Zo Moet Je Hem aftrekken: 9 Tips Om Hem Te Laten Komen

Aftrekken. Vrijwel elke man doet het bij zichzelf, en voor veel mannen is het hun eerste seksuele ervaring om door iemand anders afgetrokken te worden. Als aftrekken zo’n belangrijk deel is van ons seksleven, zou je denken dat de meeste vrouwen dus wel zouden weten hoe je dit goed doet. Dit blijkt echter in de praktijk nog wel eens tegen te vallen.

Veel vrouwen stoppen op een gegeven moment met het aftrekken van hun partner, niet omdat ze dit niet willen doen, maar omdat ze bang zijn dat ze dit niet goed genoeg kunnen. Het is natuurlijk zonde als zoiets de reden is dat je iets niet wil doen, en daarom zou het mooi zijn als vrouwen hierin iets meer zelfvertrouwen konden krijgen.

Dat is precies wat ik in dit artikel voor elkaar ga proberen te krijgen. Door deze tips op te volgen, weet jij precies wat je wel en niet moet doen tijdens een aftrekbeurt. Dit maakt niet alleen dat je er beter in wordt, maar hopelijk geeft het je ook het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om het gewoon weer eens te proberen. Ik zal de volgende tips gaan behandelen:

 • Gebruik de voorhuid voor wrijving
 • Gebruik glijmiddel
 • Wissel af met grepen
 • Verander af en toe van druk en tempo
 • Laat zien dat jij het ook opwindend vindt
 • Let goed op zijn signalen
 • Fluister in zijn oor
 • Plaag hem een beetje
 • Vraag hem hoe hij het vond

Tip 1: Gebruik de voorhuid voor wrijving

Veel vrouwen hebben bij het woord “aftrekken” het idee dat het vooral gaat om zoveel mogelijk kracht zetten, of dat vooral de trekbeweging van belang is. Waar het eigenlijk vooral om gaat, is wrijving. Vooral de heen-en-weerbeweging zorgt ervoor dat aftrekken stimulerend is voor de man, en de voorhuid heeft hier een belangrijke rol in.

Doordat de voorhuid redelijk los om de penis heen zit, fungeert deze als een soort natuurlijk glijmiddel. Door deze heen en weer te laten bewegen over de penis en de eikel, zal de man erg gestimuleerd raken, waardoor hij meer zal genieten van de aftrekbeurt. Jammer genoeg weten maar weinig vrouwen wat voor grote rol de voorhuid hierin speelt.

Als je de penis vastpakt, probeer je dan dus bewust te zijn van wat je met deze voorhuid doet. Probeer te voelen hoe deze over de penis heen en weer beweegt als je op en neer gaat, want als dat gebeurt, dan weet je dat je goed bezig bent.

Aftrekken is niet moeilijk, je moet gewoon weten wat je aan het doen bent.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Gebruik glijmiddel

Zoals net genoemd is vooral het heen en weer bewegen en het creëren van wrijving belangrijk. Een makkelijke manier om hiervoor te zorgen is door gebruik te maken van glijmiddel. Dit kan een glijmiddel zijn dat je in de winkel hebt gekocht, maar het gebruik van speeksel kan ook heel effectief zijn (en een stuk goedkoper).

Voor besneden mannen, die dus geen voorhuid meer hebben, is glijmiddel bij aftrekken sowieso een must. De voorhuid fungeert als een soort natuurlijk glijmiddel, dus als je die voorhuid niet meer hebt, dan moet je ergens mee compenseren. Voor dit soort mannen is glijmiddel een uitkomst, omdat ze daarmee toch nog de nodige wrijving kunnen ervaren.

Let hierbij wel op wat voor glijmiddel je gebruikt. Sommige soorten glijmiddel kun je bijvoorbeeld niet gebruiken in combinatie met een condoom (ook niet als je het condoom pas na het aftrekken op de penis doet). Lees dus van tevoren goed de informatie op de verpakking van het glijmiddel dat je wil gebruiken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tip 3: Wissel af met grepen

Als je iemand aftrekt, kun je dit natuurlijk gewoon doen door de penis de hele tijd op dezelfde manier vast te houden. Maar juist om die reden kan het spannend zijn voor hem als je af en toe van greep wisselt, en de penis even iets anders beetpakt. Deze afwisseling in stimulatie zorgt ervoor dat hij niet gewend raakt aan het gevoel, zodat het opwindend blijft.

Er is een goede kans dat hij dit helemaal niet doet wanneer hij zichzelf aftrekt, maar juist daarom kan dit erg opwindend voor hem zijn.

Variaties waar je aan kan denken zijn het omdraaien van je hand (waardoor je duim naar beneden in plaats van naar boven zit), het wisselen van hand (waardoor je de andere kant van zijn penis meer stimuleert), of het maken van ronddraaiende bewegingen. Deze lichte variaties kunnen een hele hoop spanning toevoegen.

Wat je echter niet moet doen, is jezelf in allerlei onmogelijke bochten wringen om nieuwe, vreemde grepen te bedenken. Hij merkt het ook als je ineens allerlei vergezochte dingen gaat doen, en dat zal hij ook niet superopwindend vinden. Hou het dus een beetje natuurlijk en ontspannen, dat is voor iedereen fijner.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Verander af en toe van druk en tempo

Zoals in de vorige tip uitgelegd, kan variatie erg opwindend zijn tijdens het aftrekken. Deze variatie kun je dus aanbrengen door af en toe van greep te wisselen, maar dit is niet de enige manier waarop je een aftrekbeurt wat gevarieerder kan maken. Je kan dit ook te doen door af en toe de druk en het tempo te veranderen.

Misschien ben je geneigd om zo snel en zo hard mogelijk af te trekken, omdat je denkt dat een man dan sneller klaar zou komen. Er zijn wel mannen bij wie dit werkt, maar meestal zal dit voor jullie beiden erg vermoeiend zijn, en voor de man kan het zelfs pijnlijk worden als je dit te lang doet. Bovendien wordt dit erg eentonig.

Het is veel spannender als je af en toe even wat langzamer gaat of iets minder druk zet, en dan later de druk en de snelheid weer opvoert. Op deze manier houden jullie het allebei makkelijker vol zonder al te vermoeid te raken, en bovendien maakt dit het vele malen spannender voor de man. Moet jij maar eens opletten hoe hij reageert zodra je weer sneller of harder gaat.

Tip 5: Laat zien dat jij het ook opwindend vindt

Wanneer je hem aftrekt, wil je natuurlijk vooral dat het voor hem zo opwindend mogelijk is. Hierdoor kan het nog wel eens gebeuren dat je je alleen maar aan het richten bent op wat hij fijn vindt, waardoor je zelf gespannen overkomt. Als je hier niet zo over na zou denken, dan zou je misschien wel merken dat je het best opwindend vindt om zo met zijn penis bezig te zijn.

Als dit zo is, wees dan niet bang om dit te laten zien aan je partner.

Niets is voor een man zo opwindend als de opwinding van een vrouw.

Als jij hem zo nu en dan geil in de ogen kijkt, een beetje kreunt, of een beetje aan jezelf zit, dan zal hij hier ontzettend door opgewonden raken, en zal hij de aftrekbeurt als veel beter ervaren.

Let wel op dat je het niet gaat overdrijven. Doe niet alsof je het veel opwindender vindt dan eigenlijk het geval is, want dat zal hij waarschijnlijk wel door hebben, zeker als hij je een beetje goed kent, en dat komt eerder raar dan opwindend over op hem. Je mag best een klein beetje overdrijven, maar helemaal alsof doen zal niet echt helpen.

Tip 6: Let goed op zijn signalen

Als je dit artikel leest, dan betekent dit waarschijnlijk dat je actief op internet op zoek bent gegaan naar manieren om beter te worden in aftrekken. Dit is in principe natuurlijk goed van je, maar als je beter wil worden in het aftrekken van iemand, dan is het wel het beste om naar die persoon zelf te luisteren.

Door te letten op de signalen die iemand afgeeft, kun je bepalen of je goed bezig bent of juist niet.

Je kan hiervoor luisteren naar zijn ademhaling of naar gekreun. Als hij een beetje begint te kreunen of sneller begint te ademen, dan is dat een teken dat je goed bezig bent. Ook kun je letten op de signalen die zijn lichaam afgeeft: als zijn spieren samentrekken, oftewel als het lijkt of hij deze aanspant, dan is dit een heel goed teken.

Uiteraard kun je hem ook gewoon vragen om jou af en toe aanwijzingen te geven. Hierbij moet je niet denken aan een uitgebreide handleiding; dat is niet bepaald sexy natuurlijk. Denk gewoon aan kleine hints als “harder”, “zachter”, “ga door” en “ja” of “nee”. Op die manier kan hij duidelijk maken wat hij fijn vindt en wat niet, zonder de sfeer aan te tasten.

Tip 7: Fluister in zijn oor

Eén van de dingen die mensen soms vervelend vinden aan aftrekken, is dat het zo’n mechanische en onpersoonlijke handeling kan zijn. Als je alleen maar droog heen en weer aan het bewegen bent over iemands piemel, dan is dit natuurlijk wel zo, maar er zijn natuurlijk ook andere manieren. Eén van die manieren is af en toe zacht in zijn oor te fluisteren.

Het lijkt misschien cliché, maar mannen vinden het toch echt bijzonder opwindend als je in hun oor fluistert. Door hem zo nu en dan wat stoute dingen toe te fluisteren, zal hij niet alleen meer opgewonden raken, maar hij zal de aftrekbeurt ook als intiemer (en daardoor intenser) ervaren. Bovendien maakt dit het ook voor jou wat persoonlijker.

Hiermee bedoel ik natuurlijk niet dat je hem hele verhalen moet gaan vertellen terwijl je hem aftrekt, dat is uiteraard niet heel sexy. Wat ik wel bedoel, is dat je hem af en toe in een paar woorden iets geils of stouts toefluistert. “Ik word zo geil van je”, of iets wat daarop lijkt, is al meer dan genoeg om hem intens op te winden, dus maak het ook niet veel langer dan dat.

Tip 8: Plaag hem een beetje

Het is goed om je te bedenken dat een zo goed mogelijke aftrekbeurt niet gelijk staat aan hem zo snel mogelijk te laten klaarkomen. Een sekspartij die na een minuut voorbij is zal niet erg bevredigend zijn, en voor aftrekken geldt hetzelfde. Zie het dus niet als je doel om hem zo snel mogelijk een orgasme te geven, maar plaag hem een beetje door dat steeds wat uit te stellen.

Als je het gevoel hebt dat hij bijna gaat klaarkomen, stop dan even of ga wat langzamer. Zo kun je voorkomen dat hij nu al een zaadlozing krijgt, waardoor je hem nog iets langer kan aftrekken. Dit kun je echt wel drie of vier keer doen. Een orgasme kun je voelen aankomen door een snellere ademhaling en hartslag, en door snelle samentrekkingen in de penis.

Tip 9: Vraag hem hoe hij het vond

Als je hem hebt afgetrokken, kun je hem even later best vragen wat hij er zelf nou precies van vond, en wat hij je voor tips kan meegeven. Een algemeen artikel kan je maar een beperkte kennis geven over wat je kan verbeteren aan je aftrektechnieken. Een man die door jou is afgetrokken kan jou echter heel precies vertellen wat je goed doet en wat beter zou kunnen.

Dit kan ook goed zijn voor je zelfvertrouwen: naarmate je beter wordt zullen mannen steeds positiever zijn over je aftrekkunsten, waardoor het voor jou ook leuker wordt om te doen, en waardoor je bovendien misschien wel meer gaat durven in bed.

Dit waren ze dan, de negen meest onmisbare tips voor het succesvol aftrekken van een man. Zoals je misschien wel door hebt gekregen is het allemaal niet zo ontzettend ingewikkeld, zolang je maar weet wat je moet doen. Met deze tips zul jij binnen de kortste keren een aftrekkoningin zijn, die mannen zonder enige moeite tot een orgasme weet te brengen.

Bedenk je wel dat het met aftrekken en seks net zo is als met alle andere dingen in het leven: de beste manier om er beter in te worden is door te oefenen. Deze tips zullen je enorm helpen, maar als het niet meteen geweldig is, geef dan vooral niet op.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Zo Moet Je Hem aftrekken: 9 Tips Om Hem Te Laten Komen"

 1. Marcel

  says:

  Hoi,
  Ik werd opgewonden tijdens het lezen. Ook de ballen aanraken is geil tijdens aftrekken. Inderdaad fluisteren is een goede ook
  Wat ook leuk is. Haar hand houdt de ballen vast en je trekt jezelf af.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *