6 Gouden Beginners Tips voor Ruige Seks / BDSM

Om je relatie een beetje interessant te houden, kun je ervoor kiezen om samen met je partner wat spannende dingen uit te proberen tijdens de seks. Hoewel je het misschien niet verwacht, ben je echt niet de enige die dit zal doen in de slaapkamer. Steeds meer mensen vinden het interessant om wat ruigere seks te hebben.

De film Fifty Shades of Grey is een goed voorbeeld van een film waarin ruige seks en BDSM voorkomt. Iedereen die de film heeft bekeken, weet dus al een beetje wat het inhoudt. Het hoeft niet per se iets voor jou te zijn en hier moet je dan ook eerlijk over zijn tegen je partner als hij of zij dit wel graag wil. Maar als je wel een keer ruige seks of BDSM wil proberen, dan is dit het juiste artikel voor jou!

In dit artikel zullen we eerst bespreken wat BDSM en ruige seks precies inhouden en hierna zullen we beginnerstips geven om hiermee te kunnen beginnen en wat dingen uit te proberen!

Ruige seks

Ruige seks is niet hetzelfde als BDSM, ook al denken veel mensen dat dit wel zo is. Ruige seks is vaak veel milder dan BDSM. Bij ruige seks draait het niet meer om het zwoele, lieve, intieme en perfecte plaatje wat mensen vaak hebben van ‘de liefde bedrijven’. Bij ruige seks laat je je echt gaan en haal je het wilde dier in je naar boven.

Soms is ruige seks ook wel boze seks oftewel ‘angry sex’. Mensen beweren dat wanneer je jezelf goed boos maakt de seks nog spannender wordt. Ruige seks zou dan vanzelf gaan en je zou er dan minder over na hoeven te denken, wat voor sommige mensen vaak het geval is.

Als je te veel nadenkt, is ruige seks niet aangenaam.

Als je je hier te druk om maakt en er niet van kunt genieten, stop er dan ook gewoon mee! Dit is helemaal niet erg.

Wanneer we het over ruige seks hebben, dan kun je denken aan bijvoorbeeld de man die de vrouw optilt en haar tegen de muur smijt (wel met passie uiteraard). Maar ook doggystyle is een veelvoorkomend standje wanneer men ruige seks heeft. Het is namelijk zo dat de man diep en hard in de vrouw naar binnen kan komen en dit is bovendien vaak ook het lievelingsstandje van de man. Ook steeds meer vrouwen zijn fan van dit standje, dus dit is goed om uit te proberen samen met je partner.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Moet ruige seks pijn doen?

Vaak is het zo dat je tijdens de ruige seks een beetje pijn moet voelen, maar wel ‘lekkere’ pijn. Een klap op de bil (spanken), aan de haren trekken tijdens doggy style of bijvoorbeeld de nagels in elkaars rug zetten horen hier dan ook vaak bij. Dit is dan ook geen échte heftige pijn, maar pijn waar mensen wel van kunnen genieten.

Hou je hier niet van? Geef dit dan meteen aan, zodat het niet alleen voor één iemand leuk is.

Zoals eerder al besproken, is ruige seks eigenlijk het tegenovergestelde van de liefde bedrijven. Als we denken aan liefde bedrijven, dan zien we tederheid, liefde, intimiteit etc. Ook wordt hierbij vaak een rustig tempo gebruikt, omdat dit echte liefde aantoont en vaak kun je hierdoor ook langer genieten van elkaar.

Bij ruige seks ligt het tempo een stuk hoger. Alles moet sneller en harder. Dit betekent niet dat je seks moet hebben zoals konijnen dat altijd doen, maar even wat sneller dan normaal is vaak wel de bedoeling.

Uiteraard kun je zelf bepalen hoe ver je wil gaan.

Als je het toch wat rustiger aan wil doen, dan is dit prima. Vind je doggy style helemaal niks, bespreek dit dan en zoek een ander standje waarbij je wild kunt zijn. Heb je geen zin ‘angry sex’, dan doe je het niet. Bespreek met je partner wat je wel en niet wil proberen en doen en wees hier duidelijk in. Want het moet voor beide leuk blijven!

BDSM

BDSM is nog een stuk spannender dan ruige seks. BDSM kan namelijk van alles zijn. Het varieert namelijk van dominantie en onderwerping naar zelfs een rollenspel en andere seksuele activiteiten. Ben je dus echt wild in de slaapkamer, dan kan BDSM wel eens iets zijn wat je uit zou willen proberen!

Wat maakt BDSM nou zo anders dan andere seksuele relaties? Dat is simpelweg dat er een dominante partner is en een onderdanige. In andere seks zijn beide vaak gelijk of is het tenminste niet overdreven duidelijk wie er dominant of onderdanig is.

Wat belangrijk is bij BDSM is dat beide partners erin mee stemmen. De activiteiten die gedaan worden tijdens BDSM worden vaak ‘play’ (spelen/spellen) genoemd. Ook is het zo dat tijdens BDSM niet per se penetratie plaats hoeft te vinden. Dit kan uiteraard wel gebeuren tijdens BDSM, maar dit is dus geen vereiste.

Binnen BDSM ligt de nadruk erg op toestemming. BDSM kan voor sommige mensen als erg heftig en niet normaal worden gezien. Het kan eventueel voor sommigen lijken op mishandeling. Maar doordat er dus toestemming wordt gevraagd en ook gegeven is het absoluut geen huiselijk geweld.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Stopwoorden bij BDSM

Omdat BDSM soms uit de hand kan lopen, heeft vaak de onderdanige partner een “stopwoord”. Wanneer deze partner vindt dat het te heftig wordt, dan zegt deze simpelweg het stopwoord en dan dient de andere partner onmiddellijk te stoppen.

Het is van belang dat je een goed stopwoord kiest. Woorden zoals “nee”, “stop” en “niet doen” worden dan ook vaak niet gebruikt. De reden hiervoor is dat deze woorden al vaak worden gebruikt binnen het spel, omdat je een bepaalde rol speelt waarbij je (zogenaamd) wil dat het stopt.

Het is dan dus niet duidelijk of je in je rol zit of écht wil dat het stopt.

Vaak gebruiken mensen dus kleuren als stopwoord. Stoplichtkleuren zijn duidelijke stopwoorden. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om “rood” te zeggen wanneer er echt direct gestopt moet worden en “oranje” als je wil dat het wat langzamer of rustiger aan gaat.

Binnen BDSM zijn er drie categorieën, waaronder bondage en discipline, dominantie en onderwerping en sadisme en masochisme.

Bondage en Discipline

Bondage betekent het samenbinden van de ledematen van je partner tijdens het gebruik van de “beperkingen”. Dit kan het gebruik zijn van kettingen, touwen of handboeien. Discipline verwijst naar de andere partner. Dit verwijst naar de psychologische beperkingen of gebruik van fysieke straffen zoals bijvoorbeeld zweepslagen.

Dominantie en Onderwerping

Dit verwijst naar rituelen die te maken hebben met het mentale aspect van BDSM. Vaak is er bij dit soort relaties een bepaald contract opgesteld. Contracten geven dan formele toestemming en hierbinnen wordt aangegeven hoe de relatie in elkaar zit. Deze contracten zijn uiteraard niet juridisch bindend. Bij deze relatie gaat het over het geven of het ontvangen van controle over de ene partner boven de andere.

Sadisme en Masochisme

Soms wordt deze vorm afgekort als sadomasochisme. Dit verwijst naar de uitwisseling van een emotionele of zelfs fysieke zijn. Vaak hoor je wel dat mensen een “sadist” worden genoemd, dit houdt simpelweg in dat je het leuk vindt om anderen pijn te doen. Het masochisme geeft aan dat iemand het juist fijn vindt om pijn te hebben en plezier ervaart als hij of zij gekwetst wordt.

6 Beginners Tips voor Ruige Seks /BDSM

1.      Speeltjes

Haal wat speeltjes en dingen zoals touw, handboeien etc. in huis. Vaak maakt dit de seks namelijk wat spannender en kom je ook gemakkelijker in de ruige of BDSM-sfeer. Als jij de dominante partner bent, kun je je partner bevredigen met de speeltjes en als onderdanig persoon kun je hier dan van gaan genieten.

Lees ook eens dit artikel over spannende seksspeeltjes.

2.      Sexy/Kinky kleding

Vaak is het ook leuk als beide partners iets anders aantrekken. Vaak voel je jezelf ook zelfverzekerder als je er sexy uitziet, dus dit kan je helpen om je op je gemak te voelen. Een spannend pakje om in je rol te komen kan natuurlijk ook erg goed helpen. Kijk vooral naar wat je fijn vindt en voel je niet opgejaagd om iets te doen wat je niet leuk vindt!

3.      Verschillende standjes

Probeer tijdens de ruige seks verschillende standjes. Zoals eerder al genoemd is doggy style vaak een populair standje, maar niet iedereen vindt dit even leuk. Daarom moet je zelf gaan onderzoeken welke standjes goed bij jou passen. Er zijn namelijk genoeg andere manieren om ruige seks te hebben, niet alleen doggy style is hier geschikt voor.

Ga dus samen met je partner verschillende standjes uitproberen en zoek iets wat jullie beiden leuk vinden.

Ook al vind je doggy style wel erg leuk, is het natuurlijk nog steeds goed om nieuwe dingen te proberen. Wanneer je dit niet doet, blijft het natuurlijk alsnog een eentonig seksleven en je wil juist wat ruigere en spannendere seks. Ga dus op onderzoek uit!

4.      Rollenspel

Vaak vinden mensen het ook spannend en leuk om in een rol te duiken. Zo kun je even helemaal iemand anders zijn. De rollen van een dominant persoon en een onderdanig persoon kunnen al genoeg zijn, maar soms is een andere rol ook leuk. Zo zie je vaak de rol van kamermeisje, zuster etc. voorkomen. Maar ook mannen kunnen bijvoorbeeld in de rol van politieagent duiken en de partner in handboeien slaan.

Doordat je een bepaalde rol aanneemt, kun je je eventueel zelfverzekerder voelen in de rol die je speelt en kun je je makkelijker op je gemak voelen. Als dit voor jou juist averechts werkt, stop er dan gewoon mee en geef aan dat je liever gewoon jezelf bent, dat is namelijk al goed genoeg!

5.      Stopwoord

Wat echt van belang is tijdens BDSM is dat je een stopwoord kiest samen met je partner. Bij BDSM hoort soms namelijk ook wel eens wurgen of iets dergelijks, wanneer je dan niet op tijd bent met je stopwoord of er niet eens een hebt, kan het goed fout gaan.

Je kunt bijvoorbeeld het idee van het stoplicht wat eerder is besproken gebruiken, maar je kunt ook zelf een stopwoord verzinnen. Het is belangrijk dat het duidelijk is dat er gestopt moet woorden. We hebben al besproken dat “stop”, “nee” en “niet doen” geen goede stopwoorden zijn, omdat dit vaak al bij de onderdanige rol gebruikt wordt. Dus denk goed na over een juist stopwoord.

6.      Houd rekening met je partner

Denk ook aan je partner en niet alleen aan wat jij leuk vindt. Bespreek wat jullie van plan zijn en kijk of jullie hier beiden behoefte aan hebben. Probeer je ideeën niet op te dringen aan je partner. BDSM of ruige seks is namelijk geen must, normale seks vinden sommige mensen al genoeg.

Ruige seks of BDSM is alleen leuk als je er beiden van geniet!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *