Orale seks – Pijpen

Sommigen vinden het maar niets terwijl anderen het een summum vinden: orale seks oftewel het pijpen van de man of beffen van de vrouw. Respectievelijk in het Latijn fellatio en cunnilingus.

Maar hoe doe je het? Of ben je al ervaren maar ben je toch benieuwd naar mogelijke nieuwe technieken of mogelijkheden? In de orale sekswijzers heeft Seksvraagbaak daarom handzame wijzers gemaakt voor de man en de vrouw.

Inleiding Pijpen, blow job, fellatio en zo zullen er nog meer benamingen zijn voor het oraal bevredigen van de man. Maar waar komt de orale seks eigenlijk vandaan? En doet iedereen eigenlijk wel aan orale seks? Wanneer doe je het nu fout of goed?

Of je nu beginner bent of niet, pijpen is meer dan op en neer met je mond bewegen. Ben je een beginner dan kun je hier onder lezen welke tips en trucs er zijn om te leren pijpen. Ben je de doorgewinterde ‘femme fatal’ dan kun je misschien nog wat nieuwe en afwisselenden technieken aanleren.

1. Wetenswaardigheden pijpen Het ontstaan van het pijpen is niet tot een exacte datum of jaartal terug te voeren. Waarschijnlijk is het zo oud als het hebben van seks zelf maar is het door de ontwikkelingen in culturen meer of minder naar de achtergrond gedrukt. In de literatuur van elke oude en hedendaagse culturen is veel terug te vinden over orale seks. Een goed voorbeeld is de Kama Sutra, geschreven in de tweede eeuw voor Christus.

Onderzoek wijst uit dat in de Westerse wereld ongeveer 50 tot 80% van de vrouwen mannen oraal bevredigen. Onafhankelijk van het hebben van een vaste relatie of wisselende contacten. Bij vrouwen onder de 25 jaar ligt dit percentage op 90%. Binnen dit percentage vindt ongeveer 35 tot 65% het fijn en prettig om te doen. De rest heeft geen mening of vindt het niet lekker.

Waarom zou een vrouw een man pijpen? En is dit niet hoerig? Om met de tweede vraag te beginnen: Nee, het is niet hoerig. Orale seks is iets intiems wat een man en vrouw met elkaar delen. Het is een heel andere manier van bevredigen en het geeft de vrouw het gevoel de ’touwtjes’ in handen te hebben. Het is fantastisch om een man zo te zien genieten! Natuurlijk moet de man wel de juiste houding hebben. Dit betekent niet de vrouw dwingen, niet zelf bewegen en vooral zorgen voor een verzorgde en schone penis.

2. Erotische zones De kunst van het pijpen ligt in het feit hoe snel je als vrouw kunt ontdekken wat een man lekker vindt. En om dit te kunnen ontdekken is het belangrijk eerst te weten welke erotische zones de penis heeft.

Eigenlijk is het hele geslachtsdeel van de man een gevoelige erotische zone waarbij het ene plekje soms gevoeliger is dan het andere. Het geslachtsdeel bestaat uit de teelballen (of zaadballen) die onderaan de schacht zitten. De schacht wordt omhult door huid. Bovenop de schacht zit de eikel die omhult wordt door de voorhuid (mannen die besneden zijn hebben geen voorhuid maar een ontblootte eikel). De onderrand van de eikel (waar de schacht overgaat in de eikel) wordt ook wel corona genoemd. Het urinegaatje bevindt zich enigszins aan de onderkant van de eikel. Hier komt ook het sperma uit als de man klaarkomt.

Tussen de eikel en de schacht zit het toompje. Dit is een spiertje die als een soort verbinding fungeert. De gevoeligste plekjes zijn vaak de eikel maar helemaal de corona en het toompje

3. Posities en houding bij pijpen Zorg dat beiden comfortabel liggen maar als je nog niet zo veel ervaring hebt met pijpen is het belangrijk dat jij helemaal comfortabel ligt. Hieronder vindt je een aantal posities die je kunt gebruiken met hun voor- en nadelen:

Gezicht van de man af Dit is een goede positie om te beginnen wanneer je zelf nog niet zo veel ervaring hebt met het pijpen. Wanneer je samen naast elkaar op bed ligt, kun je langzaam naar beneden gaan met je hele lichaam. Je gaat met je rug naar de man toe liggen zodat jij volledig en enigszins alleen met het pijpen bezig kunt zijn. Het voordeel is dat je een beetje afgeschermd bezig kunt zijn zonder dat je gezien wordt. Dit is gelijk het nadeel. Veel mannen vinden het erg opwindend wanneer zij een vrouw zien pijpen.

Tussen de benen van de man Een comfortabele positie omdat je als vrouw veel bewegingsvrijheid hebt. Je kunt bij deze positie de man laten zitten (bijvoorbeeld op de rand van het bed of op een stoel) waarbij jij knielend plaats neemt tussen de benen van de man. Voordeel is de genoemde bewegingsvrijheid en dat de man volledig zicht heeft op het pijpen van de vrouw. Nadeel is dat je goed bekeken wordt hoe jij de man aan het pijpen bent. Als je iets meer privacy nodig hebt dan moet je het eerste standje uitproberen.

Staand voor de man Een standje wat niet door zowel iedere vrouw als man gewaardeerd wordt. Het is enigszins vermoeiend omdat je als vrouw op je knieën zit of hurkt. Je kan natuurlijk ook voor hem gaan zitten op de rand van het bed. Alleen zit je dan net iets te hoog om goed te kunnen pijpen. Ook mannen ervaren dit standje niet altijd als prettig: voor de man is het minder ontspannend dan wanneer hij op het bed ligt of zit. Het is wel een ideale positie voor de snelle orale seks. Zeg maar een vluggertje van het pijpen.

Standje 69 Dit standje wordt ook wel ‘soixante neuf’ genoemd en het staat voor het tegelijkertijd elkaar oraal bevredigen. Een heel intiem standje omdat er veel lichaamscontact is. Je kan dit standje op verschillende manieren uitvoeren: liggend op de zij (minder makkelijk) of de manier waar de ene partner knielend plaats neemt boven de andere partner (de vrouw neemt meestal bovenop plaats zodat zij zelf de ‘pijp’ bewegingen kan regelen. Nadeel van dit standje is het moeilijk kunnen genieten wanneer je oraal bevredigd wordt; je bent immers zelf ook bezig met je partner. Dit geldt ook voor het orgasme. Wanneer de een is klaargekomen dan wordt het oraal bevredigen van de ander met minder passie of helemaal niet gedaan. Maar het is zeker een heerlijk standje om te doen of om mee te beginnen voor of tijdens een heerlijke vrijpartij.

4. Technieken en tips bij pijpen Pijpen is niet alleen het in de mond nemen van de penis en recht-op-en-neer gaan. Het is een combinatie van het oraal bevredigen van de penis en ballen en het bevredigen met de hand. Als je eenmaal de basisprincipes onder de knie hebt kun je verder gaan met het verfijnen van je pijptechniek. Dit is ook weer heel persoonsgebonden; wat de één heerlijk vindt doet de ander helemaal niets. De hieronder beschreven technieken zijn dan ook niet bedoeld als de ideale pijptechniek maar als afwisseling en het vergroten van je kundigheid tijdens het pijpen.

Basistechniek Laat de penis in je mond glijden langs je lippen. Pak de schacht vast met de hele hand. Dit geeft een warm gevoel langs de hele penis terwijl er maar een klein stukje daadwerkelijk in je mond is. Nu kun je je hoofd bewegen waardoor de lippen over de eikel heen bewegen.

Tongtechniek Bij deze techniek gebruik je voornamelijk je tong en is eigenlijk het beste te doen wanneer je tussen de benen van de man ligt of staand. Lik vanaf de ballen omhoog over de penis alsof het een lolly of een ijsje is. Besteed extra aandacht aan de eikel bij het likken. Lik met het puntje van de tong onder of over de corona. Het zachtjes likken van het toompje is een bij deze techniek een gegarandeerd succes.

Corona techniek Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van de ‘diepe’ techniek zoals hieronder beschreven. De kunst is eigenlijk om met strak gespannen lippen over de rand van de eikel te bewegen. Je maakt eigenlijk korte en snelle bewegingen waarbij de penis absoluut niet diep in de mond komt maar alleen de eikel wordt bevredigd.

Diepe techniek Deze techniek wordt ook ‘deep throat’ genoemd. Neem de penis diep in je mond tot de eikel zich bij je huig bevindt. Wanneer je het hoofd iets naar achteren houdt ontstaat min of meer een rechte lijn tussen mond en keel waardoor je de penis dieper in je mond kunt nemen. Je kunt de eikel dan stimuleren door je hoofd te bewegen. De kunst is om er niet bij te kokhalzen. Dit kun je proberen te voorkomen door op het moment dat je het voelt opkomen, bewust te gaan slikken zodat de reflex verdwijnt.

Zuigtechniek Eigenlijk de techniek voor tijdens of direct na het klaarkomen. Over het algemeen wordt het door mannen niet lekker gevonden wanneer je tijdens het pijpen zuigt aan de penis. Wel wanneer de man klaarkomt of direct na het klaarkomen is het een genot wanneer het zaad eruit gezogen wordt. Je moet het dan niet erg vinden om sperma in je mond te voelen of door te slikken.

5. Sperma slikken bij pijpen of niet? Het mogen klaarkomen in de mond van een vrouw wordt door mannen als het hemelse toppunt van het pijpen gezien. Maar niet iedere vrouw vindt de smaak van sperma geweldig. Of liever gezegd: velen vinden het niet echt lekker. Sperma smaakt bij iedere man en bij elk orgasme weer anders. De ene keer zoeter dan de andere keer. Hier kun je dus niet vanuit gaan.

Maak wel goede afspraken met elkaar. Het is ontzettend frustrerend als jij niet zijn sperma in je mond wil hebben en hij plotseling klaarkomt. Zeg het gewoon dat hij even een signaal geeft wanneer hij een orgasme krijgt.

Mocht je het geen probleem vinden dan kun jij je vriend of man trakteren op een heerlijk extra genot bij zijn orgasme. Maar ook wanneer je het wel een probleem vindt kun je toch zorgen voor een extra dimensie. Sommige vrouwen vinden het niet erg om sperma in hun mond te proeven maar doorslikken wel. Je kan dan het sperma in je mond laten lopen maar tegelijkertijd duw je het weer naar buiten. Dit geeft wel een beetje troep maar als het goed is heb je altijd een handig doekje bij de hand tijdens de seks.

Wil je echt geen sperma in je mond dan kun je proberen je partner op je gezicht of borsten te laten klaarkomen. Ook dit is een oplossing met een beetje troep. Dus hier zeker ook een handdoekje paraat houden.Een erotische massage is een heerlijk voorspel om daarna over te gaan tot heerlijke seks vol passie. Het is geen wondermiddel wat altijd werkt. Heel belangrijk is dat je beiden de tijd neemt en dat de tijd er ook is zodat je beiden lekker kunt genieten.

Je kunt natuurlijk ook pijpen met een condoom. In geval van wisselende contacten is dit zeker aan te raden in verband met HIV en SOA. Maar is dit wel zo lekker? De smaak van rubber wordt door sommige vrouwen minder lekker gevonden dan de smaak van sperma. Ook de condooms met smaak zijn niet echt een aangenaam door de sterke chemische reuk en smaak. Veel mannen vinden het pijpen zonder condoom vele malen lekkerder dan met. Maar soms breekt nood wet. Toch laten klaarkomen maar geen sperma in je mond willen? Dan biedt het condoom uitkomst!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Orale seks - Pijpen"

  1. Sophia

    says:

    Ik vind pijpen het lekkerste wat er is!

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *