Kaas stimuleert zin in seks

Nederlanders vrijen vaker dan Belgen en dat zou wel eens aan hun liefde voor kaas kunnen liggen. Enkele Amerikaanse wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat kaas een uitstekend afrodisiacum is. Vooral vrouwen zouden na het eten van een stukje Boursin of Gouda meer zin in seks hebben.

Volgens de Amerikaanse seksuoloog Rod Medley zitten er in kaas chemische bestanddelen die het libido prikkelen. Diezelfde bestanddelen vind je ook terug in bijvoorbeeld chocolade. Voortaan hoef je dus geen geld meer uit te geven aan een dure fles champagne en oesters. Een eenvoudig kaasplankje kan al volstaan om de nacht door te komen.

Bron: Annet.be – 20 oktober 2006

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Kaas stimuleert zin in seks"

  1. kyan

    says:

    krijg ik een grotere lul van paarden zuigen - kyan gortzak leiden

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *