26 Beste Vinger Tips en Technieken om Haar Heerlijk Klaar te Vingeren

Een man aftrekken is eigenlijk heel makkelijk. Leg je hand om zijn penis, beweeg hem op en neer, doe dit een langere tijd en hij komt klaar. Het zal misschien niet ontzettend spannend voor hem zijn, maar het werkt wel om klaar te komen. Bij vrouwen is dat wel anders! ‘Gewoon’ je vingers in haar vagina doen en ze heen en weer bewegen laat haar over het algemeen niet klaarkomen.

Nee, een vrouw lekker vingeren is een heel ander verhaal. Als je niet weet wat je doet, gaat ze waarschijnlijk niet klaarkomen. Maar als jij deze technieken onder de knie hebt, geef je haar orgasmes zoals ze die nog nooit heeft meegemaakt! Lees dus dit artikel en ontdek de beste manieren om haar klaar te vingeren.

Tip 1: Zorg voor schone handen

Je kunt niet zomaar haar vagina aanraken zonder eerst wat voorbereidingen te treffen. Het gaat dan allereerst om hygiëne. Maak je handen goed schoon, voordat je haar gaat vingeren.

Je wilt haar immers een orgasme geven, niet een infectie.

Er zitten ontzettend veel bacteriën op je handen, dus zorg dat je ze even gewassen hebt voordat jullie het bed induiken. Daarnaast moet je ook goed je nagels kort knippen. Lange, scherpe nagels kunnen namelijk pijnlijk voor haar zijn tijdens het vingeren, en dat is wel het laatste dat je wilt. Het kost geen moeite en voorkomt dat je vanaf moment één al de mist in gaat.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Zoen haar en kleed haar langzaam uit

Mannen willen meestal dat een vrouw zo snel mogelijk aan hun penis zit. Ze hebben weinig tijd nodig om opgewonden te worden en willen vaak gewoon gelijk met het echte werk beginnen. Vrouwen steken anders in elkaar. Zij hebben veel meer tijd nodig om op gang te komen en vochtig genoeg te worden.

Als je dus gelijk haar broek uittrekt en haar begint te vingeren, zal ze je met een ongemakkelijke blik aankijken. Het is voor dan nog helemaal niet lekker als je aan haar vagina of clitoris zit. Je moet daarom de spanning langzaam opbouwen.

Dat doe je door haar lange tijd te knuffelen en te zoenen. Niet alleen op haar mond, maar ook in haar nek, bij haar sleutelbeen en langzaam richting haar borsten. Naarmate je meer delen van haar lichaam zoent, trek je ook meer kleren van haar uit. Uiteraard bewaar je haar broek en onderbroek voor het laatst.

Tip 3: Verwen haar borsten

Besteed ook zeker veel aandacht aan haar borsten. Haar borsten zijn een erogene zone, en het is voor haar heel opwindend als je ze masseert, streelt, zoent of er zachtjes in knijpt. Hetzelfde geldt voor haar tepels. Sommige vrouwen vinden het geil als je wat ruwer met hun borsten omgaat; kijk dus hoe ze reageert op jouw aanrakingen en wat ze lekker vindt.

Naarmate ze meer opgewonden wordt, worden ook haar tepels harder. Dit is een teken dat je op de goede weg bent, maar dan ben je er nog niet. Ook nu blijf je het rustig aan doen en laat je haar wachten tot je begint met vingeren.

Voor haar is de spanning, de anticipatie vaak veel geiler dan het werkelijke vingeren.

Je kunt haar borsten blijven zoenen of masseren terwijl je je focust op andere delen van haar lichaam, bijvoorbeeld tijdens het uitkleden of zoenen. Zo blijf je haar opwinding op een goed niveau houden en weet ze dat je verder wilt gaan.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Trek langzaam haar broek uit

Nu je zeker weet dat ze geil is, wordt het tijd om langzaam haar broek uit te doen. Neem hier ook rustig je tijd voor; waarschijnlijk is het al een heel gedoe, dus als je probeert te haasten sta je alleen voor gek. Probeer haar kruis nog zo weinig mogelijk aan te raken; laat haar in spanning afwachten tot je dat ein-de-lijk gaat doen.

Wanneer haar broek uit is, kun je haar langzaam van beneden naar boven over haar benen strelen. Eindig bij de binnenkant van haar dijen, vlak voor haar onderbroek, en ga dan over op het andere been. Zo kun je een tijdje doorgaan met het net niet aanraken van haar kruis. Hiermee maak je haar ontzettend gek – en dat is precies wat je wilt.

Tip 5: Zorg dat ze naar je aanraking verlangt

Ze heeft nu, op haar onderbroek na, geen kleren meer aan. Wat doe je nu?

Je blijft haar plagen door nog steeds net niet bij haar vagina in de buurt te komen.

Je denkt nu misschien dat al dat plagen maar veel te lang duurt. Op een gegeven moment wil ze toch gewoon actie? Natuurlijk is dat zo, maar eigenlijk kan het plagen niet lang genoeg duren. Voor de meeste vrouwen geldt: hoe meer spanning je opbouwt, hoe meer opgewonden ze wordt en hoe intenser haar orgasme is.

Ga dus weer bovenop haar liggen en zoen haar, terwijl je je handen over haar lichaam laat gaan. Je kunt wel lichte druk met je lichaam op haar kruis zetten, maar hou je handen wat dat betreft nog even thuis. Als het goed is, is haar vagina nu al erg nat, en zou je het bijna door haar onderbroek heen kunnen zien.

Tip 6: Streel haar vagina door haar onderbroek

Nu ze opgewonden is, hoef je echt niet gelijk haar te vingeren. Laat haar eerst genieten van een zachte aanraking. Dit doe je door heel lichtelijk haar vagina door haar onderbroek heen te strelen met je vingers. De kans is groot dat je hierbij een tinteling door haar lichaam laat gaan.

Omdat ze nu zo geil is, is haar vagina heel gevoelig voor aanrakingen. Je hoeft dus weinig druk te zetten om een heerlijke sensatie door haar lichaam te laten gaan. Combineer dit met bijvoorbeeld het zoenen van haar borsten en tepels en je maakt haar heerlijk geil, zonder al te veel te hoeven doen.

Tip 7: Trek haar onderbroek uit

Het is nu (eindelijk) tijd dat haar onderbroek uit mag. Trek deze langzaam uit, bijvoorbeeld terwijl je haar met een geile blik aankijkt. Ze weet precies wat haar te wachten staat, en dat idee maakt haar misschien nog wel meer opgewonden.

Als haar onderbroek uit is, blijf je even de binnenkant van haar dijen strelen. Haar vagina ligt nu open en bloot voor je klaar, dus blijf haar nog even plagen voordat je haar daadwerkelijk gaat vingeren.

Jij hebt de controle, dus maak daar gebruik van.

Laat haar in een goede positie liggen om haar verder te vingeren. De beste manier is om haar op haar rug te laten liggen met gespreide benen. Je kunt dan goed elk deel van haar vagina aanraken en makkelijker bij de clitoris komen. Zelf kun je het beste half op haar gaan liggen, zodat je haar kunt blijven zoenen, maar ook makkelijk kunt vingeren.

Tip 8: Maak je vingers nat

Het is voor een vrouw niet fijn als haar vagina droog aangeraakt wordt. Met een beetje (natuurlijk) glijmiddel voelt het veel prettiger voor haar. Wat je dus aan het begin kunt doen, is wat van het vocht uit de opening van haar vagina verspreiden over de rest van haar vagina.

Zo maak je haar hele vagina goed vochtig, zonder direct glijmiddel nodig te hebben. Dit moet je meestal meerdere keren doen. Let wel op: niet elke vrouw wordt even vochtig als ze opgewonden is. Soms heb je gewoon glijmiddel nodig, ook al is ze heel geil.

Je kunt je vingers ook natmaken met speeksel. Neem ze bijvoorbeeld in je mond, of laat haar mond jouw vingers natmaken als ze dat geil vindt. Hoe dan ook: zorg dat haar vagina op een of andere manier vochtig is voordat je gaat vingeren!

Tip 9: Verken haar vagina met je vingers

Veel mannen maken de fout om gelijk met zoveel mogelijk vingers in haar vagina te gaan. Daar laat je haar helemaal niet mee genieten. Sterker nog, het kan zelfs pijnlijk voor haar zijn. Ik raad je daarom aan om in het begin nog helemaal niet haar vagina te penetreren met je vingers.

Laat je vingers eerst over haar hele vagina gaan, voordat je naar binnen gaat.

Haar hele vagina is namelijk gevoelig, niet alleen de clitoris of de binnenkant. Om het vingeren op te bouwen, kun je dus veel beter eerst haar hele vagina aanraken. Je ontdekt dan ook aan haar reactie welke plekjes gevoeliger zijn dan andere. Ga rustig op onderzoek uit; je hebt geen haast om haar klaar te laten komen!

Tip 10: Streel haar clitoris door de huidplooi

De clitoris is een klein knopje bovenin de vagina en is het meest gevoelige deel van het vrouwelijk lichaam. Er zitten wel 8000 zenuwuiteinden in de clitoris! Je snapt dus wel dat het misschien niet prettig is als je de clitoris direct aanraakt.

De clitoris zit meestal ‘verstopt’ onder een soort huidplooi, vooral als een vrouw niet opgewonden is. Streel haar clitoris daarom eerst door deze huidplooi heen, van boven naar beneden. Als je het van beneden naar boven doet, raak je namelijk wel de clitoris direct aan, en dat is voor de meeste vrouwen helemaal niet prettig.

Je kunt ook cirkels maken rondom de clitoris met je vingers. Zolang je dicht in de buurt van haar clitoris zit, maar deze niet direct aanraakt, laat je haar ontzettend genieten van je aanrakingen. Let daarnaast goed op haar reacties om te zien of je aanrakingen wel echt prettig zijn.

Tip 11: Niet iedere vrouw vindt hetzelfde lekker

Zoveel mensen, zoveel wensen: dat geldt voor vingeren ook. Elke vrouw is anders, en dus is er niet één beste techniek om haar klaar te laten komen. Ik ga je dus niet een ‘ideale techniek’ vertellen die altijd werkt, want die bestaat gewoon niet.

Het is daarom heel belangrijk om te kijken hoe ze reageert op wat je doet. Vindt ze het lekker en kreunt ze, of trekt ze juist een bekrompen gezicht?

Met haar lichaam zegt ze meer over wat ze lekker vindt dan met haar stem.

Ze gaat je meestal niet letterlijk vertellen wat ze wel en niet lekker vindt. Het kan daarom geen kwaad om haar vragen te stellen als je haar vingert. Hou het simpel: vragen als ‘sneller of langzamer?’ en ‘harder of zachter?’ zijn makkelijk te beantwoorden en geven je ook echt nuttige informatie.

Tip 12: Laat één vinger in haar vagina glijden

Je hebt nu even haar clitoris gestimuleerd; het is tijd voor wat afwisseling. Je kunt nu langzaam één vinger bij haar naar binnen brengen. Als het goed is, gaat dit vrij soepel, omdat ze al ontzettend opgewonden is. Waarschijnlijk zat ze met smart te wachten tot je dit eindelijk ging doen ?

Ga nu niet als een gek je vinger heen en weer bewegen, in en uit haar vagina. Dat is voor haar niet lekker en gaat haar niet klaar laten komen. Je kunt beter je vinger buigen, zodat je tegen de bovenwand van haar vagina aankomt. Hier zit de beruchte g-spot: een sponsachtig plekje in de vagina dat zeer gevoelig is voor aanraking.

Door met je vinger een soort ‘kom hier’ beweging te maken, stimuleer je de g-spot tijdens het vingeren. Hiermee ga je haar uiteindelijk ontzettend lekker klaar laten komen, dus bewaar deze techniek voor een later moment!

Tip 13: Blijf ook de rest van haar lichaam aanraken

Het seksuele deel van het vrouwelijk lichaam bestaat niet alleen uit de vagina. Hiermee wil ik zeggen dat je je tijdens het vingeren niet alleen maar daarop moet focussen.

Het is voor haar veel lekkerder om op verschillende plekken aangeraakt te worden, in plaats van alleen bij haar vagina.

Streel met je vrije hand ook andere delen van haar lichaam, zoals haar borsten, buik, dijen en armen. Zoen haar tijdens het vingeren om te laten zien hoe fijn je het vindt om te doen. Of pak het wat ruiger aan en lik, zuig, of bijt op haar tepels.

Tip 14: Gebruik je mond – maar niet om te beffen

Veel vrouwen vinden het geil om een man te horen kreunen. Hoewel het in pornofilms misschien meer een ‘taak’ van de vrouw is, kan het kreunen van een man haar juist extra opwinden. Wees dus niet bang om wat geluid te maken. Het is natuurlijk raar als je als een gek loopt te kreunen terwijl je haar alleen maar aan het vingeren bent, dus overdrijf het niet.

Ten tweede kun je je stem gebruiken om haar op te winden. Veel vrouwen zijn nogal onzeker over hoe hun vagina eruitziet, dus het kan best confronterend voor ze zijn als jij ze aan het vingeren bent. Vertel haar dan hoe sexy je haar vindt, hoe geil ze eruitziet, dat ze lekker kan ontspannen, of hoe opwindend je haar kreunen vindt.

Je hoeft geen hele monologen te houden, maar af en toe iets zeggen kan haar nét dat extra duwtje in de rug geven. Daarnaast doorbreekt het de soms ongemakkelijke stiltes. Je kunt ook vragen of ze lekker vindt wat je aan het doen bent.  Kortom: praat soms tegen haar met wat geile woorden en je kunt wonderen verrichten.

Tip 15: Een tweede vinger

Na een tijdje raakt ze gewend aan het gevoel van één vinger in haar vagina. Dan is het natuurlijk tijd voor een tweede vinger. Het voelt ontzettend geil voor haar als je plots twee vingers gebruikt, omdat je zoveel meer van haar vagina aanraakt.

Blijf nu met je wijs- en middelvinger de ‘kom hier’ beweging maken om haar g-spot te stimuleren. Je weet dat je bij haar g-spot zit, als je een geribbeld, sponsachtig plekje in haar vagina voelt. De g-spot voelt heel anders dan de rest van haar vagina, dus je weet het gelijk als je het voelt.

Tip 16: Laat haar voordoen hoe ze zichzelf vingert

Zij weet als beste wat ze lekker vindt tijdens het vingeren. Tijdens de seks gaat ze jou natuurlijk niet uitgebreid uitleggen wat je precies met je vingers moet doen om het voor haar lekker te maken. Daar is een hele makkelijke oplossing voor.

Laat haar voordoen hoe ze zichzelf vingert, en doe dat vervolgens na.

Kijk goed hoe ze haar vingers beweegt, welke plekjes van haar vagina ze precies aanraakt, en hoe ze haar clit vingert. Doet ze dit ruw, of juist zachter zonder de clitoris direct aan te raken? Ze kan ook haar hand op de jouwe leggen en je zo laten voelen wat ze fijn vindt.

Tip 17: Met twee handen

Als je met twee vingers in haar vagina zit, kan je natuurlijk moeilijk haar clitoris stimuleren. En haar clit is nou juist het meest gevoelige deel van haar vagina. Maar door alleen maar op haar clit te vingeren, gaat ze ook niet klaarkomen. Wat moet je dan doen?

Heel simpel: je gebruikt twee handen! Met de ene hand vinger je haar en maak je de ‘kom hier’ beweging, met de andere stimuleer je haar clit.

Dit is de beste techniek om haar klaar te vingeren.

De dubbele stimulatie is heel intens voor haar. Zorg hierbij dat je vingers goed vochtig zijn en begin niet gelijk met deze techniek. Zoals ik al zei: opbouw is ontzettend belangrijk, dus ga niet te snel. Hoe langer je wacht, hoe beter ze klaarkomt!

Tip 18: Voor als ze experimenteel is…

Sommige vrouwen zijn niet vies van wat seksueel experimenteren. Als je dat weet van je partner, en je bent haar aan het vingeren, dan kun je deze techniek toepassen.

Het is heel simpel: terwijl je haar vingert met je wijsvinger en/of je middelvinger, ga je nu je pink gebruiken. Deze laat je heel voorzichtig tegen haar anus komen. Als ze het daar goed schoongemaakt heeft, is het helemaal niet vies, en kan ze het juist geil vinden. De anus is namelijk ook ontzettend gevoelig. Duw alleen niet te ver door, want dat is helemaal niet lekker!

Tip 19: De ‘glijbaan’ techniek

Dit is een andere techniek waarbij je zowel haar clitoris als haar vagina kunt stimuleren. Leg je wijs- en middelvinger net boven haar clitoris. Laat ze nu naar beneden glijden en duw ze dan in haar vagina. Trek je vingers weer terug en ga weer naar boven over haar clitoris heen.  Je maakt dus een beweging alsof je op en neer een glijbaan gaat.

Deze techniek is heel simpel, maar toch effectief. Gebruik hem bijvoorbeeld als afwisseling, om te voorkomen dat ze te erg gewend raakt aan je aanrakingen. Merk je dat ze deze techniek niet lekker vindt? Ga dan over op een andere.

Tip 20: Waarom niet beffen?

De techniek met twee handen werkt misschien heel goed om haar klaar te laten komen, maar er is één methode die nog beter werkt: beffen en vingeren tegelijk. Terwijl je met je vingers de ‘kom hier’ beweging maakt, lik je haar clitoris.

Want als je haar toch aan het vingeren bent, waarom zou je dan niet beffen? Het is zeker niet vies, zoals sommige mensen denken. Bovendien geeft je tong veel meer sensatie op haar clitoris dan je vingers, dus is het voor haar veel lekkerder.

Ik ga hier niet verder uitweiden over beffen. Wil je weten hoe je haar tot een extatisch hoogtepunt kunt beffen? Lees dan dit artikel over de beste bef technieken.

Tip 21: Vinger haar niet om haar klaar te laten komen

Dit klinkt misschien een beetje tegenstrijdig. Je vingert haar toch juist zodat ze een orgasme kan krijgen? Natuurlijk wil je graag dat ze klaarkomt. Wat ik bedoel, is dat je dit niet als doel voor jezelf moet stellen.

Je bent dan namelijk alleen bezig met haar klaar laten komen, en niet met haar laten genieten.

Probeer het eens vanuit haar perspectief te bekijken: als ze heel erg haar best doet om klaar te komen, kan ze niet goed genieten, waardoor ze juist niet klaarkomt. Het idee van ‘ik moet klaarkomen’ zit dan in de weg. Zo werkt het ook als je haar vingert.

Je moet daarom niet bezig zijn met haar (snel) klaar te laten komen. Let op haar reacties: wat vindt ze lekker? Ontspan zelf ook een beetje en probeer er lol in te hebben. Hoe leuker je het vindt om haar te vingeren, hoe beter je het doet en hoe lekkerder ze uiteindelijk klaarkomt.

Tip 22: Versnellen met een hand

Op een gegeven moment wil je gaan versnellen om haar klaar te laten komen. Je moet niet als een gek je vingers in haar vagina lopen rammen; daar gaat ze niet van klaarkomen. Bij vrouwen geldt niet zoals bij mannen dat harder en sneller ook echt beter is. Toch wil je wel iets van snelheid gaan maken als haar orgasme eraan komt.

Een goede techniek om dit te doen is de volgende. Met je middelvinger en ringvinger ben je haar aan het vingeren. Je vormt je hand zo dat, telkens als je met je vingers in haar vagina stoot, je handpalm tegen haar clitoris aankomt. Zo vinger je dus haar g-spot en haar clit tegelijk – met één hand!

Je kunt hierbij best wat snelheid maken, maar stoot niet te hard tegen haar clit aan. Zoals je nu begrijpt is dat niet lekker voor haar. Laat je tweede hand ook niet stilzitten – gebruik die bijvoorbeeld om in haar borsten of tepels te knijpen. Gegarandeerd dat ze zo heerlijk kan klaarkomen!

Tip 23: Gebruik een speeltje!

Vingeren kan dan wel heel leuk en lekker zijn, op een gegeven moment kunnen je vingers er best moe van worden. Soms heb je even een hulpmiddel nodig om haar lekker te blijven vingeren, zonder dat een van jullie het zat wordt. Daarvoor kan een seksspeeltje uitstekend van pas komen.

Seksspeeltjes zijn namelijk echt niet alleen voor haarzelf – ook jij kan haar hier heerlijk mee verwennen.

Gebruik bijvoorbeeld een vibrator op haar clitoris terwijl je haar vingert. Hoe erg je ook je best zou doen, je zou haar nooit zo kunnen aanraken als een vibrator dat kan. In combinatie met jouw vingers op haar g-spot is het voor haar nóg lekkerder!

Je hoeft je zeker niet te schamen als je een speeltje gebruikt bij het vingeren. Het betekent niet dat jij dan niet goed kan vingeren, of iets in die richting. Vrouwen komen nu eenmaal niet zo makkelijk klaar, dus alle hulp is welkom.

Tip 24: Wissel genoeg af

Alles gaat op een gegeven moment vervelen – zelfs bij vingeren. Als jij tien minuten lang dezelfde techniek gebruikt op precies dezelfde manier, doet het voor haar niet zoveel meer. Het is daarom belangrijk om genoeg afwisseling toe te passen bij het vingeren.

De voorgaande 23 tips moeten je al genoeg helpen om wat afwisseling aan te brengen in het vingeren. Je kunt bijvoorbeeld variëren in…

  • Hoeveel vingers je gebruikt;
  • In hoeverre je op haar clitoris focust;
  • Hoe snel of langzaam je gaat;
  • Hoeveel druk je zet;
  • Of je wel of geen speeltje gebruikt;
  • Welke bewegingen je met je vingers maakt (op en neer, cirkels, etc.);
  • En ga zo maar door!

Door genoeg te variëren in techniek houd je het vingeren leuk en spannend voor haar. Je kunt elke minuut wat anders gaan doen om haar weer extra te verwennen, waardoor ze altijd naar meer verlangt.

Er is alleen één moment waarop je juist niet moet afwisselen. Wanneer dat precies is, leg ik je in de volgende tip uit. En nog iets: geef niet je hele arsenaal bloot de eerste keer dat je haar vingert. Je moet voor de volgende keren ook wat achter de hand houden ?

Tip 25: Wat moet je doen als ze bijna klaarkomt?

Als je jezelf aftrekt, merk je het vast wel: hoe dichter je bij je orgasme komt, hoe sneller je gaat. Dat klinkt ook best logisch; je orgasme is niet voor niets een hoogtepunt. Om dat te bereiken, moet je zo snel mogelijk gaan, zou je denken. Dat is niet hoe het bij vrouwen werkt!

Te snel gaan vlak voor het orgasme is misschien wel de meest gemaakte fout door mannen bij het vingeren.

De truc is juist om vlak voor het orgasme hetzelfde te blijven doen. Dus: dezelfde techniek, op dezelfde snelheid, met dezelfde kracht. Vrouwen kunnen namelijk heel snel uit hun ‘ritme’ komen wanneer je opeens versnelt als ze bijna klaarkomt.

Bedenk maar: als ze op het punt staat om klaar te komen, vindt ze het juist lekker wat je doet. Wanneer je dan op het laatste moment opeens je techniek verandert, verstoor je de opbouw tot haar hoogtepunt. Je kunt dan bijna weer opnieuw beginnen…

Als je aan haar reacties merkt dat je goed op weg bent, blijf dan doen wat je aan het doen bent. Waarschijnlijk zegt ze ook zoiets tegen je als: “oh ja, ga door, ga door” – dus dan doe je dat natuurlijk!

Tip 26: Doe het gewoon!

Ik kan nog wel uren vertellen over hoe je een vrouw zou moeten vingeren, maar daar schiet je niets mee op. Uiteindelijk moet je het gewoon zelf doen. Alleen dan weet je hoe het voelt en hoe zij erop reageert. Zoals ze zeggen: de praktijk is de beste leermeester.

Misschien vind je het spannend om te doen, maar bedenk dan: wat is het ergste dat er kan gebeuren? Dat ze het niet lekker vindt? Dat maakt niet uit; dan weet je de volgende keer wat je beter moet doen!

Ga dus met je vrouw, vriendin of toekomstige bedpartner op onderzoek uit naar wat zij het lekkerst vindt. Want daar draait het uiteindelijk om: dat je haar kunt verwennen. Welke manieren voor haar het best werken, dat kun je niet op internet lezen. Dat moet je zelf ondervinden! Veel plezier!

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *