Seks Met Een Andere Man/Vrouw? 8 Tips Voor Seks Met Hetzelfde Geslacht

Iedere keer als je de ander ziet, begint er iets te kriebelen. Het is een vreemd gevoel in je buik en je kunt de ander maar moeilijk uit je hoofd zetten. Het lijkt duidelijk: je bent hartstikke verliefd. Alleen is de ander van hetzelfde geslacht als jij. Wat nu? Je eigen seksualiteit ontdekken is hartstikke spannend, zeker als het gaat om iemand van hetzelfde geslacht.

De uitdagingen als je bi- of homoseksueel bent

Verliefdheid is heel gewoon. Iedereen wordt weleens verliefd. Eigenlijk is verliefdheid het mooiste gevoel wat je kunt hebben. Echter worden veel mensen onzeker als ze verliefd worden op iemand van hetzelfde geslacht en graag naar bed zouden willen met iemand van hetzelfde geslacht. In dit artikel geef ik 8 goede tips voor seks met hetzelfde geslacht!

Biseksualiteit of homoseksualiteit is niet vreemd of raar. Zeker 10% van de mannen en vrouwen valt op mensen van hetzelfde geslacht. Toch zijn er een aantal uitdagingen voor mannen of vrouwen die op iemand van hetzelfde geslacht vallen. Er heerst namelijk op sommige plekken nog een taboe op homoseksualiteit, vaak komt dit ook voort uit onwetendheid.

Gelukkig heeft het SCP (Sociaal Cultureel Planbureau) in een onderzoek  aangetoond dat Nederlanders steeds positiever staan tegenover homoseksualiteit. Maar zeker voor mensen afkomstig uit (relatief) gesloten gemeenschappen kan het soms nog best een worsteling zijn om open te zijn over hun gevoelens, in de angst dat men bijvoorbeeld zou kunnen worden afgewezen.

Daarnaast kan het natuurlijk wat moeilijker zijn om in contact te komen met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. Niet iedereen is er open over en uiteindelijk is ongeveer 1 op de 10 mensen bijvoorbeeld homoseksueel. Overigens raad ik aan om dit onderwerp ook gewoon aan te kaarten bij je beste vrienden, onafhankelijk van het feit of ze homoseksueel zijn of niet.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe vind ik iemand van hetzelfde geslacht?

Wellicht heb je al een aantal homoseksuele of biseksuele mensen in je vriendenkring. Mocht dit niet zo zijn, dan zijn er een aantal verschillende manieren om op een eenvoudige manier veel mensen te leren kennen met dezelfde seksuele voorkeur als jij. Hieronder staan een aantal suggesties opgesomd:

  • Ga eens naar de lokale roze kroeg. Hier kom je over het algemeen vrij veel homoseksuelen en biseksuelen tegen.
  • Ga eens lang bij de dichtstbijzijnde vestiging van het COC. Het COC is dé belangenorganisatie voor homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en interseksuelen. Zij organiseren ook met enige regelmaat activiteiten.
  • Natuurlijk kun je ook vanuit je luie stoel mensen leren kennen via de dating-app Tinder of de dating-app Grindr (op deze app is een veel groter deel van de actieve gebruikers homoseksueel of biseksueel)

7 tips voor seks met hetzelfde geslacht

Seks is hartstikke leuk, maar eerlijk gezegd ook wel heel spannend. Datzelfde geldt voor de weg ernaartoe. Zeker als je van plan bent om voor het eerst met iemand van hetzelfde geslacht de lakens te delen. Daarom heb ik 7 tips voor seks met hetzelfde geslacht op een rijtje gezet.

Deze tips kunnen je helpen om beter voorbereid en met een zekerder gevoel deze spannende ervaring te ondergaan.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip #1 Wees open over je verwachtingen

Ook is het belangrijk aan te geven wat je verwachtingen zijn van een dergelijke hete vrijpartij. Wil jij het initiatief nemen, of laat je het over aan je bedpartner? Zijn er dingen die je heel graag wilt uitproberen of zijn er misschien ook dingen die je de eerste keer absoluut nog niet wilt?

Alles is bespreekbaar, maar wacht er niet mee totdat je arm-in-arm onder de lakens ligt; doe dit van tevoren.

Het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt. In je eigen lichaam en in de buurt van de ander. Omdat voor het eerst seks hebben met iemand van hetzelfde geslacht best wel spannend kan zijn, is het een goed idee om heel open en eerlijk de ander tegemoet te treden. Vertel dat het je eerste keer is, geef toe dat je het best wel spannend vindt. Zo kan de ander er namelijk rekening mee houden.

Tip #2 Doe niks tegen je wil

Aansluitend op tip #1 is het van groot belang dat je niets tegen je wil doet. Gaat het je allemaal te snel? Probeer dit duidelijk te maken aan je partner. Hij of zij is waarschijnlijk al een stuk ervarener. Zeker bij de eerste keer is het enorm belangrijk dat je ruimschoots binnen je eigen comfortzone blijft. Als je dit niet doet kun je namelijk een traumatische ervaring beleven.

En een traumatische ervaring is nu juist iets wat je bij uitstek niet wilt tijdens je eerste keer seks met iemand van hetzelfde geslacht. Een dergelijke ervaring kan namelijk een zware stempel drukken op je toekomstige seksleven. Het is daarnaast misschien wel de eerste keer, maar waarschijnlijk zeker niet de laatste keer.

Je kunt in de toekomst nog heel veel nieuwe dingen blijven ontdekken!

Tip #3 Bouw de seks langzaam op

Het is heel belangrijk dat je alle tijd neemt bij de eerste keer. Je bent waarschijnlijk best wel gespannen en dit heeft ook zijn weerslag op je lichaam. Vrouwen kunnen bij de eerste keer wel eens moeite hebben om opgewonden te raken, terwijl mannen er echt goed aan doen om de seks (zeker als er anale seks aan bod komt) rustig op te bouwen. Voor anale seks krijg je later nog meer tips.

Daarnaast is het voor de persoon die met jou het bed deelt ook de eerste keer dat hij/zij met jou naar bed gaat. Dus ook de ander zal een beetje nerveus zijn en het spannend vinden. Probeer het zo leuk mogelijk voor elkaar te maken. Bij de eerste keer is het misschien een goed idee om te beginnen met het strelen van de intieme zones. Orale of anale seks is echt geen must bij de eerste keer!

Tip #4 Doe wat jij zelf prettig vindt

Als je al eens eerder met iemand naar bed bent geweest, of als je jezelf wel eens bevredigd hebt, dan weet je wat jij zelf prettig vindt in bed. Bij de eerste keer ben je vaak dusdanig zenuwachtig dat je niet precies weet waar je moet beginnen als je eenmaal met je bedpartner knus tegen elkaar ligt onder de lakens.

Denk op dat moment even terug naar je eigen ervaringen.

Wat vind jij prettig? Waar word jij graag aangeraakt? Welke lieve woordjes doen jouw bloed sneller stromen? Er is geen garantie dat je bedpartner precies dezelfde dingen leuk vindt, maar aangezien je partner van hetzelfde geslacht is, weet je waarschijnlijk als geen ander hoe je met een dergelijke intieme zone moet omgaan, wat wel, en vooral ook wat niet prettig aanvoelt.

Tip #5 Doe het veilig

Als je seks gaat hebben met iemand van hetzelfde geslacht, is het verstandig om dit veilig te doen. Over veilige seks bestaan veel misverstanden. Voor mannen is het bijvoorbeeld niet veilig om voor het klaarkomen te stoppen met seks. Dit komt doordat ook het vocht wat voor de ejaculatie uit de penis komt, al zaadcellen kan bevatten. Daarnaast kun je ook soa´s overdragen door bloedcontact.

Het is dus het beste als je gebruik maakt van anticonceptiemiddelen. De meest gebruikte anticonceptiemiddelen zijn het condoom en de pil. De pil heeft geen effect bij seks tussen twee vrouwen. Een condoom heeft wel degelijk effect bij seks tussen twee mannen. Echter bestaat er wel een fabeltje dat twee condooms beter zouden werken dan één. Dit is dus absoluut niet waar.

Als je namelijk twee condooms over elkaar trekt is de kans een stuk groter dat het condoom zal scheuren.

Er zijn overigens nog meer misverstanden rondom veilig vrijen. Deze kun je hier vinden. Daarnaast hebben homoseksuelen en biseksuelen veel vaker wisselende contacten. Helaas is ook uit onderzoek gebleken dat ze daardoor vaker soa´s hebben. Daarover lees je hier meer.

Tip #6 Gebruik speeltjes of stimulerende middelen

Seks is leuk en spannend. Als je voor het eerst seks gaat hebben met iemand van hetzelfde geslacht is het erg leuk om speeltjes of andere stimulerende middelen te gebruiken. Er is online een heel erg grote keus uit verschillende speeltjes, voor zowel mannen als vrouwen. De meestgebruikte seksspeeltjes zijn:

  • Duo-vibrator: een vibrator waar twee mensen gelijktijdig van kunnen genieten: dubbele vibrator, dubbel genot.
  • Vibrerende cockring: Dit is een heerlijk seksspeeltje dat gebruikt kan worden door mannen. Doordat de penisring vibreert, is er sprake van een stevige omsluiting van de penis. Hierdoor kan het bloed de penis maar moeilijk verlaten en heeft de man dus langer een harde pik. Daarnaast wordt de partner door de vibratie bij iedere stoot ook extra gestimuleerd.
  • Seksspelletje: Naast allerlei hulpmiddelen kun je natuurlijk je seksleven ook een stuk spannender maken door seksspelletjes met je partner te spelen. Denk hierbij aan een spannend rollenspel of het uitvoeren van allerlei spannende opdrachten waarbij je je volledig overgeeft aan je partner.
  • Vingerspeeltjes: in tegenstelling tot wat de naam van deze speeltjes doen vermoeden, is een vingerspeeltje zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Dit speeltje, dat enorm flexibel is, kan jou en je partner tot nieuwe hoogtepunten brengen omdat je samen plekjes kunt ontdekken waar je eerder nooit bij kon. Een absolute aanrader!
  • Een sekslaken: Een sekslaken is een laken van latex dat een ontzettend spannende en kinky dimensie aan je seksleven toevoegt. Een sekslaken is echt een aanrader als je je partner vaker verwend (of als je vaker verwend wordt) met erotische massages. Een bijkomend voordeel is dat een sekslaken je matras beschermt tegen massageolie en ander vocht.

Wil je nog meer lezen over welke seksspeeltjes enorm populair zijn? Dan kun je hier nog veel meer lezen over de wondere wereld van de seksspeeltjes.

Tip #7 Probeer verschillende standjes

De allerlaatste tip ligt misschien erg voor de hand, maar is wel een ontzettende goede tip. Als je graag seks wilt hebben met iemand van hetzelfde geslacht, gaat er een wereld voor je open wat betreft verschillende seksuele standjes. Waarschijnlijk zijn de meeste standjes die je uit je hoofd kent, standjes die vooral geschikt zijn om door een man en een vrouw gebruikt te worden.

Er zijn allerlei verschillende spannende standjes zijn voor zowel vrouwen die seks hebben met vrouwen en mannen die seks hebben met mannen. Het is hartstikke spannend om deze standjes te ontdekken. Mocht je nou op zoek zijn naar nog meer verschillende uitdagende standjes. Lees dan hier verder als je op zoek bent naar standjes voor homo’s, of hier voor lesbiennes.

Tip #8 Gebruik voldoende glijmiddel

Als je bijvoorbeeld samen met je vriend aan de slag gaat met anale seks, dan doe je er goed aan om hier een aantal tips in te winnen. Een van de belangrijkste tips is misschien wel de tip over glijmiddel: zonder het gebruik het gebruik van glijmiddel zul je namelijk nooit van anale seks kunnen genieten.

En dat is ontzettend zonde, want anale seks is een verrijking voor je seksleven.

Nu is het aan jou en je partner om te ontdekken welke soort glijmiddel het beste voor jullie werkt. Spelen met glijmiddel kan ontzettend bijdragen aan een geil voorspel en is dus sowieso een echte aanrader voor het spannender maken van je seksleven.

De reden dat je bij anale seks glijmiddel moet gebruiken, heeft ermee te maken dat een anus geen vagina is. Een anus is namelijk een stuk strakker en nauwer. Daarnaast kan een vagina vochtig worden door voorspel, maar een anus niet. Er zijn overigens veel verschillende soorten glijmiddel: glijmiddel op basis van olie, op basis van water en op basis van siliconen. Er is dus veel keuze.

Als je aan de slag gaat met de tips in dit artikel, dan gaat je seksleven met sprongen vooruit. Toch is het goed om in je achterhoofd te houden dat seks voor iedereen anders voelt en iedereen verschillende dingen prettig vindt. Nu is het dus aan jou en je partner om te experimenteren en samen te ontdekken wat jullie spannend en opwindend vinden.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *