15 Trucs Om Vrouwen Te Verleiden (Inclusief Tips)

Je gaat de deur uit, ziet iemand waarvan je het niet erg zou vinden om die ook een keertje naakt te zien en probeert dit allemaal binnen 24 uur voor elkaar te krijgen. Geen seksuele spanning, zeker geen opwinding en volop mogelijkheden om als een typische player te over te komen; niet echt waar vrouwen naar op zoek zijn.

Het is niet leuk om de uitkomst van een interactie concreet te kennen zodra je deze uitvoert. Na 12 seconden om een nummer vragen kan niet onhandiger of meer voor de hand liggend zijn, want daten is niet jagen, en we hebben echt geen vat meer op de kunst van het flirten.

Een unieke vonk creëren tussen jou en de ander, buiten de lijnen van een typische “Hé, mag ik een drankje voor je kopen?”, is in deze tijd zeldzaam, maar zeer zeker gedenkwaardig. Er zijn een paar methoden om gedenkwaardiger te worden en met succes een vrouw zonder fouten te verleiden en aan de haak te slaan.

15 trucs om vrouwen te verleiden (inclusief tips)

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

1.     De “eye f *ck”

Overweeg eye-f *cking in de flirtwereld, want dat kan wel eens heel succesvol zijn. Houd oogcontact langer vast dan waar je je normaal comfortabel bij zou voelen, en lach vriendelijk (of sexy… of beide).

Herhaal dit nog een paar keer totdat je wat spanning en nieuwsgierigheid hebt gecreëerd. Als ze de eerste visuele vonk terugkaatst, maak je dan klaar om je de verleiding in te gaan zetten en haar te gaan benaderen.

2.     Leun tijdens het praten zo dicht mogelijk naar haar toe

Als je dicht naar een vrouw leunt terwijl je met haar praat, zal je haar het gevoel geven dat ze de enige vrouw in de ruimte is, wat haar een speciaal gevoel zal geven en haar zelfvertrouwen zal vergroten. Je moet echter niet té dichtbij komen, want dan wordt het een beetje creepy.

Dit zal haar verzekeren dat de verleidelijke woorden alleen voor haar bedoeld zijn, wat de sfeer sensueler maakt. Vraag je je af hoe je een vrouw met je woorden kunt verleiden? Het antwoord is simpel: zorg ervoor dat je tegen haar aanleunt en al je aandacht aan haar schenkt zonder griezelig of wanhopig over te komen.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

3.     Concentreer je tijdens het praten niet alleen op haar uiterlijk

Hoewel vrouwen het heerlijk vinden om een compliment te krijgen over hoe ze eruit zien, moet de vrouw die je verleidt niet het gevoel hebben dat al je interesses alleen oppervlakkig zijn.

Het is verstandig om je niet te concentreren op haar fysieke uiterlijk en je te concentreren op andere aspecten van haar karakter en persoonlijkheid. Meestal opent een combinatie van beide de weg naar succes. Als je haar het gevoel kunt geven dat je haar innerlijke schoonheid evenzeer waardeert als haar uiterlijke schoonheid, dan zal je de vrouw kunnen verleiden.

4.     Krijg de “drie minuten durende verbinding” onder de knie

Een drankje aanbieden aan een vreemde vrouw, enkele momenten nadat je haar hebt ontmoet, is eng. Het is arrogant en zorgt ervoor dat de vrouw zich verplicht voelt om te antwoorden met haar aandacht of interesse. Eigenlijk zeg je: “Hallo! Ik heb je gevonden en je bent van mij. Ik ga je penetreren, maar eerst geef ik je wel wat te drinken.”

Speel in plaats daarvan in op wat er momenteel om je heen is – lach bijvoorbeeld om iemands gekke manier van dansen. Je zou zelfs een ander stel kunnen aanwijzen dat het misschien wel of niet goed met elkaar kan vinden, en een spel maken op basis van een denkbeeldig rollenspel van hun gesprek. Zo kom je veel interessanter over en verleid je veel meer vrouwen om een gesprek met je te voeren.

Het lijkt er dan bovendien op dat je het type persoon bent dat met iemand een gesprek begint uit interesse, dus niet alleen met het doel van een potentiële happy ending. Het is mogelijk om een ​​band te creëren door leuk en vriendelijk te zijn, ZONDER te doen alsof je een sollicitatiegesprek voert.

Niemand heeft ooit iemands slipje nat gemaakt door te vragen wat iemand voor de kost doet, maar niet-traditionele acties vallen altijd op! Geestig geklets is de sleutel om iemands aandacht niet alleen te grijpen, maar ook vast te houden.

Praat met haar alsof je een vriend maakt in plaats van te hopen op een overwinning, en kijk hoe ze haar hoede een beetje laat vallen.

5.     Weglopen

Als je eenmaal het gevoel hebt dat het gesprek ergens naartoe gaat en je een beetje een vibe voelt, loop dan weg. Vertrek onmiddellijk. Iedereen kent het hartverscheurende gevoel van het besef dat een achtervolger niet weggaat. Tussen de lichaamstaal en het onwankelbare oogcontact zijn we doodsbang voor die duidelijke tekenen dat we nu de rest van de nacht “getrouwd” zijn, tenzij er overhaast een ontsnapping mogelijk is.

De aanwezigheid van aantrekkingskracht doet er niet toe – niemand wil zich opgesloten voelen, en het is ook behoorlijk stom om de hele nacht van een vreemdeling te monopoliseren. Zelfs als je geweldig bent, zal je een seriemoordenaar lijken als je te lang rond een vrouw blijft hangen; dit is namelijk niet hetzelfde als een vrouw verleiden/versieren.

Het meest sexy ding ter wereld is van buitenaf kijken naar iemand die sociaal, vriendelijk en the life of the party is. Om die reden moet je een paar minuten na het maken van een eerste verbinding even vertrekken en haar laten zien dat je het ook zonder haar naar je zin hebt. Geef haar lucht om te ademen en ruimte om te zien of ze zich tot jou aangetrokken voelt. Geef HAAR de blauwe ballen. Af en toe een beetje hard to get spelen, kan geen kwaad!

6.     Stel voor om samen af te spreken, maar dan ook niets meer en niets minder

Wees altijd een beetje vaag en kijk een beetje de kat uit de boom. Stel dat je het bijvoorbeeld over musea hebt. Vrouwen houden vaak wel van musea. Je kunt dan een coole expositie noemen waar je in de nabije toekomst naar uitkijkt en wat een geweldige tijd je weet dat het zal worden. Zeg: “We moeten gaan, het gaat fantastisch worden.” Let dan op haar reactie en ga vervolgens verder met iets anders. Stay cool!

7.     Vertrek met het perfecte “tot ziens”

Stel dat je haar écht leuk vindt. Haar domme grappen vullen je hart met bloemen, jullie geloven allebei in buitenaardse wezens, en je hebt al een avondje Netflix & chill gevisualiseerd. Je wil haar!

Voordat je klaar bent om met je vrienden op pad te gaan, kom je nog een keer langs bij de vrouw die je aan het verleiden bent. Herinner je je het eerder genoemde leuke evenement nog? Zeg: ‘Het was echt geweldig je te ontmoeten. Ik zie je dit weekend op de bla bla bla (wat je afgesproken had), toch? Laat me je mijn Instagram geven.”

Maak duidelijk dat je plezier zult hebben met of zonder haar, maar haar gezelschap wel zou waarderen. Instagramuitwisselingen zijn ook minder agressief (en moeilijker te ontwijken) dan het uitwisselen van telefoonnummers. (Je kunt immers zien wanneer een DM wordt geopend, wat fijn is.)

Wat nog belangrijker is, is dat dit een sluwe manier is om je schattige selfies op een presenteerblaadje aan te bieden. Ze kan je nog een keer goed bekijken en bepalen of ze in gaat op jouw verleiding!

8.     Wees progressief en steun haar wensen en verlangens

Wanneer je in een wat verder stadium bent en elkaar misschien al een (aantal) keer hebt gezien, is het belangrijk in te spelen op waar de vrouw die je verleidt behoefte aan heeft.

Terwijl je met haar praat, moet je tekenen van een progressieve instelling tonen en haar wensen en verlangens ondersteunen. Niets is zo aantrekkelijk voor een vrouw als een man die zijn vrouw aanmoedigt en inspireert om haar dromen in het leven te verwezenlijken.

“Wie een vrouw niet als zijn gelijke ziet, kan niet verwachten dat zij dat wel doet.”

Zorg er dus voor dat je haar steunt en haar aanmoedigt om te doen wat ze wil doen. Probeer er voor haar te zijn als ze zich somber voelt of problemen doormaakt.

9.     Wees aantrekkelijk voor haar intellectuele kant

Vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen die hen intellectueel kunnen stimuleren en intellectueel op hetzelfde niveau zitten. Ze worden betoverd door mannen die kennis bezitten en verstandig zijn. Zorg dus dat je op de hoogte bent van wat er in de wereld gebeurt en blijf focussen op het opbouwen van je eigen kennis. Hierdoor zal ze zich nauwer tot je aangetrokken voelen en de waarde in de gesprekken met jou zien. Zo kun je vrouwen echt verleiden.

10.  Zelfvertrouwen en kalmte kunnen heel nuttig zijn

Om het succes van je verleidelijke woorden te verzekeren, moet je je kalmte bewaren. Voorkom dat je overdreven opgewonden raakt en heb vertrouwen in jezelf. Zonder zelfvertrouwen en kalmte te tonen, kun je niet verwachten dat je met alleen je woorden indruk op een vrouw zult maken en haar kunt verleiden.

Raak niet geïrriteerd als ze niet onmiddellijk antwoordt en zorg ervoor dat wat je op haar antwoordt, het gesprek vooruit helpt. Heb vertrouwen in je gespreksvaardigheden en gebruik geen taal die het laat klinken alsof je aan je eigen woorden twijfelt. Deel je mening en gedachten vrijuit en wees niet bang om veroordeeld te worden.

11.  Glimlach en houd altijd oogcontact tijdens het praten

Als je lacht en continu oogcontact maakt met de vrouw, geeft dat haar het idee dat je in haar geïnteresseerd bent. Een lachend gezicht spreekt iedereen altijd aan en het zal haar ook meer op haar gemak stellen. Voortdurend oogcontact zal haar aangeven dat ze je volledige aandacht heeft en dat je niet wordt afgeleid.

12.  Breng haar een klein beetje in verlegenheid

We herinneren ons allemaal dat we onze verliefdheden plaagden toen we jonger waren, toch? Dan zei iedereen altijd: “meisjes plagen is kusjes vragen.” Neem dat idee mee en pas het toe, ook al ben je nu volwassen.

Breng haar een beetje in verlegenheid en plaag haar met iets geks. Ze zal zich defensief voelen – op een goede manier. Hierdoor kun je scoren, een gesprek beginnen en de vrouw van je dromen verleiden.

13.  Breng een wingman mee – maak het gewoon niet duidelijk

Als jij en een vriend een vrouw benaderen, zal ze eerder met je praten. Waarom? Omdat ze niet het gevoel zal hebben dat je haar mee naar huis wilt nemen, omdat je een vriend bij je hebt. Een wingman is dus altijd handig!

14.  Breng jezelf in verlegenheid

In plaats van haar in verlegenheid te brengen, breng je jezelf in verlegenheid. Er zijn zoveel manieren om dit te doen. Je kunt met opzet voor haar struikelen of zelfs gewoon je drankje een beetje morsen. Door jezelf er “slecht” uit te laten zien, zal ze niet alleen medelijden met je hebben, maar haar (hopelijk) verzorgende karakter zal ervoor zorgen dat ze je wil helpen. Ze vindt het waarschijnlijk heel schattig.

15.  Heb geen verwachtingen

Het beste van vriendelijk zijn, is dat je vrienden kunt maken. Ik weet het, baanbrekend. Als je in een situatie komt met lage verwachtingen, zet je onmiddellijk een limiet op schaamte of afwijzing.

Je bent gewoon sociaal en hebt hopelijk moeite gedaan om de hele nacht met allerlei soorten mensen in gesprek te gaan. Zelfs als je deze vrouw de rest van je leven nooit meer ziet, heb je een tijdje een leuke en flirterige interactie gehad. Beschouw het simpelweg als oefening voor de volgende vrouw die je gaat verleiden!

Soorten mannen waarmee vrouwen nooit naar huis zullen gaan

Er zijn absoluut bepaalde “soorten” mannen die vrouwen te allen tijde vermijden. Dat zijn de engerds en de egoïstische klootzakken.

Vrouwen ruiken in feite een viezerik op anderhalve kilometer afstand. Als je naar binnen loopt en meteen alle vrouwen in de kamer begint te scannen en zelfs naar een paar gaat staren, is het echt eng. En ja, dat merken vrouwen echt direct op.

Hetzelfde geldt voor de assholes. Als je met je neus in de lucht naar binnen loopt en je gedraagt alsof je boven alle anderen staat, zullen vrouwen nooit met je mee naar huis gaan – ongeacht hoeveel van deze tips je gebruikt.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *