Anaal Klaarkomen? 7 Trucs Voor Een Anaal Orgasme

Als je je zorgen maakt over hoe vaak jij en je partner seks hebben in vergelijking met andere koppels, kunnen je zorgen misplaatst zijn. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen en hun mannelijke partners regelmatig bang waren dat ze niet vaak genoeg seks hadden, en dat de lage frequentie hun relaties schaadde.

Maar nadat het seksonderzoek werd bekeken en met vrouwen werd gesproken over hun beste seksuele ervaringen, werd er opgemerkte dat de echte zorgen van deze stellen hadden moeten gaan over de kwaliteit van de seks die ze al hadden. Die kwaliteit kan mogelijk verbeterd worden door een anaal orgasme voor vrouwen en ook voor (homoseksuele) mannen.

Maar al te vaak wordt frequentie onterecht gelijkgesteld aan plezier, maar deze statistieken vertellen ons eigenlijk maar weinig over de vraag of vrouwen (en mannen) genieten van de seks die ze hebben.

Wil jij betere seks door anaal klaarkomen? Lees dan hier de trucs voor een anaal orgasme.

Klaarkomen/orgasmes in ons seksleven

Door te focussen op de hoeveelheid seks in plaats van de kwaliteit van de seksuele activiteit, blijven vrouwen grotendeels onvervuld in hun seksleven. Wanneer mensen gefixeerd raken op hoe vaak ze seks hebben, zien ze uiteindelijk over het hoofd wat nu echt zorgt voor een ervaring die beide partners vervult. Dat komt doordat seks in veel gevallen enkel wordt gedefinieerd als een penis die een vagina binnentreedt bij heteroseksuele koppels. Bij homoseksuele stellen is dit uiteraard anders.

Het is ongelooflijk moeilijk om te breken met het idee dat het plaatsen van een penis in de vagina het toppunt is van erotiek, en het zijn niet alleen mannen die hierop aandringen als een vertrouwd middel om klaar te komen. Ook vrouwen blijven worstelen met het concept dat penetrerende seks de ultieme intimiteit is.

Ook al zijn voorspel en orale seks gegeven door mannen nu populairder dan decennia geleden, wordt het niet gezien als echte seks. Deze handelingen worden vaak beschouwd als voorgerechtjes vóór penetrerende seks, wat nog steeds als het allerbelangrijkst wordt beschouwd door veel heteroseksuele paren.

Daarom is het niet verrassend dat heteroseksuele vrouwen misschien niet zo veel naar seks verlangen als mannen, vooral na verloop van tijd, omdat ze seksuele ontmoetingen blijven hebben waarin mannelijk genot centraal staat. (Bron) Voor vrouwen, en natuurlijk ook (homoseksuele) mannen, kan het seksuele genot vergroot worden zodra de penetratie anaal plaatsvindt en er ook een anaal orgasme wordt ervaren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe veel en vaak je seks hebt, ligt aan voorkeur

Hoewel er geen gemakkelijke manier is om de seksuele normen die ons seksleven beïnvloeden te veranderen en ontmantelen, zou het je kunnen helpen om te focussen op individuele behoeften en ervaringen, in plaats van hoe het seksleven van anderen eruit ziet.

Door jezelf te vergelijken met anderen voel je je mogelijk slecht over je eigen seksleven, terwijl jij en je partner heel tevreden zijn over hoe het eraan toe gaat in slaapkamer. Vergelijken zorgt enkel voor onzekerheden en ontevredenheid. Een “normaal” seksleven heeft alles te maken met het bepalen van wat werkt voor jou en je partner, en niemand anders heeft hier iets mee te maken.

Het is zelfs zo dat je de seksuele frequentie die je in het begin van je relatie had, niet moet vergelijken met je relatie nu, want zelfs dat kan veranderen en is nog steeds normaal. (Bron)

Je weet vaak zelf heel goed wanneer iets niet goed zit of wanneer er een verandering heeft plaatsgevonden in je relatie en/of in de slaapkamer. Alleen dan moet je daar wat mee doen, zo lang dit niet zo is moet je gewoon tevreden zijn als jij en je partner allebei blij zijn binnen de relatie en slaapkamer.

Meer seks is beter?

Als je je seksuele frequentie wilt verhogen, is het advies om je te concentreren op de factoren die je kunt aanpassen om daarvoor te zorgen. Als je bijvoorbeeld op verschillende tijden werkt en je bent bijna nooit alleen samen, kan het plannen van seks de beste manier zijn om ervoor te zorgen dat je minstens één keer per week tijd vrijmaakt voor elkaar.

“Planning wordt nu eenmaal belangrijker in een volwassen leven, en dus ook in een volwassen relatie.”

Als stress door kinderen, slaapgebrek of een slechte balans tussen werk en privé je ervan weerhoudt om in de stemming te komen met je partner, overweeg dan om je aan een specifiek slaapschema te houden, een babysitter in te huren of jezelf te dwingen om elke dag op een bepaald tijdstip je werk te verlaten.

In hectische tijden lijkt het misschien gek om prioriteit te geven aan het regelmatig hebben van seks, maar het kan zijn wat je nodig hebt om te je stress te verminderen en je seksleven weer een boost te geven. (Bron)

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Anaal klaarkomen

Een recent onderzoek over de kloof tussen geslachtsorgasme onthult dat 64% van de vrouwen een climax bereikte de laatste keer dat ze seks hadden, maar meer dan 90% bevestigde een climax te krijgen tijdens anale seks. Dit is dus een goede reden aan de slag te gaan met anale seks en te zorgen voor een anaal orgasme.

Deze resultaten zouden zelfs kunnen betekenen dat je door anale seks sneller klaarkomt dan bij welke andere vorm van geslachtsgemeenschap dan ook. Uiteindelijk gaat het echter ook om de standjes en andere seksuele aspecten.

Hoeveel posities en seksuele handelingen je tijdens seks uitvoert, heeft hiernaast natuurlijk een verregaande invloed op het niveau van je orgasme. Als je het anaal doet, probeer je waarschijnlijk ook andere standjes. Aangezien er geen geslachtsorganen in de anus zijn, zal je niet klaarkomen door enkel anale seks te hebben – er is iets anders en meer nodig.

De voorgestelde conclusie kan hier het beste worden omschreven als typisch sociaal gedrag: wanneer iemand iets onzelfzuchtigs voor je doet, zal je waarschijnlijk iets terug willen doen. Wanneer heteroseksuele vrouwen voorstellen anale seks te hebben, zullen mannen zich wellicht eerder verplicht voelen om ervoor te zorgen dat hun vrouwelijke partner zo goed mogelijk klaarkomt.

Het gaat hier misschien wel om de basiswederkerigheid: doe je partner meer gunsten, en je zult in ruil daarvoor gunsten (of, uhm, anaal) ontvangen. (Bron)

7 trucs voor een anaal orgasme

Het moge duidelijk zijn dat penetratie in de vagina en anus precies hetzelfde werken voor de man. Voor vrouwen is het echter anders. Zoals al aangegeven, kom je als vrouw niet klaar door enkel anale seks te hebben. Hieronder geven we je de trucs voor het beste anale orgasme, zowel voor hetero- als homoseksuele stellen.

De anus mist de cellen die het natuurlijke glijmiddel in de vagina creëren. Daarnaast heeft hij ook geen speeksel zoals in je mond. Tot slot is de het weefsel van het rectum ook dunner dan dat van de vagina.

Het gebrek aan vochtigheid (smering), met daarbovenop ook nog de dunne weefsels, verhoogt het risico op het scheuren van het rectum en de anus. Sommige van deze scheurtjes zijn erg klein, maar ze stellen nog steeds de huid bloot, en dat kan gevaar met zich meebrengen.

Omdat ontlasting, die van nature bacteriën bevat, door het rectum en de anus gaan bij het verlaten van het lichaam, kunnen die bacteriën de huid binnendringen via die scheurtjes die zijn gecreëerd. Dit verhoogt dan weer het risico op een diepe huidinfectie en anale abcessen die meestal met antibiotica moeten worden behandeld.

Als je dus anale seks wilt gaan hebben en op een fijne manier een anaal orgasme wilt krijgen, moet je een paar stappen ondernemen. Hieronder vertellen we je welke trucs je toe kunt passen voor het krijgen van een anaal orgasme. Er komt namelijk echt meer bij kijken dan bij vaginale seks.

1.     Begin met dilatatie

Koop een anale trainingskit en begin twee tot drie keer per week te trainen voor dilatatie (slechts vijf minuten per keer). Gebruik een glijmiddel op waterbasis en begin met de kleinste plug. Breng deze net tot het drukpunt in.

Houd het daar een paar seconden vast en probeer dan de spieren te activeren. Sta jezelf toe om te ontspannen voordat je de plug verwijdert. Daarna moet je hem opnieuw smeren en opnieuw inbrengen tot het drukpunt.

Het herhalen van dit proces zal in de loop van de tijd succesvol blijken, dus raak niet ontmoedigd als je de eerste keer slechts een klein deel van het topje erin krijgt. Herhaal het proces drie tot vijf keer.

De sleutel is om te onthouden dat er drie sets spieren zijn die moeten ontspannen voor een succesvolle toegang. Zie het als een tunnel, en de hele tunnel moet een goed gesmeerde cilinder zijn.

We raden af ​​om de volledige lengte van de plug in te brengen en deze bij de eerste poging er direct in te laten, omdat het verwijderen moeilijk kan zijn, wat kan leiden tot de scheuren waarover we eerder al hebben geschreven.

Als je na vier tot vijf sessies zonder problemen een bepaalde maat kunt inbrengen, ben je klaar om naar de volgende maat over te stappen. Vergeet er ook niet van te genieten. Als je tijdens het proces gestimuleerd wordt, ga ervoor!

Het is niet alleen een plezierige bijwerking van je dilatatietraining, maar je kunt je orgasme ook anaal gaan ontdekken en na verloop van tijd controle krijgen.

2.     Klaar voor het echte werk

Als je een middelgrote plug onder de knie hebt, ben je klaar om over te stappen naar het echte werk en te gaan genieten van dat anale orgasme. Het is altijd het beste om te beginnen met de volledige controle en een partner die je vertrouwt om geduldig te zijn en jou te laten beslissen op welk niveau je je het prettigst voelt.

Sommige mensen gebruiken dilatators eerst, met of zonder seksuele partner, om op te warmen en zichzelf te herinneren aan de geoefende technieken om te ontspannen. Als jullie eenmaal gaan beginnen, moet de anus op de eikel van de penis zitten, zodat de toegang gecontroleerd kan worden.

Gebruik veel (in dit geval is niets te veel) glijmiddel en onthoud de verschillende sets spieren die je moet ontspannen om toegang te verlenen tot de anus. Begin met dezelfde techniek van het inbrengen van de dilatator totdat je druk voelt. Houd hem daar, haal de penis eruit, smeer opnieuw en herhaal. De drie-tot-vijf-tijdregel is ook hier van toepassing.

Als je bovenop de penis zit, kun je echt je eigen comfortniveau bepalen en stoppen als het niet goed gaat of je pijn ervaart. Als er pijn optreedt, kun je stoppen, het voor die keer daarbij houden, met andere seksuele activiteiten verdergaan en het een andere keer opnieuw proberen. Het is niet de moeite waard om pijn of mogelijk letsel te veroorzaken.

3.     Overgaan op nieuwe posities

Zodra de penis volledig in de anus is binnengedrongen, is de laatste hindernis om nieuwe standjes uit te proberen, zoals bijvoorbeeld doggystyle. Zorg er wel voor dat je dit rustig aan doet – het is een intense houding en het is dus belangrijk dat de persoon met de penis niet meteen losgaat.

Zorg ervoor dat je het ontvangen van de penis in de anus onder de knie hebt om eventuele verwondingen te minimaliseren en het plezier van een anaal orgasme te maximaliseren. Begin met het ontvangen van de penis en het verkrijgen van controle over je spieren voordat je naar nieuwe seksuele standjes gaat.

4.     Letsel overkomt de besten

De juiste technieken zijn natuurlijk een must bij anale seks, maar zelfs gloednieuwe auto’s kunnen kapot gaan. De meest voorkomende problemen met betrekking tot anale sekstrauma’s zijn die scheurtjes waar we het eerder al over hebben gehad, ook wel anale fissuren genoemd. Als dit voorkomt, neem dan een pauze, maar raak niet meteen ontmoedigd.

De meeste anale fissuren genezen zichzelf met de juiste zorg, maar fissuren die chronisch worden, vereisen een chirurgische ingreep. Als er zich een letsel voordoet, is het het beste om te analyseren waarom dit is gebeurd, zodat je kunt plannen om herhaling in de toekomst te voorkomen.

5.     Wees eerlijk met je lichaam

Kleine mensen en mensen met een smal bekken kunnen penissen van de beter bedeelde variëteit misschien niet accepteren. Wees realistisch met je doelen, en realiseer je dat je hieraan enkele maanden moet werken.

Als je een vagina hebt en merkt dat een anaal orgasme gewoonweg niet voor jou is weggelegd, ga dan gewoon weer verder met vaginale seks.

“Seks moet leuk zijn, dus als het dat niet is, stop er dan mee.”

6.     Houd het bij

De sleutel tot blijvend gemak tijdens anale seks en ultiem plezier tijdens een anaal orgasme, is om consistent te zijn in het gebruik van de bovenstaande dilatatiemethoden, zelfs tijdens seksueel droge periodes.

We hebben ze allemaal, dus maak je geen zorgen, maar onthoud dat als je deze methode niet gebruikt, je het gemak van een anaal orgasme weer kwijtraakt. Blijf eraan denken, zodat de volgende ervaring plezierig is.

7.     Schakel een specialist in

Het proces om een ​​anale seks-professional te worden, kan wel eens ontmoedigend zijn, maar het is volledig haalbaar als je de bovenstaande trucs toepast. Als het écht niet lukt, raadpleeg dan een specialist (in homoseksuele seksuele gezondheid en welzijn), die zowel medische – zoals gepersonaliseerde dilatatie en Botox – als chirurgische opties (inclusief anale restauratie) kan bieden om de resultaten te verbeteren en te helpen bij het ontspannen van de spieren.

Als je echter een vagina hebt en de anale orgasmes niet werken voor jou, houdt het dan gewoon bij vaginale seks en maak het jezelf niet te moeilijk. (Bron)

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *