7 Beste Bef Technieken om Haar Keihard Klaar te Beffen

Beffen, orale seks, cunnilingus, kutje likken – het zijn allemaal namen voor hetzelfde idee. Je bevredigt je vrouwelijke partner met je mond en tong. Klinkt heel simpel – maar het is meer dan dat. Een vrouw beffen is heel wat anders dan een man pijpen en moet dan ook anders behandeld worden.

Ben jij zelf nooit zo’n fan geweest van beffen? Lijkt het je niet lekker, of weet je gewoon niet wat je moet doen? Dan is dit artikel perfect geschikt voor jou. Ik wil het bijna de “Bijbel voor beffen” noemen! Je leest hier alles, maar dan ook alles, over hoe je het beste kan beffen – met 7 technieken en 3 standjes. Lees dus snel verder!

Wat is beffen precies?

Met beffen bedoelen we het oraal bevredigen van de vrouw. Wat bij de man pijpen heet (fellatio in het Latijn), heet bij de vrouw beffen (cunnilingus). In plaats van je partner te verwennen met je pik of vingers, gebruik je bij het beffen je mond en je tong.

Ik moet er wel bij zeggen: beffen is veel meer dan alleen maar wat op en neer likken op de vagina! Je bent niet zomaar een ijsje aan het eten of iets dergelijks. Elke man kan beffen, maar er zit een wereld van verschil tussen een amateur en iemand die echt goed kan beffen.

Wat zonde is, is dat veel mannen niet aan beffen doen. Het lijkt ze vies of ze beleven er niet zoveel plezier aan. Ongeveer 55% van de mannen doet aan beffen, terwijl 82% van de vrouwen het heerlijk vindt om gebeft te worden (bron). Kortom: je kunt je partner een heel groot plezier doen door goed te leren beffen!

Daarom heb ik deze ultieme bef gids voor je opgesteld. In deze gids lees je precies hoe je een professional op het gebied van beffen kunt worden. En geloof me, je partner zal er dankbaar voor zijn… En je misschien wel belonen 😉

Hoe dan ook, het is een fantastisch gevoel om te weten dat je jouw partner heerlijk kunt verwennen met je tong. Lees daarom snel verder en word kampioen in beffen!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Voordat je begint met beffen: het voorspel

Nu denk je misschien: “huh, ik ging toch leren hoe ik goed moet beffen? Wat heeft het voorspel ermee te maken?” Daar kan ik je een kort, maar duidelijk antwoord op geven:

Voorspel is de belangrijkste factor om een vrouw klaar te laten komen.

Vrouwen werken nu eenmaal heel anders dan mannen. Bij mannen duurt het niet lang voor ze seksueel op gang komen. Een paar aanrakingen en spannende woordjes zijn vaak al genoeg om hem geil te maken en hem een erectie te geven. Een vrouw moet echter veel langer op gang komen.

In haar hoofd kan ze misschien wel opgewonden zijn, maar haar lichaam is dat nog niet meteen. Daarom moet je veel tijd besteden aan het voorspel. Hoe meer een vrouw namelijk opgewonden is, hoe makkelijker (en vaker) ze klaar kan komen. En omdat veel vrouwen niet klaar kunnen komen door penetratie alleen, is beffen de beste manier om ze een orgasme te geven.

Het voorspel houdt vooral in: handelingen rondom de erogene zones (borsten en vagina) uitstellen. Je focust je dus eerst op andere lichaamsdelen, voordat je naar haar intieme delen overgaat. Zo maak je haar extra opgewonden en zal ze naar meer verlangen.

Dit verlangen is heel belangrijk. Het verlangen naar wat je gaat doen is vaak belangrijker dan de daad zelf! Hiermee bedoel ik dat je haar super opgewonden maakt als je telkens bijna haar intieme delen gaat verwennen, maar het dan net niet doet. Op een gegeven moment zal ze het niet meer uit kunnen houden!

Om haar heerlijk opgewonden te maken tijdens het voorspel (en haar vagina goed vochtig te maken), kun je deze tips gebruiken bij het voorspel:

 • Begin met zoenen; niet alleen de mond, maar ook in haar nek en bij haar oorlellen;
 • Streel haar lichaam met je handen, terwijl je zoent;
 • Trek langzaam haar kleren uit, maar nog niet haar ondergoed;
 • Baan jezelf langzaam een weg naar beneden met je mond, zoen haar over haar hele lichaam;
 • Masseer zachtjes haar borsten door haar bh en doe die op een gegeven moment uit;
 • Zoen haar borsten en rondom haar tepels, maar nog niet op haar tepels zelf;
 • Streel ondertussen de binnenkant van haar dijen – kom in de buurt van de vagina, maar raak deze nog niet aan;
 • Masseer nu haar borsten terwijl je haar tepels zoent en likt;
 • Geef haar langzaam kusjes naar beneden tot je boven haar slipje bent;
 • Geef haar één kusje op haar slipje en ga daarna terug naar haar mond;
 • Ze dacht dat je haar ging beffen, maar omdat je het uitstelt wordt ze extra opgewonden;
 • Na even te zoenen, kun je weer langzaam naar beneden en deze keer wel haar slipje uittrekken.

5 technieken om haar heerlijk klaar te beffen

Je hebt je vriendin nu waarschijnlijk opgewonden genoeg gemaakt om haar te laten klaarkomen bij het beffen. Tenminste, beffen – je begint nog steeds niet gelijk met beffen! Ik had het erover dat je haar heel lang moet plagen totdat je echt gaat beffen, dan komt ze het best klaar. Dat moet je heel letterlijk nemen.

Dus zelfs als haar slipje uit is, betekent het nog niet dat de pret kan beginnen. Het gebied rondom haar vagina, de binnenkant van haar dijen, is namelijk ook heel gevoelig. Haar op deze plek zoenen bouwt de spanning heel erg op – wanneer ga je nu echt beffen? Hoe langer je dit volhoudt, hoe geiler ze wordt en hoe beter ze klaarkomt.

Ze is dan wel heel geil, maar wat nu? Hoe moet je haar nu lekker beffen zodat ze een fantastisch orgasme heeft? Daarvoor kun je de volgende geweldige bef technieken gebruiken. Het is ook heel belangrijk om deze technieken af te wisselen – dus met één techniek ga je het niet redden!

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Techniek 1: Haar schaamlippen plagen

Een vrouw heeft twee soorten schaamlippen – de binnenste en de buitenste schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn roze van kleur en liggen om de clitoris en de opening van de vagina. De buitenste schaamlippen liggen echter nog om de binnenste schaamlippen heen. Deze zijn huidkleurig van kleur.

Een goede techniek is om bij deze buitenste schaamlippen te beginnen. Probeer deze langzaam en met een zachte tong (dus zonder veel druk te zetten) te likken en te zoenen. De buitenste schaamlippen zijn niet heel gevoelig, maar alleen al het idee dat je zó dicht bij de vagina bent, maakt haar heel geil.

Neem de schaamlippen af en toe tussen je lippen en zuig er een beetje op. Begin rustig bij de ene kant van haar vagina en ga dan naar de andere kant.

Het is bij beffen altijd slim om rustig aan te doen.

Te snel gaan kan namelijk vervelend voor haar zijn, zeker als je te snel naar de clitoris gaat. “Te langzaam” bestaat echter nauwelijks, omdat veel vrouwen steeds meer opgewonden blijven worden. Neem dus je tijd voor de buitenste schaamlippen, en doe daarna hetzelfde bij de binnenste schaamlippen.

Techniek 2: Rondom de clitoris likken

Zoals je misschien wel weet, is de clitoris het meest gevoelige lichaamsdeel van de vrouw. Dit kleine ‘knopje’ bovenaan de vagina bevat wel 6000 zenuwuiteinden! Het is daarom geen verstandig idee om gelijk naar de clitoris te gaan bij het beffen – dit zal eerder onplezierig dan lekker voor haar zijn.

Hierbij moet ik wel zeggen dat het lichaam van iedere vrouw anders is. Sommige vrouwen hebben een hele gevoelige clitoris – rondjes eromheen maken met je tong kan dan al te gevoelig zijn. Andere vrouwen kunnen best wat hebben op hun clitoris. Let dus op de reacties van je vriendin tijdens het beffen en pas je technieken hierop aan.

Focus daarom eerst op het gebied rondom de clitoris. De clitoris zit meestal verborgen onder een klein kapje. Je kunt deze ook veilig likken zonder haar gevoeligste plekje te raken. Het gebied boven de clitoris is ook gevoelig, hoewel dit vaak wordt overgeslagen door mannen. Betrek dit deel van haar lichaam dus ook bij je epische queeste naar haar orgasme!

Je kunt dit het beste doen door cirkels te maken met je tong rondom haar clitoris. Doet dit zachtjes, rustig en in een gelijk tempo. Je wilt niet je tong hard maken of te hard tegen haar lijf drukken; zolang je je tong ontspannen houdt, is hij lekker zacht. Je kunt zo een paar minuten lang rondom haar clitoris likken.

Wat je ook kunt doen, als afwisseling, is proberen een alfabet te tekenen rondom haar clitoris. Je kunt daarbij ook over het kapje van de clitoris likken, zolang je maar probeert om niet direct de clit te raken. Met je handen kun je de binnenkant van haar dijen masseren – dit vindt ze waarschijnlijk heerlijk en maar weinig mannen doen dit.

Techniek 3: Lange likken op en neer

Deze techniek is simpel en goed om mee te beginnen. Als je de tips van het voorspel goed hebt opgevolgd, kan ze niet wachten tot je haar echt gaat beffen. Je wilt die spanning dus hoog houden, want dat maakt haar juist zo geil. Je moet dus NIET:

 • Gelijk de clitoris likken
 • Als een soort hond heel snel gaan likken
 • Je tong gelijk bij haar vagina naar binnen duwen

Wat je daarentegen wel gaat doen, is langzaam likken. Maak je tong breed en plat en houd hem ontspannen, zodat hij niet te hard wordt. Begin beneden bij haar vagina/perineum (het gebied tussen de vagina en de anus) en lik heel langzaam naar boven. Duw je tong niet te hard op haar lichaam, maar streel haar vagina als het ware met je tong.

Als je eenmaal boven bent aangekomen, ga je ook over haar clitoris heen. Daarna ga je weer net zo langzaam naar beneden. Dit herhaal je een paar minuten. Je kunt op een gegeven moment steeds sneller gaan en wat meer druk zetten om af te wisselen.

Deze techniek kun je ook goed combineren met het plagen van de schaamlippen. Begin met het beffen van de buitenste schaamlippen met deze techniek, waarbij je steeds een stukje naar binnen gaat, richting haar vagina. Deze techniek is perfect om het ijs te breken – je kunt er nauwelijks de fout mee ingaan.

Je kunt ook eens proberen om van links naar rechts te likken. Sommige vrouwen vinden dit veel lekkerder dan op en neer. Probeer het vooral uit en kijk waar ze beter op reageert. Iedere vrouw is anders – je kunt niet op een website lezen hoe je jouw partner het best kunt beffen. Dat moet je zelf leren door te proberen!

Techniek 4: De alfabet techniek

Deze techniek is redelijk bekend bij de meeste mannen (en vrouwen). Soms vindt een vrouw het raar als je het doet, maar je moet deze techniek ook niet té letterlijk nemen.

Ik heb het over het alfabet schrijven met je tong.

Waarom zou je dit doen? Ten eerste is het een goede manier om verschillende bewegingen te maken met je tong. Het is gemakkelijk om een bepaalde liktechniek te gebruiken en daarin te blijven hangen, maar dat gaat op een gegeven moment vervelen. Door het alfabet met je tong te schrijven, maak je telkens weer een andere beweging.

Ten tweede kun je goed ontdekken welke beweging ze het lekkerst vindt. Merk je dat ze een heftige reactie toont bij een bepaalde ‘letter’? Focus dan op het herhalen van die beweging – dan weet je namelijk dat je goed zit.

Je hoeft het schrijven van het alfabet overigens niet te beperken tot de clitoris. Tuurlijk, de kittelaar is hartstikke gevoelig, maar dat betekent niet dat ze het niet lekker vindt als je haar hele vagina beft! Wissel daarom af met grote en kleine letters schrijven met je tong – over haar vagina of slechts over de clit.

Techniek 5: Gebruik je handen!

Beffen houdt dan misschien in dat je haar met je mond verwent; dat betekent niet dat je handen niets hoeven te doen! Sterker nog, door ook je handen te gebruiken kun je haar een nog betere ervaring geven. Rondom haar vagina zitten namelijk ook allerlei erogene zones.

Denk bijvoorbeeld aan de binnenkant van haar dijen, links en rechts van de vagina. Die zijn heel gevoelig voor aanraking. Probeer dus eens om tijdens het beffen met je vingertoppen deze gebieden te strelen. In combinatie met het beffen geeft dit haar een overweldigend gevoel van genot.

Afhankelijk van het standje dat jullie gebruiken (zie verderop), kun je ook je handen gebruiken om bijvoorbeeld haar borsten te masseren. Wanneer je tussen haar benen ligt met je gezicht gaat dat misschien lastig, maar in standje 69 kun je dit prima doen. Weet waar je vriendin van houdt: zachte aanrakingen, of iets ruwer.

Daarnaast kun je je handen gebruiken om je beftechnieken te verbeteren. Gebruik je vingers bijvoorbeeld om zachtjes haar schaamlippen wat uit elkaar te spreiden. Zo kun je delen van haar vagina likken waar je normaal misschien niet bijkomt. Als ze een niet al te gevoelige clitoris heeft, kun je het ‘kapje’ over de clitoris wat omhoog doen met je vinger om hem beter te likken.

Techniek 6: Op de clitoris zuigen

Dit is geen standaard techniek, die je ook zeker niet zomaar moet toepassen. Niet elke vrouw vindt het namelijk lekker als je op haar clitoris zuigt. Volg daarom eerst deze regels op, voordat je dit probeert:

 • Ze moet goed opgewonden zijn
 • Haar clitoris moet niet al te gevoelig zijn
 • Je moet haar eerst al een tijd op andere manieren gebeft hebben
 • Je moet duidelijk haar lichaamstaal kunnen lezen

Wanneer je zeker weet dat ze opgewonden is en dat je haar al even gebeft hebt, kun je proberen op haar clitoris te zuigen. Hiervoor maak je met je lippen een rondje over haar clitoris heen. Nu kun je zachtjes op haar clitoris zuigen.

Lees heel goed haar lichaamstaal om te kijken wat ze hiervan vindt.

Weet je niet zo goed of ze het lekker vindt? Dan kun je het ook gewoon vragen! Een simpel “vind je dit lekker?” werk prima. Ze kan hier makkelijk met ‘ja’ of ‘nee’ op antwoorden. Als ze het wel geil vindt, kun je proberen om iets harder te zuigen. Doe dit niet te lang, want op een gegeven moment wordt het sowieso te gevoelig.

De ultieme bef techniek om haar klaar te laten komen

De vorige technieken zijn allemaal leuk en aardig, maar je bent nog niet bij de grote finale aangekomen. Met deze techniek geef je haar gegarandeerd een heerlijk orgasme. Nu denk je misschien dat het hogere wiskunde is, maar dat valt hartstikke mee. Lees snel verder!

Je begint met het toepassen van de beftechniek rond de clitoris die ze het lekkerst vindt. Dit kan bijvoorbeeld één van de letters van de alfabettechniek zijn, of juist snel van links naar rechts likken. Hoe dan ook; weet wat ze lekker vindt en begin daarmee. Doe dit niet te snel; het echte werk moet nog komen.

Multitasken

Nu ga je één vinger gebruiken om de ingang van haar vagina zachtjes te strelen. Plaag haar met je vinger door er telkens een beetje in te gaan en dan weer eruit. Het eerste deel van de binnenkant van haar vagina is het gevoeligst, dus je hoeft niet heel diep te gaan.

Bef haar nu terwijl je haar zachtjes aan het vingeren bent. Kijk hoe ze hierop reageert – de meeste vrouwen vinden dit ontzettend lekker. Probeer verschillende bewegingen uit met je vinger en ontdek wat ze het lekkerst vindt. Wat goed werkt is de ‘kom hier’ beweging – je beweegt je vinger alsof je iemand gebaart om naar je toe te komen.

Als je merkt dat ze dit heerlijk vindt, gebruik dan een tweede vinger bij het vingeren. Twee is echt het maximum – meer vingers is niet meer aangenaam voor haar. Blijf de kom hier beweging maken terwijl je het tempo van het beffen iets opvoert. Ga niet je tong gebruiken als een of andere drilboor, maar verhoog het tempo zodat het net merkbaar is.

Nu ga je je andere hand gebruiken om haar perineum te masseren. Dit is het gebied tussen de vagina en de anus, wat heel gevoelig is. Deze massagebeweging in combinatie met het beffen en vingeren maakt van jou een meester in bed! Je moet goed multitasken, dus ga niet te snel en houd al je bewegingen in één ritme.

De kans is groot dat ze op het punt staat om klaar te komen. Hier gaan ontzettend veel mannen de fout in.

Ze gaan steeds sneller en sneller in de hoop dat ze klaarkomt – maar dat werkt niet.

Je moet juist in hetzelfde tempo door blijven gaan. Dit is wat ze lekker vindt en wat jij moet blijven doen. Ga niet opeens een andere techniek gebruiken of in een ander ritme beffen. Hiermee haal je haar uit haar ‘zone’, waardoor je bij wijze van spreken opnieuw kan beginnen.

Blijf hetzelfde tempo houden, maak af en toe wat kreungeluidjes en bovenal: luister. naar. haar. Zij geeft jou aan wanneer ze klaar gaat komen en daar reageer jij op. Doe je dat, dan geef je haar een orgasme als nooit tevoren en kan ze zelfs spuitend klaarkomen!

3 standjes om haar heerlijk in te beffen

Je weet nu de ultieme techniek om haar heerlijk te beffen. Maar hoe zit het met standjes? In welke posities kun je haar lekker laten klaarkomen met je mond en tong? Ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

Standje 1: Tussen haar benen

Dit is het meest gebruikelijke standje om te beffen. Zij ligt op haar rug met gespreide benen, jij ligt met je hoofd tussen haar benen in en begint te beffen. Zorg ervoor dat je een beetje comfortabel ligt; haar goed beffen kan best even duren, dan moet je geen last krijgen van kramp!

Bij dit standje kun je met je gezicht een beetje op haar venusheuvel rusten, zodat je geen last krijgt van je nek. Daarnaast heb je genoeg bewegingsvrijheid om je handen te gebruiken. Ook niet onbelangrijk: zij kan lekker op haar rug liggen en ontspannen!

Standje 2: Standje 69

Soixante-neuf, 69, L7 – het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde standje. Hierbij is het mogelijk om haar te beffen terwijl zij jou pijpt. Kortom, een win-winsituatie! In de meeste gevallen zal jij op je rug liggen en je partner bovenop je. Zij kan je dan beter pijpen, omdat ze meer controle heeft.

Het kan even lastig zijn om de juiste houding te vinden bij standje 69. Maar als dat eenmaal gelukt is, is het een perfect standje om haar in te beffen. Je hebt dan genoeg bereik en behendigheid om de technieken uit dit artikel toe te passen. Het kan wel lastig zijn om je op het beffen te concentreren wanneer je zelf ook gepijpt wordt ?

Standje 3: Zij zit op jouw gezicht

Sommige vrouwen vinden het helemaal niks, andere worden bij het idee alleen al spontaan geil: gebeft worden terwijl ze op je gezicht zitten. Jij ligt dus op je rug, met je partner op haar knieën over jou heen en met haar vagina boven je gezicht.

Dit standje kan aardig beklemmend zijn, dus wees geadviseerd. Daarnaast moet je nooit zelf vragen of ze op je gezicht wilt zitten – 9 van de 10 keer zal je een raar gezicht als antwoord krijgen. Als ze dit een geil standje vindt, moet ze het zelf aan je voorstellen. Begin dus maar met haar verwennen op de andere twee manieren, dan zien jullie later wel verder!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

6 Reacties op "7 Beste Bef Technieken om Haar Keihard Klaar te Beffen"

 1. Mathieu

  says:

  Beste
  Als ik iets vraag wordt dit gepubliceerd?

 2. Alien Man

  says:

  Zeer interessant!!

 3. Koenraad

  says:

  Erg goede tips, ik ga het zeker gebruiken bij de meiden! Dankjewel

 4. Gerard

  says:

  Mooi duidelijke uit gelicht

 5. Thla

  says:

  'Een vrouw heeft twee soorten schaamlippen – de binnenste en de buitenste schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn roze van kleur en liggen om de clitoris en de opening van de vagina. De buitenste schaamlippen liggen echter nog om de binnenste schaamlippen heen. Deze zijn huidkleurig van kleur.'

  De vulva zoals hierboven beschreven is maar 1 type vulva, maar er zijn vele variaties. Sommige vrouwen hebben juist uitstekende binnenste schaamlippen, en deze kunnen ook wat donkerder zijn van kleur. Ook dit is volledig normaal.

 6. Cor

  says:

  Duidelijk en mooi geschreven artikel. Doe het beffen al heel veel jaren, en ben er gek op. Vroeger met verschillende partners en nu al ruim 40 jaar met dezelfde partner. En toch las ik in dit artikel een nieuwtje. Top, en natuurlijk toegepast.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *