop gaan kijken. Welke seksspeeltjes zijn er allemaal en wat kun je er zoal mee doen? Dit is niet alleen een spannend uitstapje, het kan ook het opstapje zijn naar de aankoop van seksspeeltjes. En met het grote aanbod aan seksspeeltjes van tegenwoordig weet ik het zeker: ook jij en je partner zullen iets leuks vinden!

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #5: Gebruik een blinddoek in de slaapkamer

De eerste keer seks hebben met je partner, dat was hartstikke spannend, maar ook leuk. Het is de hoogste tijd om die sensatie weer terug te krijgen in de slaapkamer. Dit kun je doen door, voordat je met de seks begint, een van de twee te blinddoeken. Doordat er een zintuig wordt weggenomen, ben je veel bewuster bezig met alle binnenkomende sensaties.

Dat dit zo spannend is heeft overigens niet alleen te maken met het feit dat de overige zintuigen gestimuleerd worden. Je weet, ondanks dat je geblinddoekt bent, natuurlijk maar al te goed wat er staat te gebeuren. Deze anticipatie kan hartstikke spannend en opwindend zijn. Wanneer ben jij voor het laatst helemaal opgewonden geraakt van een enkele aanraking of gefluister van je partner?

Waarschijnlijk is dat al een tijdje geleden. Ik zou zeggen: waar wacht je nog op? Het enige wat je nodig hebt is een blinddoek. Tot slot neemt een blinddoek ook allerlei remmingen weg die je misschien tijdens de ‘normale’ seks wel eens in de weg hebben gestaan. Het uit handen geven van controle kan enorm geil zijn: probeer het eens!

Het geven van een massage wordt zo een heel andere beleving.

Lees in dit artikel drie gouden tips voor het geven van een heerlijke massage.

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #6: Leef je fetisj uit

Een fetisj is iets waar veel mensen zich voor schamen. Maar dat is helemaal niet nodig. Als je een relatie hebt, kan je het idee krijgen dat je partner je eventueel niet zal accepteren vanwege je fetisj. Dit is vaak een ongegronde angst: je partner vertrouwt je, je partner kent je en zal blij zijn dat je open bent over je fantasieën. Misschien heeft je partner zelfs dezelfde fetisj!

Een fetisj uitleven is dé manier om die sleur te doorbreken. Het is immers iets wat je waarschijnlijk nog nooit echt in de praktijk hebt gebracht. Als je aan de slag gaat met je fetisj zal de liefde voor je partner alleen toenemen: het is een groot blijk van wederzijds vertrouwen (en gunnen).

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #7: Ga aan de slag met rollenspellen

In de eerste tip ging het al kort over een bepaald soort rollenspel; waarin je moest doen alsof je je partner helemaal niet kende. Door het spelen van een rollenspel waan je je samen met een partner even in een andere tijd, onderlinge verhouding en op een andere plek. Hieronder heb ik drie rollenspellen geschetst die vrijwel altijd leuk, geil en voor herhaling vatbaar zijn:

  • Student en docent: Iets wat in het echte leven absoluut verboden is, maar dat toch tot een ontzettend leuk rollenspel kan leiden, is als je je voordoet als een koppel wat bestaat uit een docent en student. Hoe ver ga je? Krijgt de student straf? Kan de student de docent chanteren met de seks? Leef je fantasie uit, je kunt werkelijk waar alle kanten op.
  • Politieagent en arrestant: Een tweede voorbeeld is een rollenspel tussen politieagent en arrestant. Misschien wil de politieagent de arrestant wel laten gaan op het moment dat er een (seksuele) gunst tegenover staat?
  • Baas en ondergeschikte: Het laatste voorbeeld is echt uit het leven gegrepen, want ik heb dit in mijn omgeving al heel vaak zien gebeuren. Veel relaties ontstaan op het werk, terwijl dat verboden is of in ieder geval niet wenselijk. Toch kruipt bloed waar het niet gaan kan. Samen met je partner kun je alle kanten op met dit spannende scenario…

Een laatste tip over het spelen van rollenspellen is dat jullie erop moeten letten dat je regelmatig van rol wisselt. Dus als jij in het eerste rollenspel de dominante figuur was, is het misschien leuk om de rollen bij de volgende keer om te draaien. Zo blijf je je seksleven spannend houden!

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #8: Heb eens ergens ander in huis seks

Om je seksleven uit een sleur te halen, is het soms al genoeg om gewoon eens seks te hebben in een andere ruimte. De meeste stellen hebben vrijwel alleen seks in de slaapkamer, terwijl een huis of appartement meestal veel meer kamers heeft. Deze bieden elk hun eigen mogelijkheden om te verleiden en om verleid te worden.

Eigenlijk kun je overal in huis wel seks hebben, maar de volgende locaties zijn toch wel extra spannend:

  • Onder de douche: Jullie zepen elkaar in terwijl jullie lichamen helemaal warm en nat worden. Door deze aanpak wordt zelfs afdrogen leuk. Na afloop kun je lekker samen onder de wol kruipen terwijl jullie lichamen nog dampend heet zijn.
  • Op de wasmachine: De wasmachine draait en draait en draait. Door het draaien van de trommel komen er allerlei vibraties vrij. Als de vrouw op de wasmachine gaat zitten kan dit een erg sensuele en opwindende ervaring zijn.
  • Op het aanrecht: Verras je partner eens tijdens het koken of het doen van het huishouden. Wacht niet met het voorspel en de seks totdat jullie daadwerkelijk op de slaapkamer zijn. Laat zien dat je je partner aantrekkelijk en geil vindt: succes gegarandeerd.

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #9: Besteed meer aandacht aan het voorspel

Seks is zoveel meer dan alleen de penetratie en het klaarkomen. Door echt eens goed aandacht te besteden aan de kwaliteit van de seks die je nu al hebt, kan de sleur vrij simpel opgelost worden. Voorspel is enorm belangrijk voor het hebben van een goede, geile en gedenkwaardige vrijpartij. Pak eens uit in het voorspel en verras je partner!

Tip om je seksleven uit de sleur te halen #10: Kijk samen eens naar porno

Een laatste manier om wat spanning terug te brengen in je saaie seksleven is het samen bekijken van porno. Hierdoor raken jullie beiden niet alleen opgewonden, maar wellicht ook enorm geïnspireerd. Ook kun je bij het kijken van porno heel veel over de voorkeuren van je partner te weten komen. Deze kennis kun je dan weer inzetten om de seks spannender en minder alledaags te maken.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *