8 Ultieme Seks Tips Voor Vrouwen

Seks is onderdeel van de menselijke natuur en het is daarom iets waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen. Het kan dus geen kwaad om er meer over te leren. Mensen zijn nou eenmaal seksuele wezens, dus het is belangrijk dat je je eigen seksualiteit begrijpt zodat je jezelf op een goede manier kan ontwikkelen.

Het helpt om te weten wat je wel en niet prettig vindt tijdens de seks die je alleen of met een ander hebt. Daarnaast is seks ook een vorm van communicatie met jezelf en/of je geliefde en een manier om voor jezelf te zorgen. Wil je meer weten van je eigen lichaam en jezelf beter leren kennen, of wil je gewoon tips voor goede seks, dan kunnen de sekstips in dit je artikel je alvast op weg helpen.

Tip nummer 1: Leer je eigen lichaam, en wat jij prettig vindt, kennen

Het is van belang dat je eerst je eigen lichaam leert kennen, zodat je weet wat je prettig vindt en/of met je partner kan communiceren wat je wilt tijdens de seks. Het is het beste om te experimenteren met wat verschillende soorten seksuele handelingen tijdens het masturberen, en op die manier je lichaam beter te leren kennen.

Door je lichaam te verkennen, kom je erachter dat je bepaalde dingen niet prettig vindt of juist wel. Met deze kennis over je lichaam kan je naar jezelf en naar andere communiceren wat je wel en niet wilt. Ook is het ontdekken van je eigen lichaam en seksuele voorkeuren door middel van masturberen een vorm van zelfzorg, wat het belangrijk maakt voor je eigen gezondheid.

Ook kan je tijdens het masturberen verschillende seksspeeltjes uitproberen, voordat je deze gaat gebruiken tijdens de seks met je partner. Op deze manier kan je eerst ontdekken hoe jij het fijn vindt dat het seksspeeltje bij jou gebruikt wordt, en weet je meteen hoe je wilt dat je partner het bij jou moet gebruiken tijdens de seks.

“Seks is alles wat jouw erotisch plezier brengt”

Het zal je partner helpen om te weten wat je prettig vindt tijdens de seks. Op deze manier wordt de seks voor jullie beiden leuker. Ook zal het helpen met seksuele zelfverzekerdheid en werkt het als een soort self-care. Vooral als je je onzeker voelt rondom de seks met een partner of als de seks niet zo goed is als je had gehoopt, is dit van belang.

Voorkeuren en plezier kunnen ook met de tijd veranderen. Elk persoon is anders en voorkeuren kunnen van dag tot dag of afhankelijk van je stemming veranderen en variëren. Vertrouw vooral op jouw eigen erotische waarheid rondom de seks en laat dat je leiden, zodat je van de seks kan genieten. Het is hierbij erg van belang dat je doet wat jij goed vindt voelen en niet wat je denkt dat goed hoort te voelen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip nummer 2: Vraag aan je partner wat die prettig vindt

Nu je weet wat jij prettig vindt tijdens de seks, is het belangrijk dat je ook met je partner communiceert en praat over wat die prettig vindt. Het is namelijk belangrijk dat jullie tijdens de seks allebei kunnen genieten.

Of je nu al jaren of net pas bij elkaar bent, het blijft belangrijk om te vragen; je kan het natuurlijk niet zomaar te weten komen. De kans dat je iets nieuws leert over de verlangens van degene waarmee je naar bed gaat, is groot.

Als je graag goede en prettige seks wilt waar iedereen zich op zijn gemak bij voelt, en waarbij niet maar één van de twee partners prettige seks heeft, dan is dit echt van groot belang. Het kan misschien een beetje spannend lijken, maar vaak is het minder eng of erg dan je verwacht en zal je elkaar waarschijnlijk alleen maar beter leren kennen.

Tip nummer 3: Gebruik seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn de laatste jaren steeds normaler geworden om te gebruiken tijdens de seks. Het maakt de seks intiemer, spannender en leuker. Het wordt vooral aangeraden als je op zoek bent naar een nieuw avontuur in bed. Seksspeeltjes kunnen gebruikt worden tijdens de seks met jezelf of tijdens de seks met je partner.

Er zijn veel verschillende seksspeeltjes voor vrouwen, dus er zit er vast één tussen die bij jouw voorkeuren past. Ze kunnen helpen om een orgasme te bereiken als je moeite hebt om dit te bereiken tijdens de “speeltjesloze” seks met je partner, maar ze kunnen ook voor meer intimiteit zorgen.

Enkele voorbeelden van seksspeeltjes zijn:

  • Clitoris-massagers
  • Dildo’s
  • Vibrators
  • Butt plugs

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip nummer 4: Plaag je partner tijdens de seks

Het klinkt een beetje raar: waarom zou je de ander tijdens de seks plagen? Dat maakt het toch minder leuk? Het tegendeel is waar: doordat je de ander een beetje plaagt tijdens de seks, maakt de ander zichzelf nog meer seksueel opgewonden, omdat je diegene niet meteen hetgeen heeft wat die op dat moment wil.

Een voorbeeld hiervan is plots of heel even stoppen met een seksuele handeling. Ook kan je het tempo van de seksuele handeling of seks zelf even minderen en daarna even stoppen. Op die manier frustreer je de ander een beetje, waardoor diegene het alleen maar meer wil.

Op deze manier krijg je betere orgasmes en raak je op een bepaalde manier een soort van seksueel verslaafd aan elkaar. Je kan dit een paar seconden of een paar minuten per keer doen, verspreid over de duur van de seks. Je ontzegt de ander dan even de seks, totdat de ander het niet meer uithoudt en je zal moeten toegeven.

Het is dus een soort machtsspel tussen jou en je partner, dat de seks iets avontuurlijker en erotischer kan maken. Het plagen en de wanhopigheid van de ander zorgen ervoor dat het voor jullie beiden leuker wordt.

“De ander plagen tijdens de seks klinkt in eerste instantie raar, maar zodra je het uitprobeert, begrijp je dat het de seks alleen maar leuker maakt!”

Tip nummer 5: Vertraag de seks voor het orgasme

Het doel van het vertragen van de seks als je het gevoel krijgt dat jij of jullie je orgasme bereiken, is het vergroten van de gevoelens van seksueel genot en de kracht van jouw of jullie orgasmes. Het zal de seks en het orgasme dus eigenlijk alleen maar beter maken.

Om dit goed uit te kunnen voeren, moet je weten wanneer de ander bijna klaarkomt en het op dat moment uitvoeren. Je zal dit herkennen doordat de ademhaling sneller en intenser zal worden. Ook zal het lichaam van de ander gespannen raken. Zodra je dit merkt, begin je de bewegingen die je maakt te vertragen en minder druk uit te oefenen, wat ervoor zorgt dat je de ander minder seksueel stimuleert.

Het gevolg van deze handelingen is dat je de tijd vergroot die de ander doorbrengt in een staat van genot, en de grootte van het genot vergroot. Deze techniek heeft dus eigenlijk alleen maar pluspunten, waardoor het geen kwaad kan om het eens een keertje te proberen tijdens de seks.

Tip nummer 6: Meer passie en begeerte tijdens de seks

Seks is vaak een belangrijk onderdeel van een relatie. Het hebben van passie en begeerte tijdens de seks is één van de belangrijkste dingen voor goede seks in een relatie. Niemand houdt ervan als de ander niet evenveel passie en begeerte naar je toont tijdens de seks; dat is saai en vaak ook hinderlijk.

Het hebben van gepassioneerde seks is een hulpmiddel dat elke relatie kan verbeteren en in evenwicht kan brengen. Het hebben van seks kan relaties versterken, door het hebben van passie en seksueel genot en de liefdesrelatie sterker te maken.

Natuurlijk kan je leren hoe je gepassioneerd de liefde kunt bedrijven met je partner. Er is dus geen reden om saaie en slechte seks te hebben met je partner als het gemakkelijk te leren is om gepassioneerde seks te hebben.

Gepassioneerde seks gaat om krachtige en intense gevoelens naar elkaar, het soort gevoelens dat ervoor zorgt dat je meteen met iemand seks wilt hebben. Lange, zweterige, prettige seks. Het is een gevoel een verlangen om bij de ander te zijn. Het is een intense of sterke voorliefde voor de ander. Passie is een verlangen naar intense liefde.

Maar pas hierbij wel op dat je lust niet verwart met passie. Lust is namelijk een sterk verlangen naar seksuele bevrediging die je onmiddellijk wilt vervullen, dus niet naar bijvoorbeeld intense seks met de ander. Als je handelt uit lust, is er vaak geen ruimte voor liefde en voor het gevoel van de ander. Ook zal het minder intens zijn. Voor lust is amper tot geen ruimte. Het is namelijk egoïstisch, en hierop valt niet te bouwen in een relatie.

Passie is dus een opwinding voor je partner, waarbij je je partner als een gelijke beschouwt en er ruimte is voor liefde en het gevoel van jullie beiden.

Tip nummer 7: Zorg voor intense seksuele spanning

Goede seks heeft niet alleen te maken met fysieke technieken, zoals handelingen en standjes die je tijdens de seks zelf gebruikt. Eén van de belangrijkste onderdelen van goede seks is het creëren en loslaten van seksuele spanning.

Seksuele spanning is het gevoel waarbij je wilt dat er iets seksueel gebeurt, terwijl dit niet kan gebeuren, om verschillende redenen. Hoe langer je die seks niet kan hebben, hoe meer je het wilt. En als je het dan eindelijk krijgt, is het loslaten van de seksuele spanning erg bevredigend. Dit gebeurt ook in relaties.

Denk aan het gevoel dat je had toen je relatie nog relatief nieuw was. Nieuwe relaties hebben namelijk van nature seksuele spanning, omdat je elkaar nog beter moet leren kennen. Naarmate de relatie vordert, verdwijnt deze seksuele spanning en zal je minder enthousiast zijn over de seks. De seks zal minder avontuurlijk worden en je zal er minder naar uitkijken.

Als jullie dit beiden merken en toch graag betere seks willen hebben en weer het gevoel willen hebben van verlangen, dan kan je dit het beste doen door te zorgen voor intense seksuele spanning. Er zijn verschillende momenten en manieren waarop je seksuele spanning met je partner kan opbouwen: wanneer je samen bent met je partner en wanneer je niet samen bent met je partner.

Manieren om seksuele spanning te creëren

Seksuele spanning wordt dus gecreëerd als jij, je partner of jullie beiden iets seksueels willen, maar het niet kunnen hebben, omdat tussen je partner en het krijgen van datgene iets in de weg zit. Dit is dus een soort obstakel dat jullie beiden verhindert om intiem te zijn.

Je kan seksuele spanning creëren door te flirten. Je kan bijvoorbeeld dingen die je partner zegt op een andere, meer speelse of seksuele manier interpreteren dan je partner eigenlijk bedoelt. Ook kan je de ander een beetje plagen of de spot met de ander drijven. Ook kan je complimentjes geven met een seksuele ondertoon.

Als je het goed doet, dan is flirten de perfecte manier om seksuele spanning te creëren. Als je het niet zo goed doet, kan het overkomen als kinderachtig en zal je er niet het doel mee bereiken wat je ermee zou willen bereiken. Houd het daarom sexy en leuk, maar let op dat je niet te ver gaat waardoor het vervelend wordt.

Ook kan je fysieke aanraking gebruiken om seksuele spanning te creëren. Dit is de makkelijkste manier. Raak de ander gewoon wat meer aan. Het is al zo simpel als de kleding van de ander goed doen of een pluisje van kleding afvegen.

Ten slotte kan je, wanneer je niet samen bent met je partner, natuurlijk via berichten of telefoongesprekken met elkaar flirten. Dit kan je doen door seksueel getinte complimenten te geven of bijvoorbeeld te zeggen hoeveel je elkaar mist met een seksuele ondertoon. Eigenlijk is het net zoals flirten, maar dan zie je elkaars reactie niet meteen, wat kan helpen bij de spanning. Je kan bijvoorbeeld wat langer wachten met het beantwoorden van berichtjes; dit zorgt zeker voor spanning.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *