9 Redenen Om Geen Cenforce 100/200 Te Kopen + Alternatief

Het hebben van erectieproblemen is geen pretje, helemaal niet als het probleem zich meer dan één keer voordoet. Door gevoelens als schaamte en verwarring kom je het liefst zo snel mogelijk in actie. Je moet er toch niet aan denken om nooit meer een normale erectie te kunnen krijgen en te behouden? Het is ongetwijfeld een ware nachtmerrie voor elke man.

Er zijn ontzettend veel erectiepillen op de markt. De één is beter dan de ander. Veel mannen zullen naar de erectiepil grijpen met het meeste effect. De dosis hiervan is dan erg hoog. Dit is het geval bij Cenforce 200. In dit artikel geef ik redenen om geen Cenforce 100 en 200 te kopen en ga ik na wat voor alternatief je zou kunnen gebruiken. Lees dus vooral verder!

Wat is Cenforce 100 en 200?

Voordat ik je een aantal redenen geef waarom je geen Cenforce 100 en 200 moet kopen, is het natuurlijk handig als ik eerst uitleg wat Cenforce nu eigenlijk is en wat de verschillen precies zijn tussen 100 en 200 mg. Wie op internet op zoek is gegaan naar erectiepillen, is vast al eens gestuit op de naam Cenforce. Wat is Cenforce nu eigenlijk precies?

Cenforce is een erectiemiddel, dat bestaat uit het stofje sildenafil. Wanneer je Cenforce slikt, zorgt sildenafil ervoor dat je bloedvaten verwijden. Bij verwijde bloedvaten kan er een betere bloeddoorstroming plaatsvinden in het lichaam. Ook in de penis is dit het geval, doordat zwellichamen zich beter kunnen vullen met bloed. Het gevolg is een erectie.

Hoe meer sildenafil in een erectiemiddel te vinden is, hoe stevigere erecties je dus kunt krijgen en behouden. Dat klinkt goed! Om deze reden is voornamelijk Cenforce 200 een erg geliefd erectiemiddel onder heel veel mannen. Cenforce 100 bevat, zoals de naam al zegt, wat minder sildenafil dan Cenforce 200 en heeft een vergelijkbare werking met Viagra.

Sildenafil wordt naast erectieproblemen ook ingezet bij andere problemen. Denk hierbij aan mensen met niet of slecht genezende wondjes aan voeten of handen vanwege reumatische auto-immuunziekten. In dit artikel beperk ik mij echter tot erectieproblemen, waar het stofje sildenafil uiteindelijk toch wel het meeste mee gelinkt wordt.

Is een erectiemiddel met (veel) sildenafil nu echt beter dan andere erectiemiddelen of kleven er ook nadelen aan? Het antwoord hierop is dat er helaas nadelen aan zitten, net zoals dat bij veel andere erectiemiddelen het geval is. Hieronder geef ik dan ook meerdere redenen om geen Cenforce 100 en 200 te kopen als je je erectieproblemen wilt verhelpen.

“Cenforce is een krachtig erectiemiddel tegen erectieproblemen, maar dat betekent tegelijkertijd dat er veel nadelen aan kleven.”

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Welke redenen zijn er om geen Cenforce 100 te kopen?

Mannen die nog geen ervaring hebben met erectiemiddelen, zien Cenforce 100 als een goede optie om hun erectieproblemen mee te verhelpen. Wat mannen die nog geen ervaring hebben vaak niet weten, is dat Cenforce 100 niet zorgt voor seksuele opwinding. Na het slikken van Cenforce 100 pillen zal je dus zelf ook nog seksuele opwinding moeten ervaren om een erectie te kunnen krijgen.

Zonder seksuele opwinding doet de sildenafil in het erectiemiddel Cenforce namelijk niets. Als je als man een laag libido hebt, is het dus geen goed idee om Cenforce 100 te kopen om je erectieproblemen te verhelpen. Je zal dan eerst op zoek moeten gaan naar manieren om je libido te verhogen. Daarna kan je pas je erectieproblemen aanpakken.

Een ander nadeel van Cenforce 100 is dat het niet zomaar gecombineerd mag worden met andere medicijnen. Slik je bijvoorbeeld medicijnen voor je hart, dan kan je allergische reacties krijgen als je ernaast ook het erectiemiddel Cenforce 100 slikt. Ook iets onschuldigs als grapefruit en grapefruitsap kan niet gecombineerd worden met Cenforce 100.

Nog een nadeel van Cenforce 100 is dat hoe vaker je het erectiemiddel slikt, hoe hoger de dosis die je nodig zal hebben. Dit heeft ermee te maken dat je lichaam resistent wordt voor het stofje sildenafil. Uiteindelijk zal Cenforce 100 bij veelvuldig gebruik dus niks meer doen tegen je erectieproblemen. Een overstap naar Cenforce 200 is dan uiteindelijk snel gemaakt.

Cenforce 100 kan je het idee geven dat je erectieproblemen echt verdwijnen. Dit is niet zo. Met Cenforce 100 onderdruk je je erectieproblemen alleen maar. Het gaat hierbij dus om symptoombestrijding. Zodra je stopt met Cenforce 100, merk je dat je erectieproblemen weer verergeren. Een nadeel hiervan is dat je afhankelijk raakt van het middel.

Welke redenen zijn er om geen Cenforce 200 te kopen?

Een pakje Cenforce 200 bestaat uit 10 zwarte pillen, waar je zo’n 15 euro voor kwijt bent. Een nadeel van Cenforce 200 is dat je voor zo weinig pillen best een hoog bedrag neertelt. Per maand kom je zelfs uit op 45 euro. De hoge prijs is al een reden om geen Cenforce 200 te kopen en verder te kijken naar goedkopere alternatieven.

Een ander nadeel is dat veel mannen die nog geen ervaring hebben met erectiemiddelen, al snel geneigd zijn om te grijpen naar Cenforce 200. Uit wanhoop kan het zo zijn dat ze op zoek zijn naar een middel dat hun erectieproblemen binnen korte tijd zo goed mogelijk aanpakt.

Als beginner is het niet aan te raden om meteen te gaan voor een hoge dosis sildenafil.

Ik kom hierbij meteen op het volgende nadeel als je Cenforce 200 koopt. Vanwege het feit dat Cenforce 200 een hoge dosis sildenafil bevat, kan je al gauw te maken krijgen met vervelende bijwerkingen. Denk hierbij aan maagdarmklachten, zoals diarree, buikpijn, maagpijn en misselijkheid. Ook hoofdpijn, blozen, spierpijn en duizeligheid zijn bijwerkingen.

Als je als beginner te maken krijgt met deze bijwerkingen, kan dat dus vervelend zijn. Nog een andere bijwerking van Cenforce 200 is dat je griepachtige verschijnselen kunt krijgen bij langdurig gebruik. Als je griep hebt, keldert je libido naar beneden, waardoor je waarschijnlijk geen zin meer hebt om te werken aan je erectieproblemen.

Nog een noemenswaardige bijwerking is het krijgen van een priapisme. Een priapisme is een lang aanhoudende, pijnlijke erectie. De duur van je erectie kan variëren van enkele dagen tot zelfs enkele weken. Wanneer je een priapisme niet behandelt, verslechtert de bloedsomloop in je penis, waardoor de zwellichamen beschadigd raken. Het gevolg is dat je penis afsterft.

“Bij 75% van de mannen treedt een priapisme op voor het twintigste levensjaar.”

Wat is een alternatief voor Cenforce 100 en 200?

Zoals je hierboven hebt gelezen, mag je de nadelen van Cenforce 100 en 200 zeker niet met een korreltje zout nemen. Doe je dit wel, dan kan een erectie met bijvoorbeeld Cenforce 200 zomaar je laatste erectie zijn, vanwege de kans op een priapisme. Nu je weet dat het kopen van Cenforce 100 en 200 geen goed idee is, zal je dus moeten zoeken naar een alternatief.

Gelukkig is zoeken naar een alternatief geen moeilijke taak. Er bestaan tal van goede alternatieven, zolang je je ogen er maar voor openhoudt. Het kan hierbij gaan om synthetische alternatieven, maar ook om natuurlijke alternatieven. In dit artikel beperk ik mij tot natuurlijke alternatieven, aangezien deze nauwelijks bijwerkingen geven.

Een voorbeeld van een natuurlijk alternatief is L-arginine. Dit is een aminozuur, dat al van nature voorkomt in je eigen lichaam. L-arginine laat bloedvaten in je lichaam ontspannen. Dit doet het door te zorgen voor een verhoogde aanmaak van stikstofmonoxide. Door de ontspannende bloedvaten zullen ook de zwellichamen in je penis ontspannen.

Dit heeft als gevolg dat bloed makkelijker de zwellichamen in kan stromen. De zwellichamen raken vervolgens gevuld met bloed, waardoor je uiteindelijk een stevige erectie krijgt. dat klinkt goed, niet waar? Je bent nu vast benieuwd waar je L-arginine kunt kopen. Het antwoord is: de supermarkt. L-arginine kan je vinden in voedsel en dranken zoals:

 • Noten (zoals cashewnoten, pinda’s en amandelen)
 • Soja
 • Tarwe
 • Rijst
 • Chocolade
 • Vis
 • Vlees
 • Gevogelte
 • Champignons
 • Melkproducten

Waarschijnlijk nuttig je al bepaald voedsel en bepaalde dranken uit het bovenstaande rijtje. Een voordeel hiervan is dat je jezelf er niet aan hoeft te herinneren om een erectiepil te slikken, zoals dat wel het geval is bij Cenforce 100 en 200. Daarnaast zijn de natuurlijke varianten van L-arginine natuurlijk een stuk goedkoper. Doe er dus je voordeel mee!

Wat voor leefstijl helpt bij het tegengaan van erectieproblemen?

Duidelijk is nu dat L-arginine een goed alternatief is voor het erectiemiddel Cenforce 100 en 200. Natuurlijk is het ook goed om daarnaast je leefstijl onder de loep te nemen. Welke slechte gewoontes hebben een slechte invloed op jouw erectie? Lees verder om hier achter te komen.

Het is bekend dat roken en alcohol geen goede invloed hebben op je lichaam (bron). Dit is ook het geval voor je erectieproblemen. Nu is het makkelijker gezegd dan gedaan om te stoppen met roken en alcohol. Toch is het de moeite waard om het te proberen. Als je stopt met roken, zullen je vernauwde bloedvaten weer wijder worden, waardoor bloed beter naar je penis kan stromen.

Verder is het zeker goed om vaker in beweging te komen. Doe rek- en strekoefeningen en maak wat meer wandelingen buiten. Door meer te bewegen, voel je je fitter, waardoor je je weerstand verhoogt. Een verhoogde weerstand zorgt weer voor een hoger libido. Een hoger libido zorgt er uiteindelijk voor dat je sneller een erectie kunt krijgen en behouden.

Als je houdt van lange fietstochten, probeer dan eens wat minder van die lange fietstochten te maken. Bij veelvuldig fietsen komt er veel druk te staan op je penis, je buik en je liezen. Je raadt al wat dit met je erecties doet. Neem bijvoorbeeld ook wat vaker pauzes tijdens je fietstocht, door echt even van je fiets af te stappen en wat rek- en strekoefeningen te doen.

Uit onderzoek is gebleken dat een mediterraan dieet helpt bij het verminderen van erectieproblemen (bron). Consumeer veel fruit, groenten, kruiden en specerijen. Denk bij fruit aan aardbeien, appels, en bessen. Bij groenten kun je denken aan broccoli, paprika, aubergine en selderij. Ga verder gerust los met kruiden en specerijen zoals oregano en munt.

Helpt het om te praten over je erectieproblemen?

Nu ik de nadelen van het erectiemiddel Cenforce 100 en 200 heb benoemd en ik L-arginine als alternatief heb aangedragen, vraag je je misschien af wat je verder nog kunt doen tegen je erectieproblemen. Een antwoord dat je liever misschien niet wil horen, is: maak je erectieproblemen bespreekbaar. Met wie je het bespreekbaar maakt, is natuurlijk aan jou.

Nu is het bespreekbaar maken van je erectieproblemen makkelijker gezegd dan gedaan. Dat besef ik mij ook. Toch kan dit een hoop negatieve emoties bij je wegnemen. Bij erectieproblemen hebben mannen namelijk vaak te maken met emoties als frustratie, woede, verdriet, wanhoop en schaamte. Ook jij zal vast één van deze emoties voelen (bron).

Nu vraag je je vast af wie je kan benaderen voor je erectieproblemen. Ik ga ervan uit dat jij het beste aanvoelt wie hier de beste persoon/personen voor is/zijn. Dit kan een goede vriend zijn, maar ook je partner. Wil je iemand spreken die wat verder van je af staat, dan kan je huisarts een goede optie zijn. Je huisarts kan je dan meteen medisch advies geven.

Wat ook handig kan zijn, is om op internet te zoeken naar forums over erectieproblemen. Ik heb het hierbij niet over forums waarop erectiemiddelen besproken worden. Wel heb ik het hier over forums waarop je gewoon je hart kunt luchten met betrekking tot je erectieproblemen. Je zal merken dat je zeker niet de enige bent met erectieproblemen.

Dit laatste haalt het gevoel van schaamte bij je weg, omdat je in contact komt met lotgenoten. Door het wegnemen van een negatieve emotie als schaamte, maak je ruimte in je hoofd voor positieve emoties. Weet dat het bij erectieproblemen niet alleen belangrijk is om te werken aan je lichamelijke gesteldheid, maar ook aan je mentale gesteldheid.

Reken vanavond al af met je erectiestoornis

Wil je vanavond al afrekenen met je erectiestoornis? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

 • Het ontdekken van de oorzaak van je erectieprobleem
 • Wat je vooral NIET moet doen bij erectieproblemen
 • De beste technieken die direct een erectiestoornis verbeteren
 • Waarom de PC spier zo belangrijk is
 • Hoe je vanavond al langer een erectie hebt

Bekijk hier zijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *