Seks Op Z’n Hondjes: 6 Tips voor Lekkere Doggystyle

Of je het nu kent als doggystyle, of als seks op z’n hondjes, er zijn maar weinig mensen die dit standje niet kennen. Al duizenden jaren is het een van de meest gebruikte seksstandjes, en met goede reden: het is en blijft een ontzettend geil en stimulerend standje. Het is dan ook niet gek dat het standje door de geschiedenis heen altijd zo ongekend populair is gebleven.

Maar hoe geil een standje ook is, uiteindelijk geldt ervoor hetzelfde als voor elk ander standje: als je het te vaak doet, wordt het op een gegeven moment een beetje saai. Uiteraard kun je dit oplossen door andere standjes toe te passen, maar als je enorm fan bent van dit specifieke standje, is er ook nog een andere optie om de seks weer wat spannender te maken.

Je kan namelijk ook proberen om de doggystyle-seks nóg beter te maken. Er zijn verschillende manieren om de seks op z’n hondjes nog geiler te maken, en in dit artikel zal ik je uitleggen welke manieren dat zijn. Ik zal je een aantal onmisbare doggy-tips geven, waardoor jij je seksleven een flinke boost kan geven, en ik zal me daarbij richten op de volgende tips:

  • Doe het eens met gesloten benen
  • Ga schuin van boven naar binnen
  • Spreek je innerlijke holbewoner aan’
  • Stimuleer haar met je handen
  • Maak eens wat meer geluid
  • Geef anale seks een kans

Nog een kleine verduidelijking: ik heb het in dit artikel steeds over “de man” en “de vrouw”, omdat ik daarmee in weinig woorden duidelijk kan maken welke van de twee partijen ik bedoel. Hiermee wil ik echter helemaal niet zeggen dat deze standjes niet geschikt zijn voor seks tussen twee mannen; ook zij kunnen hun seksleven met deze tips een flinke boost geven.

Tip 1: Doe het eens met gesloten benen

Deze variatie op de goede oude doggystyle klinkt misschien niet heel veel spannender, maar daar vergis je je in. Hoewel het praktisch gezien niet heel erg verschilt van normale seks op z’n hondjes, maakt het een flink verschil in de beleving. Hoe dat precies komt, en wat je in gedachten moet houden bij doggystyle met gesloten benen, zal ik je nu gaan uitleggen.

Deze variatie op het aloude standje is niet moeilijk uit te voeren. De twee partners nemen gewoon dezelfde positie aan als ze normaal zouden doen bij doggystyle. Alleen nu houdt de vrouw haar benen tegen elkaar aan, ofwel: ze houdt haar benen gesloten.

Vervolgens penetreert de man haar gewoon zoals hij altijd zou doen, maar dan met zijn benen om haar benen heen (alsof hij haar tussen zijn benen “insluit”). Het verschil zal je al snel merken.

Het is belangrijk dat de vrouw leunt op haar handen (dus niet op haar ellebogen, met haar armen min of meer gestrekt). Ook moet ze haar rug in een boogje naar beneden houden om latere pijn te voorkomen. Om haar te helpen deze positie vol te houden, kan de man haar ondersteunen door haar vast te pakken. Dit kan bij haar middel, maar als jullie dat geil vinden kun je ook aan haar haar trekken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Het verschil met normale doggystyle

Het belangrijkste verschil is dat de vrouw meer controle heeft als je het op deze manier op z’n hondjes doet. Normaal is doggystyle toch wel een stijl waarbij de man vooral het tempo en de intensiteit bepaalt, dus dit kan een welkome afwisseling zijn als je graag eens iets anders wil. Het is op deze manier voor de vrouw makkelijker om zelf heen en weer te bewegen.

Zowel man als vrouw zal de seks zo heftiger ervaren.

Een ander voordeel van dit standje, is dat de vrouw op deze manier iets meer druk uitoefent op de penis van de man. Voor hem voelt het alsof haar vagina strakker is dan normaal. Dit maakt de ervaring voor hem een stuk heftiger en stimulerender, wat natuurlijk meestal erg positief is.

Het maakt het echter een minder geschikt standje als je last hebt van vroegtijdig klaarkomen, omdat het probleem hierdoor alleen maar erger zal worden.

Tip 2: Ga schuin van boven naar binnen

Als je doggystyle een beetje zat begint te worden, is dat waarschijnlijk omdat je gewend bent geraakt aan het specifieke gevoel van dit standje. Je stimuleert de penis, vagina of anus steeds op dezelfde manier, en dat kan na verloop van tijd een beetje saai worden. Als dit het geval is, dan kun je daar met deze tip verandering in brengen.

Door als man de vrouw schuin van boven te penetreren, zorg je ervoor dat dit vertrouwde standje voor zowel de man als de vrouw heel anders aanvoelt, en die afwisseling kan de seks een heel stuk geiler maken. Het zal je verbazen hoeveel verschil een andere hoek kan maken. Ik zal je nu uitleggen hoe je dit standje precies uitvoert.

De vrouw gaat gewoon in doggystyle-positie zitten, maar dan met haar hoofd iets naar beneden. Hierdoor vormt haar rug een soort schuine helling naar beneden. Als man ga je achter haar staan, en penetreer je schuin van boven. Je zal ook iets schuin moeten staan, maar dat is niet al te moeilijk als je leunt op de billen or heupen van de vrouw.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Het verschil met normale doggystyle

Los van dat variatie altijd goed is, heeft deze variant op doggystyle nog enkele andere voordelen. Een daarvan is dat je in dit standje vrij diepe penetratie kan bereiken. Hierdoor wordt van zowel de penis als de vagina (of anus) een groter gedeelte gestimuleerd, waardoor de seksuele gevoelens heftiger worden. Dit maakt de seks nog veel fijner en geiler dan normaal.

Deze variant is ook ideaal voor mannen met een kleinere penis.

Een ander voordeel is dat je de vrouw met een iets andere hoek binnengaat, en daardoor de achterkant van haar vagina meer en harder raakt. Dit zorgt voor indirecte stimulatie van de anus van binnenuit. Er wordt van binnenuit een beetje op de anus gedrukt, wat erg fijn kan zijn, omdat de anus erg veel zenuwuiteinden heeft. De stimulatie is heel anders (en minder heftig) dan bij anale seks, dus over eventuele pijn hoef je je geen zorgen te maken.

Tip 3: Spreek je innerlijke holbewoner aan

Doggystyle is van zichzelf natuurlijk al een vrij dierlijke positie, aangezien dit standje letterlijk vernoemd is naar de manier waarop honden seks hebben. Om dit standje nog net even iets geiler te maken, kan het dan ook helpen om hier nog wat extra in op te gaan.

Hoe jij doggystyle als een holbewoner kan hebben, dat zal ik je nu gaan uitleggen.

Bij deze variant zijn zowel de man als de vrouw staand. De man staat rechtop, en de vrouw staat ook, maar dan voorovergebogen. Vervolgens gaat de man van achteren naar binnen, net zoals je altijd doet bij seks op z’n hondjes. Het is vrij makkelijk om te vallen als je op deze manier seks hebt, zeker als vrouw. Het is dus belangrijk om als man haar stevig vast te houden.

Dat laatste draagt alleen maar bij aan het holbewoner-gehalte van deze variant. Je moet de vrouw stevig vastpakken, waardoor deze positie eigenlijk per definitie de man dominant is. Als je hier nog eens extra aan bij wil dragen, kun je haar omhoog houden door aan haar haar te trekken. Hierdoor zal de man zich mannelijker voelen dan ooit tevoren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Het verschil met normale doggystyle

Ook voor de vrouw kan het echter erg geil zijn als de man wat dominanter is. Veel vrouwen (en overigens ook mannen) vinden het fijn om een beetje gedomineerd te worden, en een wat meer passievere houding aan te nemen. Het kan erg opwindend zijn om de controle eens over te dragen aan iemand anders, zeker als je dat in het dagelijks leven niet gewend bent.

Je kan dit effect nog wat vergroten door wat kleine dominante trekjes toe te voegen. Zo kun je als man de vrouw eens een keer op haar billen slaan. Dit kun je natuurlijk niet meteen keihard doen: doe het eerst wat zachter, en kijk hoe ze erop reageert. Ook kun je haar hoofd naar je toe duwen, een vinger in haar mond stoppen, of (in overleg!) een vinger in haar anus doen.

Tip 4: Stimuleer haar met je handen

Deze tip is niet zozeer een variant op de normale doggystyle, maar iets dat je kunt toepassen bij doggystyle. Doggystyle is namelijk het ideale standje om haar als man niet alleen te penetreren, maar ook tegelijkertijd te stimuleren met je handen.

Als man is het tijdens doggystyle erg makkelijk om je hand langs haar heen te bereiken. Zo kun je haar clitoris bereiken om haar op die manier te bevredigen. Masturbatie en penetratie tegelijk zorgt bij haar voor een veel intensere stimulatie. Hierdoor zal ze de seks waarschijnlijk als veel beter, heftiger en geiler ervaren dan normaal.

Voor een vrouw zijn een vaginale stimulatie en vaginale orgasmes iets heel anders dan clitorale stimulatie en orgasmes. Het maakt voor haar fysieke reactie en haar seksuele gevoelens ontzettend uit of je haar penetreert of haar clitoris stimuleert. Als je het op z’n hondjes doet, kun je haar op allebei deze manieren tegelijk bevredigen.

Het zal voor haar net zijn alsof ze twee keer tegelijk seks heeft.

Waarom dit voor de vrouw beter is, hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen, maar ook voor de man zal dit veel opwindender zijn. Als de vrouw de seks als heftiger ervaart, zal ze ook heftiger reageren. Dit kan door harder te schreeuwen of kreunen, of zelfs door te trillen op haar benen. Dit maakt de seks voor de man ook veel opwindender. Bovendien is het ook gewoon goed voor je zelfvertrouwen als je een vrouw beter weet te bevredigen.

Als je dit een beetje wilt omdraaien, kan je als vrouw ook de man een beetje extra stimuleren. Je kan hem natuurlijk niet aftrekken als hij in je zit, maar je kan hem bijvoorbeeld wel bij zijn ballen grijpen. Dit moet je natuurlijk niet te hard doen. Ballen zijn heel gevoelig en doen makkelijk pijn, maar een beetje kracht mag je wel zetten. Dit maakt het gevoel voor de man een stuk intenser.

Tip 5: Maak eens wat meer geluid

Seks op z’n hondjes heeft een heleboel voordelen, maar ook een aantal nadelen ten opzichte van andere standjes. Eén van die nadelen is dat doggystyle een beetje onpersoonlijk kan zijn. Doordat je elkaar moeilijk kan aankijken, wordt het allemaal wat minder persoonlijk. Hierdoor zul je andere manieren dan normaal moeten gebruiken om elkaar op te winden.

Een van die manieren is door gewoon eens wat meer geluid te maken. Door harder te kreunen of zelfs te gillen of schreeuwen kun je de ander ontzettend opwinden. Geluid kan hierbij net zo belangrijk zijn als gevoel of zicht. Als je je hier niet helemaal comfortabel bij voelt, of als je bijvoorbeeld rekening moet houden met de buren, kun je ook gewoon wat hoorbaarder hijgen in plaats van te schreeuwen.

Let hierbij wel op dat je niet te ver gaat, en dat je het niet té theatraal maakt. Wat harder schreeuwen kan heel geil zijn. Maar als je er te ver in gaat zal je partner op een gegeven moment alleen nog maar denken: “Waar is hij/zij in godsnaam mee bezig?”.

Dat het op dat moment niet zo aantrekkelijk meer is, zal ik je niet hoeven uitleggen. Bij twijfel kun je het best kreunen: de kans dat je daar te ver in gaat is het kleinst.

Tip 6: Geef anale seks eens een kans

Doggystyle is een ideaal standje voor anale seks, maar veel mensen durven dat net niet aan. Er heerst nog een beetje een taboe op, mensen denken vaak dat het alleen iets voor twee mannen is, en veel mensen zijn bang dat het pijn zal doen. Toch ontdekken steeds meer heteroseksuele koppels anale seks, en het bevalt ze vaak prima.

Ik kan je dus alleen maar aanraden om het (in goed overleg!) eens een kans te geven. Lees bijvoorbeeld dit artikel over de eerste keer anale seks.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *