Wat is De Ultieme Erectiepil? 6 Beste Erectiepillen Vergelijken

Als je last hebt van erectieproblemen of een erectiestoornis, dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Het eerste waar je waarschijnlijk naar gaat kijken, zijn erectiepillen. Deze zouden je van je problemen af moeten helpen of in ieder geval het probleem sterk verminderen.

Vaak wordt een erectiestoornis gezien als een oude mannenkwaal. Jonge mannen denken dat zij hier geen last van kunnen en zullen krijgen. Erectiestoornissen kunnen echter op iedere leeftijd voorkomen, ook al kan het inderdaad ook te maken hebben met de leeftijd die je hebt.

Erectieproblemen zijn ontzettend vervelend; je voelt je onzeker over de seks, je zelfvertrouwen gaat naar beneden en je voelt je een stuk minder mannelijk en aantrekkelijk. Een erectie is tevens ook belangrijk voor het krijgen van kinderen; als de penis niet goed functioneert kan dit misschien wel een probleem worden. Het is dus logisch dat je hier zo snel mogelijk vanaf wilt en als dat zo is, dan is dit hét artikel voor jou.

In dit artikel beschrijven we namelijk de ultieme/beste erectiepillen bij erectieproblemen! We zullen met name erectiepillen bespreken die natuurlijke ingrediënten bevatten. Dit doen we, omdat natuurlijk altijd beter is, zeker wanneer je een erectiepil voor het eerst gaat proberen!

6 Beste Erectiepillen Vergelijken

Hieronder zullen we maar liefst 6 erectiepillen bespreken. Allemaal zijn ze goed, dus ze zijn niet op volgorde van beste naar minst goede erectiepil geplaatst. Je kunt hieronder lezen wat de overeenkomsten en de verschillen zijn en je kunt vervolgens voor jezelf bepalen welke jij uit wilt proberen om van je vervelende probleem af te komen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

1.     King Active

De King Active erectiepil is samengesteld uit 100% natuurlijke en krachtige kruiden. Deze kruiden zijn samengevoegd in een capsule van verharde gelatine. Het is dus een pil die je oraal in moet nemen. Het is altijd verstandig om te controleren of er geen chemische ingrediënten worden toegevoegd aan het product en er gebruik wordt gemaakt van goede kwaliteit ingrediënten. King Active is samengesteld uit natuurlijke producten die een erectie stimuleren en geen chemische troep (dit betekent vaak weinig tot geen kans op allergische reacties of bijwerkingen).

Daarnaast helpt het je ook met het krijgen van controle over de erectie en geeft het je de mogelijkheid om meerdere orgasmes te ervaren tijdens de seks. Al na 30 tot 60 minuten zou je de werking van de ingrediënten moeten ervaren en deze effecten kun je blijven ervaren tot wel 72 uur later.

Het is belangrijk dat je niet meerdere pillen achter elkaar neemt als het niet direct werkt. Als je te veel erectiepillen tegelijk inneemt kan dit gevaarlijk zijn en kun je een zeer langdurende erectie krijgen. Hiervoor moet je dan naar het ziekenhuis (ongemakkelijk!). Als je wil dat King Active zo goed mogelijk werkt, dan moet je de pil innemen op een lege maag, tenminste 2 uur nadat je je laatste maaltijd hebt genuttigd.

De ingrediënten van King Active werken ondersteunend en ook stimulerend en zijn gekozen, getest en gecombineerd om een erectie te bevorderen. Daarnaast wordt King Active getest in een SGS-laboratorium, waarbij getest wordt aan de hand van het ‘Good Manufacturing Practice’ (GMP). Hierbij wordt de standaard die voor voedsel geldt gehanteerd en dit betekent dus dat er goed gecontroleerd wordt en King Active te vertrouwen zou moeten zijn. (Bron)

2.     Sensamax erectiepillen

Sensamax is ook een natuurlijke erectiepil die ervoor zorgt dat je langer kunt genieten van een harde erectie. Omdat het een natuurlijke erectiepil is, bevat het uiteraard ook alleen natuurlijke ingrediënten die speciaal ontwikkeld zijn om de bloedstroom naar de penis te stimuleren en maximaliseren.

Sensamax kan werken tot wel 48 uur (minder lang dan de King Active dus) en is daarnaast niet alleen voor het krijgen van een hardere, sterkere en langere erectie, maar ook voor het bevorderen van het immuunsysteem. Dit zijn dus twee vliegen in één klap! Dit wordt bij de werking van King Active niet genoemd, dus dit kan mogelijk een reden zijn om voor Sensamax te kiezen.

De 100% natuurlijke samenstelling van ingrediënten in Sensamax bevordert de bloedstroom van het mannelijk lichaam en zorgt er dus voor dat je makkelijker een harde(re) erectie krijgt. De natuurlijke ingrediënten, waaronder theebladeren, druivenpit-extract en haver, hebben een positief effect met name op de bloedstroom naar de gevoelige plekken in het lichaam. Hieronder valt dus ook de penis en de werking ervan.

Omdat Sensamax alleen natuurlijke ingrediënten bevat, is de kans ontzettend klein dat je er allergisch voor bent of dat Sensamax bijwerkingen zal hebben – net zoals bij King Active. Op de site van Sensamax wordt tevens beweert dat alhoewel Sensamax alleen natuurlijke ingrediënten bevat, het even goed werkt als erectiepillen die wel chemische ingrediënten bevatten.

De erectiepillen met chemische ingrediënten zijn vaak een stuk schadelijker voor het lichaam en hebben vaak wel bijwerkingen. Als je dus kunt kiezen voor een erectiepil zonder de chemische ingrediënten, maar wel dezelfde werking; dat moet je daar natuurlijk voor gaan.

Als je een erectiepil gaat gebruiken, moet je altijd de gebruiksaanwijzing lezen; dit geldt dus ook bij Sensamax. Je neemt Sensamax minimaal een uur voor de seksuele activiteit in. Omdat de pil, zoals eerder al benoemd, tot wel 48 uur kan werken wordt het sterk afgeraden om meer dan één capsule per dag in te nemen. Te lang een erectie hebben, kan erg gevaarlijk zijn dus doe dit ook niet!

Het beste is om Sensamax op een lege maag in te nemen of ten minste twee uur na je laatste maaltijd. Het effect van de erectiepil kan namelijk afhangen van wat je hebt gegeten. De pil werkt het beste op een lege maag. Wanneer je merkt dat je van die ene capsule al erg lang de effecten ervaart, kun je ervoor kiezen om de dosis te halveren. (Bron)

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

3.     Solideforte

Solideforte is een capsule die ontworpen is om de relaties die je hebt tussen de lakens te versterken. De formule bestaat uit zorgvuldig uitgezochte ingrediënten die uiteraard bekend staan om hun stimulerende werking. Volgens de makers van Solideforte zit de kracht van het middel in de combinatie van de ingrediënten en de hoeveelheid ingrediënten die in de capsule zit.

Het heeft een snel en langdurig effect en één capsule moet genoeg zijn voor het verhogen van je uithoudingsvermogen en daarnaast ook het verhogen van je mannelijke energie. Het effect van Solideforte kan uiteraard wel verschillen per persoon. Niet iedereen reageert hetzelfde op een medicijn en dit is dus ook het geval bij Solideforte. (Bron)

4.     Camagra XL

Camagra is een variant van de zijn bekende broertje: de Kamagra pil voor erectieproblemen. Het verschil tussen de twee is dat Camagra XL alleen natuurlijke ingrediënten bevat en Kamagra niet. Het zou dan ook veiliger zijn dan de bekende Kamagra pillen. Vooral wanneer je nog niet echt ervaring hebt met erectiepillen kan dit dus een goede optie zijn voor jou. (Bron)

Camagra XL neem je in ongeveer een half uur voor de seksuele activiteit. Je kunt 1 à 2 pillen innemen met wat water. Het is net als bij Kamagra (en de voorgenoemde pillen) niet slim om Camagra in te nemen met een volle maag. Dit is zo omdat de Camagra dan niet goed opgenomen kan worden in je lichaam en je bloed en dus minder goed zal werken.

Er wordt aangeraden om maximaal twee capsules per dag te nemen; bij deze erectiepil kan het dus geen kwaad om meer dan één pil in te nemen per dag. Camagra heeft een milde werking en de samenstelling van het medicijn zal langzaam in het lichaam worden opgenomen. Je zal geen enorme “rush” voelen, zoals je mogelijk al eens een keer hebt gevoeld met andere erectiestimulerende medicijnen. Als je dus rustig aan wilt beginnen en het een beetje spannend vindt om erectiepillen uit te proberen, begin dan met Camagra XL.

Omdat het medicijn gemaakt is van natuurlijke producten zal het bij de meesten geen gekke bijwerkingen hebben. Het kan natuurlijk zo zijn dat je toch een reactie hebt op de kruidenpreparaten die in het medicijn zitten; ook daar kun je immers allergisch voor zijn. In dat geval kun je even wat kleins eten of ervoor kiezen om minder van het medicijn in te nemen (bijvoorbeeld maar een halve capsule). (Bron)

Doordat je de ingrediënten van de Camagra XL gemakkelijk kunt vinden, is het een stuk minder gevaarlijk dan Kamagra. Je kunt namelijk zelf kijken op het internet of er een ingrediënt in zit waar je mogelijk niet tegen kunt of allergisch voor bent.

Al jaren stimuleert het product veel van de gebruikers (vertelt de website van Camagra ons). Het medicijn is niet vreselijk duur en biedt toch goede kwaliteit; het is een stuk goedkoper dan andere erectiestimulerende medicatie. Het kan ook fijn zijn als je nog nooit een medicatie voor erectieproblemen hebt gebruikt. Op deze manier kun je de erectiepillen die natuurlijk zijn eerst uitproberen en daarna overgaan op een heftigere erectiestimulerende medicatie als Camagra XL uiteindelijk toch niet (goed genoeg) werkt.

Camagra XL is door de natuurlijke ingrediënten die het bevat niet een ontzettend krachtig product, toch kan het je wel helpen als je klachten niet extreem zijn. Het zou tevens voor gezonde mensen die een normale dosering nemen geen bijwerkingen moeten hebben. Wanneer je hart- en vaatziekten hebt kan het echter wel handig zijn om even langs de dokter te gaan en te vragen of je Camagra XL wel mag en kunt gebruiken. (Bron)

5.     Impocure

Ook Impocure is een natuurlijk product dat je helpt om je erectieproblemen te vergeten. Naast dat de pil zorgt voor een harde erectie, zorgt het er ook voor dat je libido hoger wordt en dat je stress wordt verlaagd. Stress hoort vaak bij het hebben van erectieproblemen, omdat onzekerheid hierbij komt kijken. Dat het de stress vermindert, kan dus een reden zijn om te kiezen voor Impocure.

Op de site van Impocure stellen ze dat je voor altijd gedag kunt zeggen tegen: een laag libido, onzekerheid in je nieuwe relatie, stress, vermoeidheid en natuurlijk, het belangrijkst, een slappe erectie. Wat ook fantastisch is aan de Impocure erectiepil, is dat de pil al binnen 15 minuten (!) werkt. Dit in tegenstelling tot de vorige erectiepillen die vaak pas na een a twee uur werken – wat overigens ook niet een heel lange tijd is.

De pil zou moeten zorgen voor meer lust, meer zelfvertrouwen en meer potentie. Weet je dus niet goed meer hoe je je kunt ontspannen tijdens de seks, ervaar je veel stress en heb je even een confidence boost nodig; dan is de Impocure pil mogelijk wel iets voor jou! (Bron)

6.     AndroViril Forte

Het is niet gek als je last krijgt van erectieproblemen wanneer je wat ouder bent. Net zoals andere delen van het lichaam, gaat vaak ook de penis minder goed werken. AndroViril is speciaal ontworpen voor mannen boven de 50 jaar!

Het is ontwikkeld speciaal om de kwaliteit van de erectie te ondersteunen. De kwaliteit van die erectie wordt vaak bepaald door de dikte van de penis, de stijfheid ervan, de duur van de erectie en natuurlijk het genotsgevoel bij de ejaculatie. AndroViril moet men innemen om en nabij één uur voor de seksuele activiteit. Je kunt twee pillen innemen met voldoende water.

Ook AndroViril Forte zou weer geen bijwerkingen moeten hebben, aangezien het weer enkel natuurlijk ingrediënten bevat. Wel moet je opletten om AndroViril niet te gebruiken bij vaat- en hartziekten, een hoge bloeddruk en logischerwijs bij een overgevoeligheid voor één of meer van de ingrediënten. Je kunt voor de zekerheid natuurlijk altijd even de dokter bellen om te vragen of je het in jouw geval mag en kunt gebruiken. (Bron)

Reken vanavond al af met je erectiestoornis

Wil je vanavond al afrekenen met je erectiestoornis? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

 • Het ontdekken van de oorzaak van je erectieprobleem
 • Wat je vooral NIET moet doen bij erectieproblemen
 • De beste technieken die direct een erectiestoornis verbeteren
 • Waarom de PC spier zo belangrijk is
 • Hoe je vanavond al langer een erectie hebt

Bekijk hier zijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

10 Reacties op "Wat is De Ultieme Erectiepil? 6 Beste Erectiepillen Vergelijken"

 1. Michel

  says:

  Geachte
  Ik gebruik al 2 jaar solideforte met groot succes , sinds een paar weken is de website afgesloten en niet meer bereikbaar voor bestellingen , weet U soms wat het probleem is ,
  faillissement misschien , hetzelfde voor sensamax
  Vriendelijke groeten
  Michel

  • Marc

   says:

   Zelfde probleem zal alternatief moeten zoeken

  • Bert

   says:

   Net als Michel gebruik ik ook al 2 jaren Solideforte en heb ik ook al opgemerkt dat deze blijkbaar niet meer te leveren is, erg jammer

   groet Bert

  • Bert

   says:

   Het gestrande schip in het Suezkanaal wordt vrijgegeven en zal de Solide Forte ook wel weer leverbaar zijn

  • Barry

   says:

   Ik gebruik Virileforte van Bol.com, werkt voor mij prima 👌🏻 Vooral na een feestje 🤣

 2. John

  says:

  De afgelopen 2-3 jaren heb ik Sensamax met veel succes gebruikt. Geen enkele andere pil kwam in de buurt van de effectiviteit die Sensamax mij bood. Waarom de zaak op slot is gegaan is mij een raadsel. Ik kan alleen maar hopen dat dit tijdelijk van aard is en dat ze op termijn weer terugkeren. Mocht iemand hier meer van af weten, verneem ik dat graag.

 3. Hub

  says:

  Ik gebruikte met succes Impocure. De werking hield wel tot 5 dagen aan. Jammergenoeg zijn ook deze capsules al maanden niet meer verkrijgbaar. Er wordt geen verklaring gegeven waarom.

 4. Koene

  says:

  Kunt u mij iets meer vertellen over het middel Viveron pillen volgens mij uit Polen

 5. Boris

  says:

  Ik gebruik al jaren cobra erectiepillen en ben zeer tevreden ermee. Werkt binnen 45 min en blijft zeker 4/5 uur werken!

 6. Boris

  says:

  Je kan ze kopen bij
  erectiepillen-winkel nl

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *