7 Ultieme Tips Voor Harde Seks

Wij hebben als mensheid al zo lang seks, dat we enorm veel verschillende varianten hebben bedacht. Seks kan langzaam of snel zijn, romantisch of onpersoonlijk, kinky of relatief braaf, en zo kun je nog wel tientallen variaties bedenken. Soms wil je echter gewoon het beest in je loslaten, en jezelf helemaal verliezen in harde seks.

Maar hoe zorg je nu dat dat goed verloopt, harde seks? Hoe zorg je ervoor dat dat voor iedereen leuk blijft, en hoe voorkom je dat het ontaardt in iets wat voor niemand meer leuk is? Dat alles en meer bespreken we in dit artikel! Ik zal je een aantal tips voor harde seks geven, waarmee jij er gegarandeerd een succes van maakt!

Tip 1: Zorg ervoor dat er een open, communicatieve sfeer is

Als je in je hoofd aan harde seks denkt, dan denk je waarschijnlijk aan twee mensen die elkaar spontaan als dieren bespringen. Dat kan een leuke fantasie zijn, maar in werkelijkheid is dat niet het beste plan van aanpak. Enige communicatie tussen jou en je partner zal vereist zijn om er voor jullie allebei een leuke ervaring van te maken.

Harde seks is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is in een zekere zin natuurlijk ook wel heftig. Als je er echt hard tegenaan gaat, en elkaar écht even als een stuk vlees behandelt, is de kans natuurlijk een stuk groter dat je iemands grenzen overschrijdt. Wanneer dat gebeurt, dan is één van de twee er natuurlijk niet meer van aan het genieten, en dat wil je hopelijk voorkomen.

Het is daarom belangrijk dat er communicatie plaatsvindt. Allereerst is dit natuurlijk communicatie vooraf. Als je vooraf met iemand kan bespreken waar zijn of haar grenzen liggen, en wat iemand wel of niet fijn vindt, kun je ervoor zorgen dat het voor iedereen leuk blijft. Je hoeft daar dan bovendien tijdens de seks niet meer over na te denken, en kunt je dus beter verliezen in het moment.

Daarnaast moet je ervoor zorgen dat er ook tijdens de seks een open, communicatieve sfeer is. Daarmee bedoel ik natuurlijk niet dat je continu met elkaar moet praten, want dat is in principe niet waar harde seks om draait. Wat ik wel bedoel, is dat het altijd mogelijk moet blijven om het aan te geven als iemand iets niet prettig vindt, zodat daar meteen mee opgehouden kan worden, en het allemaal gewoon leuk blijft.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Glijmiddel is je beste vriend

Bij harde seks gaat het er, per definitie, natuurlijk nogal hard en ruig aan toe. Er komen hardere en snellere bewegingen aan te pas dan normaal gesproken het geval is bij seks. Als je van harde, ruige seks houdt, dan is dat natuurlijk alleen maar positief. Het kan er echter wel voor zorgen dat het na verloop van tijd een beetje gaat schuren, wat pijnlijk kan zijn.

“Een beetje pijn kan opwindend zijn, maar niemand vindt het fijn als een vagina voelt als schuurpapier.”

Gelukkig is daar een heel makkelijke oplossing voor: glijmiddel. Glijmiddel is tegenwoordig erg makkelijk te vinden en niet al te duur, en lost dit probleem als sneeuw voor de zon op. Door genoeg glijmiddel te gebruiken, vermijd je dat er schuring gaat plaatsvinden, en blijft het voor iedere betrokkene lekker fijn aanvoelen.

Als je van plan bent om ook anale seks te hebben, dan is glijmiddel niet alleen erg handig, maar zelfs een harde vereiste. Anale seks zonder glijmiddel is nagenoeg onmogelijk zonder enorme pijn of zelfs scheuren en bloedingen, als het überhaupt al lukt om hem zonder glijmiddel naar binnen te krijgen. Sowieso zou ik je aanraden om eerst even goed onderzoek te doen voor je aan anale seks begint, want er zijn wel meer dingen waar je daarbij op moet letten.

Overigens moet je altijd kiezen voor glijmiddel op waterbasis wanneer je ook een condoom gebruikt, wat in de meeste gevallen natuurlijk wel aan te raden is. Andere glijmiddelen kunnen namelijk het condoom afbreken en kapotmaken, waardoor je dus risico loopt op soa’s en zwangerschap. Gebruik je een andere vorm van anticonceptie, ben je exclusief met één sekspartner én zijn jullie allebei getest op soa’s sinds jullie voor het laatst seks met een ander hadden, dan maakt het natuurlijk niet meer uit wat voor glijmiddel je gebruikt.

Tip 3: Wees niet bang voor dirty talk

Wanneer je ruwe seks hebt, dan laat je waarschijnlijk een hoop heftige fantasieën in vervulling gaan. In dat geval kun je daar maar beter helemaal voor gaan. Dirty talk kan seks vele malen geiler maken, en dat is voor harde seks zeker niet anders. Wat de juiste vorm van dirty talk is, is echter wel afhankelijk van het soort seks dat je hebt.

Als je romantische seks hebt, dan ga je natuurlijk niet zeggen dat je “helemaal volgespoten” wil worden. Aan de andere kant ga je tijdens ruwe, harde seks niet ineens zeggen dat je van iemand houdt. Dit lijken misschien vanzelfsprekendheden, maar geloof me, er zijn genoeg mensen die de sfeer helemaal kapot weten te maken met een verkeerde opmerking tijdens de seks.

“Tijdens seks is er eigenlijk niet zoiets als een verkeerde opmerking, er is alleen zoiets als een verkeerde setting.”

Bij harde seks kun je het ‘t beste houden bij het verbaliseren van concrete, lichamelijke fantasieën. Vertel de ander wat je met zijn of haar lichaam wil doen, of wat je wil dat hij of zij met jouw lichaam doet. Vertel de ander wat je geil vindt aan zijn of haar lichaam, en wind daar ook geen doekjes omheen; jullie zijn als wilde beesten aan het neuken, dus niemand zal schrikken van woorden als “tieten” of “lul”.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Probeer een rollenspel

Tijdens ruige, harde seks ben je in principe natuurlijk niet bezig met het hebben van een romantische avond, of met elkaar respecteren vanwege jullie persoonlijkheid. Het gaat om van elkaar genieten op een basale, lichamelijke manier, en elkaar eigenlijk een beetje reduceren tot een puur lustobject. Het juiste rollenspel kan enorm helpen om die fantasie tot een hoger niveau te tillen.

Als het om ruwe seks gaat, dan kan een rollenspel waarbij een machtspositie centraal staat enorm helpen. Eén iemand is dan dus de dominante partij, en de ander wordt aan hem of haar onderworpen. Denk bijvoorbeeld aan een baas die zijn secretaresse eens over zijn bureau buigt, of iemand die de schoonmaakster eens even pakt wanneer ze met het verschonen van de lakens bezig is.

Een element van dwang komt vaak voor in een rollenspel, en dat kan enorm geil zijn als beide partijen zich er goed bij voelen. Het is echter wel van groot belang dat dit het geval is. Als één van de twee zich ergens niet fijn bij voelt, moet die dat altijd kunnen aangeven, en moet je vervolgens ook echt stoppen. Van échte dwang mag natuurlijk nooit sprake zijn, want dan is er sprake van seksueel misbruik of verkrachting.

“Wat mensen fijn vinden in een rollenspel verschilt vaak flink van wat ze normaal gesproken fijn vinden.”

Het kan echter lastig zijn om in een rollenspel je grenzen aan te geven, omdat het niet altijd duidelijk is wat er bij het rollenspel hoort en wat niet. Daarom raad ik je aan om voorafgaand aan een rollenspel altijd een safe word af te spreken. Als dit woord door één van de twee wordt gezegd, is het meteen klaar, en stopt de ander direct met wat hij of zij aan het doen was. Op die manier kun je voorkomen dat het te ver gaat, en er dingen gebeuren waar iemand zich niet prettig bij voelt.

Tip 5: Experimenteer met kinky speeltjes

Als je van harde, ruige seks houdt, dan doen kinky seksspeeltjes het bij jou waarschijnlijk ook wel goed. Met de juiste speeltjes kun je het allemaal nog een stuk harder en ruiger maken, en kun je seks ervaren op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. De opties zijn eindeloos, dus het kan écht niet dat er geen seksspeeltjes bestaan waar jij blij van wordt!

Iets om de ander mee vast te binden gaat hier natuurlijk erg goed mee samen. Door iemand aan een bed te binden, of iemands handen en voeten aan elkaar vast te maken, is het lot van die persoon écht aan jou overgelaten. Je kan iemand dan dus écht als jouw persoonlijke lustobject gebruiken, waar het bij harde seks in de kern om draait.

Iets om elkaar mee te slaan, zoals een zweepje of een paddle, kan ook enorm geil zijn. Tijdens harde seks zul je je sekspartner sowieso af en toe wel op de bil slaan, op de rug krabben of aan de haren trekken, dus een voorwerp waarmee je nét iets harder kan slaan, zal vaak wel in de smaak vallen bij fans van ruigere seks.

Bij dit alles geldt natuurlijk nog eens extra dat je hier goed over moet communiceren van tevoren, en dat je altijd een safe word moet afspreken en moet zorgen dat communicatie mogelijk blijft. Als iemand fysiek beperkt is in zijn of haar bewegingsvrijheid, of wanneer er hulpmiddelen worden gebruikt om de ander pijn toe te brengen, is de kans immers extra groot dat je een grens over gaat, en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Tip 6: Zorg dat je allebei nuchter bent

Ik snap best dat je van alcohol en andere middelen enorm geil kunt worden, en dat de verleiding dus juist op zo’n moment groot is om harde seks te hebben. Als we het echt over harde, ruige seks hebben, is het juist van groot belang dat je allebei nuchter bent wanneer je dit gaat proberen, anders is de kans groot dat je er achteraf spijt van hebt.

Zoals ik eerder al zei, is bij harde seks de kans groter dat je over iemands grenzen heen gaat. Alcohol en/of drugs maken dat risico nóg een stuk groter, omdat je in zo’n staat minder goed je grenzen aan kan geven. Bovendien ben je onder de invloed van alcohol impulsiever en waarschijnlijk nog meer gericht op je eigen genot, waardoor je wat minder acht slaat op wat de ander fijn vindt.

“Als alcohol ergens goed in is, dan is het wel het vervagen van grenzen.”

Dat je impulsiever bent, houdt ook in dat je eerder instemt met dingen die je normaal misschien niet zou willen doen. Soms kan dat positief uitpakken, maar op het gebied van seks vaak niet. De kans is dan groot dat je de dag erna niet meer achter die keuzes staat, en je niet fijn voelt bij de dingen die je hebt gedaan. Dit is een naar gevoel, dat je natuurlijk wilt voorkomen.

Dit advies kan ik enigszins afzwakken wanneer je al lang een vaste partner hebt, met wie je al vaker harde seks hebt gehad. In dat geval weet je natuurlijk al beter van elkaar wat jullie wel en niet fijn vinden, en zul je dus niet snel dingen doen waar je je niet fijn bij voelt. Houd het dan wel echt bij dingen die jullie al eerder hebben gedaan en allebei fijn vonden, en introduceer geen nieuwe elementen terwijl je in deze toestand bent.

Tip 7: Evalueer achteraf wat jullie er allebei van vonden

Na een pot harde seks kan het zijn dat je je een beetje ongemakkelijk voelt, omdat je je zojuist volledig hebt laten gaan en een kant van jezelf hebt laten zien die je niet aan iedereen laat zien. Als de geilheid eenmaal is vervlogen, kun je je daardoor ongemakkelijk gaan voelen richting de andere persoon, en je eventueel zelfs gaan schamen.

Het is daarom belangrijk om achteraf open te praten met elkaar. Bespreek wat jullie ervan vonden, zodat jullie allebei weten hoe je in het vervolg te werk moet gaan. Misschien lijkt dit je ongemakkelijk, maar op deze manier neem je juist de lading rondom dit alles weg, en benadruk je dat ruige seks helemaal niet iets raars is, en dat je je er niet voor hoeft te schamen.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *