Slappe Penis? 4 Gouden Tips voor een Harde Stijve Erectie

Erectieproblemen. Veel mannen in Nederland kampen ermee. Maar liefst 14 procent van de Nederlandse mannen heeft last van een erectiestoornis, dus alleen al in dit land lopen er bijna 2,5 miljoen mensen rond met dit probleem. Als jij dit artikel hebt aangeklikt, dan is er een grote kans dat jij één van die mannen bent.

Gelukkig zijn er wel degelijk manieren om dit probleem op te lossen. Als jij voorgoed wil afrekenen met je slappe penis, en vanaf nu altijd een harde erectie wil kunnen krijgen, lees dan vooral verder. In dit artikel zal ik je een aantal gouden tips geven om jou te helpen met het krijgen van een harde, stijve penis. Ik zal in dit artikel 4 gouden tips bespreken.

Tip 1: Verminder angst en stress

Als je denkt aan manieren om een erectie te krijgen, zal dit waarschijnlijk niet het eerste zijn dat in je opkomt. Veel mannen denken er niet eens over na dat hun gevoelens en gedachten van invloed zouden kunnen zijn op hun vermogen om een erectie te krijgen. De meeste mensen denken dat dit puur een fysiek probleem is.

Hier maken zij echter een cruciale fout. Het vermogen om een erectie te krijgen is onlosmakelijk verbonden met je gedachten en gevoelens. Als je er even over nadenkt, is dit eigenlijk helemaal niet zo raar.

Als je aan seks denkt, krijg je een erectie, dus waarom zouden andere gedachten dit niet kunnen beïnvloeden?

Het is zelfs zo dat de meeste erectiestoornissen voortkomen uit een teveel aan angst en/of stress in het leven van de desbetreffende man. Deze gevoelens kunnen direct met je erectie verbonden zijn (als je bijvoorbeeld stress hebt over of je wel een erectie zal kunnen krijgen), maar dit hoeft zeker niet. Ook als je teveel stress ervaart op bijvoorbeeld je werk, kan dit je negatief beïnvloeden in de slaapkamer.

Van deze gevoelens afkomen is natuurlijk een goed voornemen, maar ik snap ook wel dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Daarom zal ik je ook nog een beetje advies geven over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ik zal het wel vrij basaal houden: als je meer gedetailleerde informatie wil, kan je op de rest van deze site kijken.

Om je lichaam en geest te kunnen ontspannen, kan meditatie heel zinvol zijn. Meditatie houdt in deze context heel kort gezegd in dat je je lichaam ontspant en je hoofd zoveel mogelijk leeg maakt. Je moet vooral niet nadenken over dingen waar je je zorgen over maakt of dingen die je nog moet doen; duw dit soort gedachten weg. Als je dit lastig vindt, kun je ook in een groep aan yoga gaan doen.

Je kan jezelf er ook alvast op instellen dat je misschien geen erectie gaat krijgen. Bedenk je dat je misschien geen erectie gaat krijgen, en dat dat oké is, omdat je een vrouw ook op andere manieren kan bevredigen, en je je dus niet hoeft te schamen als je penis niet stijf wordt. Als dit je lukt, is de kans groot dat je juist ineens wél een erectie zal krijgen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Tip 2: Zorg voor een gezondere levensstijl

Het krijgen van een erectie is een lichamelijk proces, waar zeer veel factoren bij betrokken zijn. Om voldoende bloed in je penis te kunnen krijgen en houden, is een goede doorbloeding nodig. Zo’n goede doorbloeding is er alleen als je in een goede lichamelijke gezondheid verkeert.

Wanneer je denkt aan een goede lichamelijke gezondheid, denk je misschien meteen aan je conditie. Je hoeft geen marathonloper te zijn om een erectie te kunnen krijgen, maar het klopt wel dat enige fysieke conditie wel vereist is. Zorg dus dat je elke dag voldoende beweegt.

Een volwassen persoon dient minimaal 30 minuten per dag matig intensief te bewegen om gezond te blijven.

Ook je gewicht  kan van belang zijn. Als je te veel weegt, brengt dit tal van gezondheidsklachten met zich mee, en veel van deze klachten hebben te maken met het hart en de doorbloeding. Aangezien doorbloeding dus van essentieel belang is voor het krijgen van een stijve penis, kun je je voorstellen dat een gezond gewicht hiervoor van belang is.

Iets dat ook funest kan zijn voor je vermogen om een stijve penis te krijgen, is het roken van tabak. Als je rookt, heb je vast wel eens op een pakje zien staan dat je van roken impotent wordt. De stoffen die in sigaretten zitten tasten je bloedvaten enorm aan, waardoor de bloedstroom naar je penis sterk verslechtert.

Bovendien zorgt de nicotine in tabak ervoor dat bloedvaten samentrekken. Dit is ook weer slecht voor de doorbloeding, en dus slecht voor je vermogen om een erectie te krijgen en te behouden.

Er zijn genoeg redenen om te stoppen met roken, en impotentie is er slechts één van.

Eigenlijk zijn alle drugs (waaronder ook alcohol, wat je biologisch gezien toch wel een drug mag noemen) slecht voor je vermogen om een erectie te krijgen. Sommige tasten de doorbloeding aan, maar de meesten zorgen er vooral voor dat het gebied rond je kruis minder gevoelig wordt. Een minder gevoelige penis wordt natuurlijk ook minder makkelijk stijf.

Zoals je kan zien, is het van groot belang om gezond te leven als je je impotentie wil kunnen oplossen. Het lichaam is een soort machine die alleen goed werkt als alle radertjes in elkaar grijpen. Als je dus een erectie wil kunnen krijgen, kun je maar beter zorgen dat de rest van je lichaam ook naar behoren functioneert.

Tip 3: Let op je voeding

Ik heb net al uitgelegd dat het voor het kunnen krijgen van een erectie van belang is dat je gezond leeft. Alleen al om die reden is het belangrijk om ook goed op je voeding te letten. Er is echter nog een reden waarom het zorgvuldig uitkiezen van wat je eet, kan helpen met het oplossen van jouw erectieproblemen.

Het eten van bepaalde, specifieke etenswaren kan er namelijk nog extra toe leiden dat je eerder een erectie krijgt.

Dit komt doordat deze voedingswaren stoffen bevatten die jouw vermogen om een harde penis te krijgen, bevorderen. Ik zal kort enkele van deze voedingsmiddelen bespreken, en uitleggen waarom juist die zo goed werken. De voedingsmiddelen die ik ga bespreken zijn:

 • Bananen
 • Hete pepers
 • Vette vis
 • Noten
 • Donuts
 • Koffie

Bananen

Bananen helpen je op twee verschillende manieren om een erectie te krijgen. Allereerst bevatten bananen heel veel kalium. Dit is een stof die erg goed is voor het hart en de bloedsomloop. Hierdoor maken bananen het makkelijker om bloed naar je penis te krijgen.

Ook verhogen bananen het libido, ofwel de “zin” in seks. Als je een erectie wil krijgen, kan een beetje extra libido natuurlijk geen kwaad.

Hete pepers

Iedereen die wel eens hete pepers heeft gegeten, heeft wel gezien dat je huid, vooral je gezicht, er rood van kan gaan aanlopen. Die rode kleur van je huid betekent dat er meer bloed doorheen stroomt. De rode kleur van het bloed kun je op zo’n moment door de huid heen zien.

De reden hiervoor is dat hete pepers de bloedsomloop heel sterk bevorderen, en bovendien je hart sneller doen pompen. Dit is precies wat je nodig hebt als je een erectie wil krijgen, want dan wil je dat er in hoog tempo veel bloed naar je penis wordt gepompt. Daarom helpt het om voor de seks een hete peper te eten.

Vette vis

Het eten van vette vis, zoals zalm, is ontzettend goed voor je bloedsomloop, en dus voor je vermogen om een erectie te krijgen. De omega 3 in deze vos zorgt dat het bloed minder dik en kleverig wordt, waardoor het makkelijker door je aderen kan stromen. Er wordt dan ook aangeraden om minstens één keer per week vette vis te eten.

Noten

Een ander voedingsmiddel dat je enorm kan helpen met je probleem, is noten.

Noten worden in het Midden-Oosten al eeuwenlang als middel tegen impotentie gebruikt.

Noten verhogen de aanmaak van testosteron, en dit mannelijk hormoon is van essentieel belang bij het krijgen van een erectie. Mannen met te weinig testosteron kunnen meestal maar moeilijk erecties krijgen, dus noten kunnen hier erg bij helpen. Uit onderzoek is gebleken dat noten milde vormen van impotentie in zijn geheel kunnen genezen.

Donuts

Dit klinkt misschien heel vreemd, maar de geur van donuts kan de bloedtoevoer naar de penis met maar liefst 13 procent doen toenemen. Dit is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek van de Chicago Smell and Taste Treatment Foundation. Als je dus alleen even aan een donut ruikt, zal het krijgen van een erectie al makkelijker zijn!

Bedenk hierbij wel dat donuts bijzonder ongezond zijn om te eten. Ze bevatten namelijk veel suiker en vaak ook veel vet bevatten. Als je je beseft dat een gezonde fysieke conditie van essentieel belang is voor het krijgen van een erectie, dan snap je wel dat je heel voorzichtig moet zijn met het eten van donuts.

Koffie

Een laatste voedingsmiddel dat ik nog wil bespreken, is koffie. Koffie helpt je beter presteren in bed, en dat is niet alleen omdat het je een beter uithoudingsvermogen geeft. Het is ook goed voor een betere bloedcirculatie, en zorgt er daarom voor dat jij makkelijker een erectie krijgt, en deze ook kan behouden.

Let wel op dat koffie op andere gebieden weer minder gezond is, dus met het oog op een goede lichamelijke gezondheid moet je ook weer geen vijf kopjes per dag drinken.

Tip 4: Train je PC-spier

Een goede manier om een erectie sneller te kunnen krijgen en langer aan te kunnen houden, is het trainen van je bekkenbodemspier(en), ook wel je PC-spier genoemd. Deze spier bevindt zich onderin je buik en loopt van je schaambeen tot aan je staartbeentje. Je PC-spier is op verschillende manieren essentieel voor seks, waaronder het krijgen en behouden van een stijve penis.

Je PC-spier is ook de spier die je gebruikt om je plas op te houden. Doe daarom eens even alsof je je plas ophoudt; dan weet je meteen welke spier het is. Dit is belangrijk als je deze spier wil gaan trainen, aangezien je je PC-spier het beste kan trainen door deze gewoon vaak achter elkaar aan te spannen.

Span je PC-spier even aan, hou dit even vast, en laat hem vervolgens weer los. Aanvankelijk is het genoeg om dit maar 10 seconden vast te houden, en deze oefening 10 keer achter elkaar te herhalen. Doe dit een tijd lang elke dag, en probeer het langer of vaker als je merkt dat dit te makkelijk wordt.

Een erectiestoornis is altijd vervelend. Je wordt belemmerd in je seksleven, je kan je ontzettend gaan schamen, en je zelfvertrouwen kan een flinke deuk oplopen als gevolg van dit alles. Gelukkig zijn er manieren om deze situatie voor jezelf te verbeteren. Je kunt er vanavond nog voor zorgen dat je deze problemen op termijn voorgoed achter je laat.

Reken vanavond al af met je erectiestoornis

Wil je vanavond al afrekenen met je erectiestoornis? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

 • Het ontdekken van de oorzaak van je erectieprobleem
 • Wat je vooral NIET moet doen bij erectieproblemen
 • De beste technieken die direct een erectiestoornis verbeteren
 • Waarom de PC spier zo belangrijk is
 • Hoe je vanavond al langer een erectie hebt

Bekijk hier zijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "Slappe Penis? 4 Gouden Tips voor een Harde Stijve Erectie"

 1. van laere emiel

  says:

  ik ben 68 jaar heb probleem mijn penis stijf te krijgen

 2. Adriaan

  says:

  Te vaak een slappe penis wat doet je eraan?

 3. Jos

  says:

  Ik ben jos 68 jaar en piemel word niet meer stijf

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *