Eerste Keer Anale Seks? Pijnloos & Plezierig in 10 Stappen

Anale seks kan een van de volgende drie dingen zijn: angstaanjagend, verschrikkelijk of geweldig. Misschien heb je horrorverhalen gehoord en ben je niet eens geïnteresseerd om iets – laat staan iemand – naar die privéplek te laten gaan. Misschien kom je in de verleiding om het eens te proberen, maar weet je niet waar je moet beginnen.

Soms wil je tijdens de geslachtsgemeenschap wel eens wat anders. Dit kan door middel van speeltjes, rollenspel, massages, et cetera. Iets anders proberen kan ook door middel van anale seks. Niet iedereen heeft hier behoefte aan en ook niet iedereen snapt waarom je anale seks zou willen hebben. Er zijn echter geruststellende, plezierige manieren om anale seks aan te pakken, en het kan heerlijk zijn als je weet wat je doet. Een goede voorbereiding is cruciaal!

Wil jij jouw eerste ervaring pijnloos en plezierig laten verlopen? Lees dan verder!

Waarom Anale Seks?

Als je hebt nagedacht over anale seks en dit voor jou nog steeds een mogelijkheid is, zijn hier enkele redenen om de sprong te wagen!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

1.     Het is waarschijnlijker dat je een orgasme krijgt als vrouw

Een studie uit 2010, gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine, toonde aan dat van de 31 procent van de ondervraagde vrouwen die tijdens hun meest recente seksuele ontmoeting anale seks hadden gehad, 94 procent een orgasme kreeg. Dat zijn behoorlijk indrukwekkende kansen!

2.     En anale orgasmes kunnen zeer intens zijn

Ja, dat kunnen ze zeker! Dat komt omdat de anus vol zit met gevoelige zenuwuiteinden, waarvan sommige verbonden zijn met de geslachtsorganen. En dat is niet alles!

Bij anale seks wordt de prostaat gestimuleerd, en dit kan tot een orgasme leiden. Prostaatorgasmen zijn intens genoeg om golven van orgastisch genot van top tot teen te sturen!

Voor vrouwen kan anale seks twee hotspots raken: de G-spot en de A-spot. Beiden bevinden zich langs de vaginale wand, maar kunnen indirect worden gestimuleerd tijdens anale seks.

Net als de prostaat hebben deze plekken de potentie om ‘volledige’ orgasmen te produceren. Als je ze precies goed stimuleert, kan dit zelfs leiden tot squirten en het fenomeen dat ‘vrouwelijke ejaculatie’ wordt genoemd.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

3.     Sommigen beschouwen het nog steeds als taboe,

En dit maakt het juist extra spannend! Hoewel anale seks tegenwoordig veel vaker voorkomt dan vroeger, is het nog steeds taboe genoeg om dat element van ondeugendheid binnen te halen dat je opwindingsniveau in een hogere versnelling brengt.

Taboe of verboden seks is een veelvoorkomende seksuele fantasie. Alleen al het idee om iets te doen dat als ‘ongebruikelijk’ of ‘fout’ wordt beschouwd, kan een enorme opwinding zijn. Natuurlijk is anale seks geen van deze dingen, maar als het niet de norm is voor jou of je bent opgevoed met bepaalde opvattingen over de handeling, dan kan dat zeker.

Bovendien kan het een manier zijn om een ​​nieuw deel van je lichaam te verkennen. Je hebt geen idee hoe aangenaam een ​​deel van je lichaam kan voelen, totdat je het nader verkent. Anale seks biedt een heel ander gevoel dan welk ander soort seks dan ook.

Je losmaken van het gebruikelijke is de perfecte manier om dingen interessant te houden in de slaapkamer met je partner, maar ook wanneer je solo aan de gang gaat. Het kan tevens een manier zijn om je seksuele verlangens te ontdekken.

Heb je kinky verlangens vastgehouden? Door jezelf open te stellen voor een nieuwe ervaring, kun je seksueel avontuurlijker worden. Het is echt bevrijdend om de leiding te nemen over je plezier!

4.     Anale speeltjes kunnen je erg stimuleren

Als je de achterafwegen verkent, kunt je een reislustige trip krijgen die leidt tot nieuwe en opwindende wegen van plezier! Je kunt zelfs nieuwe seksspeeltjes in de mix introduceren! Seksspeeltjes maken het voor iedereen mogelijk om het plezier in de anus te geven of te ontvangen. Anale speeltjes zijn een geweldige manier om je voeten nat te maken en aanbevolen voordat je meteen een duik in het diepe neemt.

Je kunt beginnen met een kleine buttplug of een anale trainingskit gebruiken om je stapsgewijs omhoog te werken tot een penis of een dildo / strap-on. Indien jullie allebei geïnteresseerd zijn om gepenetreerd te worden, kun je de liefde delen – zolang je elk een ander speeltje gebruikt of het reinigt voordat je het deelt.

Dit alles kan helpen om intimiteit op te bouwen als je met een partner bent. Anale seks vereist goede communicatie en veel tijd om verschillende hoeken en posities te proberen om te ontdekken wat voor jullie beiden goed voelt. Al dit praten en spel kan de intimiteit tussen twee mensen flink verhogen! (Bron)

Anale Seks Pijnloos en Plezier in 10 Stappen

1.     Gebruik bescherming

De grootste anale seksmythe aller tijden is dat je geen bescherming nodig hebt. Barrière anticonceptiemethoden zoals condooms zijn vereist voor elke vorm van seksuele handeling – vaginaal, oraal of anaal.

Dit komt omdat condooms niet alleen een middel zijn om ongewenste bevruchting te voorkomen, maar ook de meest effectieve maatregel tegen de verspreiding van soa’s. Seksueel overdraagbare aandoeningen zijn niet beperkt tot alleen vaginale penetratie!

Lichamelijke vloeistoffen die door anale seks met elkaar in contact komen, kunnen ook infectieuze agentia bevatten en vormen zo een gemakkelijke weg voor de verspreiding van ziekteverwekkers. Denk er dus altijd aan om condooms te gebruiken bij anale seks. (Bron)

Een andere mythe volgt vanuit een heel logisch perspectief over anale seks en stelt dat anale seks niet kan leiden tot zwangerschap. Het bestaat geen twijfel dat de anatomische paden die partners volgen bij vaginale seks en anale seks totaal verschillend zijn.

Er zijn echter bepaalde trivialiteiten die onbedoeld tóch kunnen leiden tot zwangerschap bij anale seks. Dit kan gebeuren indien je geen bescherming gebruikt en een deel van de zaadvloeistof in de vagina lekt. Het kan ook gebeuren als het sperma in contact komt met de huid tussen de anus en de vagina.

Het zou je verbazen als je weet dat bij 8% van de mensen die zonder enige bescherming aan anale seks deelnemen, alsnog zwangerschap optreedt. (Bron)

2.     Leer het eerst zelf

Het is je misschien opgevallen dat je anale kanaal, je rectum genoemd, erg strak is. Rechtstreeks van niets naar een penis die er volledig inzit, kan intens en zelfs extreem pijnlijk zijn.

Wat je van tevoren kunt doen, is wennen aan het hebben van een groter item in de anus. De algemene praktijk is om te beginnen met een vinger (die van jou of die van je partner) of een dun seksspeeltje, en dan stapsgewijs omhoog te werken.

In je eentje beginnen is een goede manier om je op je gemak te voelen met de nieuwe sensatie en met een partner te kunnen communiceren over wat goed voelt en wat te veel is. (Bron)

3.     Voel je vrij om jezelf vooraf schoon te maken

Een van de eerste misvattingen over anale seks is dat het onrein is omdat het om de billen gaat. In feite heeft je anus natuurlijke bacteriën die infecties helpen bestrijden, en als je je lichaam regelmatig schoonmaakt, is je kont net zo schoon als de rest van je lichaam.

Je hoeft zich dus niet te wassen voordat je de anale penetratie gaat toepassen, maar doe dit wel als het jou of je partner comfortabeler maakt. Je moet echter zeker hetgeen dat naar binnen gebracht wordt wassen, zodat het je jezelf nergens mee infecteert. Dit kan een speeltje zijn, maar ook de penis zelf! (Bron)

4.     Glijmiddel (!!!)

Iets heel belangrijks om te weten over je anus is dat het, in tegenstelling tot een vagina, niet zichzelf bevochtigd wanneer je opgewonden bent. Al die glibberige goedheid die de vagina bedekt als je geil bent en je seks geweldig laat voelen terwijl het je vaginale muren beschermt? Van nature dus niét aanwezig tijdens anale seks!

Gelukkig zijn mensen improviserende wezens en hebben we dus glijmiddel uitgevonden (wat overigens ook leuk en handig is bij vaginale seks). Zorg ervoor dat je veel glijmiddel bij de hand hebt als je experimenteert met anaal spelen, zelfs wanneer je enkel kleine speeltjes of je vingers gebruikt. Het zorgt ervoor dat alles veel prettiger aanvoelt en veiliger is voor jouw lichaam. Zorg er wel voor dat, indien je condooms gebruikt, je glijmiddel op waterbasis is en niet op oliebasis (omdat glijmiddel op oliebasis latex degradeert en het condoom daardoor makkelijk scheurt). (Bron)

5.     Krijg zin in seks

Het belangrijkste is om echt opgewonden en comfortabel te worden. Je anus is omgeven door een spierring, de anale sluitspier genaamd, die is ontworpen om uitwerpselen tegen te houden. Je sluitspier moet ontspannen zijn om iets door te laten.

Dus doe wat voor jou werkt om je een fantastisch gevoel te geven. Sommige mensen zeggen dat een orgasme hebben voordat je anale seks probeert, een goede manier is om super ontspannen te worden. Ga dus eventueel vooraf met jezelf aan de slag of vraag je partner om je te helpen! (Bron)

6.     Ga langzaam

Als je klaar bent voor de daadwerkelijke penetratie, is de beste regel om LANGZAAM te gaan. Daarom is het belangrijk om te vertrouwen op de persoon die je penetreert. Je moet ontspannen zijn zodat je je spieren niet aanspant, wat pijn kan veroorzaken. Laat je partner je een beetje penetreren, stop dan en wacht tot je gewend bent aan het nieuwe gevoel. Zodra je spieren zijn ontspannen, kan je partner beetje bij beetje doorgaan totdat je je echt op je gemak voelt. Er is absoluut geen haast. (Bron)

7.     Positionering is alles

Probeer een positie die je zo veel mogelijk controle geeft, zoals op de schoot van je partner zitten. Veel experts raden aan om op je zij te gaan liggen en lepeltje lepeltje anale seks te hebben. Doggy-stijl kan het gemakkelijkst worden ingebracht, maar als je partner je gezicht niet kan zien, kunnen ze je reactie ook niet zien en niet aanvoelen hoe het met je gaat, en heb je zelf vrijwel geen controle over de snelheid en penetratiediepte. (Bron)

Als je het zelf doet, wil je op je zij liggen en je dominante hand gebruiken, waarmee je schrijft.

Hier is hoe:

Ga op je zij liggen met je knieën gebogen zodat je je comfortabel voelt.

  • Steek je hand naar je anus om je vinger of speeltje in te steken.

Als je met een partner bent, kan je uit een aantal posities kiezen:

  • Ga met je gezicht naar beneden liggen.
  • Laat je partner naast je zitten of knielen.
  • Ga op handen en voeten.
  • Laat je partner achter je knielen. (Bron)

8.     Maak het je laatste stop tijdens de tour

Het is zoals het gezegde luidt: once you go back… you don’t go anywhere – totdat je je penis wast. Dit is geen porno en niemand wordt betaald om van de kont naar de mond te gaan. Het zal je bijna zeker niet doden, maar het is geen leuke manier om je voeding binnen te krijgen. Het gaan van anale tot vaginale penetratie is een recept voor een urineweginfectie. Het is dus je eigen risico als je tussendoor niet afspoelt! (Bron)

9.     Ga niet spontaan naar binnen!

Niemand steekt zijn geslachtsdeel ‘per ongeluk’ in de kont van iemand anders. Dat zou het fysiologische equivalent zijn van een hole in one, dus gebruik dat niet langer als excuus. Het is grof en het doet pijn. Er is ook een twaalf-letterig woord (verkrachting) voor penetratie dat zonder toestemming plaatsvindt. Wees niet die vent! Als je gretig bent en niet zeker weet of je partner het wel leuk vindt, gebruik je woorden dan als een seksueel actieve volwassene en vraag toestemming. (Bron)

10.  Rimmen

Rimmen verwijst naar het uitvoeren van orale seks op de anus van je partner. Hoewel rimmen op zichzelf al heerlijk is, is het ook een uitstekende vorm van voorspel om op te warmen voor penetrerende anale seks. Als je op zoek bent naar een rimtechniek, dan is er zoiets als de beweging genaamd ’tongverdraaiing’, waarbij je de billen van je partner uit elkaar spreidt met je handen en je tong in cirkels rond de anus draait.

Zoals bij elke vorm van anale seks, aangezien het rectum bacteriën uit het maagdarmkanaal herbergt, moet je ervoor zorgen je met water (en niet-agressieve zeep) afspoelt voordat er gerimd wordt. (Bron)

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *