web analytics

Sperma gezond voor vrouw

De onderzoekers van de State University of New York vergeleken het seksuele gedrag van bijna driehonderd vrouwen met hun gezondheid. Daaruit bleek dat sperma vrouwen gelukkiger en gezonder maakt. Ook scoren vrouwen die onveilige seks hebben beter op cognitieve tests en hebben ze een betere concentratie.

Eerder was al uit onderzoek gebleken dat stofjes in sperma zorgen voor een blijer gevoel. Tevens verhoogt zaad de liefde voor de partner, werkt het slaapbevorderend en helpt het tegen depressies. Ook verrassend: Het lichaam van een vrouw zou ‘vreemd’ sperma, dat niet van haar partner is, herkennen.

Bron: powned, 21 augustus 2012

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *