2 belangrijkste redenen om Geen King Active te Kopen + 3 Alternatieven

Een groot deel van de mannelijke wereldbevolking lijdt aan erectieproblemen, maar dit neemt uiteraard niet weg hoe vervelend en frustrerend dit kan zijn. Het kan gevoelens van onzekerheid, schaamte en hulpeloosheid met zich meebrengen omdat het lastig is om met een oplossing te komen. Door alle verschillende oorzaken van erectieproblemen is het niet makkelijk om in één keer tot een werkzaam geneesmiddel of andere oplossing te komen, al wil je dat het liefst natuurlijk wel.

Een erectie ontstaat doordat er bij seksuele opwinding meer bloed naar de penis stroomt. Hierdoor zwellen de zwellichamen op waardoor er geen bloed meer wordt afgevoerd. Doordat er nu meer bloedtoevoer dan -afvoer is, wordt de penis stijf en ontstaat een erectie. Bij erectieproblemen komt er te weinig bloed naar de penis toe, waardoor de penis gedeeltelijk of helemaal niet stijf wordt.

Er zijn de afgelopen jaren onwijs veel erectiepillen op de markt gekomen. Er zijn veel negatieve verhalen over erectiepillen als Cialis of Vidalista, die de afbraak van fosfodiësterase remmen, aangezien deze pillen voor veel bijwerkingen kunnen zorgen. Om deze reden lijkt een homeopathisch middel, wat uit kruiden bestaat, een beter idee. Dit bevat enkel natuurlijke stoffen en kan hierdoor geen nadelen hebben, toch?

Dit is helaas niet waar. Ook middelen als King Active, wat uit krachtige en natuurlijke kruiden bestaat, kennen hun nadelen. Hierdoor wordt aangeraden om dit middel níet te kopen en te kiezen voor alternatieve oplossingen bij erectieproblemen. Wat zijn de oorzaken van erectieproblemen? Wat is King Active voor middel en hoe werkt dit bij erectieproblemen? Wat zijn de 2 belangrijkste redenen om dit níet te willen kopen? Wat zijn 3 alternatieven? Schroom niet om verder te lezen om antwoorden op deze vragen te krijgen!

Hoe ontstaan erectieproblemen?

Erectieproblemen kunnen ontstaan vanuit fysieke of mentale problemen en komen op nagenoeg elke leeftijd voor. Wel is gebleken dat de kans op erectieproblemen tussen de 40 en 70 jaar met 5 tot 15% toeneemt (bron). Op elke leeftijd is dit probleem natuurlijk op zijn eigen manier vervelend, maar vooral de onzekerheid of er een oplossing is, speelt bij iedere man een rol.

Er is inmiddels veel informatie over erectieproblemen en de oorzaken ervan. Bekende en de meest voorkomende oorzaken zijn de volgende (bron):

 • Lichamelijke aandoeningen: bestralingen, hart- en vaatziekten, diabetes, verhoogde bloeddruk, neurologische aandoeningen, penisafwijkingen etc.
 • Psychische problemen: depressies of angststoornissen, burn-out, trauma door seksueel misbruik of een andere gebeurtenis, problemen binnen je relatie
 • Leefstijlfactoren: overgewicht, teveel alcohol en roken
 • Hormonale factoren: verlaagd testosterongehalte
 • Bepaalde medicijnen: erectieproblemen kunnen hier een bijwerking van zijn
 • Ouder worden
 • Problemen met plassen

Zoals te zien is in de lijst met oorzaken, spelen psychische factoren ook een rol. Deze worden soms over het hoofd gezien. Als een man fysiek gezond is en geen erectie kan krijgen, kan dit tot verwarring leiden, maar in dit geval kan er dus bijvoorbeeld sprake zijn van stress of trauma.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Wat is King Active?

King Active bestaat uit enkel krachtige en natuurlijke kruiden die zijn samengedrukt in een capsule van gelatine. Dit middel heeft een tamelijk lange ingrediëntenlijst van werkzame kruiden. Deze lijst zal ik echter toch in dit artikel benoemen, omdat dit inzicht geeft in de hoeveelheid bestanddelen van King Active en welke dit dan precies zijn.

King Active bevat de volgende ingrediënten (bron):

 • Siberische ginseng
 • Tribulus terrestris
 • Panax ginseng
 • Wilde yam
 • Jujube-extract
 • Maca
 • Methylcellulose
 • Gezuiverd water
 • Carrageenan
 • New coccine
 • Titaniumdioxide
 • Kaliumchloride
 • Brilliant Blue FCF

Hoe werkt King Active bij erectieproblemen?

De kruiden in King Active zouden een betere doorstroming in het lichaam veroorzaken. Hierdoor voel je je energieker, waardoor het libido verhoogd wordt en het seksleven verbetert. Door deze verbeterde doorstroming van bloed zal je erectie gemakkelijker ontstaan én kun je meerdere malen snel achter elkaar een hoogtepunt bereiken.

‘King Active bevordert de controle over je erectie en tevens draagt het bij aan meer uithoudingsvermogen en energie. Ook kent King Active geen negatieve bijwerkingen.’ (bron)

Zoals benoemd, is King Active een capsule. Deze kan een halfuur tot een uur voor de seksuele activiteit worden ingenomen. Voor het beste resultaat wordt dit middel ingenomen met veel water en op een nuchtere of tamelijk lege maag, minstens 2 uur na een maaltijd.

King Active zou tot 72 uur actief kunnen zijn, waardoor het maar 1 keer in de 3 dagen mag worden ingenomen. Voor 2 capsules betaal je €14,50, dit komt neer op €7,25 per capsule.

Waarom kun je beter geen King Active kopen?

Na de uitleg hierboven zul je je afvragen waarom King Active in dit artikel wordt afgeraden. Door de natuurlijke middelen en lange werking klinkt dit erg positief, en ook zegt dit middel geen bijwerkingen te hebben. Toch wordt er in dit artikel aandacht besteed aan de negatieve kanten, aangezien die zeker aanwezig zijn en niet over het hoofd moeten worden gezien.

Het is in elk geval belangrijk om van tevoren met een huisarts te overleggen voor je zelfstandig een erectiepil koopt om uit te proberen. Je weet nooit hoe je lichaam hierop reageert en of dit de oplossing is voor jouw erectieprobleem. Lees nu vooral verder voor de 3 redenen waarom je beter uit de buurt kunt blijven van King Active.

Natuurlijke erectiemiddelen zijn niet zo veilig als wordt gedacht

Veel voedingsmiddelen of -supplementen kunnen verborgen ingrediënten of gevaarlijke combinaties van ingrediënten bevatten die een risico vormen voor je gezondheid. Vooral bij middelen als King Active, die enkel online te kopen zijn, is de kans op onbetrouwbaarheid groot. Uit laboratoriumtests van de FDA is gebleken dat bijna 300 van de geteste middelen voor seksuele prestaties verborgen ingrediënten bevatten (bron).

Volgens de FDA worden op etiketten van producten vaak niet de potentieel gevaarlijke ingrediënten genoemd. Ook als een product beweert dat het volledig natuurlijk en veilig is, speelt dit risico. Het risico is het hoogst bij producten die een snel resultaat beloven (binnen 30-40 minuten) en laat King Active nou nét zo’n middel zijn.

‘Consumenten kunnen niet weten welke medicijnen of ingrediënten daadwerkelijk in het product zitten door alleen de ingrediënten op het etiket te lezen.’ (bron)

Een ander gevaarlijk risico aan een product met zo veel verschillende ingrediënten, is de kans op allergieën. King Active kan met één klik op de knop online gekocht worden zonder recept, waardoor je niet wordt geadviseerd door een arts of apotheker voor gebruik. Als deze kruiden niet samengaan met medicijnen die je momenteel slikt of je allergisch bent voor bestanddelen, zul je hier pas achter komen na gebruik. Het is dan uiteraard al te laat en je weet nooit van tevoren hoe groot de risico’s voor jou zullen zijn. Het is dus beter om dit risico helemaal niet te nemen.

Het is geen oplossing voor de lange termijn

King Active werkt tot ongeveer 72 uur en hierna is de capsule uitgewerkt. Dit betekent dat je, als je hierna opnieuw een erectie wilt krijgen, na 72 uur weer een capsule moet innemen. Hierdoor zou je om de hele week ‘verzadigd’ te zijn 2 à 3 capsules per week moeten slikken.

Een groot nadeel hieraan is dat King Active absoluut níet goedkoop is. €7,25 per capsule komt dus neer op €14,50 tot €21,75 per week. Om King Active 2 keer per week te gebruiken, betaal je dus minimaal 754 euro per jaar. Als je dit vanaf je 30e levensjaar voor de rest van je leven moet blijven slikken en betalen, is dat geen heel prettig vooruitzicht.

Het nadeel van erectiepillen is dat deze geen oplossing voor de lange termijn bieden. Het is namelijk niet zo dat een erectie nog steeds makkelijker ontstaat na 72 uur. Als je de erectieproblemen daadwerkelijk wilt aanpakken, zul je dit op andere manier moeten doen dan het gebruiken van King Active of een soortgelijk middel.

Wat werkt dan wél?

Een andere en vooruitstrevendere manier om erectieproblemen aan te pakken, is het veranderen van je leefstijl. Een ongezonde leefstijl heeft een nadeliger effect dan je wellicht denkt en draagt waarschijnlijk bij aan jouw erectieproblemen. Door kleine en grote aanpassingen te doen kun je al snel merken dat niet alleen je libido en seksuele functies stijgen, maar ook je algemene mentale en fysieke gezondheid verbetert.

Aangezien erectieproblemen tot onzekerheid en een laag gevoel van eigenwaarde kunnen leiden, is het extra belangrijk om goed in je vel te zitten. Als je libido verbetert en je je beter voelt, kun je al merken dat erectieproblemen minder vaak zullen voorkomen dan voorheen. Lees vooral verder om 3 tips te lezen die ervoor zorgen dat erectieproblemen verminderen.

Een gezond dieet

Er is weinig belangrijker dan gezonde voeding. Dit wordt dan ook vaak als eerste tip genoemd bij klachten als moeheid, duizeligheid, buikpijn, huidproblemen etc. Ook voor betere erecties en een hoger libido is een gezond en gebalanceerd dieet onmisbaar.

Bij het benoemen van de oorzaken heb je al kunnen lezen dat een ongezonde leefstijl een oorzaak is van erectieproblemen. Overgewicht, roken en alcohol zorgen er alle drie voor dat je hem minder makkelijk omhoog kunt krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat 79% van de mannen met een erectieprobleem een BMI heeft van 25 of hoger. Dit betekent dat zij overgewicht hebben (bron). Bij een BMI van 30 is de kans op een erectiestoornis 3 keer groter dan normaal. Dit komt doordat bij obesitas het testosterongehalte daalt en bloedvaten verkalken.

Daarbij hebben mannen die meer dan 20 sigaretten per dag roken een 60% hoger risico op erectieproblemen (bron). Ook zou alcohol leiden tot een vermindering van de productie van testosteron en worden de boodschappers in de hersenen verstoord (bron). Deze boodschappers zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar de penis wordt verhoogd, dus door alcohol wordt dit bemoeilijkt.

Door af te vallen en alcohol en roken te minderen, neemt de kans op (goede) erecties toe. Daarbij zorgt gezonde voeding (denk aan fruit, groente, noten en vis) voor een verminderd risico op erectieproblemen. Rood en verwerkt vlees laten staan, draagt hier ook aan bij.

(Seks)therapie

Er is gebleken dat 10 tot 25% van de mannen met erectieproblemen geen bekende risicofactoren hebben (bron). Hun oorzaak voor erectieproblemen ligt waarschijnlijk bij psychische klachten zoals depressie of angststoornissen. Ook faalangst voor het presteren in bed speelt soms een rol, waardoor het door de stress lastig is om opgewonden te worden en blijven.

Deze klachten zijn met een erectiepil niet verdwenen, maar zullen via therapie verminderd moeten worden. Uit een onderzoek van 2022 is gebleken dat cognitieve gedragstherapie voor seks (CBST) een veelbelovende therapiebehandeling was (bron). Dit hielp voornamelijk bij mannen met erectieproblemen zonder bekende risicofactoren.

Als je met psychische problemen kampt en een langetermijnoplossing zoekt voor erectieproblemen, is therapie de beste oplossing. Dit zal zorgen voor het creëren van inzicht in de stress en angst en het verminderen van de klachten. Hierdoor zullen het zelfvertrouwen en libido verhoogd worden waardoor het krijgen van erecties makkelijk zal worden.

‘Het kan ook nuttig zijn om met je partner naar counseling te gaan om hen te helpen je toestand te begrijpen en manieren te bespreken om je te ondersteunen.’ (bron)

Fysieke activiteit

Fysieke activiteit is vooral effectief als de erectieproblemen zijn ontstaan door overgewicht, inactiviteit of hart- en vaatziekten. Daarbij draagt beweging uiteraard ook bij aan het verbeteren van de mentale gezondheid.

Een onderzoek uit 2014 onderzocht de invloed van een progressief wandelprogramma in de buitenlicht op het verminderen van erectieproblemen (bron). Het resultaat van dit onderzoek was een afname van 71% van de erectieproblemen. Kies er dus zeker voor om elke dag even een halfuur te wandelen of hardlopen, al is het alleen al voor de algemene fysieke en mentale gezondheid.

Ook bekkenbodemoefeningen dragen bij een het verminderen van erectieproblemen (bron). Door middel van Kegeloefeningen worden de spieren in het bekkengebied versterkt. Deze spieren omringen de penis en zijn actief tijdens een erectie, waardoor deze oefeningen helpen om erecties te verbeteren. Na ongeveer een maand zullen de meeste mannen resultaten opmerken.

Reken vanavond al af met je erectiestoornis

Wil je vanavond al afrekenen met je erectiestoornis? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

 • Het ontdekken van de oorzaak van je erectieprobleem
 • Wat je vooral NIET moet doen bij erectieproblemen
 • De beste technieken die direct een erectiestoornis verbeteren
 • Waarom de PC spier zo belangrijk is
 • Hoe je vanavond al langer een erectie hebt

Bekijk hier zijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "2 belangrijkste redenen om Geen King Active te Kopen + 3 Alternatieven"

 1. H.C.H. Van den Bandt

  says:

  Ik heb een sterke behoefte aan sexuele activiteit, ook al ben ik al 77 jaar. Ik gebruik veel medicijnen, oa voor diabetes, bloedverdunning. Maar mijn probleem is dat ik geen erectie kan krijgen. Kan ik erectiepillen krijgen die geen slechte bijwerking hebben (natuurlijke kruiden). Ze hoeven geen 72 uur te werken, maar wel een erectie kunnen veroorzaken. Help!!!

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *