Alles over erectieproblemen

Het hebben van een erectieprobleem is een gevoelig onderwerp onder mannen. De man heeft toch snel het gevoel dat hij faalt als hij hem niet omhoog krijgt. Door de angst die hierna ontstaat kan het zijn de er een vicieuze cirkel ontstaat. Gelukkig zijn er vaak verschillende manieren om hier iets aan te doen. In dit artikel ga ik jullie iets vertellen over de oorzaak van erectieproblemen en wat je hier aan zou kunnen doen.

De oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken waardoor een erectieprobleem kan ontstaan. Er zijn psychische oorzaken, lichamelijke oorzaken en een ongezonde levensstijl. De psychische oorzaak ontstaat vaak bij angst of onzekerheid. Een man die wel een erectie krijgt bij zelfbevrediging of in de vorm van een ochtenderectie heeft vaak last van deze psychische oorzaken. Lichamelijke oorzaken kunnen zijn chronische pijn of een slechte doorstroming van het bloed. Daarnaast heb je ook nog een oorzaak door het leven van een ongezonde levensstijl. Het is bewezen dat mannen met een gezonde levensstijl minder vaak last hebben van erectieproblemen. Bij veel stress, alcoholgebruik en roken kunnen erectiestoornissen ontstaan.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Wat te doen?

Om te beginnen is het belangrijk gezond te leven. Dit is natuurlijk niet alleen voor de erectieproblemen een oplossing, maar ook voor veel andere kwaaltjes. Zorg er dus voor dat je op je voeding let, voldoende sport en geen overmatig alcohol drinkt. Ook stress is een veel voorkomend probleem. Er zijn twee soorten stress die erectieproblemen veroorzaken. Als eerste is er natuurlijk de stress van te veel / zware verantwoordelijkheden. Ten tweede kan er stress zijn door onzekerheid over seksuele prestaties. Je kan hiervoor hulp zoeken bij een psychiater en wees open naar je vrouw toe. Wie weet komen jullie er samen wel uit. Voor de korte termijn is er altijd nog de mogelijkheid om erectiepillen te gebruiken. Lees vooraf dan wel goed of er eventuele bijwerkingen zijn.

Reken vanavond al af met je erectiestoornis

Wil je vanavond al afrekenen met je erectiestoornis? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

  • Het ontdekken van de oorzaak van je erectieprobleem
  • Wat je vooral NIET moet doen bij erectieproblemen
  • De beste technieken die direct een erectiestoornis verbeteren
  • Waarom de PC spier zo belangrijk is
  • Hoe je vanavond al langer een erectie hebt

Bekijk hier zijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *