5 Soorten Stimulatie met Sextoys

Seksspeeltjes voor vrouwen zijn immens populair. Alleen al in Nederland worden jaarlijks circa één miljoen vibrators verkocht.

Ze zijn te koop in allerlei verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen specialiteit. Ieder plekje kan met een special speeltje worden gestimuleerd. Hieronder zijn de meest voorkomende stimulatie soorten uitgelicht.

Realistische stimulatie

Simpel, doeltreffend en levensecht. Voor alle vrouwen die alleen een kunstpenis willen hebben, zonder verdere foefjes en aparte vormen, is de realistisch uitgevoerde dildo de beste keus.

Je kan er alles mee doen wat je ook met een echte penis kunt, en hij is relatief goedkoop. Je kan hem het beste kopen inclusief zuignap, zoals bijvoorbeeld de Handige Harry. Daarmee kun je net even wat meer dan zonder zuignapsysteem.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Clitorisstimulatie

Uiteraard zijn de seksspeeltjes gericht op het verwennen van de clitoris ruimschoots vertegenwoordigt. Met een gewone dildo of zelfs je vingers is clitorisstimulatie al mogelijk, maar echt interessant wordt het pas als er een vibrator bij komt. Alles gaat dan veel sneller, makkelijker en voelt intenser.

Vibreren is niet de enige optie qua sextoys, er bestaat ook zoiets als de Satisfyer Pro 2. Die maakt gebruik van een bijzondere vacuüm zuigtechniek waarbij door middel van lucht pure opwinding bereikt wordt.

G-spotstimulatie

Het gevoeligste plekje bij de vrouw bestaat echt. De g-spot is ontdekt in de jaren vijftig van de vorige eeuw door Dr. Ernst Grafenberg. De g in g-spot is daarom afkomstig van zijn achternaam.

Omdat de g-spot wat lastiger te stimuleren is omdat het aan de binnenkant van de vagina zit, hebben g-spotvibrators vaak een gebogen bovenkant. Daarmee is het juiste plekje beter te vinden. De luxe uitgevoerde Lelo Mona 2 heeft precies zo’n speciale vorm en biedt krachtige trillingen waar elke vrouw heftig van zal genieten.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Dubbele-stimulatie

Kiezen uit een clitorisstimulator of g-spotstimulator hoeft niet. Het is namelijk mogelijk om seksueel genot te maximaliseren door beide gevoelige plekjes tegelijk te stimuleren.

Met de G-vibe 2 kan dat door de verstelbare toppen zo te draaien dat het beide zijdes van de vagina tegelijk stimuleert. Het mooie is dat er in totaal drie kleine motors inzitten, één in elke top en onderin. Die zijn voorzien van zes verschillende vibratiepatronen zodat er geen gebrek aan gerichte intense stimulatie is. Optimaal resultaat is dus gegarandeerd met deze duo-stimulator.

De massagestaaf

Over de massagestaaf kan niet anders dan positief gesproken worden. Hij is enorm populair en zijn geld absoluut tot op de laatste cent waard. Het schijnt dat zelfs vrouwen die heel moeilijk klaarkomen er in no-time hun hoogtepunt mee kunnen bereiken. Dit bijzonder krachtige seksspeeltje staat bekend als de Europe magic wand massager en heeft een bolvormige top. Die kan gebruikt worden voor bevrediging van de clitoris, maar eveneens voor de g-spot als je het Genius opzetstukje gebruikt. Ook daarom is de magic wand massager een echte aanrader!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen