6 Technieken om Je Erectie te Verbeteren / Stimuleren

Wil je je erectie verbeteren en stimuleren? Problemen met een erectie komen vaker voor dan je denkt. Schaam jij je weleens als je penis toch niet zo lang stijf blijft als dat je had gehoopt? Of komt hij soms helemaal niet meer overeind? Geen zorgen, dit kan de beste overkomen. Zolang het geen constant probleem is, hoeft het niet erg te zijn om af en toe een mindere erectie te hebben.

Het kan je echter nog steeds zwaar liggen. Misschien voel je je erg rot of schaadt het je zelfvertrouwen wanneer je geen goede erectie kunt krijgen. Wil jij een hardere erectie krijgen dan ooit tevoren? Of weer net zo’n stijve pik krijgen als dat je vroeger had? Het lukt je met deze 6 gouden technieken!

Techniek 1: Kom uit je luie stoel en ga bewegen

We komen tegenwoordig steeds moeilijker onze stoel uit. Studenten zitten de hele dag in collegebanken of achter hun pc, we werken steeds meer met computers en als we thuiskomen zitten we de rest van de avond voor de tv. Kortom, alles draait om zitten. We bevinden ons bijna 10 uur per dag op een stoel!

Veel zitten is echter ontzettend schadelijk voor je.

Er wordt tegenwoordig steeds meer onderzoek gedaan naar de schadelijke effecten van veel zitten en weinig bewegen. Te veel zitten wordt in verband gebracht met onder andere de volgende zaken:

 • Overgewicht
 • Hartfalen
 • Diabetes
 • Hoog cholesterol
 • Vroegere sterfte

Het is dus ontzettend belangrijk om minder te zitten en meer te bewegen. Dit geldt niet alleen voor je algemene gezondheid, maar ook voor het verbeteren van je erectie. Er is namelijk veel onderzoek gedaan naar allerlei factoren die al dan niet je erectie zouden verbeteren. Hier kwam een eenduidig antwoord uit:

Bewegen is de enige bewezen manier om erectieproblemen tegen te gaan en betere erectie te krijgen.

Misschien zit je wel achter je computer, of op de bank met je telefoon terwijl je dit leest. Ik raad je aan om dan gelijk even op te staan en een rondje te lopen. Als je dit al een paar keer per dag doet wanneer je lang achter elkaar moet zitten, ben je heel goed bezig om de schadelijke effecten van zitten tegen te gaan.

Het gaat echter niet alleen maar om kleine bewegingen. Ook sporten is heel belangrijk om erectiestoornissen tegen te gaan. Meer beweging zorgt namelijk voor een betere bloedcirculatie, wat je erectie ten goede komt. Zorg dat je ongeveer twee keer per week aan sport doet of intensief beweegt.

Denk ook aan de volgende tips:

 • Loop elk half uur een rondje, naar de wc of de koffieautomaat bijvoorbeeld
 • Zorg, indien mogelijk, dat je staand kunt werken
 • Ga niet de hele avond tv kijken, maar maak een wandeling of ga sporten
 • Zoek een sport die je leuk vindt, zodat je gemotiveerd bent om te bewegen
 • Vind iemand om samen mee te sporten
 • Ga met de fiets naar je werk, in plaats van met de auto of het ov
 • Neem de trap in plaats van de lift
 • Maak met de lunch een wandeling in plaats van in de kantine te zitten

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Techniek 2: Verban slechte leefgewoontes

Een betere erectie krijgen heeft veel te maken met een gezonde levensstijl. Ik zeg ook wel eens: een gezond lichaam, een gezonde erectie. Het is daarvoor heel belangrijk dat je bepaalde slechte leefgewoontes de deur wijst. Als je dit niet doet, gaat het niet lukken om uit jezelf je erectie te verbeteren.

Om maar te beginnen met roken. Dat roken slecht voor je is, wist je vast al. Je wordt er niet voor niets voor gewaarschuwd elke keer dat je het pakje tevoorschijn haalt. Roken brengt niet alleen schade toe aan je longen, maar zorgt ook voor een verhoogde kans op hart- en vaatziekten en verschillende soorten kanker.

Roken belemmert daarnaast de aanmaak van testosteron. Dit hormoon, dat vaak wordt aangeduid als het ‘mannenhormoon’, speelt een belangrijke rol bij je erectie. Daarnaast is roken schadelijk voor je huid, dus ook voor de huid van je penis. De huid wordt minder elastisch, waardoor een erectie krijgen lastiger is.

Daarnaast kan alcohol schadelijk zijn voor je vermogen om een harde erectie te krijgen. Heb je weleens gehoord van de term ‘whiskey dick’?

Dit houdt in dat mannen die te veel gedronken hebben, geen erectie meer kunnen krijgen.

Dit fenomeen bestaat echt. Alcohol belemmert, net als roken, de aanmaak van testosteron. Daarnaast vermindert het de bloedcirculatie, waardoor er minder bloed naar je penis kan stromen. Het krijgen van een harde erectie wordt daardoor tegengegaan.

Wil jij een langere en betere erectie krijgen of je erectie verbeteren? Stop dan met roken en alcohol drinken. Bij roken is het heel belangrijk dat je er compleet mee stopt. Zelfs een beetje roken kan al schadelijk zijn, bovendien raak je sneller verslaafd. Je hoeft niet altijd geheel nuchter te blijven, maar hou het liever bij maximaal twee glazen op een dag.

Techniek 3: Weet wat je eet

Een andere grote boosdoener voor harde erecties is overgewicht. Overgewicht heeft ontzettend veel negatieve consequenties voor je gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verhoogde bloeddruk, waardoor de bloedsomloop verstoord wordt en er minder bloed naar de penis wordt getransporteerd.
 • Verminderde aanmaak van testosteron. Hierdoor krijg je minder snel erecties.
 • Verminderde mogelijkheid om te bewegen, waarvan de gevaren hierboven al genoemd zijn.
 • Ongezonde bloedvaten, die het krijgen van een erectie bemoeilijken.

Kortom: je wilt zo snel mogelijk van je overtollige buikvet af. Uiteraard is het belangrijk om te bewegen als je wilt afvallen; daarvoor kun je de tips uit techniek 1 gebruiken. Maar wist je dat voeding veel belangrijker is bij afvallen dan beweging?

Uit onderzoek blijkt dat afvallen voor ongeveer 70% afhangt van voeding en voor 30% van beweging.

Wees niet bang; dit betekent niet dat je op een of ander heftig crashdieet hoeft te gaan. Sterker nog, diëten werkt vaak averechts. Je valt tijdens je dieet zelf misschien wel wat af, maar op de lange termijn (als je stopt met je dieet) komen die kilo’s er gewoon weer bij. Je moet gezond eten niet zien als een dieet, maar als een verandering in je levensstijl.

Wat houdt dit gezond eten precies in? Ik kan hier wel een heel boek over schrijven, maar ik zal het beperkt houden. Ik heb de belangrijkste adviezen voor een gezond eetpatroon samengevat in de onderstaande 10 gouden regels. Als je deze regels aanhoudt en combineert met voldoende beweging, weet ik zeker dat je snel en blijvend zal afvallen.

 1. Stop met het drinken van frisdrank of kunstmatige vruchtensappen; drink water of groene thee.
 2. Verminder de inname van koolhydraten. Deze zitten bijvoorbeeld in pasta, rijst, aardappelen en brood. Vervang ze door een volkoren- of zilvervliesvariant.
 3. Eet geen junkfood meer.
 4. Eet ten minste 2 stuks fruit en 200 gram groenten per dag.
 5. Zorg dat je genoeg gezonde vetten binnenkrijgt. Deze vind je onder andere in avocado’s, vette vis, kokosolie en noten.
 6. Kies ervoor om geen brood te eten voor het ontbijt of de lunch. Vervang dit door bijvoorbeeld havermout, zelfgemaakte (groene) smoothies of salades.
 7. Sla af en toe het ontbijt over. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is dit goed als je af wilt vallen.
 8. Vervang tussendoortjes door bijvoorbeeld fruit, noten, groente of een stuk pure chocola.
 9. Doe aan intermitterend vasten.
 10. Hou één keer per week een cheat day, waarop je alles mag eten wat je wilt!

Techniek 4: Versterk je pc-spier met kegeloefeningen

Je hebt het vast weleens gedaan tijdens het plassen: je plas ophouden. Hiervoor span je een bepaalde spier aan. Deze spier wordt ook wel de pc-spier genoemd. Waarom is deze spier nou interessant als je je erecties wilt verbeteren?

Je pc-spier versterken helpt bij het krijgen van hardere erecties.

Hoe kun je deze spier dan precies sterker maken? Simpel, net zoals je bij andere spieren zou doen: door hem te trainen. Het trainen van je pc-spier houdt in dat je de spier in verschillende tempo’s aanspant en weer ontspant. Door dit meerdere keren per dag te doen, zal je op een gegeven moment een groot verschil merken in je erectie.

Probeer allereerst eens je pc-spier aan te spannen terwijl je een erectie hebt. Als het goed is, wipt je penis nu een klein beetje omhoog. Is dit bij jou niet het geval? Dan is er werk aan de winkel! Dit betekent dat je van nature een iets slappe pc-spier hebt, wat verder geen probleem is.

Om je pc-spier te trainen, kun je het onderstaande trainingsschema gebruiken. De oefeningen voor je pc-spier worden ook wel kegeloefeningen genoemd. Ze zijn vernoemd naar de bedenker ervan. Wissel de oefeningen af zoals in het schema aangegeven staat. Na een aantal weken zal je al duidelijk verschil merken: bij het aanspannen van de pc-spier heb je een veel hardere erectie.

Trainingsschema voor kegeloefeningen

Oefening 1

Dit is de basisoefening. Doe deze oefening 1 keer per dag, dagelijks, voor één week. Als het je niet lukt om het aangegeven aantal aanspanningen te bereiken, doe er dan zoveel als je kunt.

 1. Span je pc-spier aan voor 3 seconden en laat hem dan weer los.
 2. Herhaal dit 20 keer achter elkaar.
 3. Neem 1 minuut rust.
 4. Herhaal stap 1 t/m 3 nog tweemaal.

Oefening 2

Deze oefening voeg je na een week toe aan je trainingsschema. Je doet dus eerst oefening 1 en daarna deze oefening.

 1. Neem een minuut rust na de vorige oefening.
 2. Wissel binnen 10 seconden zo vaak en zo snel mogelijk af tussen het aan- en ontspannen van je pc-spier.
 3. Neem 10 seconden rust.
 4. Herhaal stap 2 en 3 nog tweemaal.

Oefening 3

Na twee weken mag je een derde oefening toevoegen aan je trainingsroutine. Let op: deze oefening hoef je slechts drie keer per week te doen. Neem telkens een dag rust tussendoor. Blijf oefening 1 en 2 wel elke dag doen.

 1. Neem weer een minuut rust na de vorige oefening.
 2. Span je pc-spier voor 1 minuut lang aan, of zo lang als je kunt.
 3. Ontspan je pc-spier weer 1 minuut lang.

Dit is je belangrijkste trainingsschema. Het komt dus neer op elke dag oefening 1 en 2 doen, en om de dag ook oefening 3. Als je dit enkele weken volhoudt, merk je dat de oefeningen steeds makkelijker gaan. Wat je dan kunt doen, is de oefeningen vaker achter elkaar doen, of oefening 3 ook elke dag doen.

Let op: een sterkere pc-spier is heel goed, maar je moet hem nog steeds goed gebruiken! Dit houdt in dat je de spier tijdens de seks ontspannen houdt. De pc-spier aangespannen houden, zorgt er namelijk voor dat er bloed naar de spier stroomt i.p.v. naar je penis. Daarnaast kan je eerder klaarkomen als je je pc-spier aangespannen houdt, en dat wil je vast niet.

Techniek 5: Zorg voor minder stress, zowel tussen als buiten de lakens

Je zou het misschien niet denken, maar je geest kan ook veel invloed hebben op je erectie. Dit heeft met name te maken met stress. Voor (overmatige) stress geldt, net als voor overgewicht en roken, dat het veel schadelijke invloeden op je lichaam heeft. Dit is ook zeker het geval bij je erectie.

Dit heeft allereerst te maken met stress tijdens de seks. Als je al eerder problemen hebt gehad met een erectie krijgen, kan dat gevolgen hebben voor je toekomstige prestaties in bed.

Je bent zo aan het piekeren over je erectie, dat je nog steeds geen stijve krijgt.

Herken je het? Je bent zo bezig met de vraag: “kan ik wel een erectie krijgen deze keer?” Deze vraag blijft door je hoofd spoken, waardoor je niet eens meer kunt genieten van hoe fijn de seks eigenlijk is. Gevolg: je krijgt alweer geen stijve, waardoor je de volgende keer weer gaat piekeren. Je blijft in een vicieuze cirkel.

Stress in het dagelijks leven kan je ook nadelig beïnvloeden in de slaapkamer. Hierdoor heb je hoge niveau’s van het hormoon cortisol. Onder invloed van cortisol wordt je bloedsomloop negatief beïnvloed. Je kent het verhaaltje ondertussen wel; minder bloed naar je penis, dus geen erectie.

Gebruik de volgende tips om stress in je leven te verminderen:

 • Praat met je partner over je probleem. Zorg dat je op je gemak bent met hem of haar tussen de lakens.
 • Doe veel aan voorspel. Dit helpt je om meer te genieten van de seks en dus een erectie te krijgen.
 • Probeer vooral bezig te zijn met hoe haar aanrakingen voelen, niet met of je wel of geen erectie krijgt.
 • Zorg voor meer structuur in je leven. Dit geldt voor zowel werk als andere dingen.
 • Plan genoeg vrije tijd.  Zorg dat thuis en werk goed van elkaar gescheiden zijn.

Techniek 6: Vermijd alle hulpmiddelen om een erectie te krijgen

Hiermee bedoel ik dingen zoals erectiepillen, penispompen, zalfjes, penisringen, noem allemaal maar op. Deze zogenaamde ‘hulpmiddelen’ helpen namelijk niets! Je krijgt er misschien wel een erectie mee, maar op de lange termijn werken ze niet. De bovenstaande 5 technieken wél.

Deze producten verhullen namelijk alleen het onderliggende probleem; ze lossen niets op. Bovendien kosten ze ontzettend veel geld en hebben ze vaak nare bijwerkingen. Op onze site kun je een heleboel van deze producten vinden, inclusief redenen waarom je ze niet zou moeten kopen. Hou het bij de technieken uit dit artikel en je zult snel betere erecties krijgen!

Reken vanavond al af met je erectiestoornis

Wil je vanavond al afrekenen met je erectiestoornis? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

 • Het ontdekken van de oorzaak van je erectieprobleem
 • Wat je vooral NIET moet doen bij erectieproblemen
 • De beste technieken die direct een erectiestoornis verbeteren
 • Waarom de PC spier zo belangrijk is
 • Hoe je vanavond al langer een erectie hebt

Bekijk hier zijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

2 Reacties op "6 Technieken om Je Erectie te Verbeteren / Stimuleren"

 1. john johan otten

  says:

  ik zou best wel eens een echte erectie pil durven doorslikken enkele dan althans waar op ik enkele x weken of maanden en jaren lang een echte keihardere erectie zal blijven hebben aan mijn penis via de prostaat die als eerste in erectie staat en daar op mijn penis voor enkele maanden en jaren in een keihardere erectie zal blijven staan voor altijd.bel mij als jij zo een erectie pil hebt om deze erectie pillen naar mij toe brengt deze avond nog in 7906ch215 in hoogeveen en bel even 0528856841 en ik vind het niet erg om zo een zeer krachtige erectie pil te durven doorslikken waarop mijn prostaat en penis voor vele maanden en jaren in erectie blijft staan.veelliefs van mij john johan otten.alteveerstraat 215 in 7906 ch hoogeveen in drenthe.oja ik wil die erectie pil deze avond nog hebben en doorslikken enkele hier van zodat mijn penis voor vle maanden en vele jaren in erectie blijft staan.

 2. Wil

  says:

  Kan iemand mij vertelen wat een goede medicatie is om weer een harde penis te krijgen liever geen viagra dan loop je de hele dag met een stijve.
  Of is het beter dat ik naar de huisarts ga

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *