Zeester in Bed? Zo Zorg Jij Dat Ze Loskomt

Als je denkt met een leuke, aantrekkelijke dame het bed te gaan delen, beeld je je de meest wilde sekspartij in. Als zij dan, zoals we dat wel noemen, een zeester in bed is, valt dat vies tegen. Een zeester in bed is namelijk niet wat wij mannen willen. We willen dat het werk evenredig wordt verdeeld in de slaapkamer.

We hebben vaak, wat betreft een zeester in bed, al snel ons oordeel klaar. Ze is lui en wil zelf lekker relaxen terwijl jij al het werk doet. Toch moet je met dit oordeel uitkijken. Er kunnen namelijk verschillende redenen zijn waarom een vrouw een zeester in bed is. Zo kan ze onzeker, onervaren of nerveus zijn, of weet ze simpelweg niet goed wat jij (of zij zelf) lekker en leuk vindt.

Een zeester in bed, wat houdt dat in?

Volgens de definitie van de Urban Dictionary heb je te maken met een zeester in bed wanneer:

Een vrouwelijke seksuele partner ‘onbewogen’ blijft tijdens het vrijen, fysiek niet reagerend (zoals een zeester dus).

Het is seks waarbij de armen en benen van de vrouw zo ver mogelijk uit elkaar liggen, als een zeester. Benen wijd open, armen uitgestrekt, en een zeer verveelde blik op haar gezicht terwijl ze haar ogen rolt en wacht tot de man klaar is.

Het is een vreselijke term (en niet één die we je zouden aanraden te gebruiken in het bijzijn van een vrouw die dit doet in de slaapkamer), maar als je met dit probleem worstelt, volgt hier de reden waarom vrouwen dit doen, en wat je kunt doen om de situatie te verbeteren.

“Vrouwen zijn echt niet passief tijdens de seks omdat ze dat leuk vinden.”

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waarom zijn vrouwen een zeester in bed?

1. Omdat ze gestrest/bezorgd/angstig/afgeleid zijn

Bij seks draait alles natuurlijk om het lichaam, het gevoel en de sensatie. Maar snelle gedachten en zorgen (of ze nu seksgerelateerd zijn of niet) kunnen vrouwen afleiden. In die seksuele situaties kunnen vrouwen in beslag worden genomen door de gedachten in hun hoofd en voelen zij zich af en toe niet verbonden met hun eigen lichaam.

In beslag genomen worden door gedachten vermindert het bewustzijn van de aanrakingen van jou (de partner van de vrouw) en de ervaring van plezier, wat betekent dat ze zich minder opgewonden voelen en het lastig vinden om zich te focussen op de seks.

Het kan dus zijn dat het gevoel van deze continue negatieve gedachtes sterker is dan het fijne en opwindende gevoel dat je hebt tijdens de seks (als je het fijn vindt uiteraard). In dezelfde positie blijven (vooral missionaris, dé zeesterpositie) is dan dus zeer verleidelijk, omdat zo haar hersenen ongestoord kunnen blijven piekeren.

Het biedt vrouwen het gevoel dat er enige veiligheid, positiviteit en zekerheid schuilt in zich zorgen maken, omdat ze zichzelf beschermen tegen toekomstige schade.

Het kan ook dat ze zich er niet eens van bewust is hoe ons lichaam en onze reacties worden vertraagd doordat we er weinig aandacht aan besteden. Als de vrouw zich ongemakkelijk voelt wanneer ze naakt is, kan het natuurlijk ook dat zij daarom in de zeesterpositie blijft, omdat zij anders bang is dat haar lichaam er niet goed genoeg uitziet.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

2. Het is een traumareactie

Als vrouwen zich onveilig voelen, of het nu in een huidige situatie is of tijdens de huidige situatie door een flashback naar een eerdere seksuele ervaring, schakelt het lichaam over naar de overlevingsmodus.

Dit is een aangeboren reactie en er zijn vier manieren waarop mensen de neiging hebben om dan te reageren:

  • Strijd (zich verzetten tijdens de seks)
  • Vluchten (stoppen met de seks)
  • Bevriezen (bijvoorbeeld in één standje blijven, zoals de zeester)
  • Floppen (zeer onhandig zijn, gekke bewegingen maken)

Vandaar het zeesterren. In dergelijke situaties is steun en begrip van een partner cruciaal, omdat het behoorlijk frustrerend, beangstigend of zelfs stressvol kan aanvoelen. Als jij als partner op dit soort moment enkel rotopmerkingen maakt, zal zij in de toekomst helemaal geen seks meer met je willen hebben.

3. Omdat vrouwen niet weten wat goed voelt

Vrouwen wordt niet geleerd dat seks betekent dat je je goed moet voelen. Er wordt vrouwen nog altijd verteld dat ze maar lekker achterover moeten leunen en dat hun enige missie tijdens seks is om hun partner te plezieren. Dat zorgt ervoor dat vrouwen vaak niet weten hoe ze moeten uitdrukken wat ze zelf echt willen of hoe ze zich het fijnst voelen in de slaapkamer.

Zelfs als ze op wonderbaarlijke wijze weten wat goed voelt, worden vrouwen vaak veroordeeld en beschaamd vanwege hun seksuele gedrag. Ze doen het niet goed als ze veel seks hebben of veel van seks houden (dan zijn ze al snel een slet) en als ze niet van seks houden of zich niet zeker voelen tijdens de seks is het ook niet goed (dan gedragen ze zich als zeester/frigide/preuts).

Soms zijn vrouwen echter gewoon te bang om veroordeeld te worden om zich uit te spreken over wat goed voelt, dus accepteren ze slechte seks en liggen ze stil omdat ze denken dat dat van hen wordt verwacht. Communicatie is dus zeer belangrijk. Vraag ook eens wat zij fijn en lekker vindt!

Zo zorg jij dat ze loskomt

1. Focus op wederzijds plezier

Natuurlijk komen de meeste mannen die dit lezen meteen tot de conclusie dat dit betekent dat je je gewoonweg meer moet concentreren op ook haar orgasmes en wat zij fijn vindt. Helaas, het gaat niet alleen daarover. Vrouwen genieten net zoveel van seks op een verbindingsniveau als op fysiek aangenaam niveau.

Het laatste dat je wilt doen, is plotseling grote veranderingen aanbrengen in je seksuele routine en er alleen alles aan doen om haar klaar te laten komen.

Allereerst is het natuurlijk geen race, en zo handelen zal niet alleen je plezier wegnemen, maar haar waarschijnlijk ook in een ongemakkelijke gemoedstoestand brengen, niet in staat om een ​​orgasme te bereiken, wat je ook doet. Het moet natuurlijk verlopen, niet geforceerd.

Te veel druk van jou om ervoor te zorgen dat ze een orgasme krijgt, zal het haar alleen maar moeilijker maken om te ontspannen en zal het verbindingsaspect wegnemen dat de meeste vrouwen zo waarderen in elke seksuele ontmoeting. Het verbindingsaspect zorgt ervoor dat zij zich comfortabel genoeg voelt om geen zeester meer te zijn in bed.

Je wilt haar natuurlijk laten klaarkomen – voor de meeste mannen is het een opwinding en voelt het goed als het is gelukt – maar je wilt het dus absoluut niet forceren. Wat dan wel de oplossing kan zijn? Benadruk en verbeter de ervaring voor haar door aanrakingen, (lieve, sexy, opwindende) woorden, gekreun, enzovoorts.

Gooi daarnaast je verwachtingen uit het raam. Zorg er ook voor dat je seksuele handelingen en posities opneemt die voor jullie beiden goed aanvoelen, en ja, dat betekent dat je een beetje moet proberen en vooral moet communiceren. Als ze een keer een zeester is, geef het dan niet op. De volgende keer kan het vele malen beter zijn.

2. Houd je uithoudingsvermogen hoog, maar haar zelfvertrouwen hoger

Er is weinig meer hartverscheurend, frustrerend en enigszins vernederend voor vrouwen dan proberen met seks te beginnen en afgewezen te worden. Diep van binnen weten we dat het niet iets persoonlijks is, soms zijn wij als mannen gewoon niet in de stemming, voelen we ons niet lekker, zitten we te veel in ons hoofd (of, laten we eerlijk zijn, we willen gewoon echt een wedstrijd op tv kijken)…

Maar het voelt nog steeds als een klap in het gezicht voor vrouwen als ze afgewezen worden. Dergelijke afwijzingen kunnen ervoor zorgen dat vrouwen denken dat je ze niet aantrekkelijk vindt, en daardoor kunnen ze zelf ook geen zin meer hebben in seks.

Dit wil niet zeggen dat je voor elke wens en elk bevel van haar moet buigen wanneer ze in de stemming is, en dat doet zij zelf natuurlijk ook niet, maar je moet allebei je best doen om op zijn minst waardering te tonen wanneer en als de ander seks begint.

Als je echt geen zin hebt, stel dan bijvoorbeeld een massage voor, doe een activiteit die speelser is, kijk samen naar porno als ze daar zin in heeft, en dat kan je allemaal opwinden als je niet opgewonden bent. En als het niet tot seks leidt, is dat niet zo en dat is prima, maar toon vooral waardering voor het gebaar, zodat ze niet aarzelt om ermee door te gaan in de toekomst.

Daarnaast kunnen massages et cetera er natuurlijk voor zorgen dat ze zich lekkerder in haar vel voelt. Dan heb je toch alles al gezien en kan ze dat de volgende keer best wel in een andere positie laten zien dan de zeester.

3. Doe je best om te laten zien dat je echt om haar geeft, gewoon als persoon

Hoe meer respect en goedhartige acties je haar in het dagelijks leven laat zien, hoe comfortabeler ze zal zijn in de slaapkamer en hoe minder snel ze een zeester in bed zal zijn.

Vrouwen moeten weten dat ze geen spijt zullen krijgen van beslissingen die ze in het heetst van de strijd hebben genomen, en de beste manier om eventuele zorgen over schaamte en spijt weg te nemen, is door voortdurend bewondering en respect te blijven tonen, ongeacht in welke compromitterende positie je haar net zag.

Door haar te kalmeren door te zeggen dat je haar nog steeds zult respecteren en koesteren, zal je haar toestaan haar waakzaamheid te laten verslappen en meer open te staan voor het experimenteren met seks – wat een bonus kan zijn voor jou, haar en je relatie als geheel. De zeester in bed zal dan binnen no time verdwenen zijn!

4. Gebruik dirty talk (of appjes) om haar verlangens te ontdekken

Deuren openen en haar stoel aanschuiven is natuurlijk heel schattig, maar ook vrouwen zijn seksuele wezens, dus het doet wonderen om een ​​beetje dirty talk in je normale communicatie te gooien.

We weten allemaal dat communicatie ontzettend belangrijk is, maar als het om intieme ervaringen gaat, kan communicatie soms wat lastiger zijn dan normaal. Daarom hoeven gewaagde, suggestieve uitspraken niet te worden bewaard voor als jullie al naakt zijn. Door seksuele fantasieën en driften uit te spreken, krijg je de kans om een ​​idee te krijgen van hoe ze er in het echte leven op zou reageren.

Evenzo, als je het goed doet zal je haar waarschijnlijk genoeg ontspannen dat ze actief zal deelnemen, in plaats van altijd die zeester in bed te zijn. Het is niet ongebruikelijk dat mensen – zowel vrouwen als mannen – zich meer op hun gemak voelen, zo niet beschermd door een technologiebarrière, om open te zijn over seksuele verlangens in een berichtje via WhatsApp dan in een persoonlijke face to face context.

In dit beste geval zal je ontdekken waar ze echt naar verlangt tijdens jullie seksuele ontmoetingen. Houd de sfeer gewoon positief en luchtig, complimenteer met wat je leuk vindt en wees suggestief in plaats van kritiek te leveren of te klagen.

5. Wees sensueel buiten de slaapkamer

Als de enige keren dat jullie huidcontact met elkaar hebben, tijdens seks is en wanneer jullie hallo en gedag zeggen, zal dat tot enige frustratie leiden, als dat nog nu niet het geval is. Van het ene uiterste naar het andere gaan is gewoon vreemd, en in dit geval is het niet natuurlijk of gezond om urenlang geen lichamelijk contact te hebben terwijl je wel samen seks hebt.

Als mensen zijn we seksuele wezens en op dezelfde manier waarop baby’s worden getroost en gekalmeerd door aanraking, worden wij dat ook. Wees sensueel met elkaar als het niets met seks te maken heeft. Dit zal ervoor zorgen dat zij zich geliefd voelt en zich ook comfortabeler voelt tijdens de seks. Ze heeft dan immers al lichamelijk contact met je gehad buiten de slaapkamer.

Knuffel lekker, streel elkaar, ga voetje vrijen, ga met elkaar liggen, grijp elkaar vast als je daar behoefte aan hebt, heb gewoon een soort contact dat niet gereserveerd is voor hallo/tot ziens of zoenen en seks. Zelfs als het niet jouw persoonlijkheidstype is, moet je haar wat speelsheid en spontaniteit tonen. Hierdoor blijft ze zich gewenst voelen en zal de zeester in bed verdwijnen!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *