De 6 Beste Sekstips Voor Mannen: Word een God in Bed

Misschien ben je nu prima tevreden bent over je prestaties in bed, of ben je juist erg onzeker bent over je seksuele prestaties. Hoe dan ook, je bent het vast met me eens dat je altijd beter kunt worden in bed. Het verbeteren van je seksuele prestaties zorgt voor meer voldoening bij je partner, en voor meer zelfvertrouwen bij jou, dus waarom zou je dat niet willen?

Maar ja, hoe doe je dat nou precies? Het is nou niet bepaald zo dat mannen in een soort praatgroepjes bij elkaar komen om sekstips uit te wisselen. Sterker nog: veel mannen hebben het niet eens met hun partner over wat zij fijn en minder fijn vinden. Op die manier blijf je natuurlijk aanmodderen, heb je geen idee of je het goed doet. Lees daarom snel verder!

Gelukkig heb je dit artikel gevonden. Hierin zal ik jou een aantal onmisbare tips geven, die jou zeker zullen gaan helpen om het een stuk beter te doen in bed. Vanaf nu weet jij iedere vrouw te bevredigen, en word je een ware seksgod. De volgende tips zal ik in dit artikel kort gaan bespreken:

  • Communiceer met je partner over seks
  • Neem lang de tijd voor het voorspel
  • Ken haar erogene zones
  • Zorg voor intimiteit
  • Maak gebruik van de G-spot
  • Wees een beetje dominant

Tip 1: Communiceer met je partner over seks

Als je een bepaalde vaardigheid wil leren, wat is dan het eerste dat je doet? Waarschijnlijk ga je op zoek naar een leraar, iemand met verstand van zaken die jou feedback kan geven over je prestaties. Als je bijvoorbeeld een betere kok wil worden, dan is het een goed idee om bij een chef-kok in de leer te gaan.

Wat géén goede manier is, is alleen maar gerechten maken waarvan jij denkt dat mensen ze lekker vinden.

Waarom passen we ditzelfde principe dan eigenlijk niet toe bij de seks? Zoals ik eerder al zei, zijn er maar weinig mannen die met hun partner hun seksuele prestaties bespreken. Dit is jammer, want er is niemand die zo goed weet wat een vrouw lekker vindt als een vrouw zelf. Communiceer dus met je partner over wat zij wel en niet lekker vindt.

Het is toch doodzonde om geen gebruik te maken van de beste seksleraar die er is?

Dit kun je tijdens de seks al doen. Door haar af en toe te vragen of ze het lekker vindt wat je aan het doen bent, kun je steeds iets beter worden. Ze zal waarschijnlijk namelijk niet alleen zeggen of ze het wel of niet lekker vindt. Ze kan je ook aanwijzingen geven over wat je beter kunt doen, zodat je hiervan kan leren.

Wat je echter ook kan doen, is eens een gesprek over seks aangaan. Als je een vaste partner hebt met wie je vaker seks hebt, kun je best eens aan haar vragen wat ze nou eigenlijk van jou vindt in bed, en wat je beter zou kunnen doen. Waarschijnlijk is ze best bereid om hier met je over te praten en je hier advies over te geven.

Uiteindelijk is het immers ook in haar belang dat jij haar beter kan bevredigen!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Neem lang de tijd voor het voorspel

Misschien heb je iemand wel eens horen zeggen dat vrouwen van Venus komen, en mannen van Mars. Hiermee wordt bedoeld dat er veel verschillen tussen mannen en vrouwen zitten, wat nogal eens tot botsingen en misverstanden kan leiden. Dit gezegde is op het seksuele vlak misschien wel meer waar dan op ieder ander vlak. Dit leidt ertoe dat mannen en vrouwen vaak niet intuïtief weten wat de ander graag wil.

Dit kun je natuurlijk deels oplossen door met je partner te communiceren, zoals ik in de vorige tip geadviseerd heb. Helemaal gesmeerd zal dit echter niet altijd lopen, omdat mensen op seksueel vlak niet altijd alles durven te zeggen. Zelfs voor stellen die al jaren samen zijn, kan het ongemakkelijk zijn om over seks te praten.

Laat me je daarom vast één onmisbare tip geven als het gaat om seks met vrouwen: voorspel is van levensbelang.

Voor mannen is seks vaak iets puur lichamelijks, maar voor vrouwen is de emotionele kant veel belangrijker. Het is daarom belangrijk dat je intimiteit creëert, en haar in de stemming krijgt voordat je aan penetratie begint. Een goede manier om dit te doen is door veel tijd te besteden aan het voorspel.

Veel vrouwen vinden voorspel nog belangrijker dan penetratie, dus hier moet je voldoende aandacht aan besteden.

Neem dus de tijd, en bouw dit langzaam op. Neem voor elke stap in het voorspel de tijd Of het nu zoenen, strelen, vingeren of beffen is, doe het met aandacht en onthoud dat je geen haast hebt. Als je dit doet, dan zal ze tegen de tijd dat je aan penetratie begint zo geil zijn dat ze vele malen meer van de seks geniet dan anders het geval zou zijn.

Tip 3: Ken haar erogene zones

Als man is er waarschijnlijk één orgaan dat je echt belangrijk vindt tijdens de seks: je penis. Als ze daar maar genoeg aandacht aan besteedt, dan zit het voor jou wel goed. Dit is ook waarom veel mannen denken dat voor vrouwen vooral de vagina van belang is, en daarom richten ze zich bijna alleen maar daar op.

Dit is echter een van de grootste fouten die je kan maken.

Een vrouw heeft een heleboel erogene zones, en je kan (moet!) van al deze zones gebruik maken om de seks voor haar zo lekker mogelijk te maken. Als je je alleen maar op de vagina en de clitoris richt, zal ze dat ook wel lekker vinden. Maar waarom zou je genoegen nemen met “wel lekker” als het ook beter kan?

Door gebruik te maken van haar erogene zones kun je de seks van “lekker” naar “geweldig” brengen.

Enkele erogene zones van de vrouw zijn de mond, de oren, de nek, de buik, de onderrug, de binnenkant van haar dijen en haar voeten. Door haar tijdens het voorspel en de seks over deze gebieden te strelen, maak je haar veel meer opgewonden dan wanneer je alleen op haar vagina en clitoris zou richten. Goed nieuws voor jou: ook haar borsten en tepels zijn een erogene zone.

Wees je er overigens van bewust dat erogene zones voor elke vrouw verschillend kunnen zijn. Let dus vooral op hoe ze reageert op je aanrakingen: vaak kan je aan haar zuchtjes en kreuntjes wel horen of ze het prettig vindt. Zo niet, dan kun je het haar altijd vragen, tijdens of voor de seks, want nogmaals: waarschijnlijk wil ze jou wel helpen om haar beter te bevredigen.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Zorg voor intimiteit

Zoals ik eerder al heb uitgelegd, is intimiteit voor vrouwen erg belangrijk. Waar seks voor veel mannen vooral iets fysieks is, is voor vrouwen de emotionele zijde van seks van levensgroot belang. Als je de seks voor haar zo prettig mogelijk wil maken, kan het dus geen kwaad om te zorgen voor wat meer intimiteit in de slaapkamer.

Dit kun je allereerst doen door een intieme en romantische sfeer te creëren. Hoe ver je hierin moet gaan, hangt een beetje af van je partner. Sommige vrouwen vinden een bed vol rozenblaadjes en kaarsen geweldig, andere vrouwen zullen je vierkant uitlachen. Een paar kaarsjes en wat zachtere verlichting kan in elk geval nooit kwaad.

Een vrouw wordt veel geiler wanneer ze op haar gemak is.

Wat misschien nog wel belangrijker is, is hoe je je in bed gedraagt. Intimiteit wordt deels gecreëerd door de sfeer, maar ook vooral door wat jij zelf doet. Wat erg belangrijk is, is dat je haar zo nu en dan in de ogen aankijkt. Zachte strelingen van haar hoofd kunnen ook enorm effectief zijn. Ook zoenen is van groot belang: dit moet je niet alleen tijdens het voorspel, maar ook tijdens de seks doen.

Voor veel mannen klinkt dit als zoetsappig geneuzel, maar dat is eigenlijk niet zo relevant. Je doet dit namelijk niet voor jezelf, maar voor je partner, en voor haar maakt dit de seks wel degelijk een stuk beter. Als je dus beter wil worden in bed, dan kan je niet bang zijn om je wat intiemer op te stellen.

Tip 5: Maak gebruik van de G-spot

Als het gaat om vrouwelijke seksualiteit, is er geen onderwerp dat zo in mysterie gehuld is als de G-spot. Wat is dit precies voor plek, waar bevindt zich die precies, en bestaat deze eigenlijk überhaupt wel? Laat me je vertellen: de G-spot bestaat wel degelijk, en als jij leert hoe je van deze plek gebruik kan maken, dan zul je vele malen beter worden in bed, en vrouwen veel tevredener achterlaten.

De G-spot bevindt zich een stukje in de vagina, aan de “bovenkant” (de kant van haar buik). Door deze plek te stimuleren, kun je haar een orgasme bezorgen. Dit klinkt misschien niet zo spannend, maar een orgasme via de G-spot is heel anders dan een clitoraal orgasme. Bovendien zal ze het fijn vinden om eens op een andere manier gestimuleerd te worden.

De G-spot zou eigenlijk net zo bekend moeten zijn als de clitoris, aangezien hij net zo belangrijk is.

Maar wat is er nou eigenlijk zo geweldig aan een orgasme via de G-spot? Ten eerste is het vaak veel intenser dan een orgasme via de clitoris. Daarnaast blijft een vrouw meestal geil na een orgasme via de G-spot. Dat betekent dat je haar vervolgens óók nog een clitoraal orgasme kan bezorgen voor dubbel zoveel genot.

Bovendien komt het bij een orgasme via de G-spot veel vaker voor dat een vrouw spuitend klaarkomt. Dit is iets wat bij zowel mannen als vrouwen erg tot de verbeelding spreekt, en alleen al daarom erg opwindend kan zijn. Daar komt nog eens bovenop dat dit het orgasme voor de vrouw nog iets heftiger maakt. Genoeg redenen dus om eens op zoek te gaan naar die beruchte G-spot!

Tip 6: Wees een beetje dominant

Dit is misschien een beetje controversieel om te zeggen, maar als het op seks aankomt, vinden veel vrouwen het fijn om een beetje gedomineerd te worden. Dit klinkt misschien een beetje heftig, maar hiermee bedoel ik natuurlijk niet dat elke vrouw behoefte heeft aan keiharde sm-praktijken of iets dergelijks. Dit gaat voor de meeste vrouwen veel te ver.

Zelfs de grootste feministen vinden het soms wel fijn om in de slaapkamer een beetje gedomineerd te worden.

Wat veel vrouwen wel fijn vinden, is een iets lichtere vorm van dominantie. Hoe ver je hierin kan gaan, verschilt sterk per vrouw, dus dit moet je een beetje voorzichtig aftasten. Trek bijvoorbeeld eens zachtjes aan haar haar, en kijk hoe ze hierop reageert.

Als ze het geil vindt, dan kun je de volgende keer iets harder trekken, en kijken wat ze daarvan vindt. Doe dit soort dingen in kleine stapjes, zodat je niet het risico loopt dat je te ver gaat.

Je kan haar ook bijvoorbeeld eens wat harder in haar billen knijpen, en als ze dat fijn vindt, kun je het de volgende keer weer iets harder doen. Daarna kun je haar eens op haar billen slaan tijdens de seks. Dit klinkt misschien kinky, maar het is iets wat vrouwen vaak zeker wel kunnen waarderen in bed. Voor elke vrouw is er een balans, en die balans moet jij zien te vinden.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *