Kunstvagina

Een kunstvagina is een seksspeeltje bedoeld voor mannen. De kunstvagina is bedoeld als masturbator, dus als hulpmiddel bij het masturberen. Het speeltje voor mannen wordt ook wel kunstkut, fleshlight of tenga genoemd. De Fleshlight en Tenga zijn kunstvagina’s van een bepaald merk. De Fleshlight heeft de vorm van een zaklamp. Een Tenga masturbator is een kleinere kunstkut met zijn eigen specifieke eigenschappen.

De meeste kunstvagina’s zijn gemaakt van zacht en realistisch materiaal. Duurdere versies van bepaalde merken hebben hier vaak een speciaal soort materiaal voor ontwikkeld. Bijvoorbeeld CyberSkin of FantaFlesh. De beste kunstvagina’s zijn dan ook gemaakt van siliconen.

Voor de liefhebbers van andere ‘gaatjes’ zijn er ook kunstanussen en kunstmonden verkrijgbaar. De nep vagina wordt over de penis heen geschoven met bijvoorkeur een beetje glijmiddel. Met de hand duw je de masturbator heen en weer over de penis. Dit geeft een stimulerend en opwindend gevoel, soms vaak net zoals het gevoel bij penetratie in een echte vagina.

Kunstvagina’s zijn er in verschillende vormen en materialen. Je hebt ze zelfs in de vorm van vagina’s en gezichten van beroemde seksfilm acteurs.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *