3 Redenen om Geen Libido Forte te Kopen + 3 Alternatieven

Als je hem als man niet meer (goed) omhoog kunt krijgen, heeft dat natuurlijk vervelende gevolgen. Het kan zijn dat je je onzeker voelt omdat je niet weet of er een oplossing is, en je gevoel van eigenwaarde gaat omlaag. Als je in een relatie zit, kan het lastig zijn om aan je partner uit te leggen dat het niet met je partner te maken heeft, en dit kan erg frustrerend zijn.

Uit een onderzoek uit 1994 is gebleken dat ongeveer 52% van de mannen een vorm van erectieproblemen ervaart, en dat erectieproblemen tussen de 40 en 70 jaar met 5-15% toenemen (bron). Aangezien dit aantal zo hoog ligt en deze erectieproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben, is er helaas nog niet één oplossing die alle problemen aanpakt.

Verschillende medische ingrepen en behandelmethoden worden gebruikt om erectieproblemen te verhelpen, maar deze zijn niet allemaal even werkzaam of gezond. Het nadeel van veel erectiepillen is dat ze vervelende bijwerkingen kunnen hebben door de bestandsdelen, waardoor de voorkeur eerder uitgaat naar natuurlijke middelen.

Als beter en natuurlijker geneesmiddel kan er eventueel aan Libido Forte worden gedacht. Dit homeopathisch geneesmiddel bestaat uit een mengsel van gedroogde kruiden. Helaas zitten hier ook veel nadelen aan, waardoor je dit beter niet kunt aanschaffen. Wat zijn erectieproblemen? Hoe werkt Libido Forte? Wat zijn 3 redenen om dit niet te kopen? En wat zijn dan goede, gezonde alternatieven? Al deze vragen worden in dit artikel beantwoord.

Wat zijn (de oorzaken van) erectieproblemen?

Een erectiestoornis is het onvermogen om de penis stijf genoeg te krijgen of houden voor seksuele gemeenschap. Bij een erectie stroomt er meer bloed naar de penis dan ervandaan, waardoor hij stijf wordt. Bij erectieproblemen gebeurt dit dus niet of te weinig, waardoor de penis niet stijf genoeg wordt voor bijvoorbeeld geslachtsgemeenschap.

‘Het onvermogen om een erectie te krijgen komt doordat er te weinig bloedtoevoer naar de penis is. Dit kan door verschillende en uiteenlopende oorzaken zijn ontstaan’

Erectieproblemen ontstaan vaak door fysieke problemen, waarvan een paar van de bekende oorzaken zijn:

 • Hartproblemen
 • Hoge bloeddruk
 • Hoog cholesterolgehalte
 • Diabetes
 • Parkinson

Ook leefstijlfactoren zoals alcohol, roken en obesitas kunnen erectieproblemen veroorzaken (bron).

Naast de fysieke factoren spelen psychische problemen een belangrijke rol, vooral omdat deze de seksuele opwinding vaak verminderen. Aangezien een erectie niet ontstaat zonder opwinding, kunnen psychische stoornissen leiden tot erectieproblemen. Voorbeelden hiervan zijn depressies, angststoornissen, stress en relatieproblemen. De medicijnen hiertegen, antidepressiva, verlagen ook het libido, waardoor dit ook geen oplossing biedt.

Hoe werkt Libido Forte?

Libido Forte is ontstaan in China, waar mensen met aanzien een soortgelijk middel gebruikten. Dit middel werd gebruikt omdat seksuele activiteit, het lang volhouden in bed, stimulerend werkte voor iemands aanzien. Deze mensen dronken thee met bepaalde kruiden, waarvan inmiddels bekend is welke kruiden en planten hier allemaal in zaten. Libido Forte is een capsule waarin al deze werkzame kruiden zijn gedroogd en samengebracht.

Libido Forte bevat de volgende bestanddelen (bron):

 • Cynomorium Songaricum 114 mg
 • Cistanche 30 mg
 • Atractylodes Macrophalia 24 mg
 • Rhemania Glutinosa 24 mg
 • Cinnamomum Cassia 21 mg
 • Panax ginseng 21 mg
 • Polygonati Odoratum 18 mg
 • Polygonum Multiflorum 18 mg
 • Shisandra Chinensis 15 mg
 • Scophularia Ningpoensis 15 mg
 • Magnesium Sterate 10mg

Al deze bestanddelen zijn natuurlijk en hebben hierdoor ook nagenoeg geen bijwerkingen, wat als voordeel gezien kan worden ten opzichte van andere erectiepillen.

Libido Forte veroorzaakt, net als andere middelen, een betere bloedtoevoer naar de penis. Zoals benoemd, is bij erectieproblemen deze bloedtoevoer verminderd, zodat de penis niet stijf kan worden. Libido Forte zou dit verhelpen. Daarbij zorgt dit middel voor een hogere seksuele activiteit en sneller herstel na een orgasme.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Waarom kun je beter géén Libido Forte kopen?

Helaas, ook dit middel kent, net als andere erectiepillen, veel nadelen. Deze nadelen zijn dusdanig groot dat wij voorstellen om Libido Forte helemaal niet te proberen. Het is niet alleen erg prijzig, maar de werking wordt ook sterk in twijfel getrokken en de bijwerkingen van de bestandsdelen kunnen risicovol zijn.

Het is natuurlijk zeer begrijpelijk dat erectieproblemen erg vervelend zijn en je daar zo snel mogelijk van af wilt, maar het is wel handig om de tijd te nemen om goed te onderzoeken wat wel en niet werkt. Neem dus vooral op dit moment de tijd om in dit artikel te lezen waarom Libido Forte níet de oplossing is, en welke alternatieven er zijn.

Het is érg prijzig

In tegenstelling tot andere erectiepillen, die soms omgerekend per pil onder de 1 euro kosten, is Libido Forte een duur grapje. Per pakje van 5 pillen betaal je bijna 37 euro, wat uitkomt op €7,40 per pil (bron)! Zou je dit voor een jaar lang 2 keer per week willen gebruiken, ben je dus al gauw bijna 770 euro per jaar kwijt..

Aangezien dit middel geen langetermijnoplossing is en je het dus elke keer voor een erectie zou moeten slikken, wordt dit over de jaren heen een duur kostenplaatje. Voornamelijk als je erectieproblemen hebt op jonge leeftijd, bijvoorbeeld 18 jaar, is dit haast niet te doen en zou je beter aan alternatieven kunnen denken.

Daarbij is het ook nog niet zeker dat Libido Forte daadwerkelijk erectieproblemen verhelpt, aangezien het kan zijn dat de combinatie van kruiden weinig tot geen effect heeft. Bij bijna elk soort homeopathisch middel wordt verteld dat ‘sommige onderzoeken laten zien dat het kan werken’, maar dit betekent nog lang niet dat het altijd en met 100% zekerheid werkzaam is (bron). De werking wordt dus nog in twijfel getrokken, waardoor het al helemaal zonde is om er veel geld aan uit te geven.

Hoe veilig zijn de kruiden nou écht?

Ook als een middel homeopathisch is en dus enkel kruiden en extracten bevat, hoeft dit niet te betekenen dat er geen bijwerkingen aan vast zitten. Zoals benoemd in de uitleg van de werking van Libido Forte, zitten er wel elf soorten kruiden in dit middel. Dit hoge aantal betekent dat de kans op een allergie op één van de bestanddelen tamelijk groot is.

Het is hierdoor altijd belangrijk om van tevoren een allergietest te doen om het risico te vermijden dat je na inname niet lekker wordt. Ook kan het zijn dat de ingrediëntenlijst op het product niet volledig is, waardoor de hoeveelheid van een kruid of de juiste dosering moeilijk in te schatten is (bron). Het komt veel voor dat producten meer ingrediënten bevatten dan op de lijst staat, of extreem hoge doses bevatten, wat schadelijk kan zijn.

‘We vinden een alarmerend aantal van deze producten, die online en in winkels worden verkocht, die verborgen medicijningrediënten of niet-geteste chemicaliën bevatten’ (bron).

Dit kan uiteraard risico’s met zich meebrengen, aangezien er aan sommige kruiden of combinaties van kruiden bijwerkingen zijn verbonden. Ook is het belangrijk om je van tevoren goed in te lezen in alle bestanddelen, aangezien de combinatie van sommige kruiden met andere medicijnen of alcohol sterk afgeraden wordt.

Libido Forte is alleen online verkrijgbaar

Als je online naar Libido Forte zoekt, kom je enkel op websites terecht die alleen aan verzending doen. In apotheken en drogisterijen is dit middel helaas niet te vinden. Dit is uiteraard een groot risico, aangezien het juist bij een middel met zoveel diverse ingrediënten belangrijk is om goed advies te krijgen van een dokter of apotheker. Als een middel online zo makkelijk door iedereen gekocht kan worden, kan dit ook betekenen dat veel mensen zich niet goed inlezen over dit middel. Dit kan, vooral in combinatie met andere medicijnen of allergieën, tot risico’s leiden.

Ook zijn er zó veel websites die Libido Forte aanbieden, dat het bijna een onmogelijke klus is om uit te zoeken wat de beste website is. Er zijn natuurlijk ook altijd onbetrouwbare websites, die veel te veel geld vragen of een middel met andere bestanddelen verkopen. Het is hierdoor altijd een goed plan om allereerst met je eigen huisarts te overleggen, aangezien deze kan uitzoeken wat voor middel voor jou het beste zal werken.

Zijn er alternatieven?

Uiteraard wordt dit artikel niet afgesloten zonder alternatieve oplossingen te bieden. Libido Forte lijkt voor sommige mannen een goede oplossing, aangezien dit een natuurlijk middel is en hierdoor beter lijkt dan normale erectiepillen. Zoals je net hebt kunnen lezen, is dit helaas niet helemaal waar; er zitten veel risico’s en nadelen aan verbonden, en het kan heel goed zijn dat je erectieproblemen er niet door worden opgelost.

De beste oplossingen liggen vaak in kleine veranderingen in leefstijl, aangezien dit een grotere rol speelt dan soms gedacht wordt. Daarbij dragen deze veranderingen bij aan het verbeteren van de mentale gezondheid, waardoor het libido wordt verhoogd en de kans op erecties in ieder geval al toeneemt.

Een goed en gebalanceerd dieet

Uit een onderzoek onder 21.469 mannen in 2020 is gebleken dat een gezond voedingspatroon hun erectieproblemen zou verminderen (bron). In dit dieet lag de nadruk op groenten, fruit, noten, peulvruchten en vis. Daarbij vermeden ze rood en verwerkt vlees, aangezien dit het risico op het ontwikkelen van erectieproblemen zou verminderen.

Uit een ander onderzoek in 2017 kregen mannen tussen de 18 en 40 jaar oud een dieet dat gericht was op de inname van flavonoïden (bron). Flavonoïden hebben een antioxiderende werking en zijn voornamelijk te vinden in groenten, fruit, noten en thee. Uit dit onderzoek bleek dat mannen die meer flavonoïden consumeerden 32% minder kans op erectieproblemen hadden.

Hieruit blijkt dat voeding een erg belangrijk aspect is in het verbeteren van de erecties. Meer groenten, noten en fruit en minder rood en verwerkt vlees zouden leiden tot een kleiner risico op erectieproblemen. Minder alcohol en roken dragen ook bij aan betere erecties.

Voldoende beweging en slaap

Het is algemeen bekend dat beweging, bijvoorbeeld wandelen of sporten, bijdraagt aan een betere gezondheid. Bij de oorzaken van erectieproblemen is al genoemd dat een slechte leefstijl de kans op goede erecties vermindert. Voornamelijk overgewicht, roken en alcohol spelen hierbij een rol. Ook hart- en vaatziekten zorgen voor minder bloedtoevoer waardoor erecties minder vaak voorkomen.

Uit onderzoek blijkt dat fysieke activiteit inderdaad bijdraagt aan het verminderen van erectieproblemen (bron). Dit gebeurt vooral wanneer de erectieproblemen zijn ontstaan door overgewicht, inactiviteit of hart- en vaatziekten. Ook een overzicht van 10 verschillende onderzoeksartikelen laat zien dat verschillende niveaus van fysieke activiteit de erectieproblemen verminderen (bron).

Ook slaap is natuurlijk een erg belangrijk aspect waar de laatste jaren steeds meer over bekend is geworden. Voldoende uren slaap per nacht, rond de acht uur, draagt bij aan het verminderen van psychische en fysieke klachten. Er is dan ook gebleken dat mannen die nachtdiensten draaiden een groter risico liepen om erectieproblemen te krijgen (bron). Onvoldoende slaap kan leiden tot een daling van testosteron, wat op zijn beurt bijdraagt aan erectieproblemen.

Therapie

Psychische problemen kunnen erectieproblemen erg in de weg staan, aangezien deze vaak ook het libido verlagen. Daarbij verminderen antidepressiva, gebruikt bij depressies en angststoornissen, óók het libido. Omdat een erectie niet kan ontstaan zonder seksuele opwinding, zorgt dit ervoor dat de kans op een erectie gering is.

Zoals verwacht is een erectiepil hier niet de juiste oplossing voor, aangezien dit de psychische problemen niet aanpakt en hierdoor geen langetermijnoplossing is. Belangrijker is om stress en angst te verminderen en hierdoor het libido en de zelfverzekerdheid te verhogen. Dit kan door te praten met een psycholoog of coach, maar ook yoga en meditatie kunnen bijdragen om stress te verminderen. Uit een onderzoek uit 2018 is gebleken dat mindfulness de erecties en seksuele bevrediging bevordert (bron).

Als de erectieproblemen zijn ontstaan door een trauma rondom seksueel misbruik of relatieproblemen, is dit een probleem dat vooral tussen jou en je partner in staat. Belangrijk is om dit probleem samen aan te pakken zodat er meer vertrouwen tussen jullie is. Relatietherapie kan ervoor zorgen dat erectieproblemen of trauma’s kunnen worden besproken en hierdoor verminderd.

Reken vanavond al af met je erectiestoornis

Wil je vanavond al afrekenen met je erectiestoornis? Dan raad ik je aan om de methode van Chris Coster te bekijken.

Je leert daarin onder andere:

 • Het ontdekken van de oorzaak van je erectieprobleem
 • Wat je vooral NIET moet doen bij erectieproblemen
 • De beste technieken die direct een erectiestoornis verbeteren
 • Waarom de PC spier zo belangrijk is
 • Hoe je vanavond al langer een erectie hebt

Bekijk hier zijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "3 Redenen om Geen Libido Forte te Kopen + 3 Alternatieven"

 1. Mika

  says:

  Wat een dom pagina zeg. Puur om geld te verdienen.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *