Kontneuken: 14 Geheimen Voor De Beste Anale Seks

Anale seks is wanneer een penis of ander voorwerp in de anus van een partner wordt ingebracht. Net als elke andere seksuele activiteit vinden sommige mensen het erg fijn en anderen niet.

Sommige mensen zijn er nieuwsgierig naar, en anderen weten juist nu al dat het niet iets is wat ze ooit uit zouden willen proberen. Er is niets mis met kontneuken, maar of het iets voor jou is, is natuurlijk iets dat alleen jij kunt bepalen.

Als je van plan bent om anale seks een keer uit te proberen, dan hebben we in dit artikel alle geheimen voor de beste anale seks!

Wat is kontneuken?

Deze soort seksuele activiteit houdt in dat de ene partner de penis in de anus van de ander steekt.

De anus zit vol zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig.

Hierdoor kan het een erogene zone zijn die reageert op seksuele stimulatie.

Voor de gevende partner kan de anus zorgen voor een aangename beklemming rond de penis. Hoewel sommige mensen kontneuken leuk vinden, heeft de praktijk toch wat nadelen en vereist het speciale veiligheidsmaatregelen. (Bron)

Kontneuken is dus meestal niet iets dat je tijdens de seks zomaar even doet. Je wilt ervoor zorgen dat je, als je anale seks gaat hebben, het goed doet.  Als je de anus van je partner wilt aanraken, moet je altijd eerst controleren of de ander dat oké vindt.

Nervositeit en gebrek aan voorbereiding kunnen ervoor zorgen dat je de anus aanspant, waardoor penetratie pijnlijk wordt, maar als je het op de juiste manier en met de juiste voorzorgsmaatregelen doet, kan het een volkomen veilige en leuke manier zijn om te experimenteren.

Het belangrijkste verschil tussen anale en vaginale seks is dat de vagina van nature vochtig wordt, wat nodig is voor comfort, maar het rectum doet dit niet. Dit kan het risico op pijn en scheurtjes vergroten als je niet genoeg glijmiddel gebruikt. (Bron)

Net als ander seksueel gedrag vinden sommige mensen het kontneuken plezierig en andere niet. Het is belangrijk om te weten dat anale seks je niet homo maakt. Ook veel heteroseksuele mensen houden van kontneuken. (Bron)

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

14 geheimen voor de beste anale seks

1. Leer eerst je anus kennen

Doe het alleen voordat partners erbij betrokken raken. Masseer de buitenkant van je anus en doop misschien zelfs het topje van je vinger in je eigen billen terwijl je alleen onder de douche staat. (Bron)

Gratis video: 2 sexy vrouwen doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

2. Hygiëne

Anale seks is in principe hetzelfde als seks hebben met een ander deel van je lichaam. Je moet gewoonweg de basishygiëne volgen. De meeste mensen zouden bijvoorbeeld niet graag seks hebben met een vieze handen, een vieze penis of vagina, of wanneer ze nodig moeten plassen.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor kontneuken. Het is een goed idee om te poepen en het gebied te wassen voordat je seksueel actief bent met betrekking tot de anus. Het is normaal om een beetje poep te zien na het kontneuken. Hier kun je niets aan doen en hier hoef je je niet voor te schamen! (Bron)

3. Glijmiddel (!!)

Omdat de anus niet in staat is om zijn eigen smering te produceren (zoals de vagina dat wel kan) en het weefsel van de anus zeer kwetsbaar is, is het belangrijk dat extra in water oplosbaar glijmiddel (een verscheidenheid aan merken is verkrijgbaar bij drogisterijen) wordt gebruikt tijdens het kontneuken.

Zonder smering kan er ongemak, pijn en scheuring van het weefsel in de anus optreden. Hier kun je nog ontzettend lang last van hebben en je wilt dus absoluut niet dat dit gebeurt. Tijdens anale geslachtsgemeenschap zijn, net als bij elk ander type, ontspanning en comfort van belang voor een fijne seksuele ervaring. Glijmiddel kan je hierbij helpen! (Bron)

4. Take it slow

Zoals bij het vorige punt al besproken, is het heel gemakkelijk om scheuringen en pijn te krijgen bij de anus, aangezien het weefsel heel erg kwetsbaar is. Daarom is het van belang dat je bij het inbrengen van een penis in de anus langzaam gaat en stopt als er pijn of weerstand is.

Nogmaals, anale seks is anders dan vaginale geslachtsgemeenschap. Beginnen met een vinger, oraal-anale seks of een seksspeeltje kan de zaken goed vooruit helpen. Als je je anatomisch zou uitdrukken, zijn er eigenlijk twee sluitspieren in de anus en kan er maar één vrijwillig worden bediend. De andere ontspant alleen als de persoon zich ontspant.

Dus hoe slow is slow? Het hangt ervan af, maar hier is het antwoord waar veel mensen naar op zoek zijn: als het penetrerende seks met een penis is, zal het even duren. Het kan in één nacht gebeuren, maar het kan ook een progressie van een paar dagen zijn.

Als je te snel gaat, is de kans op anusscheurtjes groter en zeker als je het voor de eerste keer doet is dit geen goed idee. (Bron)

5. Doe aan voorspel

Eén van de beste manieren om het anale spel te verlichten, is door ervoor te zorgen dat je van tevoren extreem opgewonden bent. De grootste fout die mensen maken, is haasten.

Begin met voorspel, vaginale seks, alles wat je maar opwindt. (Eén of twee orgasmes diep zijn voordat je anale penetratie probeert, helpt.)

Hoe opgewondener je bent, hoe relaxter je sluitspier zal zijn, en dat zal zorgen voor een hetere en gemakkelijkere ervaring. Dit zal ervoor zorgen dat je misschien nog wel eens wil kontneuken en er ook echt van zult genieten. (Bron)

6. Het legen van de darmen

Het is het beste als een persoon de darmen leegt (poept) vóór anale geslachtsgemeenschap en zich goed wast voor en na anale seks of oraal-anaal contact.

Daarnaast kan seks hebben als je een dag of twee niet naar het toilet bent geweest voor een grote boodschap, ook het risico op vaginale of urineweginfecties met zich meebrengen. Dit kan gebeuren als er ontlasting in je rectum aanwezig is. De bacteriën van de ontlasting in je anus kunnen dan overgebracht worden naar de vagina.

In ieder geval moet je anale seks vermijden als je zwaar geconstipeerd bent. Sommigen denken misschien dat het de stoelgang kan helpen stimuleren, maar het wordt nog altijd sterk afgeraden. Mocht je partner of jijzelf dus last hebben van constipatie, dan is kontneuken helaas niet voor jullie weggelegd.

Ook als je een zo ernstig geval van constipatie hebt dat het de seks pijnlijk maakt (ook vaginale penetratie), moet je een arts bezoeken. De arts zal verscheidene onderzoeken uitvoeren om de kans op ziekten zoals colitis of een poliep uit te sluiten. Als de situatie ernstiger is, moet je misschien kiezen voor een colonoscopie of bariumklysma. (Bron)

7. Vergeet niet te ademen

Tijdens die eerste momenten van penetratie zorgt de druk ervoor dat vrouwen hun adem gaan inhouden. Dit zorgt ervoor dat de spieren onmiddellijk aanspannen, wat alleen maar tot pijn zal leiden.

Haal dus diep, gelijkmatig adem en concentreer je op het ontspannen van je hele lichaam en laat alle spanning los. Het kan voelen alsof je ineens naar de wc moet, maar ga er gewoon mee door. (Bron)

8. Geen penis in de vagina nadat deze in de anus is geweest

Als een heteroseksueel stel kontneukt, mogen ze de penis nooit in de vagina stoppen nadat deze al in de anus is geweest zonder eerst de penis te wassen of het condoom te verwisselen. Mochten er bacteriën uit de anus in de vagina komen, dan kan dit ernstige vaginale infecties veroorzaken.

Bovendien, ongeacht het geslacht van elke partner, mag de penis, nadat hij in de anus van een partner is geweest, nooit in de mond van een partner worden ingebracht zonder eerst het condoom te verwisselen of de penis te wassen.

Net zoals dat bacteriën in de anus ernstige vaginale infecties kunnen veroorzaken, kunnen ze ook darm- en mondinfecties veroorzaken. Het is daarnaast mogelijk om zwanger te worden door anale seks als het sperma uit de anus loopt in de opening van de vagina, die niet ver weg is – wat ook een goede reden is om een condoom te gebruiken. (Bron)

Kontneuken is dus geen anticonceptie!

Het geeft je geen garantie dat jij of je partner niet zwanger raakt.

9. Het gebruik van condooms

Kontneuken is één van de meest risicovolle soorten seks omdat de anus, zoals hierboven al vermeld, geen lichaamsdeel is wat zelf vloeistoffen creëert. Dit betekent dat het vatbaar is voor scheuren tijdens seks en die kunnen leiden tot bloedingen.

Elke keer dat lichaamsvloeistoffen (waaronder bloed) worden uitgewisseld, stel je jezelf bloot aan het risico op hiv en andere soa’s waar je lang last van kan hebben (in sommige gevallen zelfs levenslang).

Gebruik dus altijd bescherming als je gaat kontneuken, of het nu gaat om hetero of homo, en zelfs als je een seksspeeltje gebruikt in plaats van een penis. Kort gezegd: tenzij je 100% zeker bent van de status van je partner en dat jullie allebei monogaam zijn, ejaculeer dan nooit in hun anus en laat het ook niet toe dat iemand dit bij jou doet. (Bron)

10. Goede communicatie

Uitzoeken hoe je kunt en of je wilt kontneuken met je partner, begint met goede en duidelijke communicatie.

Praat er eerst over. Zoals bij alle soorten seksuele activiteit, is anale seks iets dat vooraf moet worden besproken.

Het is mogelijk zelfs nog belangrijker om het te bespreken als je wilt kontneuken, aangezien niet iedereen hier meteen van uitgaat.

Communiceer je verwachtingen en angsten met je partner, en zorg ervoor dat jullie allebei op één lijn zitten over zaken als diepte, snelheid etc. Dit is echt een gebied waarop je géén verrassingen wilt. (Bron)

11. Probeer een speeltje

Het gebruik van een kleine dildo of anale plug kan een fantastische manier zijn om dingen gemakkelijker te maken. De sleutel hier is om zachtaardig te zijn en te communiceren. Als het op een gegeven moment te ongemakkelijk wordt, meld dit dan.

Het is ook goed om het een keertje bij jezelf te proberen met een kleine dildo of anale plug. Zo weet je hoe het voelt en wat fijn voelt. Daarnaast is dit vaak een stuk kleiner dan een penis en kun je het zo rustig opbouwen. (Bron)

12. Verander dingen als je je comfortabel voelt

Naarmate je je meer op je gemak voelt bij kontneuken met een partner die je vertrouwt, kun je verschillende posities gaan verkennen tijdens de anale seks. Lepeltje-lepeltje is bijvoorbeeld een geweldige keuze voor beginners van anale seks.

De positie geeft je gedeelde controle over je bewegingen en voegt een extra vleugje intimiteit toe, wat je ook kan helpen ontspannen. De doggystyle-positie zorgt ervoor dat je partner gemakkelijk naar binnen kan gaan, maar geeft hem ook de volledige controle, wat misschien niet een goed idee is als je voor het eerst gaat kontneuken.

Als je op enig moment pijn voelt, laat je partner dan stoppen, ontspannen of van positie wisselen. (Bron)

13. Stel grenzen

Tijdens de hele ervaring is het jouw taak om aandacht te schenken aan wat je voelt en dit aan je partner te communiceren. Niets zeggen terwijl het pijn doet, omdat je het ongemakkelijk vindt, is geen goed idee. Als iets ongemakkelijk of pijnlijk aanvoelt, laat het dan direct weten.

Als man is het ook belangrijk de ander een veilig en comfortabel gevoel te geven, zodat hij of zij ook durft aan te geven wanneer er gestopt moet worden.

Je kunt ervoor kiezen om een safe word te bedenken om je partner te laten weten dat je je niet op je gemak voelt of dat je wat langzamer wilt gaan. (Bron)

14. Veelzijdigheid

Anale seks doet het niet voor iedereen, maar er is een niveau dat aan veel verschillende smaken kan voldoen. Sommige mensen houden van een vinger erin tijdens orale seks of vaginale seks. Sommige mensen houden van oraal-anaal contact.

Er zijn veel manieren om anale seks te ontdekken voor zowel mannen als vrouwen. Het is totaal veelzijdig. Het is iets wat je moet doen als je je seksleven wat meer pit wilt geven. (Bron)

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

2 Reacties op "Kontneuken: 14 Geheimen Voor De Beste Anale Seks"

  1. Alessandro

    says:

    Je schrijft dat de anus niet zelf voor glijmiddel kan zorgen en dat is niet helemaal waar. Anaal ervarenen kunnen als ze in hun kont diep gevingerd worden toch vocht daar gaan afscheiden.

  2. van daele sabine

    says:

    ik kom zelfs meerdere keren klaar als mijn partner me anaal neukt, nooit gedacht dat het kon klaarkomen in de poep , we zijn nog niet echt ervaren, toch glijmiddel ,nodig hoorik beweeg liever dan dat hij stoot

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *