6 Beste Anale Seks Tips: Voor, Tijdens En Na De Seks

Wil je iets nieuws proberen in bed, maar weet je nog niet zo goed hoe je dit het beste kan doen? Dan is het zeker goed om eens uit te zoeken hoe je de beste anale seks kan hebben. Anale seks is de laatste jaren steeds populairder en steeds normaler, maar voor sommigen is het nog steeds iets engs of zelfs iets wat ze helemaal niet willen doen.

Vroeger was anale seks iets wat je alleen zag in porno of iets waar grappen over werd gemaakt. Anale seks heeft nu het stigma verloten, waardoor het steeds normaler wordt om erover te praten en het zelfs uit te voeren met je (bed)partner. Als je wilt weten hoe anale seks werkt en hoe je dit op de beste manier kan doen, dan zal dit artikel je er zeker bij helpen. In dit artikel worden namelijk de beste anale tips geven.

Tip nummer 1: Zorg ervoor dat het niet pijn doet

Eén van de belangrijkste dingen van het hebben van anale seks, is dat het geen pijn hoort te doen. Als je toch pijn ervaart tijdens het hebben van anale seks, dan is het verstandig om meteen te stoppen.

Het is normaal dat het in het begin een beetje raar of vreemd voelt en je misschien voor enkele seconden pijn zal voelen, maar het moet echt maar heel even duren. Anders moet je stoppen, want pijn hoort geen deel uit te maken van de anale seks zelf. Het klinkt een beetje raar, maar de eerste paar keren moet het voelen alsof je moet poepen. Het is daarom ook erg belangrijk om je anale spieren te ontspannen en goed te blijven ademen, zodat het geen pijn zal doen.

Het anale kanaal ofwel het rectum is erg krap. Het is daarom verstandig om klein te beginnen als je anale speeltjes wilt gebruiken. Als je nog nooit anale seks hebt gehad, dan is een volledige penis of dildo in het anale kanaal erg pijnlijk.

Het is verstandig om eerst een vinger, een niet al te dik seksspeeltje of een kleine buttplug in het anale kanaal te brengen. Als je elke keer dat je seks hebt met je partner of met jezelf iets verder gaat met seksuele stimulans, dan word je steeds een beetje meer vertrouwd met anale seks en stimulans en weet je zeker dat anale seks geen pijn zal doen en welke anale stimulans jij prettig vindt.

Een manier waarop je ervoor kan zorgen dat anale seks geen pijn zal doen, is het uit te proberen tijdens het masturberen. De volgende keer dat je masturbeert, kan je proberen om jezelf anaal te stimuleren en te kijken hoe je het vindt voelen. Op deze manier kan je ontdekken of je het prettig vindt en wat je het prettigst vindt op het gebied van anale stimulatie, en op die manier kan je ook met je partner communiceren wat je tijdens de seks zou willen. Je kan bijvoorbeeld een vinger of een kleine buttplug gebruiken tijdens het masturberen.

“Om zeker te weten dat de anale seks geen pijn zal doen, is het verstandig om klein te beginnen en te experimenteren tijdens het masturberen”

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe zorg je ervoor dat de eerste keer geen pijn doet?

Veel mensen ervaren de eerste keer anale seks als pijnlijk. Er is een goede reden dat anale seks vaak pijn doet als je het niet goed en voorzichtig uitvoert.

De reden dat het pijn kan doen, is dat er een ring van spieren rondom de anus zit. Dit is de sluitspier. Deze sluitspier zorgt ervoor dat de anus goed gesloten blijft en de ontlasting er alleen uit komt als jij dat wilt. Deze spieren zijn anders dan andere spieren in het lichaam. Andere spieren kan je namelijk snel ontspannen en samentrekken, maar dit kan de sluitspier niet.

Bij de sluitspier is het zo dat het een tijdje kan duren voordat de spier zich ontspant en dingen doorlaat, zoals bij anale seks. Als je zeker wilt weten dat je geen pijn ervaart tijdens de eerste keer anale seks met je partner, dan moet je klein beginnen en dan is het het best om te beginnen met een vinger met glijmiddel.

Als je dit een paar keer hebt gedaan, dan kan je zien hoe je sluitspier reageert op de penetratie. Na dit een paar keer te hebben gedaan, weet je ook hoe lang het duurt totdat je sluitspier zich ontspant. Nadat je dit hebt gedaan, kan je partner dit tijdens de seks te doen.

Begin door een klein beetje glijmiddel op je vinger en op de opening van de anus aan te brengen. Daarna moet je zo langzaam mogelijk de vinger in de anus naar binnen brengen. Je moet tijdens het naar binnen brengen van de vinger blijven communiceren met je partner over het gevoel dat je hebt, en als je je ongemakkelijk voelt, moet je communiceren dat je partner moet stoppen. Zorg ervoor dat je partner diens vinger langzaam weer terugtrekt, want deze te snel terugtrekken kan ook pijn doen.

Het kan ook zijn dat het ongemak tijdelijk is of niet een gevoel van pijn is. Je partner kan dan even voor een minuut stoppen met het bewegen van diens vinger. In die tijd kan je sluitspier weer ontspannen rond de vinger van je partner en weer een beetje opengaan. Na het ontspannen kan je partner weer verder gaan.

Tip nummer 2: Zorg ervoor dat je anale gebied schoon is

Er is een misvatting dat anale seks iets is wat vies is omdat het met billen te maken heeft. Het is eigenlijk helemaal niet zo vies, zeker als je ervoor zorgt dat jij en je anus schoon zijn. Je zal over het algemeen geen last hebben van een ongelukje.

Er zijn verschillende manieren waarop je ervoor kan zorgen dat je zeker weet dat je anale kanaal schoon is voor het hebben van anale seks. Je kan ten eerste gebruik maken van een klysma. Dit is een soort darmspoeling waarbij je vloeistof in je darmen brengt via de anus. Je kan er daarnaast ook op letten wanneer je je voor het laatst hebt ontlast en of je het gevoel hebt “vol” te zijn. Het douchen of wassen van het anale kanaal kan ervoor zorgen dat je je wat prettiger voelt voor het hebben van anale seks.

Het kan zijn dat je toch poept of poep tijdens het hebben van seks voorkomt. Dit is dan niet iets ergs. Het is eerder normaal en de normale werking van anus. Het is hierom ook van belang dat je met je partner praat over ongelukjes en het opruimen van ongelukjes. Je kan ook gebruik maken van handschoenen of condooms over de seksspeeltjes doen. Op deze manier is het opruimen schoner en makkelijker.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip nummer 3: Realiseer je dat anale seks niet iets vies is

Het is belangrijk om je te realiseren dat anale seks niet iets is dat viezer is dan andere soorten seks, zeker als je jezelf goed voorbereidt op de anale seks en ervoor zorgt dat je anale gebieden goed schoon zijn. Het hebben van anale seks is bovendien niet iets dat vies is, omdat de anus het onderste deel van het rectum is en daardoor heel weinig poep bevat, wat betekent dat het gebied vaak schoner is dan je denkt.

Het is belangrijk om jezelf echt in te prenten dat het niet iets is dat vies is of iets is om je voor te schamen. Dit idee komt vaak voor omdat er soms nog een stigma is rondom anale seks en omdat er vaak lacherig over gedaan wordt. Accepteer dat het hebben van anale seks normaal is en zelf even normaal als vaginale of andere soorten seks.

Tip nummer 4: Praat met je partner over anale seks

Het is bij alle dingen die je tijdens de seks wilt doen belangrijk dat je ze bespreekt met je partner voordat je ze tijdens de seks gaat uitvoeren. Het is dus ook bij anale seks belangrijk dat je ervoor zorgt dat jullie het er samen over eens zijn om de anale seks uit te voeren. Het is ook van belang dat je vertelt wat je wilt als je over de seks praat, en ook over wat je niet wilt.

Maak het aan je partner duidelijk wat je wilt en wat je goed vindt voelen. Het praten over anale seks is niet iets waarvoor je je hoeft te schamen of iets waar grappig over gedaan hoeft te worden. Het is namelijk heel belangrijk dat over intieme dingen, zoals seks, serieus gesproken wordt, zodat jullie beiden open en eerlijk kunnen zijn over wat jullie willen en verwachten van dit intieme moment. Ook is het van belang om te bespreken naar welk gevoel je op zoek bent.

Probeer om alles wat je wilt, wat je niet wilt of waar je bang voor bent met je partner te bespreken. Zo kan je op een goede manier zonder zorgen anale seks hebben. Eerlijk zijn over wat je zenuwachtig maakt en welke verwachtingen jullie hebben, zal alleen maar helpen om je meer verbonden te voelen tijdens het hebben van zo’n intiem moment.

“Communicatie is erg belangrijk bij het hebben van seksuele intimiteit”

Tip nummer 5: Gebruik een condoom

Zelfs als je in een exclusieve relatie zit, is het verstandig om een condoom te gebruiken tijdens anale seks. Het gebruiken van een condoom is ten eerste verstandig om wrijving tijdens de anale seks te voorkomen. Op deze manier gaat het penetreren van het rectum gemakkelijker. Ook kan je zonder het gebruiken van een condoom door anale seks soa’s overdragen. Tijdens de anale seks is het namelijk zo dat er sprake is van uitwisseling van vloeistoffen.

Ten tweede is het verstandig om een condoom te gebruiken voor de veiligheid. Het is namelijk zo dat het anale weefsel erg kwetsbaar is en vatbaar is voor kleine scheurtjes. Als je geen condoom gebuikt tijdens anale seks, dan kan dit ervoor zorgen dat er bacteriën die zich in het anale kanaal bevinden door de scheurtjes in de bloedbaan terecht kunnen komen en hierdoor infecties kunnen ontstaan. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid.

Het is ook erg belangrijk om een nieuw condoom te gebruiken als je een andere seksuele handeling gaat uitvoeren. Als je wisselt van anale seks naar vaginale seks, dan doe je dus een nieuw condoom om de penis of het seksspeeltje om veilig te zijn en ervoor te zorgen dat er geen ongewenste bacteriën in de vagina of bijvoorbeeld de mond komen.

Tip nummer 6: Gebruik glijmiddel

Eigenlijk moet je altijd glijmiddel gebruiken als je seks hebt en helemaal als je anale seks hebt. Tijdens de anale seks kan glijmiddel je veel pijn en een oncomfortabel gevoel besparen. Wanneer je het juiste glijmiddel gebruikt, dan verminder je de ongemakkelijke wrijving tijdens de anale seks.

Als je geen glijmiddel gebruikt, dan kan dit pijnlijke gevolgen hebben, zoals kleine scheurtjes in het rectale slijmvlies van de anus. Dit beschermt ook meteen voor soa’s, want door het vermijden van scheurtjes komen er geen bacteriën in de bloedstroom.

Je kan verschillende soorten glijmiddel gebruiken. Glijmiddel op waterbasis is de beste keuze voor bij de anale seks. Het is het makkelijkst schoon te maken, het is goed te gebruiken met condooms en seksspeeltjes en de kans dat het lichaam er slecht op reageert, is erg klein.

Het enige nadeel van glijmiddel op waterbasis is dat het tijdens de seks sneller opgenomen wordt door het lichaam, wat betekent dat je het vaker tijdens het hebben van seks opnieuw aan moet brengen. Dus als je tijdens de seks ongemak ervaart, is het verstandig om wat meer glijmiddel aan te brengen. Te veel glijmiddel is altijd beter dan te weinig.

Ook kan je gebruik maken van glijmiddel op siliconenbasis. Dit soort glijmiddel is goed te gebruiken tijdens de anale seks, omdat het niet vaak opnieuw aangebracht hoeft te worden. Het is vooral voor mensen die het onprettig vinden dat ze tijdens de seks glijmiddel opnieuw moeten aanbrengen. Het enige nadeel is dat het schoonmaken van lakens en kleding wat moeilijker is bij deze soort glijmiddel. Gebruik daarom een handdoek als je gebruikmaakt van glijmiddel op siliconenbasis.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *