7 Natuurlijke Methodes om Je Penis te Vergroten/Verdikken

Als er één ding is waar hele legioenen aan mannen onzeker over zijn, dan is het wel hun penisgrootte. Ook mannen met een gemiddelde of zelfs bovengemiddelde penis zouden een paar extra centimeters helemaal niet vervelend vinden. En laten we eerlijk zijn: grootte is niet alles, maar ook vrouwen hebben liever een man met een grote/dikke piemel dan één met een kleine.

Als jij graag een grotere penis wil, dan heb ik goed nieuws voor je. Een penisvergroting is, ondanks wat sommigen zeggen, wel degelijk mogelijk! Er hoeven ook helemaal geen enge operaties bij te komen kijken. Met de zeven tips in dit artikel kun jij zelf je penis vergroten, gewoon vanuit je eigen huis. Het gaat om de volgende tips:

 1. Pas de jelq-techniek toe
 2. Train je PC-spier
 3. Gebruik ginkgo biloba-supplementen
 4. Gebruik L-argininesupplementen
 5. Eet vette vis
 6. Koop een stretch-apparaat
 7. Koop een penispomp

Tip 1: Pas de jelq-techniek toe

Jelqing is een techniek die ook wel melken wordt genoemd, en dat geeft je wel een beetje een idee van wat het ongeveer is. Jelqing is een oefening waarmee je je penis uitrekt. Hierdoor krijg je dus een grotere/dikkere penis, zowel slap als in erectie. Deze oefening is erg simpel uit te voeren, en je hebt er geen enkel hulpmiddel voor nodig.

“Soms is het heel simpel: wil je iets uitrekken, dan moet je eraan trekken.”

Om te beginnen met jelqen, moet je je penis vastpakken tussen duim en wijsvinger, onderaan de stam (dus waar je penis ongeveer uit je buikholte komt). Doe dit als je penis in semi-erecte toestand is. Duw je hand omhoog richting de eikel, en als je die eikel hebt bereikt, doe dit alles dan opnieuw met je andere hand. Zorg dat je dit zo snel mogelijk na elkaar doet.

Als je merkt dat je een volledige erectie begint te krijgen, moet je even stoppen met jelqen. Deze oefening is namelijk niet echt effectief als je hem met een stijve penis uitvoert. Uiteraard moet je er ook voor zorgen dat je niet klaarkomt, want dan zal je je penis niet in semi-erecte toestand kunnen houden, en moet je dus wachten tot je weer verder kan gaan.

Over het algemeen is deze oefening vrij veilig. Wat echter wel kan gebeuren, is dat er minder bloed naar je penis toestroomt tijdens deze oefening. Om ervoor te zorgen dat de bloedtoevoer naar je penis goed blijft, kun je na het doen van deze oefening je penis een aantal keer rondzwaaien. Doe dit zo’n 30 rondjes achter elkaar, om de bloedtoevoer te normaliseren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Train je PC-spier

Meestal kun je een lichaamsdeel groter maken door het trainen van de spieren die zich in dat lichaamsdeel bevinden. Nou zitten er geen spieren in je penis waarmee je hem groter kan maken, maar toch is er een spier die in het kader van een penisvergroting het trainen waard is. Deze spier heet je PC-spier, en hoe sterker deze is, hoe groter (steviger) je erecties.

Deze spier kan worden getraind met specifieke oefeningen, die Kegeloefeningen worden genoemd. Met deze oefeningen zorg je dat er meer bloed naar je penis kan stromen. Omdat een erectie natuurlijk gewoon een piemel vol met bloed is, zorgt dit ervoor dat je een grotere/dikkere penis krijgt als deze stijf is (bron). Je slappe penis blijft dus even groot als eerst, maar dat kan je waarschijnlijk niet zoveel schelen, omdat je een penis toch vooral in stijve toestand gebruikt.

Kegeloefeningen zijn bijzonder simpele oefeningen, en het is dus zonde om ze niet eens te proberen. Ze bestaan uit het aanspannen, het even aangespannen houden, en het vervolgens weer ontspannen van je PC-spier. Als je niet weet hoe je je PC-spier moet aanspannen, doe dan gewoon eens alsof je je plas ophoudt. Wanneer je dan een spier voelt aanspannen tussen je anus en balzak, dan heb je zojuist je eerste Kegeloefening gedaan.

“Je hebt toch wel twee minuten per dag over voor een grotere lul?”

Ik zou je aan het begin aanraden om je PC-spier 10 seconden aangespannen te houden per Kegeloefening, en om zo’n 10 oefeningen per dag te doen, meteen na elkaar. Kegeloefeningen werken vanuit ongeveer elke houding, maar als je ze liggend doet, worden ze nog net iets effectiever. Vanuit die houding kunnen je andere spieren je PC-spier namelijk het minst helpen.

Tip 3: Gebruik ginkgo biloba-supplementen

Misschien schrik je als ik je vertel om pillen te gaan slikken, maar wees gerust: ginkgo biloba is niets anders dan een natuurlijk kruid. In Azië wordt dit kruid al eeuwen voor van alles en nog wat gebruikt, en ook in het westen beginnen we steeds meer achter de nuttige effecten van dit kruid te komen. Zo kan het bijvoorbeeld zorgen voor grotere erecties.

“Als ginkgo biloba niet werkte, dan waren ze in Japan al eeuwen geleden op iets anders overgestapt.”

Ik heb eerder al uitgelegd waarom bloedsomloop zo belangrijk is voor de grootte van je penis in stijve toestand. De zwellichamen in je penis moeten kunnen vollopen met bloed, en hoe voller ze raken, hoe groter je piemel. Uit wetenschappelijke onderzoeken is dan ook gebleken dat je hiermee erectiestoornissen kan oplossen (bron). Kun je nagaan hoe groot je penis kan worden als je niet impotent bent…

Omdat het een natuurlijk middel is, kun je het zonder recept kopen. Er zijn meerdere drogisten en natuurwinkels die ginkgo biloba verkopen, maar je kan het ook vrij makkelijk online bestellen. Van bijwerkingen is eigenlijk geen sprake. Alleen als je bloedverdunners slikt kunnen er gevaarlijke effecten optreden, dus als je die gebruikt, praat dan even met je huisarts voor je ginkgo biloba slikt.

Er zijn meerdere manieren waarop je ginkgo biloba kan innemen, en al die manieren zijn effectief voor het krijgen van een grotere/dikkere penis. De makkelijkste manier is als supplement. Dit is een smaakloos pilletje dat je met een glas water kan doorslikken. Je kan echter ook thee van ginkgo biloba krijgen, of het als gedroogd kruid in een potje kopen.

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Gebruik L-argininesupplementen

Hier is nog een pilletje waarmee je makkelijk en snel voor een grotere penis kan zorgen, L-arginine. Ook L-arginine is een natuurlijk middel; het komt zelfs van nature al voor in je lichaam, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je rotzooi in je lichaam stopt. L-arginine is ook weer een middel dat vooral voor grotere/dikkere erecties zorgt, dus je penis wordt niet groter als hij slap is.

“Waarom zou je allerlei engs in je lichaam stoppen als je lichaam zelf de oplossing al heeft?”

De werking van L-arginine lijkt erg op die van ginkgo biloba. Het belangrijkste effect van dit pilletje is namelijk dat deze de bloedsomloop stimuleert. Zoals gezegd, zorgt dit ervoor dat er meer bloed in je penis kan stromen tijdens een erectie, waardoor deze dus groter dan normaal kan worden. Je erecties worden overigens niet alleen groter, maar ook harder van dit proces. Dit effect van L-arginine is wetenschappelijk bewezen (bron).

L-arginine werkt daarnaast overigens ook nog eens libidoverhogend. Je krijgt dus meer zin in seks als je dit pilletje slikt. Dit kán leiden tot iets grotere erecties, wat dus nog bovenop het effect komt wat ik zojuist al noemde. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als je meteen met die grotere lul aan de slag kan, dus het is wel zo handig als je dan ook zin hebt in seks.

Omdat het wederom om een natuurlijk supplement gaat, hoef je ook hier geen rekening te houden met bijwerkingen. Voorwaarde is wel dat je je aan de aanbevolen hoeveelheid houdt zoals die op de verpakking of in de bijsluiter staat. Indien je last hebt van hartproblemen, kan L-arginine wél voor vervelende bijwerkingen zorgen. Als je last hebt van hartproblemen, overleg dan even met je huisarts of L-arginine veilig is voor jou.

Tip 5: Eet vette vis

Zoals je tot nu toe al in dit artikel hebt kunnen lezen, kun je je penis groter maken door allerlei technieken, supplementen en apparaten te gebruiken. Als je dit echter allemaal wat ver vindt gaan, kun je ook kijken of je al een penisvergroting kan bereiken door het aanpassen van je voedingspatroon. Dit kun je bijvoorbeeld doen door meer vette vis te gaan eten.

“Een kleine aanpassing kan een (letterlijk) groot verschil maken.”

Dit heeft er vooral mee te maken dat vette vis vooral onverzadigd vet bevat. Onverzadigde vetten zijn zeer belangrijk voor een goede bloedsomloop, omdat ze helpen met het vrijhouden van je bloedvaten. Misschien heb je wel eens andere verhalen over vet gehoord, maar dat ging dan waarschijnlijk over verzadigd vet, wat juist niet goed is voor je bloedsomloop.

Dat dat goed is voor het krijgen van een grotere erectie, hoef ik je hopelijk niet meer uit te leggen na de rest van dit artikel. Ik zal echter toch nog een korte samenvatting geven, voor het geval je eerdere tips hebt overgeslagen. Een betere bloedsomloop zorgt dat er meer bloed in je penis kan stromen. Hierdoor wordt je penis groter/dikker dan normaal wanneer je een stijve krijgt, Sowieso is het eten van meer vette vis wel een goed idee. Dit is namelijk enorm goed voor je gezondheid, en verlaagt de kans op hart- en vaatziekten en zelfs bepaalde vormen van kanker.

Als je bedenkt hoe weinig moeite het is om af en toe een stukje zalm te bakken, lijkt het me dat meer dan waard. Experts raden aan om minstens één keer per week een portie vette vis te eten.

Tip 6: Koop een stretch-apparaat

Omdat de vorige tips zich vooral richtten op het vergroten van je erecties, zal deze tip zich weer richten op een penisvergroting in de puurste zin van het woord. Met een stretch-apparaat kun je je penis namelijk daadwerkelijk uitrekken. Hiermee zorg je er blijvend voor dat deze groter/dikker wordt, in zowel slappe als erecte toestand. Dit kan een verschil van enkele centimeters opleveren.

Een apparaat dat je penis uitrekt klinkt misschien een beetje eng. Het doet eerder denken aan een Middeleeuwse martelmethode dan aan een medisch apparaat. Toch kan ik je geruststellen: zo’n apparaat is volkomen veilig. De Europese Commissie heeft het gebruik van dit apparaat goedgekeurd, en de Commissie is heel streng als het op veiligheid aankomt, dus van hen kun je het wel aannemen.

Je moet echter wel bereid zijn om een beetje pijn te lijden als je deze methode gebruikt voor het vergroten van je penis. Je kan je misschien wel voorstellen dat het pijn gaat doen als je vier maanden lang voor 6-10 uur per dag je penis laat uitrekken door een apparaat. Helaas zijn dat toch echt de hoeveelheden waar je aan moet denken voor je echt resultaat begint te zien.

“Je moet wat over hebben voor een grote lul.”

Dit maakt het bovendien erg onhandig om deze methode te gebruiken. Op je werk kun je niet de hele dag met iets langwerpigs en hards in je broek rondlopen, en als je dit ding in bed draagt, probeer dan nog maar eens een oog dicht te krijgen. Hoewel zo’n apparaat dus een erg effectieve methode is, is het ook een methode die duidelijke nadelen heeft.

Tip 7: Koop een penispomp

Ik wil dit artikel afsluiten met de meest ingrijpende optie voor het vergroten van je penis. Een penispomp is een apparaat dat bestaat uit een buis van een hard materiaal, en daaraan vast een slangetje met een pompje eraan. Door het vacuüm trekken van de buis met het pompje, terwijl de penis in de buis zit, kan een zo groot mogelijke erectie worden bereikt.

Dit komt doordat de druk in de buis op dat moment erg toeneemt. Alle zuurstof die uit de buis wordt getrokken, moet worden opgevuld. Omdat er zich niks anders in de buis bevindt dan jouw penis, wordt deze gedwongen om die ruimte op te vullen, en dus zo groot mogelijk te worden.

Het nadeel van een penispomp is dat er veel risico’s aan verbonden zijn. Het gebruik van een penispomp kan zorgen voor beschadigingen aan je lul, en kan zelfs zorgen voor impotentie. Ik zou dit alleen aanraden als je héél ontevreden bent over je penis, én alle andere mogelijke oplossingen al hebt geprobeerd.

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "7 Natuurlijke Methodes om Je Penis te Vergroten/Verdikken"

 1. Ollie

  says:

  Div stukjes op jullie site gelezen.

  Vraag: Zouden jullie ns artikel willen wijden aan "plompzakken"?

  Hier is BIJZONDER weinig over te vinden/lezen op internet.

  (En de artikelen DIE er zijn, hebben louter en alleen van elkaar "de oorsprong vh onstaan, en de reden vd naam" gekopieerd....

  Mvg
  O

 2. Aziz

  says:

  Ik wil graag een stretch aparaat kopen

 3. BALZAK LIKKER

  says:

  ik wil bal

 4. Ram

  says:

  Hoi ik kan mijn Penns niet hoog krijgen wat kan ik er mee doen het is 7 cm en ik ben 47 jaar kan iemand me helppen met mijn vraag

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *