web analytics

Seksspeeltjes

Inleiding seksspeeltjes

Sextoys kunnen een waardevolle aanvulling zijn op het seksleven. Behalve dat het een enorm opwindend bezigheid of aanblik kan zijn, kunnen seksspeeltjes een orgasme intensiveren of een orgasme geheel anders laten beleven.

Toch is het een taboe om open en vrij te praten over het gebruik van seksspeeltjes. Ondanks het feit dat er in Nederland jaarlijks voor 220 miljoen euro aan erotische artikelen wordt verkocht en dat ongeveer 1 op de 4 à 5 vrouwen (vrijgezel of in een (gehuwde) relatie) een seksspeeltje bezit.

Het aanbod is echter enorm groot en daarom is wordt in deze seksspeeltjeswijzer alleen de bekende seksspeeltjes dildo en vibrator behandeld. In deze wijzer wordt getracht antwoorden en informatie te geven over de meest gestelde vragen.

1. Wat is het verschil tussen een dildo of vibrator?

Het grootste verschil tussen een vibrator en dildo is dat de eerste is uitgevoerd met een elektrisch motortje al dan niet gevoed door batterijen of het lichtnet. Wat velen niet weten is dat een vibrator, in tegenstelling tot een dildo, niet primair bedoeld is voor penetratie maar meer voor een stimulatie van de clitoris, vagina en/of anus. Of bij mannen voor de stimulatie van de penis, scrotum en/of de anus (stimulatie van de prostaat).

Een dildo is beter te gebruiken voor vaginale en anale penetratie. Door de vorm en het ruime aanbod is altijd een dildo te vinden naar eigen keuze.

Veel vibrators lijken niet op een penis maar hebben een vorm die daar enigszins naar kan verwijzen of geheel niet. Een dildo is is daarentegen juist een kopie of vergroting van een penis. Vaak is een dildo gemaakt van zachter plastic, siliconen of latex-rubber terwijl de vibrator veelal is uitgevoerd in een hardere soort plastic.

2. Waar kan ik sextoys kopen?

Het internet biedt vele mogelijkheden om erotische artikelen te kopen, zoals sextoys. Het voordeel hierbij is dat u het seksspeeltje vaak anoniem kunt bestellen en laten versturen. Bekende online sexwinkels zijn Pabo, Christine le Duc, Condoomfabriek en Vrouwensexshop.nl

Leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *