Heeft Je Vrouw Geen Zin In Seks? + Tips

Merk je dat je vrouw de laatste tijd nooit de seks initieert of echt actief seks aan het vermijden is? Misschien merk je zelfs dat als jij de seks initieert, ze het afwijst, en hebben jullie daarom al een lange tijd geen seks gehad. Het kan dan zijn dat er iets aan de hand is, dat er een reden is voor haar gedrag en het vermijden van de seks.

Wil je graag weten hoe je het probleem in jullie seksleven moet oplossen, dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel staan een aantal mogelijke redenen die kunnen verklaren waarom je vrouw geen zin meer heeft in seks, of het hebben seks zo veel mogelijk vermijdt.

Als je vrouw geen zin heeft in seks, kan er iets anders met haar aan de hand zijn. Praat hier met haar over, maar wees niet alleen bezorgd omdat je geen seks kan hebben.

Vraag aan haar waarom ze geen seks meer wil hebben en de seks vermijdt

De enige manier waarop je er zeker weten achter zal komen waarom je vrouw geen interesse meer heeft in seks, is met haar te praten en het aan haar te vragen. Je vrouw kan het beste aan je laten weten waarom de situatie is zoals hij is, en door te praten kunnen jullie er ook samen uit komen en het probleem samen oplossen.

Het klinkt voor de hand liggend, maar er kan soms in de communicatie toch nog iets niet goed zitten waardoor jullie sommige dingen niet met elkaar bespreken. Het is, zeker als je wilt weten waarom iemand iets wel of niet doet, belangrijk om niet eerst zelf op onderzoek uit te gaan, maar het simpelweg te vragen. Heb je een gesprek gehad en word je daar ook niet wijzer van, dan kan je gaan nadenken of er toch niet iets anders aan de hand is.

Het kan ook zijn dat ze juist wil dat je het aan haar vraagt, omdat ze vindt dat je haar niet genoeg vraagt hoe het met haar gaat. Het komt ook vaak voor dat het vrouwen irriteert dat je zo vaak om seks vraagt en niet vraagt naar andere dingen, zoals hoe het met haar gaat of bijvoorbeeld hoe haar dag was. Denk daarom ook goed na of er iets aan jouw kant zou kunnen zijn waardoor ze geen seks met je wil hebben.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Het kan zijn dat ze te druk is

Werkt je vrouw veel, doet ze veel binnen het huis en hebben jullie daarnaast ook nog kinderen, dan kan het zijn dat ze het in het dagelijks leven gewoon te druk heeft en daarom geen energie meer over heeft voor het hebben van seks. Het is belangrijk dat je nagaat of je vrouw niet te veel taken in het huishouden heeft en jij te weinig, waardoor zij geen energie meer over heeft.

Daarnaast kan het ook nog voorkomen dat zij de meeste zorg voor de kinderen op zich neemt en jij misschien iets meer zou kunnen doen. Het blijkt dat veel vrouwen binnen hun huwelijk wrok vasthouden over de onevenwichtigheid in het huishouden en het zorgen voor de kinderen.

Gelukkig is dit een probleem dat je makkelijk op kan lossen. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je vrouw niet te veel taken in en rondom het huis heeft en het huishouden gelijk verdeeld wordt, zodat zij ook kan ontspannen. Praat hier ook over met je vrouw, want dan weet je hoe zij zich hierover voelt en kan je erachter komen of dit de reden is dat ze amper energie heeft voor dingen als seks.

Het is wel belangrijk dat je het huishouden gelijk wilt verdelen, omdat je vindt dat dit gelijk verdeeld moet worden en jullie beiden de verantwoordelijkheid dragen voor het huishouden, en ook vooral omdat je om haar en jullie relatie geeft. Doe dit niet alleen omdat je denkt dat het seks zal opleveren en vertel haar zeker niet dat jij iets gedaan hebt in het huishouden en nu seks verdient, want zo werkt het niet.

Ze vindt seks helemaal niet zo belangrijk als jij

Het is heel goed mogelijk dat jullie verschillende opvattingen en behoeftes hebben wat betreft seks. De n wil misschien niet zo vaak seks hebben en de ander wel; dan heb je gewoon een verschillend libido. Er is dan helemaal niets mis met de ander; jullie zitten gewoon beiden seksueel anders in elkaar. Misschien is seks heel belangrijk voor jou in een relatie, maar voor haar is dat niet zo. Vraag het haar gewoon, en wellicht zegt ze dat ze niet zo vaak aan seks denkt als jij en daarom minder seks met je heeft.

Je kan hier een serieus gesprek met elkaar over voeren. Vraag haar wat seks voor haar betekent in het leven. Door met elkaar te praten, kan je ook samen bespreken hoe jullie samen een seksleven kunnen creren waardoor iedereen blij is en dat voor jullie beiden werkt. Probeer hierbij aan elkaars behoeften te denken en niet alleen aan je eigen seksuele behoeftes; jullie moeten het immers samen doen.

Sommigen vinden seks niet heel erg belangrijk, en dit is normaal: iedereen heeft andere behoeftes.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Ze geniet niet van de seks die jullie hebben

Het kan zijn dat ze geen interesse heeft in seks omdat ze er geen genot aan overhoudt. Dit komt vaak voor, ook in de meest gelukkige huwelijken. Het kan zijn dat ze vaak geen orgasme bereikt en het lastig vindt om dit te vertellen en samen een oplossing te zoeken. Ook kan het zijn dat ze wel orgasmes krijgt, maar de seks saai vindt omdat jullie vaak hetzelfde doen en het haar niet seksueel opwindt.

Een heel groot deel van de vrouwen kan geen orgasme bereiken door geslachtsgemeenschap alleen. Is het zo dat jullie eigenlijk alleen maar geslachtsgemeenschap hebben tijdens het hebben van seks en niets anders doen, dan kan het zijn dat het gewoon niet goed voor haar voelt en ze het nut er niet meer van inziet. Seks is veel meer dan alleen geslachtsgemeenschap.

Het is belangrijk dat je als man goed gaat leren hoe je je vrouw een orgasme kan laten krijgen en hoe je seks voor je vrouw kan verbeteren. Het is heel belangrijk dat je je vrouw vraagt wat zij goed vindt voelen en wat haar seksueel opwindt. Ga nooit zomaar iets doen zonder haar te vragen wat zij prettig vindt, want zij kent haar lichaam natuurlijk het best.

Ze heeft gewoon geen zin in seks

Soms is het gewoon zo dat een getrouwde vrouw geen interesse heeft in het hebben van seks met haar man, omdat ze er gewoon niet voor in de stemming is. En dat is heel normaal. Vaak is er helemaal niets anders aan de hand waardoor ze geen seks met je wil. Bij sommige mensen is het hebben van seks niet iets wat ze vaak willen doen, dus misschien heeft ze voor haar gevoel gewoon genoeg seks gehad en heeft ze er geen behoefte meer aan.

Het is belangrijk dat je je beseft dat het heel normaal is dat je vrouw soms of voor een bepaalde tijd geen seks met haar partner wil hebben. Als je vrouw weer eens nee zegt als je seks wilt hebben, accepteer dit dan, word hier niet boos om en probeer het de volgende dag, week of maand weer. Je kan altijd masturberen in plaats van seks hebben.

Als het je echt hindert dat je vrouw vaak nee zegt tegen het hebben van seks, dan kan je het beste met haar praten. Als je echt de reden wilt weten dat ze geen seks wilt hebben en geen interesse heeft in het hebben van seks, dan kan je dit het beste aan haar vragen, want alleen zij weet echt waarom ze zich zo voelt.

Het gaat mentaal niet goed met haar

Depressie, angst en andere psychische problemen en aandoeningen blijken een invloed te hebben op het libido. Ook de medicatie die voorgeschreven wordt om psychische problemen en aandoeningen te verhelpen, kan een lager libido veroorzaken, zoals bijvoorbeeld het geval is bij antidepressiva. Het kan zijn dat het bekend is dat je vrouw hiermee worstelt, maar vaak kan je het niet aan mensen zien dat er psychisch iets met ze aan de hand is. Denk dus niet dat alles goed is omdat jij het zelf niet merkt.

Er is een verband tussen een te laag libido en depressie. Vaak ervaren vrouwen zowel depressie als een laag libido, en deze twee zaken kunnen elkaar verergeren. Ook komt dit veel vaker voor dan je denkt. Veel vrouwen met een seksuele stoornis, zoals een laag libido, zijn ook depressief. Als je merkt aan je vrouw dat ze depressieve klachten heeft, dan is het belangrijk dat je het met haar bespreekt, zodat je haar kan helpen om hulp te zoeken zodat ze zich wat beter kan gaan voelen.

Enkele symptomen van depressie zijn:

 • Veel gevoelens van verdriet
 • Een verminderde eetlust
 • Verandering in het gewicht
 • Moeilijk slapen of heel weinig slapen
 • Moeilijkheid bij het concentreren
 • Weinig energie hebben

Een verlaagd libido hebben is ook een veel voorkomend symptoom. Het is namelijk zo dat als je depressief bent, je het gevoel kan hebben dat je simpelweg niet genoeg energie hebt voor het hebben van seks. Ook omdat depressie ervoor kan zorgen dat je veel dingen die je eerst graag deed niet meer leuk kan vinden, kan het zijn dat je door de depressie minder van seks geniet dan vroeger en dat je het daarom gaat vermijden.

Ook kan je minder zin of behoefte hebben aan het hebben van seks als je last hebt van angst. Als je last van angst hebt, maakt het lichaam meer stresshormonen aan en is het zo dat het zenuwstelsel overuren maakt door constant alert te moeten zijn. Deze angst kan er daardoor voor zorgen dat je minder energie hebt en dus ook minder energie hebt voor het hebben van seks.

Wat je kan doen om je vrouw te helpen, als je een verandering in haar libido, stemming en/of stressgehaltes merkt, is erover praten en vragen hoe je haar kan helpen om beter te worden. Het is belangrijk dat ze hulp zoekt bij de huisarts en daarna bij gespecialiseerde hulp, zoals bij de psychiater, en misschien kunnen jullie samen naar de seksuoloog. Deze professionals kunnen jullie verder helpen met het oplossen van de verschillende probleemstukken.

Het kan zijn dat ze een gezondheidsprobleem heeft dat haar libido kan benvloeden

Veel bijwerkingen van gezondheidsproblemen, lichamelijke aandoeningen en de medicatie die geslikt moet worden om deze gezondheidsproblemen te verhelpen en verminderen, kunnen het seksuele verlangen benvloeden. Dit komt vooral veel voor bij:

 • diabetes;
 • chronische pijn;
 • en nog een aantal andere aandoeningen.

Deze gezondheidsproblemen en medicatie kunnen hormonale veranderingen veroorzaken, en zo ook het libido benvloeden.

Ook hormonale veranderingen in het lichaam kunnen de oorzaak zijn voor een laag libido. Veel verschillende gezondheidsproblemen en levensomstandigheden kunnen de hormonen benvloeden. Het kan ook zijn dat je vrouw een hormonale aandoening heeft, waar ze nog niet vanaf weet. Ook kan een laag libido veroorzaakt worden door hormonale anticonceptie. Het slikken van de pil of het gebruik van andere hormonale anticonceptie kan dus invloed hebben.

Als je echt het vermoeden hebt dat er iets met je vrouw aan de hand is, moet je dit kunnen herkennen op verschillende vlakken, en niet alleen door het weigeren van seks. Probeer er met haar over te praten en laat haar weten dat je je zorgen om haar maakt. Als je vrouw een langdurig medisch probleem heeft dat bekend is en dat jullie seksleven benvloedt, dan is erover praten ook de beste oplossing. Op deze manier kunnen jullie samen bespreken hoe jullie een oplossing kunnen vinden.

Ga er echter niet zomaar vanuit dat je vrouw geen interesse heeft in seks doordat er iets medisch aan de hand is met haar, zonder dat je zeker van een gezondheidstoestand af weet. Het is namelijk niet leuk om van je partner te horen dat er iets mis met je moet zijn waardoor je geen zin hebt in seks, en dit kan jullie juist nog verder uit elkaar drijven. Het is belangrijk dat je hier als laatste aan denkt als alle andere methoden niet werken. Begin dus met jullie relatieproblemen, emotionele problemen, enz.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Heeft Je Vrouw Geen Zin In Seks? + Tips"

 1. John

  says:

  Als mijn vrouw Iris van 56 blond haar Cup d geen zin in sex heeft dan zeg ik tegen haar ga maar lekker op bed liggen en laat me een half uurtje mijn gang gaan en ik weet zeker dat je dan smeekt om je te neuken en dat doet ze altijd de laatste keer ging ze op bed liggen en ik zij doe je ogen dicht en ontspan je maar lekker en dat deed ze ik ging naast haar liggen en ga dan met mijn hand heel zacht langs haar lichaam langs de zijkant van haar benen zo naar haar lekkere dijen bij haar oksel aangekomen ga ik lekker met mijn hand over haar lippen heen en ga zo naar beneden toe tussen haar dikke tieten en over haar buik en dan met mijn vinger langs haar schaamlippen en de binnenkant van haar benen en dan heel zachtjes aan haar lekkere kale kutje likken ik hoor dan haar ademhaling omhoog gaan en ze wordt rood in haar hals en voel al snel het geil uit haar kutje komen druipen als ik dan mijn harde paal van 20 cm lang boven haar mond hou en ze mijn harde paal ruikt dan doet ze haar ogen open en zegt dan tegen mij je hebt me weer zo ver en ze wil dan eerst mijn harde paal pijpen en o wat kan ze dat lekker zeg als ze mijn sperma in haar mond gehad heeft dan zeg ze altijd o ja kom naai me aub dus je kan je vrouw altijd over halen grjohn

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *