Betekenis Grafenberg-spot (g-spot)

Afkorting van de Grafenberg-spot. De G-spot of gspot is een erotisch plekje in de vagina van de vrouw. Een gebied aan de voorste wand van de vagina tussen de opening en de baarmoederhals. De zone blijkt vaak erg gevoelig te zijn voor stimulatie. Tot op heden is er geen duidelijke definitie van de G-spot (gspot). Dit zou een bundel van zenuwen kunnen zijn die van de de clitoris komen of een klier (of een aantal klieren) die vocht (natuurlijk glijmiddel) produceert. Het zou de vrouwelijke variant voor de de (mannelijke) prostaat kunnen zijn. Er zijn vrouwen (zeker niet iedereen) een vaginaal orgasme kunnen krijgen wanneer deze plek voldoende gestimuleerd wordt. Zie ook A-spot en het artikel over g-spot stimulatie.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *