Het Beste Orgasme Ooit Door A-Spot Stimulatie: 3 Tips

Het menselijk orgasme is iets waar de wetenschap eigenlijk nog niet zo heel lang heel veel over weet. Je weet wel dat mannen een orgasme kunnen krijgen als je hun penis stimuleert, en dat vrouwen kunnen klaarkomen als je hun clitoris stimuleert. Misschien ken je zelfs wel de G-spot, een plek binnenin de vagina van een vrouw, die je kan stimuleren om haar een orgasme te geven

De kans dat je ooit hebt gehoord van de A-spot. Deze plek kan zowel mannen als vrouwen een uniek soort orgasme geven, maar ondanks het feit dat iedereen er één heeft, weten helaas maar weinig mensen van het bestaan van de A-spot. Dit is jammer, omdat ze hierdoor een geweldige ervaring moeten mislopen. Daarom zal ik je in dit artikel alles uitleggen wat je moet weten over de A-spot.

De vrouwelijke A-spot

Mannen en vrouwen hebben allebei een A-spot, maar ze zijn niet hetzelfde – ze zitten zelfs op een hele andere plek. Ik zal mannen en vrouwen daarom apart behandelen in dit artikel, en ik zal beginnen met een uitleg van de vrouwelijke A-spot. Wat is het nou precies, en waar zit die A-spot eigenlijk?

De A-spot wordt ook wel eens de vrouwelijke prostaat genoemd. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, omdat een prostaat een orgaan is dat alleen mannen hebben. Toch hebben ook vrouwen een soort overblijfsel van die prostaat. Waarschijnlijk was er een punt waarop ook onze vrouwelijke voorouders een prostaat hadden.

Als je deze A-spot stimuleert, dan kun je hier een orgasme door krijgen. Dit is een ander soort orgasme dan normaal het geval is (een orgasme via de G-spot is eigenlijk een soort indirecte stimulering van de clitoris, dus die twee orgasmes zijn hetzelfde). De meeste vrouwen krijgen een veel intenser orgasme van stimulatie van de A-spot.

Er is een reden dat de meeste vrouwen meer van diepe penetratie houden.

Dit klinkt natuurlijk goed, dus als jij een vrouw bent of graag vrouwen beter wil kunnen bevredigen, zul je nu waarschijnlijk denken: waar zit die A-spot nu precies? Zoals je op het onderstaande plaatje kan zien, zit de A-spot heel hoog in de vagina. Hij zit helemaal achterin, op het punt waar de vaginawand de baarmoederwand ontmoet.

Zoals je wellicht kan zien, is dit een relatief klein en moeilijk te bereiken punt. Het is dan ook niet vreemd dat de meeste vrouwen nog nooit een A-spot-orgasme hebben ervaren. Als jij benieuwd bent hoe je de A-spot het beste kan stimuleren, lees dan ook vooral de tips die ik je verderop in dit artikel geef.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De mannelijke A-spot

Het zal je waarschijnlijk verbazen dat ook mannen een A-spot hebben. Bij mannen zit deze natuurlijk wel heel ergens anders, dus daarom zal ik nu nog even apart stilstaan bij de mannelijke A-spot, zodat je ook die straks weet te vinden.

Zoals eerder gezegd hebben vrouwen een soort overblijfsel van een prostaat, en is de plek waar je die kan stimuleren de A-spot. Mannen hebben echter gewoon een volledige prostaat, en ook bij mannen is de A-spot de plek waar je die prostaat kan stimuleren. Als je ooit een prostaatonderzoek hebt moeten ondergaan, dan weet je misschien al dat de a-spot in de anus ligt.

Als je je ooit, zoals veel hetero’s, hebt afgevraagd waarom het prettig is om de “passieve partij” te zijn bij anale seks, dan is dit het antwoord op je vraag. Op die manier stimuleer je dus gewoon de A-spot, waardoor je een orgasme kan krijgen. Het is voor mannen moeilijker dan voor vrouwen om op deze manier een orgasme te krijgen, maar het kán wel. En het voelt sowieso goed om deze A-spot te stimuleren.

Veel mannen zijn bang om zichzelf anaal te stimuleren, of om een ander dit te laten doen. Ze denken soms dat dat iets is wat alleen homo’s doen. Niet dat het erg is om homo te zijn, maar als jij hier bang voor bent, laat me je dan het volgende vertellen. De enige seks die homo is, is seks tussen twee mannen.

Alle mannen, ook heteromannen, kunnen genot halen uit anale stimulering.

Het stimuleren van de mannelijke A-spot is veel makkelijker dan bij de vrouwelijke A-spot, door iets (zoals een speeltje of je vingers) in je anus te stoppen. Je bereikt dan vrij makkelijk de A-spot. Omdat het voor vrouwen toch een stuk lastiger is, zullen mijn tips voor A-spotstimulatie gericht zijn op de vrouwelijke A-spot.

Hoe kan ik de A-spot het best stimuleren voor een orgasme? 3 tips

Nu je weet wat een A-spot precies is, kun je waarschijnlijk niet wachten om deze kennis in de praktijk te brengen. De A-spot zit bij vrouwen echter op een zeer lastig te bereiken plek, dus je kan vast nog wel enkele tips gebruiken wat betreft het stimuleren van de A-spot. Ik zal de volgende tips gaan bespreken:

  • Stimuleer de A-spot met je vingers
  • Kies het juiste standje bij penetratie
  • Neem je tijd en haast je niet

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 1: Stimuleer de A-spot met je vingers

Zoals ik je eerder al heb laten zien, omvat de A-spot een relatief klein gebied in de vagina van een vrouw. Als gevolg daarvan is het moeilijk om dit punt via penetratie te kunnen bereiken. Je zal waarschijnlijk meer succes hebben als je je vingers gebruikt. Op die manier heb je meer precisie, en kun je dus meer gericht de juiste plek stimuleren.

Als je met je vingers haar A-spot wil stimuleren, dan moet je haar vagina volledig in met je vingers. Volg haar vaginawand met je vingers aan de achterkant (de kant van haar anus). Je komt dan uiteindelijk bij het punt waarop je niet meer verder kan doordat je de baarmoederwand raakt. Hier ergens bevindt zich de A-spot.

Let wel op: als je haar vaginawand volgt vanaf haar voorkant (of de bovenkant, als ze op haar rug ligt) dan zul je veel eerder al de baarmoederwand raken, op een plek waar de A-spot helemaal niet zit. Je moet vanaf dat punt nog een stukje naar beneden, en dan als het ware “het hoekje om” weer naar boven.

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar als je het onderstaande plaatje erbij pakt, dan zal het misschien vanzelf al wel een stuk duidelijker worden.

Wees voorzichtig met de a-spot

Zorg wel dat je een beetje voorzichtig bent. De A-spot is, net als het gebied om de A-spot heen, bijzonder gevoelig. Als je hier gewoon met volle kracht in gaat zitten met je vingers, dan is de kans groot dat je haar alleen maar pijn doet. Op die manier zal ze natuurlijk niet echt genieten, en zal het dus ook niet van een orgasme komen.

“Enkele fetishes daargelaten komen de meeste mensen niet klaar als je ze pijn doet.”

Je vingers mogen dan de meest effectieve manier zijn om de A-spot te stimuleren, maar dit is niet voor iedereen even makkelijk. Als je bijvoorbeeld vrij korte vingers hebt, of je hebt te maken met een bovengemiddeld diepe vagina, dan zal het al een stuk lastiger worden om de A-spot te bereiken. Daarom zal ik ook nog andere tips gaan bespreken waarbij je je vingers niet hoeft te gebruiken.

Tip 2: Kies het juiste standje bij penetratie

Waar je waarschijnlijk ook interesse in hebt, is het stimuleren van de A-spot via penetratie, ofwel tijdens ‘normale’ seks. Als je wil dat dit lukt, moet je echter wel goed weten waar je mee bezig bent. Zoals ik al heb laten zien, zit de A-spot namelijk heel erg diep. Als je dit punt tijdens de seks wil bereiken, zul je dus heel erg diepe penetratie nodig hebben.

Dit wordt natuurlijk makkelijker gemaakt als je penis wat groter is. Als je niet al automatisch tegen de A-spot aan zit door de lengte van je penis, dan zijn er manieren om dit punt alsnog te bereiken.

“Een grote lul is niet alles, maar het helpt wel.”

Dit kun je doen door te kiezen voor de juiste standjes, standjes die diepe penetratie vergemakkelijken. Een goed voorbeeld hiervan is het standje cowgirl. Waarschijnlijk ken je dit standje al wel. In het kort ga je als man op je rug liggen en ga je als vrouw bovenop zijn penis zitten. De vrouw beweegt op en neer, de penis zo diep mogelijk naar binnen brengend.

Een ander handig standje voor diepe penetratie is doggystyle. Dit is een standje dat iedereen wel kent, en voor de meeste mensen ook een vrij makkelijk standje is om uit te voeren.

Een standje dat minder bekend is, maar wel heel effectief, is het standje aambeeld, afgebeeld op het plaatje hierboven. Dit lijkt op de missionarishouding, maar waarbij de vrouw met haar benen omhoog en naar haar lichaam toe ligt.

Ga op onderzoek uit naar meer standjes

Dit zijn natuurlijk bij lange na niet alle standjes waarmee je de A-spot kunt stimuleren. Ik kan in dit artikel niet ingaan op alle seksstandjes, omdat dat nu eenmaal niet het enige is wat ik moet behandelen. Als je benieuwd bent naar meer standjes, dan raad ik je aan om eens iets als “seks positions deep penetration” te Googlen. Op die manier zul je tientallen pagina’s aan seksstandjes kunnen vinden, die jou gaan helpen om de A-spot te bereiken.

Ik wil er nog wel even bij stilstaan dat het niet voor iedereen mogelijk is om de A-spot te bereiken via penetratie. Als jij een enigszins ondergemiddelde penis hebt, dan moet het met dit soort standjes absoluut mogelijk zijn om de A-spot te bereiken. Er zijn echter wel mannen die simpelweg een te kleine penis hebben om de A-spot te bereiken.

Tip 3: Neem je tijd en haast je niet

De vorige twee tips hadden meer te maken met technieken. In deze laatste tip wil ik het ook nog graag even over je mindset hebben. Eén van de grootste fouten die mensen (vooral mannen) maken als ze de A-spot willen stimuleren, is dat ze heel agressief op zoek gaan naar de A-spot, en gefrustreerd raken als dit niet meteen lukt.

Een vrouw zal er natuurlijk niet heel erg van genieten als jij in haar vagina alleen maar aan het rondprikken bent op zoek naar een A-spot. Je kan haar dus beter gewoon stimuleren zoals je normaal ook zou doen, maar daarbij wel opzettelijk richting de A-spot te bewegen. Als je hem hebt gevonden, dan zul je dit waarschijnlijk vanzelf merken aan haar reactie.

De A-spot vinden is niet zo erg, behalve als jij je erop hebt ingesteld dat dit móet gebeuren.

Wees je er dus bewust van dat je de tijd hebt, en dat je je niet hoeft te haasten. Zorg er onderweg naar de A-spot voor dat het voor iedereen leuk blijft, en dan is het ook een stuk minder erg als je de A-spot niet weet te bereiken, omdat je haar verder wel gewoon hebt weten te bevredigen. Hierdoor wordt falen minder erg, en wordt de weg naar het A-spot-orgasme toe een stuk bevredigender.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *