Sauna seks

Ik ben stephanie een meisje van 20 jaar en ga regelmatig naar de sauna ;Na een tijdje puffen in de sauna ging ik met mijn vriendin (bianca); aan de bar zitten. En gingen we een praatje maken met de jongen die achter de bar stond. Na een hele tijd gepraat te hebben zij de jongen dat hij ging afsluiten. En ging ik met mijn vriendin richting de douches om ons op te frissen. toen we aan de douches aan kwamen stonden we versteld van wat we daar zagen. er stond een koppeltje en die waren met elkaar aan het spelen. Aan gezien wij ons nog wilden douchen gingen we er bij staan en deden of we het niet zagen. Dus keken we naar de andere kant, toen het meisje zij dat ze het niet erg zou vinden dat we zouden toekijken. Draaide we ons een kwart naar het koppel toe. na een tijdje genieten van dat hete schouwspel begon ik stilaan nat te worden en; niet alleen van die douche! En blijkbaar was dat het zelfde met mijn vriendin, want ze kwam; naar me toe en begon mijn borsten te strelen. die aktie van haar verwelkomde ik met een zachte kus op haar lippen. En begon ik met mijn vinger over haar klitje te strelen waarop zij reageerde met een hevig gekreun. Ik denk dat ze te hard kreunde, want opeens voelde ik na enkele ogenblikken; nog twee handen op mijn rug. die waren van de jongen die achter de bar stond. Daarop draaide ik mij om en ontdeed de jongen van zijn kleren en ging ik op mijn hukken zitten en begon hem spontaan te pijpen. mijn vriendin had zich al bij het koppeltje gevoegd en begon haar borsten te; strelen terwijl de man haar langs achternam. na een tijdje aan zijn lekstok te hebben gezogen trok hij mij recht en begon hijj mijn klitje te strelen en te likken. ondertussen was de andere man mijn vriendin zachtjes aan het neuken. en kwam de vrouw bij ons staan en begon ze de jongen te pijpen. toen mijn vriendin met die man naar de kleedkamers gingen besloten wij allemaal mee te gaan, de man zette zich neer op een van de bankjes en toen zag ik het grote lid van de man en wilde ik dat ook wel eens tussen mijn lippen voelen eerst heb ik hem even gepijpt en ben er dan op gaan zitten het was net of ik hem binnen zoog zo nat stond ik. naast ons zat de jongen en die werd bereden door die andere vrouw terwijl mijn vriendin haar klitje likte. Na een tijdje; wisselde ze van plaats en kwam de vrouw aan mijn klitje likken, waardoor ik hevig klaar kwam. Toen ik voelde dat de man ging klaar komen ben ik hem terug beginnen pijpen samen met zijn vriendin en na een tijdje spoot hij de volledige lading in onze mondjes die niets wilde missen van dat goddelijke sap. nadat we allemaal lekker waren klaar gekomen hebben we een douche genomen en ons aangekleed.; Dit was tevens mijn eerste groeps en bi ervaring, die voor herhaling vatbaar. Sindsdien komen wij maandelijks samen in die sauna. en blijven we tot dat iedereen weg is. ;Geile groetjes vanwege vijf lustige sauna bezoekers.;

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *