29 Beste Seksstandjes voor een Geil en Gevarieerd Seksleven

Is je seksleven een beetje ingedut, en heb je eigenlijk alleen nog maar seks in dezelfde seks posities? Dan is het misschien maar eens tijd om wat nieuwe sexstandjes uit te proberen. In dit artikel lees je over 29 van de geilste standjes die er bestaan, hoe je ze precies uitvoert, en wat er precies de voordelen van zijn.

Standje 1: De kat

Dit standje lijkt op de “standaard” missionarishouding, maar bij deze houding schuif je je lichaam verder naar voren, en lig je meer naar één kant. Jullie borstkas zit niet tegen elkaar aan, maar je borstkas zit ongeveer ter hoogte van haar schouder.

Zij moet haar heupen een beetje opgetild houden. In deze positie wrijf je als het goed is tegen haar clitoris aan, waardoor zij sneller een orgasme krijgt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Standje 2: De cowgirl

Deze positie spreekt redelijk voor zich: de vrouw zit bovenop en “berijdt” de man. Op deze manier heeft de vrouw meer controle, waardoor zij ervoor kan zorgen dat haar G-spot gestimuleerd wordt en ze makkelijker een orgasme krijgt. Voor de man is een voordeel dat je de vrouw goed kan bekijken.

Standje 3: De waterval

Ga als man op de rand van het bed liggen, en lig naar achteren met je hoofd en schouders op de grond terwijl de vrouw boven gaat zitten. Hierdoor stroomt er meer bloed naar je hoofd, wat volgens veel mannen leidt tot betere, heftigere ervaringen tijdens het orgasme.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Standje 4: De mannelijke stoel

De man gaat op het randje van het bed zitten met zijn voeten op de grond, terwijl de vrouw met haar rug naar de man toe op hem gaat zitten, tussen zijn benen. De vrouw controleert de bewegingen, en kan in deze positie zorgen dat haar G-spot gestimuleerd wordt.

Standje 5: De reverse cowgirl

Dit standje werkt hetzelfde als de normale cowgirl, alleen zit de vrouw nu met haar rug naar de man toe. Een voordeel van dit standje is dat de vrouw zichzelf makkelijk met haar hand extra kan stimuleren.

Standje 6: De lapdance

Voor deze positie gaat de man op de rand van het bed zitten, terwijl de vrouw bovenop de man gaat zitten. Ze zit met haar gezicht naar hem toe, met haar armen om zijn rug. Dit standje is erg intiem en is daarom perfect voor romantische seks.

Standje 7: De paal

Deze sekspositie lijkt erg op de reverse cowgirl, maar het verschil is dat de man nu één been gestrekt en één been gekromd houdt, en de vrouw zich vastpakt aan de knie van de man. De vrouw kan vervolgens op en neer bewegen, waarbij ze haar vulva ook tegen je dij op en neer kan wrijven voor extra stimulatie.

Standje 8: De luie man

Dit standje lijkt op de lapdance, alleen zit de man in dit geval op de grond (of op het bed natuurlijk) met zijn benen uitgestrekt, en zit de vrouw met haar benen langs het middel van de man. Dit standje geeft de controle vooral aan de vrouw, en is nog steeds erg intiem.

Standje 9: Over de schouder

Ook voor beffen bestaan er verschillende standjes, en dit is er een van. De vrouw ligt op de rand van het bed met een been een stukje omhoog, terwijl de man haar op zijn knieën beft vanaf de grond, met het andere been van de vrouw over zijn schouder. Veel vrouwen zijn gevoeliger aan één kant van hun clitoris, en voor hen is dit standje ideaal.

Standje 10: De troon

Nog een befstandje is de troon. Hierbij zit de vrouw met haar benen gespreid op een stoel, terwijl de man haar beft vanaf de grond. Dit standje is ideaal voor orale seks “onderweg”, waardoor je dit op spannende plekken kan doen.

Standje 11: We zijn gesloten

Dit standje is ideaal voor als je partner wel graag gebeft wil worden, maar hiervoor eigenlijk een te gevoelige clitoris heeft. Als ze haar benen gesloten houdt, en jij het gebied rondom haar clitoris stimuleert, kun je dit alsnog.

Standje 12: Doggystyle

Deze zal je waarschijnlijk al wel kennen, maar het leek me toch de moeite waard om dit seksstandje even te benoemen. Uit enquêtes blijkt namelijk keer op keer opnieuw dat het klassieke “op z’n hondjes” een van de meest geliefde posities is, bij zowel mannen als vrouwen.

De vrouw zit op haar handen en knieën, terwijl de man haar op zijn knieën van achteren penetreert. In dit standje is zeer diepe penetratie mogelijk.

Standje 13: De pretzel

Laat je partner op haar zij liggen, en penetreer haar vervolgens terwijl je op je knieën zit. Dit is waarschijnlijk alleen mogelijk als zij haar bovenliggende been om jouw middel heen slaat. In dit standje kun je erg diepe penetratie bereiken, net zoals in bijvoorbeeld doggystyle. Op deze manier kun je ook oogcontact met haar houden, wat bij doggystyle moeilijker is.

Standje 14: De boterkarner

Bij dit standje gaat de vrouw op het bovenste deel van haar rug liggen met haar benen boven haar hoofd. De man gaat boven haar staan en “dipt” zijn penis als het ware naar binnen en naar buiten. Doe dit niet te snel: dit kan haar nek pijn doen.

Het voordeel van dit standje is dat er extra bloed naar het hoofd van de vrouw stroomt, wat voor haar dezelfde voordelen heeft als de waterval voor mannen. Dit standje is niet het makkelijkste standje, dus hij zal niet voor iedereen weggelegd zijn.

Standje 15: De “belly flop”

Dit seksstandje wordt ook wel de “downward dog” genoemd. De vrouw ligt op haar buik, met haar heupen een beetje omhoog (een kussen onder de buik kan hierbij helpen) terwijl de man haar van achteren penetreert.

Standje 16: De fietsster

Leg de vrouw op het randje van het bed, met haar knieën opgetrokken tot haar borst, en haar benen gekromd alsof ze een fietsoefening doet. De man staat naast het bed en penetreert haar. Een voordeel van dit standje is dat je de vrouw in haar geheel kan bekijken. Ook vinden veel mannen het opwindend om hun eigen penis te kunnen zien.

Standje 17: De balletdanseres

Ga tegenover elkaar staan. Laat haar één been optillen en dit been om je heen slaan. Vervolgens kan zij met dit been jou naar binnen en naar buiten trekken. Dit is dus een standje waarbij de vrouw in beginsel de controle heeft, maar waarin je dit ook kan afwisselen.

Standje 18: Staand

Dit standje lijkt op de balletdanseres, maar in dit geval heeft de vrouw beide benen om de man heen geslagen. Dit verandert de dynamiek heel erg, omdat het nu ineens de man is die het tempo bepaalt. Ook zal de penetratie waarschijnlijk een stukje dieper worden.

Standje 19: De ijzeren chef

Dit standje is een variatie op de staande positie, alleen leg je nu de vrouw neer op een verhoogd oppervlak. Dit is voor beide partijen minder vermoeiend, terwijl je wel de voordelen van het vorige standje grotendeels bewaart. Een aanrecht is meestal de ideale hoogte voor dit standje, maar een tafel of een ander oppervlak kan ook goed werken.

Standje 20: Onder water

Als je zin hebt in spannende seks op een openbare plek, dan is dit standje ideaal. Je doet in wezen precies hetzelfde als bij standje 17, alleen dit keer onderwater. Als je de actie een beetje onderwater houdt, hoeft niemand door te hebben wat jullie aan het doen zijn.

Los van het feit dat seks in het openbaar vaak extra spanning met zich meebrengt, heeft water ook nog als voordeel dat het je partner iets lichter maakt, waardoor je haar makkelijker kan optillen.

Standje 21: De staande kruiwagen

De vrouw gaat op handen en voeten staan, en laat de man haar vervolgens optillen bij haar heupen en haar penetreren. Als je ooit als kind een “kruiwagenrace” hebt gedaan, is dit eigenlijk hetzelfde (al was daar vroeger hopelijk weinig seksueels aan). Bijkomend voordeel van deze positie is dat deze erg actief is, en dat het dus ook een prima manier is om wat extra calorieën te verbranden.

Standje 22: De zittende kruiwagen

Als je graag de staande versie van de kruiwagen zou willen uitproberen, maar dit te vermoeiend vindt, is de zittende kruiwagen waarschijnlijk een uitkomst. Dit standje werkt in principe hetzelfde, alleen zit de man nu op de rand van het bed.

Op deze manier kun je weliswaar minder bewegen, maar de penetratie zal een stuk dieper zijn dan bij het vorige standje, en dat is natuurlijk ook wat waard.

Standje 23: De wastafel

Als je even snel seks wil hebben op een feestje, is deze manier daar ideaal voor. Laat haar, leunend op de wastafel, in de spiegel kijken, terwijl jij haar van achteren penetreert. Zij zal hiervoor waarschijnlijk wat op haar tenen moeten staan. Voordelen zijn dat je elkaar via de spiegel kan aankijken, en dat je waarschijnlijk de G-spot stimuleert.

Standje 24: De bankhanger

Het handige aan dit standje is dat je eigenlijk altijd wel een bank in de buurt hebt, en deze dus altijd kan uitvoeren. Laat haar over de leuning van de bank liggen terwijl jij haar van achteren neemt. Voor extra stimulering kan zij met haar clitoris over de leuning van de bank heen wrijven, waardoor ze veel makkelijker een orgasme zal kunnen krijgen.

Standje 25: Het vluggertje

Dit standje wordt zo genoemd omdat hij ideaal is voor snelle seks. Laat haar naar beneden buigen bij haar middel, en haar handen rusten op haar benen of de vloer. Vervolgens kun jij haar van achteren binnengaan. Als je haar extra wil stimuleren, kun je een hand gebruiken om over haar clitoris te wrijven.

Standje 26: De push-up

Voor dit standje moet je als man in een positie gaan staan alsof je jezelf wil gaan opdrukken, terwijl de vrouw onder je ligt. Vervolgens ga je in en uit haar terwijl je op je armen en voeten blijft steunen. Dit standje wordt vaak als erg intiem ervaren, omdat je continu oogcontact kan behouden. Bovendien vestig je ook de aandacht op je borst- en buikspieren (als je die hebt), wat ook opwindend voor haar kan zijn.

Standje 27: Ontbijt op bed

We hebben al enkele standjes voor orale seks bij vrouwen besproken, maar ook wat pijpen betreft kun je de hele boel een hoop spannender maken. Laat de vrouw op het bed liggen, terwijl jij op je knieën bij je hoofd zit en je door haar laat pijpen. Je kan in deze positie zelf ook een wat actievere rol nemen door zelf je penis heen en weer te schuiven in haar mond, maar doe dit alleen in overleg.

Standje 28: 69

69, ook wel op zijn Frans soixante-neuf genoemd, is een standje waarbij de man en de vrouw elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen. De vrouw ligt over de man heen, zodat hij met zijn gezicht bij haar clitoris en/of vagina kan, terwijl de vrouw de man pijpt.

Standje 29: De spin

Ga allebei aan één kant van het bed zitten, met je armen naar achteren en je benen naar elkaar toe. Beweeg op deze manier naar elkaar toe en penetreer haar in het midden. Zij houdt haar heupen tussen jouw benen, zodat jouw penis extra wrijving ervaart, waardoor dit standje voor jou als man stimulerender is.

Standje 30: Lepeltje-lepeltje met oogcontact

Wat lepeltje-lepeltje liggen is, weet je waarschijnlijk wel, en je kan je waarschijnlijk ook wel voorstellen hoe dit zich vertaalt naar een standje. Je kan dit echter ook doen terwijl je elkaar aankijkt. Ga allebei op je zij liggen terwijl je seks hebt. Dit standje is erg intiem, doordat je met je gezichten dicht bij elkaar bent en oogcontact hebt. Daarom is dit standje ideaal voor knuffelen en kussen.

Ik hoop dat je aan de hand van deze tips iets kan doen aan het spannender maken van je seksleven. Zelfs als je al jarenlang in een relatie met dezelfde vrouw zit, wil dit niet zeggen dat je het niet spannend kan houden, en met deze 29 standjes moet dat jou sowieso lukken.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "29 Beste Seksstandjes voor een Geil en Gevarieerd Seksleven"

  1. de maeyer eddy

    says:

    beste
    wil u laten weten dat ik heb betaald om de boeken en de aanbiedingen die erbij hoorde nog staads niet van heb ontvangen , graag spoedige reactie hierover of ik ben genoodzaakt dit te melden als oplichting
    mvg de maeyer eddy

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *